Forum » Omrežja in internet » Google koledar
Google koledar
bigbada ::
Kako nastaviš v google koledarju, da dobiš recimo "opomnik" preko emaila ali SMSa recimo tri dni pred praznikom?
Recimo 8.februar Prešernov dan. Kje nastaviš, da ti recimo javi na mail, 5.februarja, da se približuje prešernov dan.
Je to sploh možno?
Pa kako dodaš rojstne dneve in opomnike? Na levi v google calendar imam kljukico pri "birthdays" ampak ni pa možnosti da dodam birthday od nekoga. Samo "dogodek" ali "opravilo" lahko dodam. Ali moram bday dodati kot "dogodek" in da se letno ponavlja?
lp
Recimo 8.februar Prešernov dan. Kje nastaviš, da ti recimo javi na mail, 5.februarja, da se približuje prešernov dan.
Je to sploh možno?
Pa kako dodaš rojstne dneve in opomnike? Na levi v google calendar imam kljukico pri "birthdays" ampak ni pa možnosti da dodam birthday od nekoga. Samo "dogodek" ali "opravilo" lahko dodam. Ali moram bday dodati kot "dogodek" in da se letno ponavlja?
lp
dunda ::
Za obveščanja za rojstni dan se mi zdi, da je možno samo na aplikaciji (Contacts) na telefonu nastaviti obveščanje.
https://www.kacnje.eu
WaterBoy ::
Meni prikaz rojsnih dni ne deluje na telefonu, če pa odprem google kolendar na računalniku pa so prikazani rojstni dnevi, ki jih dobi iz imenika.
Ve kdo kako to popraviti?
mihi2018 ::
WaterBoy ::
Meni prikaz rojsnih dni ne deluje na telefonu, če pa odprem google kolendar na računalniku pa so prikazani rojstni dnevi, ki jih dobi iz imenika.
V Google Koledarju na telefonu imaš zgoraj levo meni in si obkljukaš rojstne dneve..
Imam obkljukano :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Phone - nekaj vprašanjOddelek: Mobilne tehnologije | 5000 (2969) | shadeX |
» | Singhronizacija GSM, Outlook in ExchangeOddelek: Pomoč in nasveti | 4315 (4189) | SLO_Matej |
» | [C#] današnji datum in rojsni datumOddelek: Programiranje | 4692 (4179) | vojko20 |
» | Organiziranje svojega življenjaOddelek: Programska oprema | 3931 (2967) | neres |