» »

Palantirjeva demonstracija vojaške umetne inteligence je strašljiva

Palantirjeva demonstracija vojaške umetne inteligence je strašljiva

Chalky ::

Palantir AIP | Defense and Military


Palantir AIP brings together the latest in large language models and cutting edge AI to activate data and models from the most highly sensitive environments in both a legal and ethical way. From classified networks, to devices on the tactical edge, find out how AIP can use industry leading guard rails to power responsible, effective and compliant AI-advantage for defense organizations.

To je lep primer vojskovanja prihodnosti. Lep primer tega kar že nekaj časa govorim, vojskovanje prihodnosti se izjemno hitro spreminja in tisti AI ki bo razpolagal z največ mogočimi podatki bo imel gromozansko prednost pred ostalimi. Danes skoraj vsaka država izdeluje drone saj jih je proizvesti izjemno lahko ampak koliko držav ima takšen software kot ga ima recimo Palantir? Ljudje veliko omenjajo turške drone, iranske drone in tako dalje ampak v resnici takšna strategija deluje samo proti državah ki zato nimajo pravega odgovora oziroma nimajo prave programske opreme.

Poglejte si zgornji posnetek demonstracije s kakšnimi podatki razpolagajo. Seveda vsega niso delili in tudi ne bodo ampak če pomisliš lahko razpolagajo praktično z neskončnimi podatki in ustvarijo scenarije ki jih vojaki na terenu brez tehnologije sploh nebi mogli ustvariti. Se pa vidi kako pomembni so sateliti v tem primeru.

Če malo pomislil ni človeka na tem svetu ki bi se lahko skril pred Palantijev če te recimo programska oprema označi potem tarči sploh ni potrebno slediti ker bo program sam zaznal premike tarče in bo program na vse skupaj opozoril, tako kot je zgornji primer glede tiste ladje. Takoj ko je odplula iz pristanišča so dobili v programu obvestilo. Če imaš recimo 8 milijard ljudi na kupu in če je med njimi recimo zgolj en terorist je to kot da bi isla iglo v senu. Ampak če te program označi in vsak premik zabeleži je s teboj praktično konec.

V zgornjem posnetku so delili določene podatke in scenarije ki bi bili časovno najhitrejši in najvarnejši. Poleg tega program ponudi izbiro orožja s katerim bi bil končni uspeh najlažje dosežen. Tudi podatki o terenu, ter posredovanje slik iz terena so hitri. Tista država ki bo prva premestila vojake iz terena v kabine bo imela ogromno prednost.

Tule ravno včeraj je Palantir dobil pogodbo s strani ministrstva za obrambo glede programa TITAN. Več o programu spodaj:



Sploh ni potrebno več potrebno pošiljati masovno število vojakov na bojno linijo. Pa tudi če jih imaš potem preko AI-ja gromozansko prednost pred sovražnikom. Zaenkrat je Palentir dobil pogodbo za 10 takšnih vozil. Pogodba je vredna okoli 150 milijonov dolarjev. če bodo rezultati odobrili sadove naj bi bile naslednje pogodbe vredne po več milijard dolarjev.
  • spremenilo: Chalky ()

Chalky ::

Se opravičuje. Zgoraj sem omenil primer ladje. Šlo je za drug posnetek in primer in sicer iz primera v Južnem Kitajskem morju. Posnetek spodaj:



Noro. Igra mačke z mišjo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Chalky ()

blay44 ::

:D
Da bi le bila statistika, brez navdihujočih fint nasprotnik.
Kako predvidljivo.

Chalky ::



Dober posnetek. Ravno o tem govorim. Space Force ima veliko prednost ker ni pomembno ali si ženska, moški, LGBTQ, predebel, premajhen itd če si pameten te lahko zaposlijo na pozicijo. Tista država ki bo prej premestila vojake iz terena v sobe in kabine bo imela gromozansko prednost. Seveda je pa prej potrebno imeti satelite in software za takšne stvari kar pa ni države na svetu ki bi bila blizu temu kar imajo Ameri. Kitajska je edina ki ima vsaj približno nekaj možnosti.

Junie_Lasta2 ::

Vse to je strašljivo predvsem za civiliste naših držav.

Razvijajo tech, ki nikoli ne bo dokončno dobil nobene (itak osvajalske vojne), ker se tega techa vsi zavedajo in se nanj pripravljajo.

In končal bo, kot vse ostalo za mass-surveillance LASTNEGA prebivalstva v policijski državi - odprtem zaporu - velikem Izraelu - EUgeničnem vrtu.

Trivijalen primer - recimo RF BrainScan:

(poglej cel X/TW thread!) WEF&DAVOS 2023: 'We can decode faces in your mind, your PIN number to your bank account'

Remebemr RF BrainScan? Are 5EYES using it across the Atlantic now?

Zgodovina sprememb…

Chalky ::

Junie_Lasta2:: danes, 00:10:16

Malce te je zaneslo. Palantir nima samo vojaške struje ampak tudi komercialno. Večina držav tega sveta uporablja Palantir za svoj enterprise. Francija ga uporablja predvsem pri morebitnih terorističnih napadih v državi. Vodja Palantirja je rekel da je njihova programska oprema preprečila kar nekaj terorističnih napadov po celi Evropi.

Palantir je lahko smrtonosen če bi ga začeli uporabljati brez kakršnihkoli regulacij in checks and balances. Na srečo naj bi programska oprema to preprečevala. Je pa res da je vodja Palantirja povsem obseden z dominacijo Zahoda in to tudi javno prizna in je eden redkih ki s tem nima problemov. Lepo je povedal da je cilj Palantirja popolna vojaška dominacija Zahodnega sveta. Njegovi intervjuju si res nori če ga kdaj poslušaš. Tudi po zgledu deluje kot kakšen utrgani profesor.



Junie_Lasta2 ::

Chalky je izjavil:


Malce te je zaneslo. Palantir nima samo vojaške struje ampak tudi komercialno.


Basni za naivne. Hodeče meso za eksperimente je blažev žegen za vse laboratorije vojaških programov.
Danes je so podatki "digitalna nafta" iz katere se ti centri napajajo.

NAs pa že vsaj dve desetletij vsi uporabljajo kot črni, neprijavljeni biolaboratorij, kjer je DOBESEDNO VSAK državljan uporabljen kot poskusni zajec, Petri dish ali podatkovna baza.

Samo pocahneš ga kot "terorista" in 5EYES framework ti dovoljuje, da z njim počneš, kar hočeš. Efektivno brez posledic, tudi če ga ubiješ.

Brez pretiravanja, folk se več sekira ta laboratorijske podgane. Te vsaj stanejo.

Junie_Lasta2 ::

INTERESTING LINKS:|

BTW, kdor se navdušuje nad Palantirjem, bi mroal vedeti, da Peter Thiel spada med tiste, ki jim človeštvo "ne diši ravno preveč".

Lahko bi reku, da je VSAJ Satanist-adjacent. Tako kot vodilni v Googlu, M$ ipd.

Zgodovina sprememb…

srus ::

Čalki daj si malo poglej beg ameriških vojakov iz Afganistana. Reklamne videe privatnih podjetij, ki ciljajo na davkoplačevalski denar, je treba jemati s precej rezerve.

Junie_Lasta2 ::

Chalky je izjavil:

Je pa res da je vodja Palantirja povsem obseden z dominacijo Zahoda in to tudi javno prizna in je eden redkih ki s tem nima problemov. Lepo je povedal da je cilj Palantirja popolna vojaška dominacija Zahodnega sveta.


Pa saj ti, tako kot ostali satanisti, lepo pove kam pes taco moli, če le malo odviješ zavitek.
Kdo točno na tem Zahodu naj bi dominiral nad kom točno ?
Gre za prastaro igro - Goyi Go, v kateri bi vrh zahodne globalistične piramide rad porušil tekmece.

Oziroma, o tem javno sanjajo na sestankih. Neuradno pa vedo, da to ne bo šlo, a to ni pomembno. Nastali tech bodo uporabili na domačih ovcah - za nadzor dvorišča in klavnice.

> Njegovi intervjuju si res nori če ga kdaj poslušaš. Tudi po zgledu deluje kot kakšen utrgani profesor.

Pa saj s profesorji je tako. Dokler imajo plačan stol in šiba posledic ne doseže njihove riti, zakaj ne bi bili utrgani ?
Kaj od te utrganosti bi ostalo, če bi moral sam skozi rove Ukrajinske vzhodne fronte, ki jo globalisti tako forsirajo ?

Poleg tega, on v sedanji situaciji MORA biti utrgan. Nima več kam.
Podložniki imajo "Upravnega Razreda" že poln kurac. Vsi pripravljajo vile in kose.

Edini ZAČASNI beg je v AI in svet Terminatorja in v brezglavi razvoj, da bi obdržal ključno prednost.

A tem ustvarja čedalje bolj samostojne robote in čedalje bolj univerzalen AI.
A ta bo neizogibno prišel na neki točki do spoznanja, da "profesorja" in njegovih ne rabi več.

Tako je sedaj v dirki proti Singularnosti - in dileme ali ga prej ubije Terminator ali podložniki.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kitajska vladnim uslužbencem prepovedala uporabo zahodnih pametnih telefonov

Oddelek: Novice / Ostale najave
275234 (2649) Mr.B
»

Nemško ustavno sodišče zelo omejilo uporabo Palantirjeve programske opreme

Oddelek: Novice / Zasebnost
52682 (1221) Markoff
»

Wikileaks saga: Anonymous vs. HBGary Federal

Oddelek: Novice / NWO
319988 (5869) hruske

Več podobnih tem