» »

zdravnica mi poslala vabilo na pregled

zdravnica mi poslala vabilo na pregled

tolpa3 ::

torej imam 40 let, do zdej laboratorij vedno bil okej, nikoli nobenih težav z zdravjem. EKG okej itd. , dobro se počutim.
Pri zdravniku nevem če sm bil 3x v lajfu, razen za vnetje ušes , kakšen zvin itd. , malenkosti.
In ta zdravnica mi je poslala vabilo na pregled.
In meni se ne da hodit tam k njen, samo zato ker mam 40 let.
Kaj če ne grem? V laboratorij bom šel, kaj več pa se mi ne da.
  • zaklenilo: zee ()

mzakelj ::

Nič ne bo. Je samo dobro da greš. Vsi smo šli čez to po 40

ok pa bom šel.

metalc ::

A tvoja zdravnica ne štrajka?

Pa še resno, po 40. letu imaš vsakih nekaj let pravico do preventivnega pregleda na stroške ZZZS. Ni nič posebnega, te izmerijo, stehtajo, posluša ti srce, izmerijo krvni pritisk, malo povpraša o življenjsekm slogu, če opažaš kakšne simptome ipd., v laboratoriju daš še kri in urin... Če ne opazijo česa posebnega, je to to, morda kakšna pridiga o holesterolu.

sbawe64 ::

To je preventivna ambulanta mogoče ?
2020 is new 1984
Corona World order

Pithlit ::

metalc je izjavil:

Pa še resno, po 40. letu imaš vsakih nekaj let pravico do preventivnega pregleda na stroške ZZZS. Ni nič posebnega, te izmerijo, stehtajo, posluša ti srce, izmerijo krvni pritisk, malo povpraša o življenjsekm slogu, če opažaš kakšne simptome ipd., v laboratoriju daš še kri in urin... Če ne opazijo česa posebnega, je to to, morda kakšna pridiga o holesterolu.

Troldetektor kaput?
Life is as complicated as we make it...

metalc je izjavil:

najbolj smešno je ker sploh nimam zdravnika oziroma tistega nazadnje k sm mel, je šel v idrijo in nehal delat LMAO.
Kje me je ta najdla,

Pa ja laboratorij sm večkrat delal in vedno pohvalijo da je v nulo. Holesterola nkol mel.

No ja okej, vidim da ni tak bav bav, bom šel.

sbawe64 je izjavil:

ne to je moja kao zdravnica, čeprav nevem kje me je najdla, ker zadnji zdravnik k sm mel je pristal v psih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tolpa3 ()

Ganon ::

Koliko ste stari, da nasedete vsakemu trolu, ki se registrira tik pred odprtjem teme?

SambaShare ::

Ni nujno 40, v veliko ZD je že po 32 letih.

pozabil omenit da sovražim/bojim bolnice, zdravnike, zobozdravnike ...

Dimnik ::

Ford focus vas trola....

IL_DIAVOLO ::

sbawe64 je izjavil:

Verjetno misliš referenčna.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

delavec44 ::

Kaj potem sta bila skupaj z bivšim zdravnikom v Idriji?

sbawe64 ::

IL_DIAVOLO
Ja, to bo to.
2020 is new 1984
Corona World order

mertseger ::

tolpa3 je izjavil:

torej imam 40 let, do zdej laboratorij vedno bil okej, nikoli nobenih težav z zdravjem. EKG okej itd. , dobro se počutim.
Pri zdravniku nevem če sm bil 3x v lajfu, razen za vnetje ušes , kakšen zvin itd. , malenkosti.
In ta zdravnica mi je poslala vabilo na pregled.
In meni se ne da hodit tam k njen, samo zato ker mam 40 let.
Kaj če ne grem? V laboratorij bom šel, kaj več pa se mi ne da.

Tud če ne greš ne bo nič narobe, gres odat kri noter si 5 minut reče vredi je in greš domov.

PacificBlue ::

Zaradi ene pikice pa res ne bos kar umrl.lol
Imam sodelavca, ki se zdravniskih boji kt hudic križa.
Je na odvzemu krvi iz čiste panike in strahu odrtgal iz stola oblazinjeno naslonjalo za roke.
Funny guy
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

teslam2 ::

op, kr priprav se mentalno za 2 prsta v rito :D

LeQuack ::

A potem je bolj da z butt plugom prideš ke?
Quack !

T440 ::

To je sam kolonoskopija, pa lase ti bojo vzel zaradi trave.

zobnik ::

Ja to pošiljajo domov tud starejšim

BigBangStar ::

Jaz sem ga imel lani. Sem z veseljem šel, ker moja osebna zdravnica je še mlada, luštna in zelo prijazna. Sem zelo vesel, da imam tako super zdravnico. Pa štrajka tudi ne. Ampak sem vseeno šel tja zato, da izvem kaj o svojem zdravju, ker sem tako malo pri zdravnici, da bi skoraj lahko rekel, da bi lahko pozabil kako izgleda. Še dobro, da je doma iz sosednje vasi in vem kako izgleda.

Je pa prav, da vsak gre na preventivni pregled. Nekako je dokazano, da po 35-ih letih začne postopno upadanje fizične zmogljivosti, počasnejše okrevanje, manjša se mišična masa in kostna gostota, tudi metabolizem deluje vedno počasneje, poveča se tveganje za kronične bolezni, kot so visok krvni tlak, sladkorna bolezen tipa 2 in srčno-žilne bolezni. Prav tako se lahko zmanjša elastičnost kože in zmanjšajo kognitivne funkcije.
Pomembno je omeniti še samo, da življenski slog močno vpliva na to, kako hitro in v kakšnem obsegu bo prišlo do upadanja zdravja.

chuck ::

Ful zanimivo, nobenga problema dat avto na pregled / tehničnega enkrat na let, zdravniški pregled pa bau bau.

Dokler mam zdravstvo na takem nivoju, da skor nič ne morš pozdravit oziroma je javni budget pri zavarovanju prenizek za kaj resnega, bi mogu folk na veliko uporabljat preventivne preglede. Tu se še pogosto da kej zrihtat, pol pa ko je prepozno, pa ti samo podaljšujejo življenje z boleznijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: chuck ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater preventivni pregled krvne slike?

Oddelek: Loža
131689 (974) WhiteAngel

Kako do brezplačnega PCR testa?

221872 (1622) Baja
»

Jajca in holesterol (strani: 1 2 )

8815720 (11194) donvito
»

Zdravniški pregled pred zaposlitvijo (strani: 1 2 3 4 )

17287081 (17424) destroyer2k

Več podobnih tem