Forum » Loža » Bodoča partnerka in nepremičnina
Bodoča partnerka in nepremičnina
Ganon ::
OFF topic:
To so zgodbice za lahko noč, češ da je na sociali tako lepo ženskam, veste sociala je povezana z aktivnim iskanjem zaposlitve, in če taka ženska odkloni primerno zaposlitev se ji tud sociala ukine....torej pol živi samo od otroškega dodatka....ne vem če sploh dobi še kakšne druge ugodnosti, ker je kršila politiko zaposlovanja.
Od česa pol ta ženska živi, najbrž dec dela cel dan, da ji vse kupi in še da za kavo.
Mislim pa da večina ženska dela, je zaposlenih in tako je tudi prav.
Poznam osebo, ki na črno dela v gostinstvu in prejema socialno že 8 let in to v Ljubljani. Pač ni povpraševanja po natakarjih/icah, a ne... Žalost.
Sokriv si.
matobeli ::
Cinkal pa ja ne bomo. More bit ta oseba vsaj druge vere ali narodnosti da se o tem začne premišljevat, pa še to je jeba, naj prvi vrže kamen pa te fore.
/s
/s
Oberyn ::
Sicer če ima svoje stanovanje, potem je odvisno tudi od tebe, kako boš ta "podrejen položaj sprejel". Si kdo od vas predstavlja, da žena zasluži 3x več kot vi, ima 5x več premoženja, je bolj izobražena - bi to prenseli?
Če bi to prenesli? Hm, a gre tu za tekmo na svetovnem prvenstvu ali mogoče za kaj drugega?
Ko sem se jaz preselil v luksuzno hišo na luksuznem posestvu svoje babe, je imela ene 50x več premoženja od mene. Zaslužila je ziher 3x več od mene, ker jaz nisem takrat zaslužil niti za srajco. In imela je in še vedno ima za dve stopnji višjo izobrazbo od mene. Torej izpolnjujem vse tvoje točke obupa in mizerije. No od tega je četrt stoletja in v tem času ni noben od naju niti za hip pomislil, da je v eden podrejen in drugi nadrejen, pač pa sva lepo složno živela. Meni se to zdi normalno. Kako nadrejena, a mogoče kot da bi ona bila general-polkovnik, jaz pa samo poročnik? In potem bi vsako jutro začel z raportom: Pokorno javljam, frau generalleutnant, da ni nič novega.
ReRMh ::
odvisno od situacije in dovzetnosti glede družbenih pričakovanj, ni to univerzalno. recimo, tudi moja mati so zaslužili več od očeta, bila bolj premišljena in tudi družbeno bolj spretna...
bluefuck ::
@OP
Pa pazi se sponzoruš, ne ji dovolit, da se priseli, dokler se ne zmenita za razdelitev stroškov, glede na to, da je stanovanje tvoje, ne bi smela imeti problemov, da pokrije sama vse stroške. Če ima s tem težave, bi se ti moral vklopiti kakšen alarem v glavi.
Ne biti copata, tukaj ti nekaj nudiš, popolnoma normalno je, da prispeva tudi sama, pa ne, da bi bil problem, da se zastonj pri tebi ampak s tem, da bo sama plačevala stroške se boš znebil vse izkoriščevalske zalege.
Biti sam se mulčku zdi najhujše, dejansko pa je veliko huje, da si z žensko, ki te zajeda. So prostitutke cenejše.
Sicer pa vsem polagam na dušo... ženske se petelinijo do tam 30, mogoče 35 leta. Do takrat porivaš kar pride, kasneje pa so na voljo take "bejbe", o katerih pri 25 niti sanjati ne bi mogel (da bo jasno - glede na vaše premoženjsko stanje, pa ne nujno sponzoruše, pač iščejo najbolj primernega partnerja za svoje neobstoječe otroke), kaj šele, da bi se sparčkal z njimi. Pa še kdo drug jih je naučil fukat in jih postavil tja kamor spadajo.
Pa pazi se sponzoruš, ne ji dovolit, da se priseli, dokler se ne zmenita za razdelitev stroškov, glede na to, da je stanovanje tvoje, ne bi smela imeti problemov, da pokrije sama vse stroške. Če ima s tem težave, bi se ti moral vklopiti kakšen alarem v glavi.
Ne biti copata, tukaj ti nekaj nudiš, popolnoma normalno je, da prispeva tudi sama, pa ne, da bi bil problem, da se zastonj pri tebi ampak s tem, da bo sama plačevala stroške se boš znebil vse izkoriščevalske zalege.
Biti sam se mulčku zdi najhujše, dejansko pa je veliko huje, da si z žensko, ki te zajeda. So prostitutke cenejše.
Sicer pa vsem polagam na dušo... ženske se petelinijo do tam 30, mogoče 35 leta. Do takrat porivaš kar pride, kasneje pa so na voljo take "bejbe", o katerih pri 25 niti sanjati ne bi mogel (da bo jasno - glede na vaše premoženjsko stanje, pa ne nujno sponzoruše, pač iščejo najbolj primernega partnerja za svoje neobstoječe otroke), kaj šele, da bi se sparčkal z njimi. Pa še kdo drug jih je naučil fukat in jih postavil tja kamor spadajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bluefuck ()
bluefuck ::
@OP
Tole tudi ni slabo pogledati, z leti je vedno bolj držalo in ker sem pribljižno v njegovih letih se lahko z gospodom samo strinjam:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bluefuck ()
zobnik ::
OFF topic:
To so zgodbice za lahko noč, češ da je na sociali tako lepo ženskam, veste sociala je povezana z aktivnim iskanjem zaposlitve, in če taka ženska odkloni primerno zaposlitev se ji tud sociala ukine....torej pol živi samo od otroškega dodatka....ne vem če sploh dobi še kakšne druge ugodnosti, ker je kršila politiko zaposlovanja.
Od česa pol ta ženska živi, najbrž dec dela cel dan, da ji vse kupi in še da za kavo.
Poznam osebo, ki na črno dela v gostinstvu in prejema socialno že 8 let in to v Ljubljani. Pač ni povpraševanja po natakarjih/icah, a ne... Žalost.
Na zavod za zaposlovanje prijaviš. Sam je tak, da brezposelne ščiti ustava, tak da na koncu tista prijava ne bo odigrala nobene vloge- Tak da ljudje morajo sami pri sebi razčistit kaj je prav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()
solatko ::
denabiker - Vidiš, jaz jih pa poznam kar veliko, ki bi socialno morali dobit pa skupni dohodki presegajo cenzus za kak € ali pa imajo kako njivico, nekje bogu za hrbtom, katere se niti zastonj ne morejo znebit pa niso leni, temveč jih je zdravje zhebal. Zato nehajte s pravljicami, da socialo kar talajo po dolgem in počez, se pa nekateri fajn znajdejo in izkoristijo čisto vse, kar omogoča zakonodaja.
zobnik - Greš na razgovor in vprašaš za plačo in, če je redna pa je po navadi razgovora konec. Ne, prijaviš na CSD in je takoj brez sociale.
Matejjjjj - Če veš kaj s časom počet ja, večini je dolgčas, zato se sprehajajo po družbenih omrežjih.
V-i-p - Če ti gre to v nos, jo prijavi.
si-romak - Meni so pomembna mnenja tistih, ki me plačujejo, družba mi ne nudi nič in zato se mi hebe za družbena pričakovanja.
zobnik - Greš na razgovor in vprašaš za plačo in, če je redna pa je po navadi razgovora konec. Ne, prijaviš na CSD in je takoj brez sociale.
Matejjjjj - Če veš kaj s časom počet ja, večini je dolgčas, zato se sprehajajo po družbenih omrežjih.
V-i-p - Če ti gre to v nos, jo prijavi.
si-romak - Meni so pomembna mnenja tistih, ki me plačujejo, družba mi ne nudi nič in zato se mi hebe za družbena pričakovanja.
Delo krepa človeka
barakus ::
Pri notarju lahko uredis sporazum o razdelitvi premoženja. Veliko se jih odloči za načelo kar je pisano na mene ostane moje, kar je pisano na tebe pa tvoje.
denabiker ::
Lonsarg ::
Vsak odnos vreden daljše zveze bo sprejel to da gre pol-pol od tistega kar je ustvarjeno tekom zveze.
Predporočne pogodbe so za zveze kjer že planiraš da ne boš vedno skupaj. Ampak saj dandanes res so ljudje taki, kaj češ nori svet :)
Predporočne pogodbe so za zveze kjer že planiraš da ne boš vedno skupaj. Ampak saj dandanes res so ljudje taki, kaj češ nori svet :)
velikBrokoli ::
V normalni zvezi oba partnerja razumeta, da predporočne pogodbe ne skleneš "ker itak ne boš vedno skupaj", ampak zato, da si vsak svoje premoženje zavaruje. Če imam jaz odprt d.o.o. in kredit na bajti, ki sem jo sam financiral, mi lahko partnerka popolnoma zjebe lajf, če se odloči, da ne bo več z mano. Popolnoma njena odločitev, ampak jaz zaradi tega ne mislim vsega prodajat in si komplicirat lajf.
Kar vsak sam ustvari v zvezi, je preprosto njegovo. Če ustvarita nekaj skupaj, je to lahko skupno. Ne pa da je čisto vsak drek razdeljen na pol.
Kar vsak sam ustvari v zvezi, je preprosto njegovo. Če ustvarita nekaj skupaj, je to lahko skupno. Ne pa da je čisto vsak drek razdeljen na pol.
Lonsarg - Glede na to, da gre pol zvez rakom žvižgat, je pametno, da tisti, ki v zvezo prinese veliko, to tudi primerno zaščiti, ne glede na načrtovan rok trajanja veze. Tudi za primer smrti enega od partnerjev in njihovih družinskih vezi, morebitnih otrok iz prejšnje zveze, staršev,.... je malo neugodno, če na premoženje enega, v kratkem času sede popolni neznanec ali neznanka.
Delo krepa človeka
Lonsarg ::
Pa sam smo v temi že večkrat lepo povedali da je že po zakonu brez predporočne pogodbe zaščiteno premoženje ki ni nastalo v času zveze.
Predporočna pogodba tako efektivno vpliva le na premoženje pridobljeno tekom zveze.
Predporočna pogodba tako efektivno vpliva le na premoženje pridobljeno tekom zveze.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Lonsarg - Gre za dokazovanje ob ločitvi, dolgi premoženjski postopki,.... tako pa se z enim dokumentom izogneš poznejšim problemom.
Delo krepa človeka
barakus ::
Sporazum o razdelitvi premoženja lahko drugače skleneta kadarkoli, tudi po poroki ali ko že živita skupaj. Seveda je bilje to razčistiti prej.
T440 ::
Nepremičnina pa firma me ne skrbita tolk. Sem pa tekom zakonske zveze pridobil account na slo-techu. Ima v primeru ločitve partnerka pravico zahtevati dostop do accounta?
Ganon ::
Predporočne pogodbe so za zveze kjer že planiraš da ne boš vedno skupaj.
Nihče, tudi ti, ne more biti prepričan, da bo zakon trajal večno. Tako naivni, kot si ti, najbolj nastradajo, ko prejmejo klofuto in se zgodi realnost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()
Blinder ::
Dejte bit pazljivi, statistika pravi, da polovica sodobnih revežev so ločeni moški. Se ne spomnim, če so tudi tisti brez otrok v tej grupi
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Invictus ::
Problem ločenih moških je, da so najnižja možna oblika osebe, ki jo vsi zaničujejo.
Potem je pa še sistem naravnam na ueber super duper cankarjevo mamo, ki trpi za otroka in moški praktično ne more doseči ničesar.
In večina moških ima celo rada svoje otroke, zato trpi svojo razfukano, žleht bivšo ženo.
Potem je pa še sistem naravnam na ueber super duper cankarjevo mamo, ki trpi za otroka in moški praktično ne more doseči ničesar.
In večina moških ima celo rada svoje otroke, zato trpi svojo razfukano, žleht bivšo ženo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Sgt. Lipnikar ::
Na IT forumu sprašuješ za mnenje kako naj urediš partnerske odnose.
Pa se ti zavedaš da večina tukaj še ni ženske držala za roko (mama ne šteje)?
Pa se ti zavedaš da večina tukaj še ni ženske držala za roko (mama ne šteje)?
PacificBlue ::
OFF topic:
Eni hvatajo krivine na polno.
Sem slisal, da se nekateri pari tudi ločijo, da imajo potem otroci zastonj vrtec in se koristijo taki in drugacni socialni transferji.
I’m out.
:3
:3
johnnyyy ::
Problem ločenih moških je, da so najnižja možna oblika osebe, ki jo vsi zaničujejo.
Največ moških naredi napako, ker kaže šibkost in tako sam pade pod tire bivše ravno zaradi tega.
Če ti hoče sistem in žena odvzeti otroke, se je proti temu brez veze borit saj ne boš dosegel ničesar. Vsako tvoje posredovanje, dokazovanje itd se lahko uporabi proti tebi. Zato je najbolje, da pustiš to za sabo in greš naprej, si ustvariš novo družino ali pa uživaš v samskosti. Če si bil dober ali ne, vedno pokaže čas in lažje je svojim odraslim otrokom povedati, da so te izločili iz igre ter "proti sistemu" nisi imel možnosti. Če je odrasel otrok kaj pameten bo razumel, da je bolje imeti fotra na nivoju, kot neko propalico ki je propadel med bojem ali pa da mora vsem ostalim razlagat kako je mama v grobu, foter pa v arestu.
MIHAc27 ::
Včasih se moramo deci borit.
Vem za primer, kjer je mama propalica. Sin ni hotel biti z njo in sama sreča, da oče ni popuščal sistemu in je sin potem bil le prepisan k njemu. Če se ne bi, bi sin živel v nezdravem okolju, oče bi pa še preživnino moral plačevat.
Moja žena tudi svojim staršem po moje ločitve ne bo nikoli odpustila. Očetu ker je bil pijanec in varalica, mami pa zaradi kasnejših manipulacij. Kot otrok je še šlo, v odraslosti je šele spoznala kdo vse ji je lagal.
Pa tudi če bi bil oče poštenjak, po letih odsotnosti je težko začet gradit nek pristen odnos.
Vem za primer, kjer je mama propalica. Sin ni hotel biti z njo in sama sreča, da oče ni popuščal sistemu in je sin potem bil le prepisan k njemu. Če se ne bi, bi sin živel v nezdravem okolju, oče bi pa še preživnino moral plačevat.
Moja žena tudi svojim staršem po moje ločitve ne bo nikoli odpustila. Očetu ker je bil pijanec in varalica, mami pa zaradi kasnejših manipulacij. Kot otrok je še šlo, v odraslosti je šele spoznala kdo vse ji je lagal.
Pa tudi če bi bil oče poštenjak, po letih odsotnosti je težko začet gradit nek pristen odnos.
ginekk ::
Zaničevanja pri vseh zagotovo ni. Kajti obstajajo tudi normalni ljudje - tudi recimo ločene ženske - ki razumejo da posameznik nima nikol sam 100% kontrole nad svojo zvezo. Za "ne" je pač dovolj eden.
In mnogo bolje in lažje trpet žleht ex - kajti ne rabiš prav nobene komunikacije, če ne želiš - kot pa jo trpet kot žleht ženo.
Tudi v interesu CSD in sodišča je da imajo otroci oba starša, čeprav se tam najdejo posamezne ženske, pri katerih se čuti da vlečejo na mamino stran. Skratka, normalni očetje dobijo skrbništvo otrok brez težav, če pa kdo blokira pa samo zamenjaj odvetnika. Tiste ženske, ki zlorabljajo sistem in se delajo žrtev, se jim to prej ko slej maščuje. Pa tud sploh ni težko dokazat da izkoriščajo.
PovemVfaco ::
Nepremičnina pa firma me ne skrbita tolk. Sem pa tekom zakonske zveze pridobil account na slo-techu. Ima v primeru ločitve partnerka pravico zahtevati dostop do accounta?
ZZZDR, 69. člen, 6. odstavek: V kolikor ima državljan ali stalni prebivalec RS odprt slo-tech račun, ima njegova spolno nepotešena soproga ali bivša soproga pravico uporabiti ta račun, da preko ZS kontaktira uporabnika PovemVfaco.
Čudn zakon, nism vedu, da me tud na nekih ministrstvih ženske poznajo in si probavajo na vse načine dostop zagotovit. Ni pa preveč realn, jaz nimam ravn cajta tolk, mam že bukirano vse do sredine 2026.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PovemVfaco ()
Invictus ::
Zaničevanja pri vseh zagotovo ni. Kajti obstajajo tudi normalni ljudje - tudi recimo ločene ženske - ki razumejo da posameznik nima nikol sam 100% kontrole nad svojo zvezo. Za "ne" je pač dovolj eden.
Ja, nekatzere celo obstajajo. Ampak ne vem, če jih je 1%. Bivšega trpijo verčinoma zaradi tega, ker ima fuil keša, ali pa ga rabijo, ker njihova služba ne omogoča da bi bila veš čas z otrokom. Pa bivši prav pride, da pobere otroka v šoli ali vrtcu...
In mnogo bolje in lažje trpet žleht ex - kajti ne rabiš prav nobene komunikacije, če ne želiš - kot pa jo trpet kot žleht ženo.
Seveda jo moraš trpeti, saj drugače svojih otrok ne vidiš.
Tudi v interesu CSD in sodišča je da imajo otroci oba starša, čeprav se tam najdejo posamezne ženske, pri katerih se čuti da vlečejo na mamino stran. Skratka, normalni očetje dobijo skrbništvo otrok brez težav, če pa kdo blokira pa samo zamenjaj odvetnika. Tiste ženske, ki zlorabljajo sistem in se delajo žrtev, se jim to prej ko slej maščuje. Pa tud sploh ni težko dokazat da izkoriščajo.
Daj ne nabijaj, ker nimaš pojma. Očetje nikoli ne dobijo skrbništva, če mame niso zato... Odvetnik tukaj nima veze...
CSD in družinska sodišča (100% bab - sodnic) so polna ločenih, zafrustriranih, zajebanih, žleht bab, ki moške dobesedno zatirajo. Dokler nisi v sistemu, ne verjameš tega. Zadeva je tako bizarna, da še ženske pogruntajo, da to ni v redu...
Se mi zdi, da ti je tvoja že zdavnaj odščipnila jajca...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
youPlonker ::
Pri notarju lahko uredis sporazum o razdelitvi premoženja. Veliko se jih odloči za načelo kar je pisano na mene ostane moje, kar je pisano na tebe pa tvoje.
velikBrokoli je izjavil:
V normalni zvezi oba partnerja razumeta, da predporočne pogodbe ne skleneš "ker itak ne boš vedno skupaj", ampak zato, da si vsak svoje premoženje zavaruje. Če imam jaz odprt d.o.o. in kredit na bajti, ki sem jo sam financiral, mi lahko partnerka popolnoma zjebe lajf, če se odloči, da ne bo več z mano. Popolnoma njena odločitev, ampak jaz zaradi tega ne mislim vsega prodajat in si komplicirat lajf.
Par pomislekov / vprasanj, popravite me ce je kaj napacno:
Ce ima nekdo lastno stanovanje pred sklenitvijo zakonske zveze se to steje v posebno premozenje. Ce v casu trajanja zakonske zveze to stanovanje proda, se profit od prodaje steje v skupno premozenje in je predmet delitve po razvezi. Ravno tako je nakup vsake nepremicnine v casu trajanja zakonske zveze predmet delitve.
Ce ima nekdo (skrite) dolgove pred sklenitvijo zakonske zveze, se nato poroci in razveze, ti dolgovi niso predmet delitve po razvezi. Ce pa dolgove pridela v casu trajanja zakonske zveze, so.
Ce se v predporocni pogodbi oba odlocita za zgoraj citiran princip "kar je pisano na mene ostane moje, kar je pisano na tebe pa tvoje" - ali to v praksi pomeni, da kar imam jaz na mojem TRR ostane moje, kar ti tvoje? Ce je temu res tako, se mi zdi to nekako idealno. Npr. avto in vikend je pisan ne enega, hisa na drugega. Delitev po razvezi je preprosta. Delnice, kripto - ostane tistemu, ki je lastnik. Dalje, za casa trajanja zakonske zveze sta zakonca npr. imela skupen fond/TRR, v katerega sta oba prispevala po nekem postenem kriteriju (recimo v razmerju plac). Ta skupen fond je bil tako ali tako namenjen tekocim stroskom, prezivljanju druzine etc. in je prakticno prazen, oba partnerja pa imata se lastne racune z lastnimi sredstvi gor, ki jima ostanejo po razvezi.
youPlonker ::
Se tole: ali se v predporocni pogodbi lahko tudi izrecno navede katere assete oba prinasata s sabo v zakonsko zvezo in se stejejo kot predmet skupnega premozenja?
Banalen primer: imas flet in ker si ga pridobil pred sklenitvijo zakonske zveze, se steje v posebno premozenje. Ga lahko s predporocno pogodbo prestavis v skupno premozenje, da postane predmet delitve?
Drug primer: imas dolgove, ki jih zelis skriti pred osebo, s katero se porocas. Ali se lahko druga oseba v predporocni pogodbi nekako zavaruje v stilu, da od tebe zahteva izjavo, da nimam skritih dolgov. Oz. se bolje, da izjavljas da karkoli bi bilo "odkrito" v casu trajanja zakonske zveze, a je nastalo pred njeno sklenitvijo, avtomatsko spada pod moje posebno premozenje, ker sem se zadolzil.
Banalen primer: imas flet in ker si ga pridobil pred sklenitvijo zakonske zveze, se steje v posebno premozenje. Ga lahko s predporocno pogodbo prestavis v skupno premozenje, da postane predmet delitve?
Drug primer: imas dolgove, ki jih zelis skriti pred osebo, s katero se porocas. Ali se lahko druga oseba v predporocni pogodbi nekako zavaruje v stilu, da od tebe zahteva izjavo, da nimam skritih dolgov. Oz. se bolje, da izjavljas da karkoli bi bilo "odkrito" v casu trajanja zakonske zveze, a je nastalo pred njeno sklenitvijo, avtomatsko spada pod moje posebno premozenje, ker sem se zadolzil.
Kanban ::
Da, v sporazumu o delitvi premoženja lahko skoraj povsem poljubno deliš kaj gre komu, v kakšnem deležu, po koliko letih zveze in še marsikaj, kar znaš kolikor toliko dobro formulirati na papirju.
Ne smeš pa skrivati premoženja in dolgov, vse mora biti zabeleženo v sporazumu, drugače se ga lahko izpodbija.
Ne smeš pa skrivati premoženja in dolgov, vse mora biti zabeleženo v sporazumu, drugače se ga lahko izpodbija.
takjelajf ::
Lepo pozdravljeni.
Kako je v primeru razhoda, ko že imaš partnerko in 5letnega otroka, živimo v hiši katere lastnik je moj oče(name ni nič pisano).
V hiši živimo 4eta.
Lp
Kako je v primeru razhoda, ko že imaš partnerko in 5letnega otroka, živimo v hiši katere lastnik je moj oče(name ni nič pisano).
V hiši živimo 4eta.
Lp
velikBrokoli ::
youPlonker je izjavil:
Se tole: ali se v predporocni pogodbi lahko tudi izrecno navede katere assete oba prinasata s sabo v zakonsko zvezo in se stejejo kot predmet skupnega premozenja?
V predporočni pogodbi moraš celotno premoženje obeh oseb popisati, če bi kaj skrival, potem ne bi bilo veljavno in bi se lahko razdelilo na pol.
Ob sklenitvi vsak točno spiše kaj vse ima in potem napišeš kako naj se vse deli. To je to.
ginekk ::
Ja, nekatzere celo obstajajo. Ampak ne vem, če jih je 1%. Bivšega trpijo verčinoma zaradi tega, ker ima fuil keša, ali pa ga rabijo, ker njihova služba ne omogoča da bi bila veš čas z otrokom. Pa bivši prav pride, da pobere otroka v šoli ali vrtcu...
Seveda jo moraš trpeti, saj drugače svojih otrok ne vidiš.
Daj ne nabijaj, ker nimaš pojma. Očetje nikoli ne dobijo skrbništva, če mame niso zato... Odvetnik tukaj nima veze...
CSD in družinska sodišča (100% bab - sodnic) so polna ločenih, zafrustriranih, zajebanih, žleht bab, ki moške dobesedno zatirajo. Dokler nisi v sistemu, ne verjameš tega. Zadeva je tako bizarna, da še ženske pogruntajo, da to ni v redu...
Se mi zdi, da ti je tvoja že zdavnaj odščipnila jajca...
Govorim iz lastnih izkušenj, ker sem šel skozi ločitev. Vem kako se obnaša CSD, vem kaj pravijo odvetnice, vem kako izgleda na sodišču. Vse to je obvezno ob ločitvi. Tko da kvečjemu nabijaš ti.
Da ne dobiš otrok, moraš bit dokazan nasilnež ali pa kaj podobnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predporočna pogodba (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7382 (5780) | PacificBlue |
» | Ločitev, delitev donosa iz posebnega premoženjaOddelek: Loža | 7431 (5672) | 111111111111 |
⊘ | Delitev premoženja v vezi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 23414 (17407) | AndrejO |
» | Ali imaš hrbtenico če ...? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16675 (13325) | Okapi |