Forum » Programska oprema » Pantheon Datalab
Pantheon Datalab
astras ::
Zdravo,
nikjer ni teme za to programsko opremo, pa me zanima če bi še komu bilo zanimivo tole odpret...
lpA
nikjer ni teme za to programsko opremo, pa me zanima če bi še komu bilo zanimivo tole odpret...
lpA
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
dunda ::
Mogoče res. Ker na njihovem forumu so odzivi bolj ubogi. Slo-tech pa slovi po znalcih vseh zvrsti.
Glas ZA.
Glas ZA.
https://www.kacnje.eu
astras ::
hmm ja, saj zato pa... njihov forum sploh ne deluje v bistvu, zaprti so pa kot sekta :(
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Mogoče prvo vprašanje v tej temi.
Se sprehajam po Pantheonu in bi želel izpisek vseh izdanih računov prejšnjega meseca, ki imajo neto zneske med 100 in 1000 EUR.
Kako to naredim? Gledam "Blago -> Obračun izdanih računov -> Obračun izdanih računov in razlike v ceni". Verjetno je to pravo mesto, ampak kje za vraga pa nastavim znesek, ki me zanima?
Se sprehajam po Pantheonu in bi želel izpisek vseh izdanih računov prejšnjega meseca, ki imajo neto zneske med 100 in 1000 EUR.
Kako to naredim? Gledam "Blago -> Obračun izdanih računov -> Obračun izdanih računov in razlike v ceni". Verjetno je to pravo mesto, ampak kje za vraga pa nastavim znesek, ki me zanima?
Hribovc10 ::
Pomoje z novim izpisom na MasterDetail pa dodaš filter nekaj v stilu
-qReportIzpis."anForPay"- < 1000.00) and (-qReportIzpis."anForPay"- > 100.00
ne pusti večje manjše znaka dodajat v tekst
-qReportIzpis."anForPay"- < 1000.00) and (-qReportIzpis."anForPay"- > 100.00
ne pusti večje manjše znaka dodajat v tekst
Ja, to bi bila rešitev.
Vseeno sem pričakoval, da bi v poročilu že imel kaj takšnega.
Vseeno sem pričakoval, da bi v poročilu že imel kaj takšnega.
h25 ::
Ali je morda kdo imel problem s črko"Č" Meni jo napiše kot črko E z apostrofom. Morda ve kdo kako se to popravi?? Če pokličeš Datalab ti vse zaračunajo.....
mm&r ::
Ali je morda kdo imel problem s črko"Č" Meni jo napiše kot črko E z apostrofom. Morda ve kdo kako se to popravi?? Če pokličeš Datalab ti vse zaračunajo.....
Od kje pa je prišel text, čez vnosno polje ali preko kakšne uvozne datoteke? V kolikor je prišlo preko uvozne datoteke preverite encoding kakšnega zahtevajo.
h25 ::
Ko iščem preko šifranta identov....ko vnašam imena v polje....črke "Č"v menijih so normalne. kako in kje se preeri encoding? sem že iskal in nikjer ne najdem .....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273974 (3392) | edi123 |
» | Freelance, sp, in davkarija (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22777 (16123) | matic492 |
» | Najemna pogodba (ni zavezanec za DDV)Oddelek: Loža | 5355 (5046) | Vikking |
» | Simobil - problemOddelek: Mobilne tehnologije | 1333 (938) | skidoo600 |
» | Šumniki in MySqlOddelek: Izdelava spletišč | 6657 (6194) | SPEEEED |