» »

Evropske države imajo težave s pridobivanjem vojakov.

Evropske države imajo težave s pridobivanjem vojakov.

««
7 / 15
»»

bciciban_ ::

Jaz sem kolesaril proti JJ.
Za razliko od vaju ne rabim diktatorski režimov. Kot je recimo Rusija kjer se Putin stolčka oklepa že 20+ let.

Vaju pa je zagotovo prepričal Putin zgoraj brez :))

Tele vajine gay strani ne moreta skriti.

Šibki umi rabite diktatorja da misli namesto vas.

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::

Resnično ne razumem zakaj tukaj ni pro EU lobiranja?
Ali ste za Rusijo ali pa Ameriko! Pa jebemti a smo tako majhni da ne premoremo malo večjih gat?

2dark ::

Scaramouche3 je izjavil:

Ali ste za Rusijo ali pa Ameriko! Pa jebemti a smo tako majhni da ne premoremo malo večjih gat?

za rusijo smo. samo v ljubljani so za ameriko in ukrajino, ker so malo posebni.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Colt1911 ::

bciciban_ je izjavil:

Za razliko od vaju ne rabim diktatorski režimov. Kot je recimo Rusija kjer se Putin stolčka oklepa že 20+ let.

Jenull a si to ti ?:P

Ti samo papagajaš mainstream propagando režimskih medijev.
Ti rabiš in verjameš tisto kar ti naroči Petra na POOP TV in oni idioti na Nora TV, svojega mnenja nimaš.

Matheus ::

2dark je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Samo tu živeči Srbi in skrajni levičarji ste za Rusijo.

Matheus je izjavil:

2dark je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Sem srbskega porekla, pa nisem niti za ene in druge, govori v svojem imenu! Hočem EU vojsko!

Scaramouche3 je izjavil:

LOL?
Proti Rusiji sem ker nam v EU delajo škodo.

Mar bi ostali na svoji strani meje in nam prodajali plin, hudičevo dobro so služili s tem.
Pa so kurci drkali v Gruzijo leta 2008, pa potem v Ukrajino prvič 2014 in še drugič 2022.

1930 je bila že lekcija, da se po pučanje diktatorjem ne obnese. Pa smo še vedno gledali stran ob prvih dveh poskusih.

Lahko pa da je Putin CIA agent, ki dela škodo rusiji in EU pa profit američanom. Kdo bi vedel???

Colt1911 je izjavil:

bciciban_ je izjavil:

Jenull a si to ti ?:P

Janul simpa z Rusi. Bratje komunisti pa to.

Zgodovina sprememb…

Colt1911 ::

Matheus je izjavil:

2dark je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Daj pejt domov v Mitrovic e Kosovo z takim foram.
Dobu si Kosovo republjik, kaj še hočeš!

Kayzon ::

Scaramouche3 je izjavil:

Matheus je izjavil:

2dark je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Sem srbskega porekla, pa nisem niti za ene in druge, govori v svojem imenu! Hočem EU vojsko!

Mislis si turskega porekla,ja?

Kayzon je izjavil:

Mislis si turskega porekla,ja?

Analize DNK ki so dol delane tega ne kažejo! Mogoče je pa tvoje kak nategnu, sej so bili vpadi tukaj enako ali celo bolj brutalni!

FrRoSt ::

Colt1911 je izjavil:

FrRoSt je izjavil:

Colt1911 je izjavil:

Ne bomo vas branili stari prdci, vas pa opozarjamo!
Pomagajte si sami in Bog vam bo pomagal.

Ker pa ste za to preglupi in preleni me pa v resnici prav BK če vsi pristanete v Ukrajini in tudi za vedno ostanete tam.
Ne bo velike škode!

Mi pa v jok in na drevo, pa gajbo pira gor in nikoli več dol!! :)):)):)):)):))

Vsak, ki je mentalno priseben, razume, da še sebe ne morete branit, kaj šele druge. ;)

Pred kom pa naj sebe branim ?
Na misel mi pridete le idioti kot si ti, vas pa bomo tako poslali na fronto v UA.:P

:O:O:O

So te ravno iz zaprtega oddelka izpustili, pa boš sedaj vse porihtal!?? :))

Scaramouche3 je izjavil:

:)):)):))

Očitno Lainova nosi tangice! :))
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FrRoSt ()

FrRoSt ::

bciciban_ je izjavil:

Guci guci.
Putin ni reku, Putin ni tako mislu.

Sami izgovori in izmikanja.

Evo še link.

https://www.google.com/amp/s/www.rferl....

Si ti ta mavrični sploh funkcionalno pismen!?? 8-)

Jim je Putin tudi rekel, naj vstopijo v nato in smatrajo ruse za tretjerazredne držaljane!??
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

FrRoSt je izjavil:

bciciban_ je izjavil:

Guci guci.
Putin ni reku, Putin ni tako mislu.

Sami izgovori in izmikanja.

Evo še link.

https://www.google.com/amp/s/www.rferl....

Si ti ta mavrični sploh funkcionalno pismen!?? 8-)

Jim je Putin tudi rekel, naj vstopijo v nato in smatrajo ruse za tretjerazredne držaljane!??

Ruski manjšini v UA je pa zagotovo sedaj bolje, ko jih je Putin osvobodil...

...vsega imetja in mnoge še življenja :))

Zgodovina sprememb…

In za vstop v NATO lahko zaprosi vsak. Ni pa rečeno da ga bodo sprejeli. Ukrajina se je ful trudila da bi se prislinila zravn pa jih ni nihče resno jemal.

Nato je samo poceni izgovor za Ruse. Nato se širi, ogroženi smo...
Evo zdej pa se jim je zares razširil. Putin je CIA agent. Majkemi mi. NATO salesman of the year!!!!

Zgodovina sprememb…

dexterboy ::

Nisem bral postov, če je kdo napisal, super, če ne, je pa "inšpektor" Scott Ritter že na veliko razlagal, da vojska danes ni več tisto, kar je bila... Anglija ima samo še 30k aktivnih vojakov, ker ... pač, jebi ga, stari, zafurali smo edukativni program na polno... tako smo dobili generacije otrok, ki jim je že to, da nesejo smeti, fizični napor. Nimamo vojske, Policija samo veča konfekcijske številke iz leta v leto (čeprav so ene policajke hudo fletne, ejga), mi pa vse to stoično prenašamo in dopuščamo, kar je obdobje korone ( ter kasneje Ukrajina )še kako potrdilo... razmišljati s svojo glavo, biti proaktiven in kritičen? Ka si ti ja nor, čuj... ( ni skoty edini, ki to trobi, ampak njegove objave so povsod na netu ).

bciciban_ je izjavil:

Jaz sem kolesaril proti JJ. Za razliko od vaju ne rabim diktatorski režimov. Kot je recimo Rusija kjer se Putin stolčka oklepa že 20+ let.... Šibki umi rabite diktatorja da misli namesto vas.

Brez zamere, ampak ravno s tem izpodbijaš samega sebe. Ker NE kolesariš sedaj, ko bi moral. Kje ste zdej "zvončki in torbentice"? Ste srečni, ker je sedaj svoboda? Ali pa ste srečni, ker vas "veliki vodja" tako globoko v predel, kjer ne posije sonce, da vam še prostato masira in je čista nirvana od užitkov? 8-)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Treba je nehati živeti v zanikanju - stvari gredo navzodol. Skladišča so prazna, pokajoča šara se stara - v vojaških suknjah pa geji do samega vrha. Glejte samo Ameriko - vem, da se komu zdi to nepomembno samo to so zelo očitni simptomi "pozne dobe imperija".

Malidelničar ::

dexterboy: Zahod je zajebal ni kaj. Iz tega razloga je politični upor proti progresivnim-liberalnim-družbenim trendom logičen. Napaka je, ker je prepozen, vsaj 20 let prepozen.

Zato smo zdaj brez vojakov, evropski moški so pa breztestosteronske pičkice, ki jim lastne ženske posiljujejo migranti, zato ker ne upajo nič reči, da se ne bi zamerili evropskim belim babjim možačam, ki se derejo v javnosti.

In ker se ne pusti, da bi po naravni poti prišlo do političnega realignmenta in spremembe diskurza preko premika Overtonovega okna nato ostane samo še ena rešitev: radikalci kot je Andrew Tate.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

D3m ::

Sem se spomnil na tole :D

Potlej so pa barbari stvari postavili nazaj v naraven proces.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

D3m je izjavil:

Sem se spomnil na tole :D

Potlej so pa barbari stvari postavili nazaj v naraven proces.

Aaa, ti si eden izmed onih zblojencev, ki verjame da bodo rusi naredili red in da bodo potem prišli boljši časi ko propade trenutni sistem.

Niso ti pa povedali da je blo po propadu rima tisočletje bede preden je šlo na bolje.

Rusi te bodo kvečjemu pofukal v rit, kot to radi počnejo na dedovscini.

Ampak na to itak verjetno ciljaš in upaš :)

Zgodovina sprememb…

Narobe. Jaz bom dovolil, da te pofukajo v rit.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: mtosev ()

D3m je izjavil:

Narobe. Jaz bom dovolil, da te pofukajo v rit.

Ti delaj na samorefleksiji.

fikus_ ::

Ni se nam potrebno bati, Švedska je v NATOu in .... Sweden has achieved interoperability with the rest of NATO

https://twitter.com/RadioGenoa/status/1...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Sync ::

V bivši skupni državi smo tudi bili v vojaškem zavezništvu, pa vsi vemo kaj se je zgodilo.
Jaz imam kokice že pripravljene za naslednjih par let. ;)

Miki N ::

Sync je izjavil:

"Slotech - kokice in vazelin";)

gozdar1 ::

Sync je izjavil:

V bivši skupni državi smo tudi bili v vojaškem zavezništvu, pa vsi vemo kaj se je zgodilo.

V katerem zavezništvu to? Balkanski pakt s turčijo in grčijo ni nikoli zares zaživel.

IgorCardanof ::

V primeru, da se doba ameriške top velesile končuje. Kdo prevzema to vlogo sedaj?

Po mojem mnenju sicer se ne, ker kdor ima moč, ta je glavni in američani so vojaško krepko pred vsemi.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Poldi112 ::

Nihče. Suverene države nadomeščajo ameriško vojaško dominanco sveta, saj iz anomalije unipolarnega sveta počasi prehajamo v multipolarni svet. Ameriška dominacija se bo zmanjšala na njihov del sveta, v EU, Afriki in Aziji pa bomo imeli kup bolj ali manj močnih/suverenih igralcev.

Američani se bodo pa pač morali sprijazniti z novo realnostjo, ali pa bodo bankrotirali po vzoru SZ. Kitajci jih prehitevajo po desni, ker vlagajo v ekonomijo namesto v vojsko. Pač razumejo, da za obrambo ne rabiš biti 10x večji od ostalih, medtem ko v USA še kar razsaja virus neokonzervativcev, ki bi vladali svetu.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

Kar samo pomeni več vojn, ko bodo države poskušale zapolnit vakuum , ki je/bo nastal.
Kar že lahko gledamo na bv, pa tudi v evropi, kjer to poskuša rusija.

Amerika je drugače začela svoj umik iz evrope in bv že pod obamo, kar nekako sovpada ravno z začetkom ruske agresije in pa vojne v siriji.

Sync ::

gozdar1 je izjavil:

Sync je izjavil:

V katerem zavezništvu to? Balkanski pakt s turčijo in grčijo ni nikoli zares zaživel.

Malo my bad.. V mislih sem imel JLA, ki pa je seveda nastala na malo drugačen način leta 45 kod NATO zavezništvo ampak to ne spremeni najbrž dejstva, da bo nato večen.

Da pa se malo navežem na temo, podpiram EU-vojsko in z to idejo je začel že pred nekaj leti Macron ampak ni bilo interesa s strani takrat še v EU Anglije in onega aliena preoblečenega v Merklovo. Zakaj, ona najbolje ve. Moje mnenje, da so američani in rusi, kar dosti vazelina uporabili na njej.

Mi je pa všeč, da se je Emmanuel prebudil ta teden, da se nebo čisto ponižal mogoče edino malo v nepravem času ali pa tudi ne.

Imam pa občutek, da bo letos odločilno leto v marsičem in nebo samo čisto prestopno. Kam nas bo to leto pripeljalo pa bomo videli. Vsaka stvar je za nekaj dobrega.
Zato sem si tudi nabavil kokice.

Miki N hvala za idejo, bom tudi to nabavil ampak nebom uporabljal na sebi. Vseeno rajši jebem kot pa da sem jeben. Ne vem pa kako je pri tebi? p.s. ne rabiš odgovorit ;)

gozdar1 je izjavil:

Kar samo pomeni več vojn, ko bodo države poskušale zapolnit vakuum , ki je/bo nastal.
Kar že lahko gledamo na bv, pa tudi v evropi, kjer to poskuša rusija.

Amerika je drugače začela svoj umik iz evrope in bv že pod obamo, kar nekako sovpada ravno z začetkom ruske agresije in pa vojne v siriji.

In kaj so naredili za umik iz Evrope? Nadaljevali širitev NATO?

Vojne so netili povsod, kjer ljudje niso bili hlapci tvojega kova in jih je bilo potrebno stradati/bombardirati v demokracijo. To, da MSM o tem ne piše ne pomeni, da se ni dogajalo.

Ja, karte se bodo na novo premešale, a ne pozabi:

Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.

Širitev nata je nadaljevala rusija, obama je opstil idejo o raketnem ščitu v evropi. Poleg tega se je takrat zgodil reboot odnosov z rusijo.

Aha, človeštvo vojne pred 1776 ni poznalo in rusija je postala največja država na svetu s sajenjem rožic.

Zato pa vsi ruski sosedje silijo v nato, ker vedo, da rusija pomeni konec svobode.

To, da silijo v NATO ne spremeni dejstva, da tudi ameriške kolonije niso svobode in se počasi osvobajajo. Ter da niso rusi tisti, ki sanjajo vojaško dominanco sveta - oni so jo opustili z razpadom SZ, medtem ko američane ta korak še čaka. In bolj kot američani buzerirajo ruse/kitajce/perzijce/sirijce/..., hitreje se bo svet osvobodil. Poglej malo okoli sebe - Bližnji Vzhod jim polzi iz rok, tudi zaradi ruskih prizadevanj za multipolarni svet. Masovno bombardiranje se je izpelo, drugega kot vojaške grožnje pa zahod nima.

Sahel ima počasi dosti francozov in začenja sodelovati z rusi.

J. Amerika se vedno bolj povezuje z BRICS.

...

Ruske kolionija nimajo nikakršne svobode, recimo belorusija, ki jo bo rusija sčasoma pojedla. Putin ves čas navija za novo delitev evrope, brez obzira na želje sosednjih držav. Razpad sz in konec sovjetskega imperija ni bil ravno prostovoljen, putin si prizadeva za obnovo.

Očitno si spregledal tisto o obamovem umiku z bv, ki ga ostali poskušajo izkoristiti.

Sicer pa veliko država (ki so po tvoje nepomembne) noče ruske/kitajske/perzijeke nadvlade...tega dejansko ne želi tudi velik del sirijcev.

Torej ruski kolonjalizem s pomočjo parih diktatorjev.

Ruske kolionija nimajo nikakršne svobode, recimo belorusija

Link? :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Ne kolega, rusi so razpustili SZ, sodelovanja v zameno pa niso dobili. Sedaj, ko jim NATO trka na vrata, so se pač prisiljeni odzvati. Američani so tisti, ki vztrajajo pri mentaliteti svetovne dominacije in ker rusi niso podložni hlapci, jih je pač potrebno hirati v podložnost. Veliko sreče pri tej strategiji, s katero so si evropske velesile že 3x v zgodovini pošteno polomile zobe. V četrto gre rado?

Razpad SZ pa je bil, prosto po Matlocku, povsem prostovoljen. Zato je tudi tako zelo presenetil američane.

Iz katere BV države je Obama umaknil vojsko?

Čisto preprosto, tega kar rusi želijo ne morejo dobiti, ker države, ki bi jih zadelo tega nočejo..tako preprosto je to. NAto jim trka na vrata, ker še vedno živijo v času imperijev 19 stol med tem ko si sosede tega ne želijo. Ravnokar so ga lastoročno povečali še za dve novi članici. Nihče ne želi dominiati rusiji, to so preprosto blodnje ruske propagande, ki še kar ne more prebolet dejstva, da ni več glovbalna sila po vzoru sz. Seveda, sovjetska zveza je pri tem že propadla, putin dela vse na temu da pdobno doleti še rusijo.

Prostovokjen, ker so ljudje stali v vrstah za osnovne dobrine.

A linka ne bo?? :/
|HP EliteBook|R5 6650U|

Naj pa je NATO drugega kot orodje imperija?

Rusi ne morejo prisiliti zahod v nevtralnost Ukrajine? Verjetno zato francozi že sanjajo mobilizacijo, medtem ko Zelensky že par let uspešno fehta za resno dobavo streliva?

D3m je izjavil:

A linka ne bo?? :/

Za tiste bolj slepe nad dogajanjem. Za začetek:

https://www.dw.com/en/russia-plans-bela...

Malidelničar ::

gozdar1 in ostali: pozabili ste,da sporazum iz Budimpešte še vedno velja. Mednarodne pogodbe so zavezujoče.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Poldi112 je izjavil:

Naj pa je NATO drugega kot orodje imperija?

Rusi ne morejo prisiliti zahod v nevtralnost Ukrajine? Verjetno zato francozi že sanjajo mobilizacijo, medtem ko Zelensky že par let uspešno fehta za resno dobavo streliva?

Rusi si ne želijo nevtralne ukrajine, to je ravno vsa težava, rusko razumevanje nevtralnosti, kjer ti rusi furajo zunanjo in obrambno politiko.

Kolega, niso rusi tisti, ki so naredili puč v Ukrajini. Jasno pa ne bodo dovolili povezav z NATO, enako kot američani preko svoje Monroe doktrine tega ne dovolijo svojim sosedam. Katera država pri zdravi pameti bi dovolila, da velesila na drugem koncu sveta njeno sosedo spreminja v agresorja?

Malo preveč berete pravljice o sveti suverenosti ter nesebičnem širjenju demokracije. Žal so pa zgolj in samo to - pravljice. Prej kot se zbudite, bolje bo za nas vse - se posebej za ukrajince. Mar jim nismo že dovolj pomagali? Kako bo za njih koristno, če jim pomagamo izgubiti še kakšno provinco?

Rusov ne moreš premagat - lahko sodeluješ z njimi, ali pa se vojskuješ. Sodelovanje je v interesu EU, vojskovanje v interesu USA.

Zgodovina sprememb…

Puč, ki se ni zgodil, pozabljaš, da je bil majdan posledica sporazuma z eu, ki ga je s pomočjo putina zminiral janukovič. Torej ukrajinci so si želeli ekonomskega povezovanja. Potemtakem, ima amerika pravico napasti vsako državo j. amerike, ki se ekonomsko povežže s kitajko ali rusijo, npr. venezuelo,..

Suverenost omenjaš predvsem ti, ponavadi v kontkstu, ki tu usteza. Očitno ne razumeš ne zakaj vsi bežijo od rusije ne zakaj se povezujejo v obrambne zveze proti rusiji.
Ruski plan je ves čas cel ukrajina, drugače bi se putin že davno zadovoljil s krimom in donbasom. KAr pomei ruske tanke na mejah eu/nato članic.

Dovolj je smao, da jih prisiliš, da odložijo orožje. SOdelovanju pa so se odpovedali kar sami. USa nima nekih velikih interesov v evropi, rusija si ji želi dominirati, ravnikar to poskuša z vojsko.

Za ruske sosede je seveda kristalno jasno, zakaj rinejo v NATO. Kar pa v ničemer ne spremeni dejstva, da je NATO imperialistično orodje USA.

Kaj bi imeli rusi od okupacije celotne Ukrajine, razen ogromnega stroška? Pamet v roke - NATO pudlji ti prodajajo to pravljico, da poraz domači publiki predstavijo kot zmago. Poglejte - celo so hoteli, dobili so pa le 20%. Kar bo čez 1 leto 40%, če se ne streznemo in sprejememo pogajanja.

Pithlit ::

Poldi112 je izjavil:

Katera država pri zdravi pameti bi dovolila, da velesila na drugem koncu sveta njeno sosedo spreminja v agresorja?

Rusov do Ukrajine več kot očitno ni motil NATO na njenih mejah. Od Ukrajine naprej pa se je meja z NATO-m le še podaljšala. In ko bo tega sranja konec se bo ta meja še bolj podaljšala.

Neverjetne argumente stresaš. Kot vedno. Če prevzamem tvojo retoriko... NATO-u gre fantastično. Pa preden butneš ven s tem kako Rusi vojaško šišajo zahod... vklopi tiste par možganskih celic pa izračunaj kaj se zgodi če NATO prestopi v vojno ekonomijo, tko kot trenutno to dela Rusija (pa pustimo stat kakšen efekt ima to na notranjo in zunanjo ekonomijo države).
Life is as complicated as we make it...

Poldi112 je izjavil:

Za ruske sosede je seveda kristalno jasno, zakaj rinejo v NATO. Kar pa v ničemer ne spremeni dejstva, da je NATO imperialistično orodje USA.

Kaj bi imeli rusi od okupacije celotne Ukrajine, razen ogromnega stroška? Pamet v roke - NATO pudlji ti prodajajo to pravljico, da poraz domači publiki predstavijo kot zmago. Poglejte - celo so hoteli, dobili so pa le 20%. Kar bo čez 1 leto 40%, če se ne streznemo in sprejememo pogajanja.

Zakaj pa so Rusi tako slabi sosed?

Zato panika v evropi, ker trump želi izstpit.

Tudi okupacija v. evrope je veliko stala, imperjalizem ponavadi stane, ker je v veliki meri pokopalo sz. Ruski pudlji sedaj prodajajo pravljico o 4 regijah in trdijo, da so bile kolone pred kijevom samo briljanten manever.

Ruski cilj je enak zadnjih 10 let, ukrajina pod rusko komando.

Pithlit je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

Katera država pri zdravi pameti bi dovolila, da velesila na drugem koncu sveta njeno sosedo spreminja v agresorja?

Rusov do Ukrajine več kot očitno ni motil NATO na njenih mejah.

Od kje ti ta ideja? Ob vsaki širitvi so glasno protestirali - samo MSM tega ni prenašal, kar ne preseneča, saj niti tega, da so za Ukrajino že leta 2008 jasno in glasno povedali, da je rdeča črta, niso sposobni povedati.

m0LN4r ::

Gen Z pa vojska :)):))

Ta bo sele funny. Kako pa je v vojski stanje s spoli?
Zenska moski, moski zenska, pravice pa to, pa work life bilanca?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

bciciban_ je izjavil:

Zakaj pa so Rusi tako slabi sosed?

V primerjavi s kom? Američani, ki še kar okupirajo Kubo in kup ostalih držav? Bombardirajo vse po spisku?

Ruski komunizem je bil katastrofa, a nič kaj drugačna od diktatur (demokracij?), ki so jih američani furali v Hondurasu, Gvatemali, ...

Da ne omenjamo, da so rusi po 2. sv. vojni želeli sodelovanje, enako kot kitajci, američani pa tega niso tolerirali in so razdelili svet na "naše" in "sovražne". Posledično je bil njihov razvoj pač zaviran, s tem pa posledično tudi razvoj ruskih sosed. Katere pa so potrebovali za obrambo pred evropo. Niso rusi tisti, ki so redno napadali in uničevali zahod - zahod je uničeval ruse. Kaj bi pa ti naredil na njihovem mestu? Ponovno spustil hlače, ker "demokracija"?

Kakorkoli, rusi so sila, ki je ni mogoče ignorirati in če operiraš v pravljičnem svetu, pač dobiš dobro dozo realnosti.

gozdar1 je izjavil:

Ruski cilj je enak zadnjih 10 let, ukrajina pod rusko komando.

Kolega, ukrajinski pogajalci ter židivski mediator te postavljata na laž. Zanod je tisti, ki želi Ukrajino pod svojo komando - rusi zahtevajo le nevtralnost.

Zgodovina sprememb…

««
7 / 15
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Slovenija mobilizacija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30419563 (15423) Telbanc

Kako je ameriška strategija zgradila NAJVEČJO VOJSKO, kar jih je človeštvo kdaj videl

303101 (1996) Scaramouche3

Ukrajina XII (strani: 1 2 )

778270 (7761) Mithrandir

Ukrajina part VII (strani: 1 2 3 4 5 )

20728211 (25563) gozdar1

Več podobnih tem