Forum » Strojna oprema » WinXP + RAID - problemi
WinXP + RAID - problemi
SavoKovac ::
Rabim pomoč:
Ko zelim instalirati winxp, rabim disketo z gonilnikom (tipka F6 - sicer ne prepozna trdih diskov). Nato se na disk kopira nekaj datotek. Ko skopira na disk, instalacija spet zahteva disketo z gonilnikom, samo da sedaj gnjavi, da datotek z diskete ne more kopirati?!? (datoteka: fasttrak.sys).
PS: PROMISE (20276) - FASTTRAK MB133 Lite RAID
Ko zelim instalirati winxp, rabim disketo z gonilnikom (tipka F6 - sicer ne prepozna trdih diskov). Nato se na disk kopira nekaj datotek. Ko skopira na disk, instalacija spet zahteva disketo z gonilnikom, samo da sedaj gnjavi, da datotek z diskete ne more kopirati?!? (datoteka: fasttrak.sys).
PS: PROMISE (20276) - FASTTRAK MB133 Lite RAID
Tero ::
Poglej če slučajno nimas diskete hin. Točno to se je meni zgodilo in sem se mučo nekaj ur preden mi je uspelo instalirat RAID.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Tero ::
Ups zdaj sem komaj opazo da je tale tema stara ze nekaj dni
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
SavoKovac ::
Nic hudega.
Se vedno cakam dobrih nasvetov .
Morda je finta v tem, da bi diske moral vezati na plosco, pekaca + dvd pa na RAID.
Samo se moram nastudirat, kako te spremembe v RAID biosu nastavit.
Se vedno cakam dobrih nasvetov .
Morda je finta v tem, da bi diske moral vezati na plosco, pekaca + dvd pa na RAID.
Samo se moram nastudirat, kako te spremembe v RAID biosu nastavit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: je disketna enota v resnici preteklost? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7969 (6752) | MrStein |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2360 (1723) | PIII850 |
» | Nemorem instalirat Windows!!Oddelek: Strojna oprema | 1613 (1452) | Dekinio |
» | Na splošno - sata ali pata?Oddelek: Strojna oprema | 2226 (1802) | Poldy |
» | 2x MAXTOR SATA V RAID0 in problem z inštalacijo XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1261 (1166) | morphling1 |