Forum » Pomoč in nasveti » Dve mrezni ali ena?
Dve mrezni ali ena?
zvery1 ::
Lastnik stanovanja bi rad preko mene dostopal na internet s svojim laptopom.Jaz imam kabelski modem ki je na moj racunalnik priklopljen preko mrezne kartice, modem ima pa tudi moznost USB prikljucitve.Zej me pa zanima a je bolje da dam v racunalnik se eno mrezno in na to povezem laptop, a naj kar uporabim USB za modem in mrežno za povezavo med njegovim in mojim racunalnikom.Router ne pride v postev!
USB-jev je dovolj tako da to ni problem, skbi me le
da mi nebi modem prevec obremenjeval procesorja ker z napravami na USB mam bolj slabe iskušnje.
Sem mel mis gor na USB pa mi je v igrah zvok štekal če sem jo premikal.
Hvala
USB-jev je dovolj tako da to ni problem, skbi me le
da mi nebi modem prevec obremenjeval procesorja ker z napravami na USB mam bolj slabe iskušnje.
Sem mel mis gor na USB pa mi je v igrah zvok štekal če sem jo premikal.
Hvala
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64
MrStein ::
Ja, je bol ziher dodatna , mrežna.
USB sux :-D
Sicer je možno vse povezat tako da imaš po eno kartico na vsakem PC, samo pol rabiš hub/switch ( razen če uporabljaš koaksialca )
USB sux :-D
Sicer je možno vse povezat tako da imaš po eno kartico na vsakem PC, samo pol rabiš hub/switch ( razen če uporabljaš koaksialca )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skupna raba mobitelovega internetaOddelek: Omrežja in internet | 2167 (1840) | jave |
» | Kabelski internet in izmenično 2 računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 1003 (982) | VidKo |
» | Direktna povezavaOddelek: Programska oprema | 1195 (1142) | Jakka |
» | Domače omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1953 (1430) | Gandalfar |
» | dva racunalnika + mreza +oba dostop do interneta (kako?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1712 (1379) | leskovsekg |