Forum » Pomoč in nasveti » Gmail zafrkava
Gmail zafrkava
Denji85 ::
Zdravo dobri ljudje,
imam en problem. Pošljem 400 mailov različnih v obdobju 7 dni, pa kar naenkrat mi Gmail blokira kao da sem kršil njihove smernice in stvar pošiljal kot spam kar ni res.
A je kak drug bolj pameten ponudnik maila kot ta Gmail? Včasih je bil ok, zdaj je ratal karneki.
Pa prosim ne mi govorit za te Mailchimp variante, ker jih ne rabim. To dnevno pošljem občasno max 100 mailov pa še to je problem vidim.
imam en problem. Pošljem 400 mailov različnih v obdobju 7 dni, pa kar naenkrat mi Gmail blokira kao da sem kršil njihove smernice in stvar pošiljal kot spam kar ni res.
A je kak drug bolj pameten ponudnik maila kot ta Gmail? Včasih je bil ok, zdaj je ratal karneki.
Pa prosim ne mi govorit za te Mailchimp variante, ker jih ne rabim. To dnevno pošljem občasno max 100 mailov pa še to je problem vidim.
OutOfTheBox ::
ProtonMail.
Kakšen je kontekst pošiljanja mailov?
kao da sem kršil njihove smernice in stvar pošiljal kot spam kar ni res.
Kakšen je kontekst pošiljanja mailov?
Denji85 ::
Ja gmail je dosti za kak tech support ki ga furam na svoji bazi klientov. Kdaj je več mailov, kdaj skoraj nič. Meni čisto zadošča. Pa vidim, da je ratal en crap :D
OutOfTheBox ::
Potem ProtonMail te bo rešil teh problemov. Drugače Google flaga spam tudi na podlagi feedbacka prejemnikov (ni nujno v tvojem primeru), ne samo po številu poslanih E-mailov.
feryz ::
Za 100 mailov dnevno je užitno imeti svoj mail. Saj ti tudi nekaj denarja prinesejo. Vsaj naj bi ti. In izgledaš kot resen podjetnik. Ne wanna be.
Karen ::
Če imaš Synology NAS slučajno si registriraj svojo domeno, gor na NAS Mailplus server nastavi (licenca za 5 mail kaslcov vključena v ceno NASa, aliasi ne štejejo, jih lahko narediš po želji), pa bo mir. Antispam, antivirus in ostala jajca gor so precej dobro narejena, ni treba posebnega znanja pa dela out-of-the box. Takih običajnih mailov lahko potem pošlješ nebroj - dokler te na spam listo ne da kdo si ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ProtonMail.comOddelek: Omrežja in internet | 5926 (1802) | Boobiz |
» | Novinarji Bellingcata tarče sofisticiranega phishingaOddelek: Novice / Varnost | 8997 (7041) | darkolord |