» »

Kje kupujete pirotehniko in koliko zapravite?

Kje kupujete pirotehniko in koliko zapravite?

1
...
3 4
5
»

Matejjjjj ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Machete je izjavil:

Saj je vseeno, tip je ubil mamo (najverjetneje). Datum nima veze.

Naj bi bili moji odtujeni sorodniki. Pred dnevi pokopali oceta(rak na grlu), zdaj se pa ta tragedija.

Rip

ognjemet par dni po pogrebu? me veseli, da ne živim več v lj, svašta sem slišal o tistih koncih okol šentvida

LynxEffect ::

Danes mi poštar prinese reklamo za Jager, na zadnji strani pa celo morje pirotehnike. Opazim baterijo za 280EUR in si mislim, kdo za vraga to sploh kupuje? Pa še nekaj, cene pirotehnike so šle res noro gor. Rekel bi, da vsaj za kakih 30%. Sem edini, ki mu to deluje popolnoma pretirano?

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Če je ena usrana mini baterija toliko, kako lahko potem opankar da za ognjemet samo 7 jurjev!?
Očitno so tam popolnoma druge cene, neprimerljive s to trgovinsko navlako.

d4vid ::

LynxEffect je izjavil:

Danes mi poštar prinese reklamo za Jager, na zadnji strani pa celo morje pirotehnike. Opazim baterijo za 280EUR in si mislim, kdo za vraga to sploh kupuje? Pa še nekaj, cene pirotehnike so šle res noro gor. Rekel bi, da vsaj za kakih 30%. Sem edini, ki mu to deluje popolnoma pretirano?

K sreči opažam vsako leto manj tega. Nepotrebno pokanje in osnaževanje. Zaradi mene lahko gredo cene gor 100%.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

D3m ::

Sem nabavil baterije in ostale pokalice za tamale .

Jutri se gre pa zares.
|HP EliteBook|R7 8840U|

besame ::

Sem zapravil nekaj malega za pirotehniko, ko so bili še tolarji. V glavnem za petarde.

jest10 ::

LynxEffect je izjavil:

Večina itak nabavlja s tujine, ker so cene dokaj zmerne. Pri nas se jim je odpulilo malo pred kovidom in še kar ne nehajo z višanjem cen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

David Mayer ::

Kakšna priporočila za pirotehniko iz tujine? 280€ za baterijo ni malo - vsaj ene 5-10 minut bi moralo ognje-metati.

jest10 ::

Ne rabiš, ti ga bo AI narisal:|

Že DAVNOOOO nazaj mi ga je, traja tako dolgo, dokler ne stisneš [x].
Mogoče še najdem kakšne animirane gife (so bili kar velike datoteke).

In odgovor na MOJE vprašanje?

gen Maister ::

Cene so zelo relativna stvar!!
Jaz ne dam 0, ker jih ne potrebujem. Že nekaj let nazaj, verjetno 10, je bila piratka, tista zelena, kar draga. Tista, še močnejša in še večja je bila pa okoli 5€, takrat, imam v spominu.

Baterij nisem nikoli kupoval, verjetno imaš par velikosti. Ti mora tudi (nekje) pisati, koliko časa naj bi zadeva trajala. Kolikor poznam od daleč tole meče v zrak ene dve minuti, tam okoli, nekaj 10s gor ali dol, kaj več pa verjetno ne. Ne vem pa koliko stane. Zagotovo ti mora pisati podatek, poglej na spletu, koliko traja in koliko stane.

jest10 je izjavil:

Ne rabiš, ti ga bo AI narisal:|

:)):)):))

Saj ti zraven narisanega lahko tudi poka! 8-) Samo naročiti ji moraš! ;)

Zgodovina sprememb…

280EUR /120sekund so drage sekunde, /600sekund pa niso tako ekstremno drage, zato me zanima - koliko privarčujem :D
Mi smo kupovali baterije svoj čas - potem so se eni aktivneži tudi odselili, zlobirano pa je bilo, da pač ne, ker joj-groza!

In jaz, kot ponižen, ubogljiv, skromen in nemočen se pač uklonim. Nerad, sicer - ampak na moja čustva se tako vsi požvižgajo, ker pač dežurni krivec za vse.

Te pa so brezplačne in nabava in predstava. Pa za razliko od prve, jo 'žlahtna' koalicija v celoti podpira :D

gen Maister ::

Takole, kolikor sem poškilil na splet.

Baterijski ognjemet, nakje (višjega) srednjega razreda med svojimi izdelki, (po moji oceni)

1sekunda = 1€ :D

https://www.piroplanet.si/trgovina/ognj...

nekikr ::

Lepo praznujte! Brez ognjemeta. Pa tudi brez alkohola. Muzika naj bo čisto tiha. Pa ne se v večjih gručah dobiti, max štirje. In do desetih naj bo konec. Pa kakšen brokoli imejte za večerjo, je dovolj, predvsem seveda brez mesa. Še najbolje bi bilo, če si samo med sabo na FB pošljete kakšen emoticon.

Chill dude.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Gregor P ::

Tudi jaz imam še ponekod "tradicionalne" sorodnike, tako da je kompromis pirotehnika, kjer ni nobenega poka, ampak samo vizualni efekt.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Ganon ::

So že leteli prsti. Dvajsetletnik iz Ljubljane. Lepa prihodnost ga čaka.

starfotr ::

Večji problem, kot mulc brez prstov je to, da moramo plačevat zdravstvene posege za take. Poleg tega bo verjetno delno invalid in bo dobival še kako invalidnino. Spet bo na naših plečih.

To, da bo imel manj možnosti za delo in zaposlitev je pa povsem njegova krivda. V bistvu škoda, ker mu ni še kako oko ali 2 razbilo.

OutOfTheBox ::

Večji problem, kot mulc brez prstov je to, da moramo plačevat zdravstvene posege za take.

Ne. Večji problem je mulc brez prstov.

Spet bo na naših plečih.

Ne bo ne. Človek brez prstov je danes popolnoma enako funkcionalen kot človek s prstmi - obstajajo odlične proteze ki rešijo ta problem. In na koncu ni nobene potrebe da mora delat nekaj, kar zahteva izjemno preciznost s prsti.

Drži pa da bo težko postal profesionalni Call of Duty igralec brez prstov, čeprav obstajajo danes tudi igralni pripomočki kjer quadraplegiki, igrajo streljačine na profesionalnem nivoju (z ustmi). Tako da očitno je vse mogoče.

Zgodovina sprememb…

starfotr ::

Jp. Ampak vsi ti pripomočki so v 100 % kriti iz ZZZS. Žal mi je za zdrav. blagajno. Ne zanj.

KG-348 ::

Kolikor škode javnim financam povzroči alkohol je pirotehnika zanemarljiva

pa cigareti

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KG-348 ()

borut_p ::

Danes baterija ... 70€. Dovolj bo

Si vzel Cobro?
|HP EliteBook|R7 8840U|

IL_DIAVOLO ::

To smo ze nekako prerastli pred 10 leti.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

ChirkKarlie ::

Vsako leto imamo 70 članski orkester vsaj 30min pred 20min ognjemetom. Si privoščimo na firmo in se ne špara. Orkester je pihalni. Cena cca 9k brez orkestera.

Zgodovina sprememb…

nekikr ::

starfotr je izjavil:

Jp. Ampak vsi ti pripomočki so v 100 % kriti iz ZZZS. Žal mi je za zdrav. blagajno. Ne zanj.

Zaradi enega brez prsta? Kaj pa 60% predebelih ljudi? 35% Kadilcev? Alpinistov, kolesarjev, žogobrcarjev in ostalimi amaterji, ki so pogosto poškodovani in bremenijo blagajno? To je pa zanemarljivo? :)

KG-348 ::

Najboljša roba je v avstriji, na češkem in poljskem. Signalne rakete pa Funke iz nemčije

GenZNPC ::

Ajd se moja spoved, jaz sem letos kupil eno velko baterijo 240 strelov pa dve po 10 strelov mal vecje, v Lidlu za hmm 120€

Je pa to po ogromno letih, sploh se ne spomnim kdaj nazadnje, menda res se v tolarjih.

Petarde pa ne kupujem nikol in niti mi niso vsec, nimas nic za videt. Pokas pa lahko z puško glih tak.

Bi pa rad enkrat reskiral, pa sel do unga kitajca na ceskem al nemciji, k je na socialnih medijih in prodaja "big boom"
skibidi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GenZNPC ()
1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako boste danes žurali? (Silvestrovo 2020) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11415541 (8600) WizzardOfOZ
»

Uporabljate zabavno pirotehniko? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5714076 (10442) jest10

Več podobnih tem