» »

Siol Študentski paket ADSL > 2 IPja ALI samo eden ??

Siol Študentski paket ADSL > 2 IPja ALI samo eden ??

mrTwelveTrees ::

Zdej ne vem neki je bilo, da če imaš študentski paket ADSL imaš lahko 2 IP številke....

DA ali ne...

meni drugo povezavo meče ven...
pa tudi prvo povezavo... kr disconnecta

modem je pa ISKRATEL si2000

... bom jim zagrozu nej mi zamenjajo modem, ker mam občutek da me moden je*e...

DC- ::

Kar je meni znano za Študentski paket 2 povezavi, razen če imaš stalni IP pa tako ali tako povsod omogočena samo ena povezava.

DC-

danielka84 ::

v pogodbi ni nikjer pisalo da je omejeno na 2 IPja za studenski paket. Na katalogu pa lepo reklamirajo do 4 racunalnike.
js mam zaj dva lepo gor hkrati pa dela brez problema, moral bi se trejtjega probat, vendar mislim da imas moznost stirih.

lp
ni-da-ni

vsak računalnik se mi poveže preko raspppoe .... nimam statičnega IPja...

OZZY ::

ripper- to da je samo za dva računalnika je že dolgo znano. Čeprav siolu ne bi bilo treba ponuditi te možnosti do 4 ipjev. Lahko bi reku samo eden je možen in basta.
Če pa tudi pogledaš študentski paket ni paket za fizične osebe ampak je nek vrste ugodnost-bonus za študente in je tud logično, da ne bo polne podpore (do 4 ipje). Sicer se pa že dolgo ve, kaj študentski paket poonuja. Kok povezav itd. Tud v delu je blo o tem napisano.
Go with the flow.

kinca ::

Na siolovem študentskem ADSL paketu imam preko routerja priključene tri mašine in internet na vseh treh mašinah dela. Nimam statičnega IP naslova.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kinca ()

ne vem no... men prekine povezavo in se nanovo poveže v cca 1-2 sekundi... sam ne vem zakaj mi prekine ??

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nekaj o IP-jih

Oddelek: Omrežja in internet
211750 (1358) Serial
»

ADSL deljenje internetne povezave

Oddelek: Omrežja in internet
191748 (1342) ali3n
»