Forum » Igre » NHL 2004 - Bruise Control
NHL 2004 - Bruise Control
Clone ::
Lepo pozdravljeni!
Zanim me če se je kdo že spravil na igro NHL 2004 in dobro obvlada kontrole. Zanima me kako se uporablja Bruise Control oz Charge Up Hit?
Če tipko držim, krog okoli igralca postane rumen, ampak kaj pa potem? Nič ne zgodi, v FAQ je napisano da bi moral takrat zbiti dugega igralca kot nevemkaj. Pri meni pa se enostavno pelje mimo. Kaj storiti, kaj moram pritisniti poleg Charge Up Hitt-a?
TNX
L.p.
Zanim me če se je kdo že spravil na igro NHL 2004 in dobro obvlada kontrole. Zanima me kako se uporablja Bruise Control oz Charge Up Hit?
Če tipko držim, krog okoli igralca postane rumen, ampak kaj pa potem? Nič ne zgodi, v FAQ je napisano da bi moral takrat zbiti dugega igralca kot nevemkaj. Pri meni pa se enostavno pelje mimo. Kaj storiti, kaj moram pritisniti poleg Charge Up Hitt-a?
TNX
L.p.
VuLc4n0 ::
mislim da še tipko za body check vendar je malo težko vse skupaj narediti.
smerne tipke+bruise control+body check
smerne tipke+bruise control+body check
http://christinalake.cjb.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Escape from Tarkov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 36501 (2986) | oo7 |
» | S cim cistiti prah/PC v studentski sobiOddelek: Pomoč in nasveti | 8083 (6984) | Unknown_001 |
» | paypal zavraca kartico, kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1796 (1489) | Djz3l3 |
⊘ | Conn. cops: Web "misinformation" to be prosecutedOddelek: Loža | 3429 (3008) | zee |
» | Kako se tole naredi?Oddelek: Izdelava spletišč | 1501 (1201) | njok |