» »

Escape from Tarkov

Escape from Tarkov

1
2
3 4 5

oo7 ::

What Is The New Scav Faction In Escape From Tarkov?

oo7 ::

Escape From Tarkov - Scav or Player


.

oo7 ::

Escape from Tarkov Alpha - Scavs Gameplay



Tole bo nora igra :)

oo7 ::

Escape From Tarkov wants to be PC gaming's most hardcore FPS

http://www.pcgamer.com/escape-from-tark...


Escape From Tarkov Gun Sounds of All Weapons

Seljak ::

Lep zvok orožja. Ampak na predmetih pa se nič ne pozna, ko strelja nanje.

oo7 ::

Seljak je izjavil:

Lep zvok orožja. Ampak na predmetih pa se nič ne pozna, ko strelja nanje.


Naj bi se poznalo.

Seljak ::

Ja, tukaj se lepo vidi. Zelo dober špil bo to.

oo7 ::

Seljak je izjavil:

Ja, tukaj se lepo vidi. Zelo dober špil bo to.


Upajmo :)

oo7 ::

Closed Beta to Launch in July

Battlestate Games has announced that Escape from Tarkov will be ready to hit closed beta testing in July. All pre-order customers will be able to take part and check out some of the new features including insurance to prevent gear loss; economy changes; new weapons with customization options and ammunition types; four locations; and general chat options.

http://www.mmorpg.com/escape-from-tarko...

oo7 ::

Escape from Tarkov - Closed Beta launch trailer



Escape from Tarkov starts Closed Beta Testing!
Check the updates out: the first part of the largest of game locations - Shoreline, reworked balance of existing locations and new spots to explore, more useful items, medicines and equipment, advanced arsenal of weapons and weapon modifications, balanced economy and insurance system, as well as general chat to search for info or raid companions.
NOTE: CBT access will be provided to all owners of early access packages. The admission of players will be conducted in waves, but as soon as reasonably possible. Within a week, every package owner shall receive an invitation email. Players who have purchased early access packages earlier than others will be allowed into testing first. New users will be able to join other beta testers immediately after the end of the first wave.

lonewolf_ ::

A že kdo igra?
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

oo7 ::

Bi probal samo nisem dobil ključa za beto.

Rokomah ::

Jest že nekaj dni igram.
Prva ocena - ODLIČNO !!!

Takšno "streljačino" čakam že nekaj let. Seveda ne gre za streljačino ampak za čisto taktično-strelsko simulacijo in vse skupaj deluje odlično!
Takoj se lahko skrijejo razni Battle fieldi in njeni derivati, celo Arma III po moje izgublja svoj primat na celi črti.
Igra je res odlična in jo toplo priporočam!
Iščem koga ali več za timsko igranje. Moj ingame name: Wendol

oo7 ::

Je že kdo zasledil kdaj bo igra izšla?

Kolikor se spomnim so rekli, da bodo prvo igro začeli na svojih lastnih serverjih potem pa še na Steamu. Jaz bom vzel Steam verzijo.

Rokomah ::

Close beta je že zunaj in se čisto dobro igra.
Beta je v prosti prodaji. Kupiš in lahko igraš. Dela brez zatikanja :)

Seljak ::

Koliko pa si plačal in ali je že na Steam-u?

oo7 ::

Seljak je izjavil:

Koliko pa si plačal in ali je že na Steam-u?


Tukaj so cene igre: http://www.escapefromtarkov.com/preorde...


Steam

Q: Will the game come on steam?

=> The game will be coming on steam sometime during Beta or after release of the main product.

Q: If I buy the game here, will I get a key to activate the game on steam later on?

=> Its a 50-50 chance and the dev's are working on the possibilities just to do so. Nothing yet. But if you don't you can just add the game as a non-steam game and use the overlay but unfortunately if there are any achievements, you won't be able to get them on steam.

Q: Will server be same with steam?

=> Servers will be the same.

Q: Will the price be the same on steam?

=> Nothing solid I saw so far but prices will not increase from info from now, I would say it will either be the same or even less. But nothing confirmed. (No reason for increase). But keep in mind that the game might not come on steam before release so there might not be a pre-order bonus.

Seljak ::

Hvala za odgovore :) Torej kolikor sem gledal imaš že pri prvi možnost za closed beta. Torej igra je sedaj v Closed Beta in če nabavim lahko že igram kot piše zgoraj @Rokomah?

oo7 ::

Seljak je izjavil:

Hvala za odgovore :) Torej kolikor sem gledal imaš že pri prvi možnost za closed beta. Torej igra je sedaj v Closed Beta in če nabavim lahko že igram kot piše zgoraj @Rokomah?


Po moje, da ja.

Standard edition:

Digital copy of the game
Guaranteed access to closed beta
Bonus equipment at start

Seljak ::

Ja, sem sedaj preveril na njihovi strani. Ampak me je od nakupa žal odvrnila končna cena, ki je z davkom 48€ kar se mi za 1x zdi preveč, ko je špil še komaj v closed beta. Ne rečem ,da je špil slab. Nasprotno, po videnem je super ampak raje počakam na Steam in morda na kakšen sale. Škoda.

oo7 ::

Jaz bi jo kupil in igral beto če bi vedel 100% , da jo bom potem lahko igral na Steamu tako, da bom tudi jaz počakal, da bo na voljo na Steamu.

Seljak je izjavil:

Ja, sem sedaj preveril na njihovi strani. Ampak me je od nakupa žal odvrnila končna cena, ki je z davkom 48€ kar se mi za 1x zdi preveč, ko je špil še komaj v closed beta. Ne rečem ,da je špil slab. Nasprotno, po videnem je super ampak raje počakam na Steam in morda na kakšen sale. Škoda.



Standard edtion 34,99 eur + davek = 48 eur :O

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

Seljak ::

Kaj pa vem, malce preveč se mi zdi.

oo7 ::

Boljše, da bi imeli končno ceno že na njihovi strani ne, da ti potem nabije še 13 dodatnih evrov.

Rokomah ::

Jaz sem igro kupil že pozimi, ker sem nekaj narobe gledal in sem mislil, da je close beta bil že takrat realise.
Pa ni bilo. Čakal sem do konec Julija in bil že pošteno jezen, saj kupnina ni bila majhna.
Sedaj pa igram in igra je vredna vsakega EUR !!!

Kar ste do sedaj videli v Battle fieldih in Armi III in njenih derivatih pozabite, to je čisto nekaj drugega.
Nobenega nadnaravnega gibanja, skakanja in podobnih neumnosti. V Tarkovu gre za čisto taktične premike, srce ti skoz razbija.
Vmes postaneš žejn, ker sonce prepeka. Če nimaš vode zraven ali je ne najdeš, dehidriraš in sposobnosti ti padajo. Enako je z ranami...skratka full dodelan model poškodb in drugih dejavnikov, ki vplivajo na spopade. Precej je tudi za razmišljati, kakšno opremo in orožje boš vzel na misijo saj če te ubijejo vse izgubiš. Seveda nekaj lahko zavaruješ pri agentih, nekaj lahko tudi kupuješ, pa seveda pleniš kjer se da :) . Torej treba tudi precej glavo uporabljati. Po moje za mladino tole ni, če se hočeš hitro malo postreljati, ostani pri Battle Fieldu 5.
Pri Tarkovu ena misija, da prideš do izhoda, traja cca. eno uro. V tem času moraš preživeti, jesti in piti, mobilizirati svoje rane, pleniti nasprotnika in iskati koristne dobrine, ki so skrite vsepovsod. Več ko prineseš nazaj v bazo, več lahko prodaš pri agentih ali pa opremo naslednjič uporabiš v novi misiji.

Mal si poglejte youtube videje, dost pokaže.
Meni se je po dolgem času zgodilo, da je kupljena igra presegla pričakovanja in sem bil pozitivno presenečen.
Ponavadi je vedno obratno ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Rokomah ()

Seljak ::

Lep opis igre.

D3m ::

Se pravi je to uber nadgradnja kar so nam ponudili pred leti v S.T.A.L.K.E.R.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Rokomah ::

@D3m
Več kot uber :)
S.T.AL.K.E.R. je bil takrat OK, vendar sedaj so drugi časi, folk je razvajen in bolj zahteven. Razvijalci iger nimajo lahkega dela, da naredijo igro. Ponavadi razočarajo (Star Citizen).
Tarkov je trenutno samo v close beta, vendar že vidim, da ima v ozadju velik potencial, ki se bo lahko z leti še zarvijal. Igra ni poceni se strinjam, vendar raje plačam za dobro igro malo več in je igra res odlična, kot pa da kupim 3 druge poceni igre pa nobene ne morem igrati ;) .

Igra ima tako on-line kot off-line mode. Kot začetnik je on-line (živi+AI nasprotniki) precej težko igrati, zato se moraš najprej navaditi uporabljati orožje in opremo, iskati kritje in sploh taktični premiki, učiti na off-line, kjer lahko ali pa tudi ne vklopiš AI nasprotnike. Skratka igra ni na način pridem in postrelam vse, ampak moraš tudi precej glavo uporabljati (predpriprava).

P.s.
če je kdo, naj se javi. Team player mi še ni čist jasen in bi rad preizkusil s kakšnim slovencem.
My ingame name: Wendol

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Rokomah ()

oo7 ::

To je dobro, da ima igra tudi off-line način.

Torej imaš opremo v kontejnerjih? Kaj pa, ko te večkrat ubijejo in te zmanjka opreme kako pa takrat nadaljuješ? Najbrž imaš na začetku vedno samo standardno opremo pištolo in 1 puško ostalo pa moraš poiskati na bojišču?

lonewolf_ ::

Jaz ko sem prvič bral o tej igri sem vedel, da jo bom kupil zaradi tega, ker so mi Stalkerji bili brutalno dobri... Tarkov pa.. kot bi prišel v nebesa.

Res me je malo razočaralo, ko sem videl še 22% davek zraven ampak... sedaj mi ni niti najmanj žal.

Je beta in se mi je že zgodilo, da ni šlo saržerja menjat al pa nisem mogel nazaj vklopit hitre hoje in si skozi počasen, tudi iz mape nisem mogel pri enem izhodu, enkrat sem imel 7fps zaradi neznanega razloga 10min, potem pa normalno dalje (domnevam, da si nekateri že, žal, lastijo programe za wallhack in podobno, ker se je nekdo plazil mimo mene z hitrostjo šprinta in ko je izginil ven iz mape je nehalo štekat).

Zunanji zvoki so dobri, če ne poslušaš okolice boš hitro mrtev. Hitra hoja še gre tu pa tam, tek pa nikakor, ker lomastiš, da se te sliši na 50m ali več. Včasih se zgodi, da kdo čaka pri izhodu na druge igralce, ki želijo iz mape in jih ubije (ali pa ne) ter pobere vso robo z njih.
Začetni stash se mi zdi premali, saj mam notri dva para pušk, dva nahrbtnika, jopiš in nekaj drobnarij pa nimam več prostora...

Preigral sem enih 15ur vsega skupaj do sedaj.

Igro lahko igraš kot svoj karakter, kjer uporabljaš svojo opremo, katero tudi izgubiš če umreš.

Ali pa igraš kot SCAV, s katerim se nekje random pojaviš sredi mape z random stvarmi in če s SCAVom pobegneš ven, si lahko vse stvari shraniš v svojga karakterja. Tako da, bre stvari ne moreš biti, razen če si res tolk nesposoben... Prvih 10x v online sem šel samo s sekirico oz. nožem ter si uspel pridobiti kalaš in nekaj shotgunov..

Finta SCAVA je, da te AI SCAVi ne bodo streljali, dokler nena ti na njih :) drug SCAV igralec pa... recimo, da začetniki itak ne ločijo kdo je kdo pa si mrtev..

Tudi trgovci so razviti, več kot kupuješ pri istem, več stvari se ti potem odklene za nakup pri njem (kot recimo armor in podobno)

oo7 je izjavil:

To je dobro, da ima igra tudi off-line način.

Torej imaš opremo v kontejnerjih? Kaj pa, ko te večkrat ubijejo in te zmanjka opreme kako pa takrat nadaljuješ? Najbrž imaš na začetku vedno samo standardno opremo pištolo in 1 puško ostalo pa moraš poiskati na bojišču?
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

oo7 ::

Orožja morajo tudi dobro zveneti v igri :)

Escape from Tarkov Developer Diary 2.5: Visit to Lobaev Arms


Rokomah ::

@lonewulf
Imaš kaj izkušenj s team playerjem?
Meni ni jasno kako prepoznaš svoje teammate, saj se vsak speama na drugem koncu mape?

oo7 ::

Rokomah je izjavil:

@lonewulf
Imaš kaj izkušenj s team playerjem?
Meni ni jasno kako prepoznaš svoje teammate, saj se vsak speama na drugem koncu mape?



Če kaj pomaga ta video.

Four Man Team On A Customs Raid - Escape From Tarkov Gameplay



Mogoče pa se sporuzamevajo preko slušalk ?

Rokomah ::

Je kdo za team play?

lonewolf_ ::

Team/group playa še nisem sprobal ampak mislim da te v mapi vrže bližje skupaj.. Sporazumevat pa mislim da se še v sami igri ne moreš.. Bi sprobal malo team ampak ta teden nisem doma..

Ja @mpower, orožja totalno zvenijo in tudi granate... Žal mi je da nimam 5.1 ali 7.1 ozvočenja ler ti poslušanje zelo pomaga v igri.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

oo7 ::

25 ključev za igro Escape from Tarkov ostalo je še 13 dni

http://wccftech.com/escape-from-tarkov-...

Mogoče pa bo kdo imel srečo ;)

Rokomah ::

Iščem za team player.
Obvezen Team speak 3 + slušalke z mikrofonom.
Za danes zvečer, če ima kdo možnost.

p.s.
drugi veliko igrajo na team player in pol solo nimaš veliko možnosti.

PugPlug ::

Tudi sam sem včeraj prejel dve kodi za igro in jo začel igrat. Osebno me je razveselila tudi nekoliko manjša velikost - 4GB (kar je tudi realno, glede na število trenutnih map) za dolpoteg. Kakorkoli, igra je zabavna in deluje dokaj dobro za closed beta. Vseeno ne gre brez občasnih sesutij in težav z izgubljanjem povezave. Izpostavil bi še težave, ki jih povzroča MSI Afterburner. Igre sam in sodelavec nisva mogla niti odpreti, dokler je bil zagnan. Težavo odpravi šele namestitev zadnje 4.4.0 Beta verzije. Med igro sem vseeno doživel Hard Crash in navitje opustil, morda ni bilo popolnoma stabilno v igri (čeprav v nobeni preostali igri ni bilo težav.) Dobro deluje na povprečni sestavi GTX 960, 8GB in i5 4430 na medium nastavitvah-50-60FPS.

Zaenkrat so na voljo 3 območja, na katerih je možno igrati - Woods, Factory in Shoreline. Po težavnosti je najlažja Woods in najtežja Factory, ki je tudi najmanjša. Same mape so kar velike in prečkanje v soju senc zna vzeti tudi do 20 minut.
Najbolj mi je všeč, da igra mnogokrat postavi pred izbiro, kaj vzeti zraven in ali na poti prerešetati vsakogar, ali se izmuzniti. Kaj več bom napisal, ko preigram še malo več.

Aha, na tem mestu moram pohvaliti še poškodbeni model in obnašanje orožij, prav tako modifikacije.

Skupaj igrava dva, če ima še kdo željo, se lahko pridruži, sva pa začetnika v igri in igrava od včeraj. Osebno bi mi bilo najlažje komunicirati preko zvočnega kanala na Discord.
-------------------------------------------------------------

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PugPlug ()

PugPlug ::

V igri uporabljava: DavorinGamingSI in BuhadogGamingSI .
-------------------------------------------------------------

Rokomah ::

PugPlug je izjavil:

V igri uporabljava: DavorinGamingSI in BuhadogGamingSI .


Z veseljem se pridružim. Sem že dal request.
Kateri kana na Disortu?

PugPlug ::

https://discord.gg/5bgzxG3 Lahko kar od naše strani.

P.S. Sem opazil eno napako v svojem zgornjem opisu, mape so štiri.
-------------------------------------------------------------

Leprechaun ::

Morda se pridružim, če mi bo šlo skozi.
*************************************************************

oo7 ::

Če je zdaj beta potem bodo morali kmalu najaviti tudi kdaj igra izide. Po moje v začetku 2018 ?

lonewolf_ ::

Se pridružujem, tu pa tam bi lahko igral na Discordu. Sem ravno danes naletel na grupo štirih z čeladami in vsem spimpanim orožjem pa jim s svojo m153 nisem imel šanse na daleč kaj storiti (woods).

Sovražim pa, ko se dogajajo takšne stvari:

Pride karma sistem v kratkem baje...
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

Seljak ::

In kaj ima kreten od tega? Kaj ti pobere denar in podobno?

lonewolf_ ::

Recimo, da ja.. ampak, če ne najdeš največjega rukzaka lahko spraviš kaka dva AK74U iz mape pa pač prodaš potem.. ni nek vau od zaslužka pa tudi exp ne dobivaš če igraš kot scav.

Kot SCAV lahko igraš vsako uro, se pravi, če umreš v prvi minuti, ti ostane čakanja še 59min. Spawnaš se z naključno opremo (pištolca, shotgun, ak), z magazini, včasih tudi s prvo pomočjo, bandažami in napitki (da ne moreš dehidrirat - se pravi lahko dlje igraš, če ti je po volji). To kar si nabereš kot scav, ti ostane, ampak če si po igri ne shraniš v shrambo, stvari pač izginejo. Gre se za princip da bi imel možnost vedno pridobiti nekaj opreme. Ker z nožem ali samo sekirco težko nekomu z znanjem prideš blizu.

S svojim karakterjem pa pač kar vzameš zraven izgubiš, če te ubijejo ali pa če zapustiš igro.
Obstaja insurance sistem, ampak tisto se ti povrne samo, če nihče v mapi ne odnese zavarovanega predmeta s sabo iz mape ven :)
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

Rokomah ::

Ni mi (še) jasno, ko bo karma sistem uveden, kako bomo razlikovali, kdo je friend in kdo ne? Sedaj na 10-20 metrov zelo težko hitro razločiš kdo je kdo. Niti za team game ne vem, kdo igra v moji ekipi ??! Skratka, kr neki več ali manj pomembnih zadev je še potrebno poštimati, v osnovi pa je igra že sedaj odlična.

Tisti, ki ste šele začeli vedite, da rabite nekaj ur igranja, po moji oceni vsaj do lvl10, da se malo privadite taktike in raznih drugih trikov preživetja. Na začetku boste serijsko killani, kar je normalno, ker so vaši nasprotniki že potrenirani in taktično boljši. Oborožitev seveda igra vlogo, bolje je imeti AK-74 kot pa pištolco, vendar s pravilnim pristopom lahko tudi s pištolco killaš kapitalce in se dobro opremiš. Vsako orožje ima svoje lastnosti, dobro jih je poznati. Izkoristite off-line mode in se natrenirajte predvsem pa spoznajte teren posameznih map. V končni verziji off-line moda več ne bo.

di0nis ::

Ker je Escape from Tarkov že v closed beta, ki jo lahko igraš po prednaročilu, sem ustvaril fb stran za slovenske igralce te igrice.
Več nas bo, lažje bo najti skupine...;)

https://www.facebook.com/tarkovslo/

LP

oo7 ::

Upam, da bo takoj tudi na Steamu :)

PugPlug ::

V preteklih dneh je bila igra deležna enega večjih popravkov do sedaj.

Tekom tedna prihaja novi popravek 0.4.

S sabo prinaša kar nekaj sprememb:

THERE WILL BE A WIPE!

Added over 70 new items, including:
AK-systems now have spare gas tubes. Thanks to that, the customization potential of AK (including Vityaz SMG) has significantly increased
New 7.62x39 ammo
New 5.56x45 ammo
New 366 TKM ammo
New barter articles
New headwear
Kolpak 1S shockproof helmet
Module 3M body armor
Pilgrim travel backpack (5x7)
Wartech load bearing equipment (TV-109, TV-106) (2x2, 1x2, 1x2, 1x1,1x1)
Armytek Predator Pro v3 XHP35 HI flashlight
SKS-OP added for sale
Rail mounts for modding handguards of LVOA and other Key Mod
New Trijicon ACOG 3.5x35 optical sight
added a blind-fire functionality (ALT+W up, ALT+D to the side)
added function of folding/unfolding stock (ALT+L). Weapon behavior and characteristics change, but size of occupied cells is the same, for now
added full system of gestures and commands. Commands now bound to controls keys. Dynamic commands
Will be added within 24 hours after the update:
AKM
VPO-209 (civilian version of AK)
VPO-136 (civilian version of AK)
DVL 10 M1 "SABOTEUR" with silencer
Some of the new weapon body kits


AI improvements:
Adjusted AI hearing
Bots now have the chance to see the grenade thrown at them and try to run away
Changed vegetation colliders for AI sight. Now bots will see through vegetation correctly.
Bots react to bullets that fly near them
Fixed bug of bots not throwing grenades
Added new spawn spots
Bots can start tracking you now
Expanded bot patrol zones
Changed the mechanics of bots aiming at particular body parts

Optimizations:
Optimization of RAM
Optimization of Customs location
Fixed one of the problems causing memory leak
Optimization of traffic
Fixed part of the cases causing freezes

Fixed:
Bug where melee weapons caused no damage with fast hit (double hit of melee weapon button when equipped with other weapons)
Bug on quest fail during raid
Bug in which could use the quest item in raid even if it was placed in offline quest stash
Bug of remains of kicked-down doors preventing character movement
Quest "Stirrup" can no longer be completed by suicides
Problems associated with sounds, when they were either not played or not played correctly
Now, when switching from optics to reflex sight, mouse sensitivity changes
Bug that marked quest as failed in case of reentering the game
Visual bug that shown grenade still in hand during and after the throw
Bug that sometimes prevented character from moving up to interactive objects
Bug that lets you chamber more than one round
Bug allowing to install weapon mod within itself (in the Inspector through the context menu)
Bug that prevented the number of shotgun shells in store from updating on reload
Bug that allowed you to pick up items through the doors
Visual bug which does not play the animation of Saiga 12k mag checking
Visual bug displaying weight in the trade window
Removed the ability to modify weapon mods in the trade window
Bug that, upon changing the FOV in the game settings, but not applying it, changed the size of the moon in optics and aim down weapons
Bug where environment sounds on Shoreline location have not changed from the sound settings of the game
Bug that affected optics reticle texture quality when changing texture quality in settings
Partially fixed ability to loot through doors

Other changes and additions:
When using the medication through quick access, the logic of the application is now as follows.
First aid kits, application in order of precedence:
Applied to the most damaged part of the body except those with 0 health
If some body parts are bleeding and a first aid kit removes it, the most damaged bleeding body part is selected
Foot fractures are treated in the first place, hands in the last
The rest of priorities depend on negative effects and whether the effects are present
Other medicines: Applied to the most damaged part of the body, with a negative effect that is eliminated by this medicine
Now ammo can affect the parameters of weapon accuracy and recoil
Eliminating negative effect (such as bleeding, fracture) with a first-aid kit now also depletes its capacity
Changed characteristics of ammo. Now the difference is more evident
The number and height of grass at open locations
Fixed the amount of experience for different character actions in the raid
Balancing adjustments of traders, goods and their barter schemes
Adjusted prices for a number of items
Adjusted ammo prices, damage, penetration, etc.
Fixed and added new item spawn points, containers
New mechanics of damage to the missing parts of the body. Now destroyed limbs (hands, feet) do not kill the player with shock, but damage received by them is multiplied by 2 and distributed over other parts of the body. Chest and head are still considered lethal areas.
With abdomen destroyed, a character can no longer eat or drink.
Increased freedom of head rotation in free look
Increased recoil of M4A1
Reduced brightness of grenade explosion
Corrected some of the rain effects
Adjusted cost of insurance
Added new ricochet sounds
Lowered chance of secondary bleeding
Adjusted medkits HP capacities
Reduced density of volumetric fog from flashlights
Increased draw distance of surface hit effects
New setting of image sharpness (Sharpen) the Graphics settings
Fixed ballistic eyewear model
Added effects to destroyed hands (tremors, increased stamina consumption)
Shot clicks are now overlapped by obstacles
The sounds of outdoor gunfire now sound as shooting in an open space. And vice versa.
Increased volume of item usage sounds
Fixed and added back the Punisher part 6 quest
Added a new Scav head

Če kdo igra, me lahko doda v igri - sem poenostavil profil in sem vse, ki sem vas imel dodane izgubil.

Moje up. ime: Buhadog
-------------------------------------------------------------

oo7 ::

Izid igre še vedno ni znan ?
1
2
3 4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Unity močno razburil s spremembo načina licenciranja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
6911807 (7856) bavebah
»

Cloud gaming storitve

Oddelek: Igre
5610 (533) matobeli
»

Valorant

Oddelek: Igre
343157 (1844) bedarija
»

AMD ryzen 5 3600 6 core Procesor glasen? (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
506023 (5052) brbr21
»

Najboljša survival igra?

Oddelek: Igre
486115 (2862) Berserker

Več podobnih tem