Forum » Zvok in slika » XviD + OGG = AVI?
XviD + OGG = AVI?
undefined ::
Naj mi nekdo pove, kako spravit skup tole kombinacijo - kateri program za to uporabit. Sem poskusil NanDub in VirtualDubMod, pa ne gre. Prvi crkne, drugi pa sploh ne priloži zvoka.
gumby ::
čudno...
probaj stvar shraniti kot *.ogm ali *.mkv (matroska) in poglej, če tem formatu zvok deluje...
probaj stvar shraniti kot *.ogm ali *.mkv (matroska) in poglej, če tem formatu zvok deluje...
Nisem. Namestil včeraj najnovejšo verzijo, tako da Media Player zadevo (OGG) lepo špila.
No, zdaj sem po nekem čudežu, po igranju z .dll fajli, v nanDubu uspel združit to dvoje skupaj (xvid + ogg), vendar pa mi sedaj noben player ne predvaja zvoka. Media Player napiše, da ne najde kodeka, čeprav samo OGG datoteko normalno špila.
probaj namestiti še vorbis acm... sicer ne vem, zakaj bi pomagal, ampak poskusiti ni greh pravijo
Ok, sedaj mi je nekako uspelo stvar shranit v VDM. Finta je v tem, da AVI ne podpira OGG formata in je treba stvar shranit kot OGM.
Je pa zdej spet nov problem, da je v takšnem filmu (XviD&OGG) popolnoma popačena slika.
Skratka, OGG format zgleda zelo obetaven, vendar za filme še zdaleč ni uporaben.
Je pa zdej spet nov problem, da je v takšnem filmu (XviD&OGG) popolnoma popačena slika.
Skratka, OGG format zgleda zelo obetaven, vendar za filme še zdaleč ni uporaben.
nekaj je pri tebi narobe, ker meni xvid+ogg dela brez problemov...
avi resda ne podpira nič drugega, kot acm kodeke - kar pomeni, da je mp3/ac3/ogg zvok v avu-ju ene vrste "hack". vendar playerji to večinoma podpirajo
sam se izogibam avi formata - uporabljam ogm ali mkv, če se le da
avi resda ne podpira nič drugega, kot acm kodeke - kar pomeni, da je mp3/ac3/ogg zvok v avu-ju ene vrste "hack". vendar playerji to večinoma podpirajo
sam se izogibam avi formata - uporabljam ogm ali mkv, če se le da
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gumby ()
Ok, sedaj mi je uspešno ratal skup spravt OGM z OggMuxerjem. Še vedno pa mi ne uspe skup spravt nativnega AVI.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | *.ogm FormatOddelek: Zvok in slika | 2322 (1887) | trpo |
» | OgmOddelek: Zvok in slika | 1030 (956) | pivmik |
» | Ogg Media FileOddelek: Zvok in slika | 1114 (1040) | gumby |
» | Kako AVI v Divx oz. XviD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1372 (1305) | Narcos Satanicos |
» | kako pogledat video z .ogm koncnico?Oddelek: Programska oprema | 1243 (1089) | bodom |