Forum » Pomoč in nasveti » internet problem
internet problem
joco ::
Pozdravljeni
V internet explorer se mi je med zgornje vrstice (standardni gumbi, naslovna vrstica, povezave..) "naselila" vrstica portalsearchig.com. Na kak nacin se je lahko znebim? Sem ze gledal v registru pa tam ne najdem nic takega. Kje jo naj odstranim da je ne bom vec imel? Prav tako se mi ob zagonu interneta na namizju pojavijo ikone z dolocenimi internet stranmi. Kje lahko te odstranim da se mi ob vsakem zagonu ne bodo vec pojavljale?
Kako se lahko v bodoce obvarujem take "navlake"?
Hvala
V internet explorer se mi je med zgornje vrstice (standardni gumbi, naslovna vrstica, povezave..) "naselila" vrstica portalsearchig.com. Na kak nacin se je lahko znebim? Sem ze gledal v registru pa tam ne najdem nic takega. Kje jo naj odstranim da je ne bom vec imel? Prav tako se mi ob zagonu interneta na namizju pojavijo ikone z dolocenimi internet stranmi. Kje lahko te odstranim da se mi ob vsakem zagonu ne bodo vec pojavljale?
Kako se lahko v bodoce obvarujem take "navlake"?
Hvala
joco ::
hvala
Zares uporabna stvar. Imate se kaksen namig kako prepreciti da bi sploh taksne stvari prisle v racunalnik
Zares uporabna stvar. Imate se kaksen namig kako prepreciti da bi sploh taksne stvari prisle v racunalnik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox support TLS 1.3Oddelek: Programska oprema | 728 (569) | Ales |
» | windows 7 pripomočki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3711 (3201) | Kamion |
» | Excel makro varnostOddelek: Programska oprema | 1257 (1086) | jozekuch |
» | Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5902 (4628) | venetu |
» | Ocenite spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 2331 (1625) | Fukomuko |