» »

PC ne zazna internega modema

PC ne zazna internega modema

Scooby ::

Hoj!

Imam problem z internim modemom USRobotics 56k (model 3095) in PC-jem Compaq DP P600. OS je W2K. Problem je tak, da ga windowsi nikakor nocejo zaznat. Kot, da ga ne bi bilo. Modem pa sigurno dela, ker ga v malo novejsi masini windowsi normalno prepoznajo.

Probal sem pa ze skoraj vse finte...zamenjal PCI slot, reinstaliral windowse, itd...

Hvala za pomoc in morebitne nasvete.
LP

boštjan ::

pa gonilnike za modem tudi naložo

Hmmmm mogoce sm mal premal napisu. Winsi mi sploh ne zaznajo nove opreme. Tut ce grem pod Add Hardware mi ne zazna nicesar. Kot da modema ne bi bilo. Verjetno morajo winsi najprej prepoznat HW da potem lahko instaliras gonilnike?

P**** najbols da kr nazaj nesem modem. PAc modem je nov in kupljen pri JAE pred enim tednom. Sm klicu tja in mi je en tip reku, da naj grem na Slo-Tech vprasat, kaj nj bi bil problem!!!???!?;( ;((

A res nihce nic ne ve??? :'( :(

Vikking ::

vse je v software 100% oz. v gonilnikih. kr maš samo com1 in com2 tvoj modem pa leži na com3 oz. na com4, ti ga winsi ne najdejo oz. kak add hadware je pa itak brez veze laufat. ti problemi so vedno bli z modemi k si napisu... jedina šansa ti je sledeča..potegni dol z neta nove gonilnike, in inštaliraj!!! pa ti bo zaznal vse pa delal tudi vse.

tko je blo in vedno bo,!!! nove gonilnike z net-a za tvoj modem

Sem pobral z neta ta najnovejse gonilnike za US Robotics in ni nikjer nobenega instalacijskega fajla. So samo "ini" fajli. kako pol to instalirat?

clutch ::

Ce ti ga winsi ne zaznajo nikakor... Probi modem pretaknit v drug pci slot... Pa u biosu nastimat "modem uses irq" na kaksn drug irq... Pa ce mas po kaksnem cudnem nakljucju intergriran modem na maticni, ga disable-i...

lp

jani ::

jaz imam popolnoma enak problem.
in ga se nisem resil.

Maxtor ::

Pa če greš windows na novo gor dat. Sem imel isti problem pri eni kolegici, pa sem windows (2000) gor vrgel (prej je imela 98) pa ga je kar med instalacijo prepoznalo in sedaj dela brez problema.

Sicer pa sem imel v win98 vedno s tem probleme.

:( Vse tele ideje sem ze sprobal. Na treh razlicnih masinah so bili windowsi na novo poinstalirani, sprobal vse PCI slote v masinah, dal najnovejsi BIOS,...

Uglavnem sem obupal...sem vceraj nasel en star zunanji modem 33600 in dela brez problemov. Ta jajc od USR modema bom pa nesel nazaj! Se sploh ne mislm vec zaje*****.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Modem SM 56 problemi

Oddelek: Pomoč in nasveti
91030 (898) leonius
»

Kupil int. modem, windowsi ga sploh ne prepoznajo da je Pnp in ga ne morem naložiti

Oddelek: Strojna oprema
7911 (796) cekr
»

Proklet modem!

161760 (1559) su37
»

En problem z modemom

161259 (1076) damirj79
»

Modemi - Windowsi jih ne zaznajo!(podarim DivX Film, RES!)

121807 (1614) miranpozar

Več podobnih tem