Forum » Pomoč in nasveti » Windows javlja da ni internetne povezave
Windows javlja da ni internetne povezave
Laki_laik ::
Zakaj mi win 11 dostikrat prikazuje/javlja da ni internetne povezave čeprav meni vse normalno dela in naprimer prenaša torrent ali bilo kako datoteko. Se pa pokaže sledeč znak kot za brezžično povezavo na priloženem printscreenu. Se da to kje izklopit ali kako drugače uredit ker me to moti in počasi jezi?
https://ibb.co/yqB3KdQ
Hvala
Lp
https://ibb.co/yqB3KdQ
Hvala
Lp
- poskusilo klonirati: Laki_laik ()
Han ::
Namenska tema: [Windows 11] Debate, vprašanja in težave
Mogoče ti dejansko za delček sekunde prekine povezavo. Če imaš gepl na kablu, preveri vtičnice in kabel...
Če v registru za EnableActiveProbing nastaviš vrednost 0, načeloma ne bi več smel videt opozorila.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NlaSvc\Parameters\Internet
Mogoče ti dejansko za delček sekunde prekine povezavo. Če imaš gepl na kablu, preveri vtičnice in kabel...
Če v registru za EnableActiveProbing nastaviš vrednost 0, načeloma ne bi več smel videt opozorila.
Laki_laik ::
Namenska tema: [Windows 11] Debate, vprašanja in težave
Ok vzamimo hipotetično da mi res za sekundo prekine a nebi potem prekinilo prenosa sploh onega preko brskalnika?
V-i-p ::
Ja pa a si siguren, da bi tako 0,5 sekundno prekinitev sploh opazil?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
kixs ::
Ce ti npr. DNS prekine, ti bodo tekoci prenosi se vedno tekli. Nastavi si kak drugi DNS server.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | bat fileOddelek: Pomoč in nasveti | 1473 (995) | chrush |
| » | winxp, safe mode ne dela, problem z registromOddelek: Pomoč in nasveti | 2302 (2234) | SkIDiver |
| » | Ne Prepozna nec dvd+r v windovsu !?!Oddelek: Strojna oprema | 1266 (1238) | Sagec |
| » | med win updatom resetiral compOddelek: Operacijski sistemi | 1752 (1580) | pack |
| » | uiber pocas :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1732 (1512) | crusader |