Forum » Loža » Popravilo praske
Popravilo praske
45cal ::
Pozdravljeni.
V začetku tedna smo namontirali tuš kabino Kolpasan Eco Quat, kjer sem dan za tem opazil majhno prasko (5mm) na zgornjem profilu kabine. Praska ni globoka ampak dovolj, da se jo začuti, če greš z nohtom čez. Prevleka profila je srebrna galvanska.
Moje vprašanje je, če ima kdo kakšno idejo kako bi se lahko to lično prekrilo brez, da bilo to očitno videno po posegu?
Hvala.
V začetku tedna smo namontirali tuš kabino Kolpasan Eco Quat, kjer sem dan za tem opazil majhno prasko (5mm) na zgornjem profilu kabine. Praska ni globoka ampak dovolj, da se jo začuti, če greš z nohtom čez. Prevleka profila je srebrna galvanska.
Moje vprašanje je, če ima kdo kakšno idejo kako bi se lahko to lično prekrilo brez, da bilo to očitno videno po posegu?
Hvala.
z3ro ::
Če je prevleka dovolj na "debelo" lahko probaš spolirat, karkoli boš nanašal preko se bo videlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero ponev? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 61834 (60) | HotBurek |
» | Ojačevalec Ethernet signala - dolžine ethernet kabla nad 100mOddelek: Omrežja in internet | 2556 (1340) | Vanadium |
» | Pregrevanje laptopa in črna obroba na hladilniku - Kje zamenjati?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (877) | polozweii |
» | Kompresor ali "kao" kompresor... what is it :)Oddelek: Kaj kupiti | 2272 (1473) | Brias |