» »

Mobitel do nekje 1000 eur

Mobitel do nekje 1000 eur

geronimo777 ::

Prišel je čas za zamenjavo mojega 6 let starega Huaweja P10, ki mi je odlično služil.
Ne spremljam ravno preveč te scene, zato sprašujem za nasvet. Nisem zahteven uporabnik, še največ mi pomeni dobra fotografija. Razmišljam o naslednjih mobitelih:

1.Motorola edge 40 ali 40 pro
2.Google pixel 7/8
3.Honor magic 5 pro (sicer malo dražji, ampak naj bi bil top telefon).

Huaweja ne bi imel zaradi odsotnosti googla in nedelovanja nekaterih bančnih aplikacij, ki so mi pomembne.
Zanimajo me vaša mnenja ali mogoče tudi kak predlog. Hvala

Moe_Lester ::

iPhone 14 za 800€ na amazonu. Odličen allarounder z dolgo software podporo.

wcpapir ::

Sam sem imel nazadnje po vrsti:
Iphone 13 prodal zarad kamere
S22
S20 ultra
S21
S22
Iphone 14 plus enako prodal zarad kamere
Sedaj imam s23 ultra glede kamere je kul telefon, app galerija se mi je kak dan zapiral iz neznanega razloga...nato je obupal. Baterija drzi manj kot na 14 plusu, pol manj skoraj. Je pa beden fon glede zascite, nekega pametnega teotel stekla ni kot ga komot namestis na druge fone z ravnim ekranom.

Zaenkrat bo pri tem ostalo, ima pa baje xiaomi mi 13t boljso kamero.

Moe_Lester ::

Kaj pa te je motilo na kameri od iPhona?

Ne ve kaj je zoom. Starejse verzije so bolje zumirale. V slabih pogojih maže sliko. Kamera je slaba overall

vinkop ::

geronimo777 je izjavil:

Prišel je čas za zamenjavo mojega 6 let starega Huaweja P10, ki mi je odlično služil.
Ne spremljam ravno preveč te scene, zato sprašujem za nasvet. Nisem zahteven uporabnik, še največ mi pomeni dobra fotografija. Razmišljam o naslednjih mobitelih:

1.Motorola edge 40 ali 40 pro
2.Google pixel 7/8
3.Honor magic 5 pro (sicer malo dražji, ampak naj bi bil top telefon).

Huaweja ne bi imel zaradi odsotnosti googla in nedelovanja nekaterih bančnih aplikacij, ki so mi pomembne.
Zanimajo me vaša mnenja ali mogoče tudi kak predlog. Hvala

Jaz bi vzel pixel 7 ali 8 v pro verziji, če bi izbiral iz tvojega spiska.

avani12 ::

Jaz pa vam glas za Edge 40. Ravno sem ga dobil in sem zadovoljen. Prej sem imel Edge 20 in bi ga verjetno imel še kar nekaj let, če ga ne bi otroci razbili. 40ka je taaanek, zelo tanek. Na otim je zelo šik, prav tako se ga lepo drzi. Motorolin ui je fantastičen. Cena 360eur da good value. Prav tako je vse ostalo solidno.

Od ostalih, Sam bi odsvetoval pixel 7, ker zgleda 8ka kar Quantum leap naprej v funkcionalnostih. 8ka ima kar nekaj zelo dobrih ficurjev glede fotk.

avani12 je izjavil:

Jaz pa vam glas za Edge 40. Ravno sem ga dobil in sem zadovoljen. Prej sem imel Edge 20 in bi ga verjetno imel še kar nekaj let, če ga ne bi otroci razbili. 40ka je taaanek, zelo tanek. Na otim je zelo šik, prav tako se ga lepo drzi. Motorolin ui je fantastičen. Cena 360eur da good value. Prav tako je vse ostalo solidno.

Od ostalih, Sam bi odsvetoval pixel 7, ker zgleda 8ka kar Quantum leap naprej v funkcionalnostih. 8ka ima kar nekaj zelo dobrih ficurjev glede fotk.

Edge 40 je tudi moj favorit.

V-i-p ::

Tale Edge 40 res ni slab, ga glih gledam. Ampak, če OP kupuje DO 1k, bi jaz osebno vzel PRO verzijo, sploh zaradi fotografije, ni debate.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

uomostolto ::

Sem imel Apple, trenutno S22, moja ima Pixla. Jaz bi vzel Pixel 8. Najboljši OS in menda najdaljša podpora (7 let).

Vanadium ::

Tele motorolce res ne zgledajo švoh, sploh edge neo ampak moti me ponovno mediatek procesor...

igor0203 ::

Honor magic 5 pro

Sem včeraj naročil Motorola edge 40 pro za 760 eur. Se mi zdi dober deal.

Kodi ::

igor0203 je izjavil:

Honor magic 5 pro

Res ne razumem zakaj vsi predlagajo neke telefone, ki nimajo v osnovi nekih pogojev v primerjavi s Honorjem, ki je nadgradnja Huaweia. V vseh pogledih boljši od Samsunga, baterija, kamera, ..., da ne govorim o teh dokaj nepreverjenih Motorolah, sploh pa od Xiaomija in podobnih kitajcev!
Res premalo jih sploh ve za Honorja sploh pa zgoraj omenjen Magic 5 PRO. Pa to je raketa v primerjavi s S23 ultra in podobnimi.

Primerjam honorja in s23 ultra na GSM arena in ne v dobri ne v slabi svetlobi fotografija ni boljša od s23 ultra, prav tako zaslon ni boljši.

Tudi v benchmarkih je slabsi.

Egidij88 ::

Koliko nadgradenj pa dobis pri Honorju? Najbrz ne toliko kot pri Samsungu.

toro69 ::

Kodi je izjavil:

igor0203 je izjavil:

Honor magic 5 pro

.... v primerjavi s Honorjem ..., da ne govorim o teh dokaj nepreverjenih Motorolah, ... podobnih kitajcev!

A to ti resno. Honor je neko merilo?

Djole ::

wcpapir je izjavil:

Primerjam honorja in s23 ultra na GSM arena in ne v dobri ne v slabi svetlobi fotografija ni boljša od s23 ultra, prav tako zaslon ni boljši.

Na dxomark je honor bolje ocenjen kot s23ultra

Magic1 ::

Trenutno za jurja dobiš največ od Samsunga. S23+ je 1200, ultra pa 1400€. Zraven pa dobiš S21Fe, ki je vreden cca. 400€. Torej imaš ta dva telefona za 800 ali 1000€
Magic

wcpapir je izjavil:

Prosim, da se spet ne oglašate neki specialci, ki telefona niste videli tudi od blizu kaj šele da bi ga malo dalj časa uporabljali.
Neke primerjave na netu, youtubu in benchmarke si lahko vtaknete veste kam. Ne pametujte dokler oba (vseh) nimate v rokah in potem to lahko trdite iz prve roke.
Imamo doma oba tako S23 ultra in Honor Magic 5 PRO in še tudi Honor Magic 4 PRO. Že 4ka je odlična in v primerjavi z prejšnimi modeli Samsunga S21,22 ultra boljša v kameri in bateriji, da o delovanju sploh ne govorim.
Edino UI je pač Huaweiev pač ni One. Toda to se navadiš v parih dneh.

toro69 je izjavil:

Kodi je izjavil:

igor0203 je izjavil:

Honor magic 5 pro

.... v primerjavi s Honorjem ..., da ne govorim o teh dokaj nepreverjenih Motorolah, ... podobnih kitajcev!

A to ti resno. Honor je neko merilo?

Kaj ti ni jasno kekec!

Magic1 je izjavil:

Trenutno za jurja dobiš največ od Samsunga. S23+ je 1200, ultra pa 1400€. Zraven pa dobiš S21Fe, ki je vreden cca. 400€. Torej imaš ta dva telefona za 800 ali 1000€

Ajd nehaj prosim. To je neka akcija kjer ti hočejo uturit nekaj kar sploh ne potrebuješ. Seveda staro neprodajano robo se morajo znebit.
Pred pol leta sem kupil Magic5pro za 850€ ok to je bil res dober deal. Kakorkoli ga sedaj dobiš za manj kot 800€.
Imaš pa veliko cenejših modelov. So pa tudi odlični od 80(pro) do 90(pro) in veliko nizko do srednje razrednih modelov, ki so prav tako odlični. Tako da ni šans da bi sploh pogledal razne Motorole, Xiaomije, Nokie in podobno.
Tako kot ste včasih pljuvali čez Huaweia potem pa jokali za njim tako je sedaj s Honorjem. Pač prepozno boste dojeli, da je oziroma še bo eden boljih brendov v mobilni telefoniji. Samo če mu bodo pustili zraven.

Prosim, da se spet ne oglašate neki specialci, ki telefona niste videli tudi od blizu kaj šele da bi ga malo dalj časa uporabljali.
Neke primerjave na netu, youtubu in benchmarke si lahko vtaknete veste kam. Ne pametujte dokler oba (vseh) nimate v rokah in potem to lahko trdite iz prve roke.
Imamo doma oba tako S23 ultra in Honor Magic 5 PRO in še tudi Honor Magic 4 PRO. Že 4ka je odlična in v primerjavi z prejšnimi modeli Samsunga S21,22 ultra boljša v kameri in bateriji, da o delovanju sploh ne govorim.

Daj potem pa ti naredi kake primerjave pa mal deli informacije z nami, tako kot zdajle pišeš je podobno debati za šankom. Naj ti vrjamemo na podlagi česa, tvojih trditev ?

Daj kako primerjavo fotografij v enakih pogojih, kak gameplay pa tako. Kaj je sploh narobe z GSM areno, zakaj bi bila pristranska do kogarkoli.

wcpapir je izjavil:

Daj potem pa ti naredi kake primerjave pa mal deli informacije z nami, tako kot zdajle pišeš je podobno debati za šankom. Naj ti vrjamemo na podlagi česa, tvojih trditev ?

Daj kako primerjavo fotografij v enakih pogojih, kak gameplay pa tako. Kaj je sploh narobe z GSM areno, zakaj bi bila pristranska do kogarkoli.

Govoriš traparije. Ne vem kaj se vsajaš, če nimaš osnovnega pojma kakšna sta telefona. Povej če si imel katerega v rokah dalj kot pet minut mogoče v trgovini oziroma od kakšnega znanca. Ja tvoje nakladanje so gostilniške govorice, moje pa je nakladanje iz prve roke in če že bi bolj verjel nekemu ki ga dejansko ima kot pa nekim gsm govoricam. Kateremu pa ti verjameš me pa prav malo zanima. Saj boš ti na škodi. Kupi si enega in ga uporabljaj nekaj časa pa boš potem verjel ali ne. Še nikogar ki ga poznam oz. berem ni bil razočaran nad njim. Jaz samo delim svoje izkušnje in nikomur nič ne vsiljujem samo predlagam da si pogleda preizkusi še Honorje. Kot rečeno sta oba pri hiše in jih že skoraj pol leta dnevno primerjamo. Nimam pa nobenega namena komu kaj vsiljevat in nisem nek prodajalec, da bi imel kakršno koli korist od tega ko to predlagam.

janKotnik ::

Honor nima Google Play Store, tak da telefon, ki nima dostopa do googlovih servisov za mene že v prvi vrsti odpade pa je lahk po specifikacijah ultra duper ampak ni to to. Sicer so workaroundi ampak nikol ne veš do kdaj bo to delal predvsem pa ni vse up to date pa niti ni vsega (seveda bolj znane aplikacije so, bi pa kdaj rad neko specifično pa je ne najdeš), tak da moj zaključek, s temi telefoni k nimajo PlayStora in googlovih servisov kar pomen da ti tut google mapsi ne bodo delal, izogibaj se jih kejk si velik in širok. V to kategorijo spadajo tudi vsi novejši telefoni Huawei, ki nimajo možnosti googlovih servisov in PlayStora

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: janKotnik ()

Kawhi ::

Mal si zamešal. Honor ima, Huawei nima.

Dimnik ::

janKotnik je izjavil:

Honor nima Google Play Store, tak da telefon, ki nima dostopa do googlovih servisov za mene že v prvi vrsti odpade pa je lahk po specifikacijah ultra duper ampak ni to to. Sicer so workaroundi ampak nikol ne veš do kdaj bo to delal predvsem pa ni vse up to date pa niti ni vsega (seveda bolj znane aplikacije so, bi pa kdaj rad neko specifično pa je ne najdeš), tak da moj zaključek, s temi telefoni k nimajo PlayStora in googlovih servisov kar pomen da ti tut google mapsi ne bodo delal, izogibaj se jih kejk si velik in širok. V to kategorijo spadajo tudi vsi novejši telefoni Huawei, ki nimajo možnosti googlovih servisov in PlayStora

In potem uleti ta kekec, ki sploh pojma nima, ampak mora nekaj v tri dni pisat....

Ja, približno tako kot ti...

Dimnik ::

Resno.... za razliko od tebe imam enga od omenjenih telefonov, ampak sem tiho in berem budaleštine od nekaterih.....

Če bi bil tiho bi bilo res fajn, pa nisi. Pa dobr da veš kaj imam jaz.

ZveeZ ::

Kodi je izjavil:

da ne govorim o teh dokaj nepreverjenih Motorolah

Nepreverjenih? S strani koga? Tebe?
Ce TI nekaj ne poznas, ne pomeni, da je nepreverjeno.

Je pa lepo videti, da fanbojcki, ki zagreto zagovarjate "svojo" znamko, najdete in zaserete cisto vsako potrosnisko temo.

ZveeZ je izjavil:

Kodi je izjavil:

Je pa lepo videti, da fanbojcki, ki zagreto zagovarjate "svojo" znamko, najdete in zaserete cisto vsako potrosnisko temo.

Lepo si se opisal. Dokazuješ v vseh temah kdo je fanbojček. Ko boš preizkusil oziroma imel toliko različnih telefonov kot sem jih imel jaz se boš pa lahko oglašal. Verjetno se še rodil nisi, ko sem imal motorole tako da jih poznam od prej kot te nove. Zaenkrat jim še veliko manjka do stare slave posebej pa do velikih.
Sedaj se pa spelji, da ne boš zasral še te teme.

Jao si smotan. Huawei in Honor sta z razlogom izgubila večino market share-a. To da moraš mučkat, da sploh prideš do google stora, za katerega nikoli ne veš, kdaj ti ga bo google deaktiviral. Pri telefonu za jurja:D
Lahko blirira v vsem ostalem pa ni good enough za to ceno. Pe ni biser v vsem.
Se je javilo že kup folka tukaj, da kupijo f21Fe za 350EUR, tako da ni nekaj kar ne "rabiš". Če se ti da jajcat, ga prodaš tudi za 400EUR.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Kodi je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

Kodi je izjavil:

Lepo si se opisal. Dokazuješ v vseh temah kdo je fanbojček. Ko boš preizkusil oziroma imel toliko različnih telefonov kot sem jih imel jaz se boš pa lahko oglašal. Verjetno se še rodil nisi, ko sem imal motorole tako da jih poznam od prej kot te nove. Zaenkrat jim še veliko manjka do stare slave posebej pa do velikih.
Sedaj se pa spelji, da ne boš zasral še te teme.

Ah, ocitno si se en idiot, ki je migriral iz medovernet. Nic argumentacije, samo provociranje in spuscanje na osebni nivo.
Nisi vreden niti tega posta.

Kodi je izjavil:

wcpapir je izjavil:

Govoriš traparije. Ne vem kaj se vsajaš, če nimaš osnovnega pojma kakšna sta telefona. Povej če si imel katerega v rokah dalj kot pet minut mogoče v trgovini oziroma od kakšnega znanca. Ja tvoje nakladanje so gostilniške govorice, moje pa je nakladanje iz prve roke in če že bi bolj verjel nekemu ki ga dejansko ima kot pa nekim gsm govoricam. Kateremu pa ti verjameš me pa prav malo zanima. Saj boš ti na škodi. Kupi si enega in ga uporabljaj nekaj časa pa boš potem verjel ali ne. Še nikogar ki ga poznam oz. berem ni bil razočaran nad njim. Jaz samo delim svoje izkušnje in nikomur nič ne vsiljujem samo predlagam da si pogleda preizkusi še Honorje. Kot rečeno sta oba pri hiše in jih že skoraj pol leta dnevno primerjamo. Nimam pa nobenega namena komu kaj vsiljevat in nisem nek prodajalec, da bi imel kakršno koli korist od tega ko to predlagam.

Seveda bom kupil honorja, pa kaj si bolan če po testih vidim da ni zame. Zato pa so testi, da pogledaš kateri dela boljše slike če ti je to pomembno in vidiš razlike. GSM arena ima zelo dobro tole rešeno in dobre primerjave, poglej kdaj pa ne boš bedarij govoril. Tole tvoje trobezljanje je subjektivno.

Magic1 je izjavil:

Jao si smotan. Huawei in Honor sta z razlogom izgubila večino market share-a. To da moraš mučkat, da sploh prideš do google stora, za katerega nikoli ne veš, kdaj ti ga bo google deaktiviral. Pri telefonu za jurja:D
Se je javilo že kup folka tukaj, da kupijo f21Fe za 350EUR, tako da ni nekaj kar ne "rabiš". Če se ti da jajcat, ga prodaš tudi za 400EUR.

Smotan si ti ker pojma nimaš da Honor ni Huawei in da je GP out of the box in ni nobenega mučkanja, da prideš do google stora oziroma google playa.
Jao jao jao kdo vse se baše tu gor na nekem tehnološkem forumu, sam otroški vrtec.
Pa kaj se sploh ukvarjam z nekimi kekci, ki pojma nimajo kaj sploh obstaja na trgu.

ZveeZ je izjavil:

Ah, ocitno si se en idiot, ki je migriral iz medovernet. Nic argumentacije, samo provociranje in spuscanje na osebni nivo.
Nisi vreden niti tega posta.

A to ti je vse kar zmoreš. Ko ti zmanjka argumentov pa žaljenje z idioteom. Res si dokazal svoj nivo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodi ()

c0ck4m0u53 ::

A Honor Magic 5 pro omogoča odklep bootloaderja, kako je s custom rom skupnostjo, je kaj pametnega na voljo, kako je z rootom?
If citizens cannot trust that laws will be enforced in an evenhanded
and honest fashion, they cannot be said to live under the rule of law.
Instead, they live under the rule of men corrupted by the law. - Dale Carpenter

Kodi je izjavil:

A to ti je vse kar zmoreš. Ko ti zmanjka argumentov pa žaljenje z idioteom. Res si dokazal svoj nivo.

Spustil sem se na tvoj nivo, mea culpa ampak vedno tezje toleriram take kot si ti.

Kaj bi pa ti rad da ti argumentiram? Se sam nisi argumentiral svoje izjave, da so Motorole "nepreverjene".
Pa mogoce argumentiras zakaj enacis stare Motorole z novimi? Tudi Huawei je bil pred dobrim desetletjem poceni CN crap.
Jup, sem ga uporabljal se preden je postal "moderen" v EU.
Mogoce argumentiras na podlagi cesa sklepas, da sem fanboy in predvsem katere znamke?
Toliko neutemeljenih izjav si povedal v enem postu in namesto utemeljtve, dobim en "spelji se". Res odraslo vedenje.

Al zelis, da se ti klanjam, ker si sproval prve Motorole desetletje preden so sploh izdali prvi gsm (preden sem se rodil, baje)?
Mogoce, da ti pojasnim, da sem si od 2001 do danes lastil 55 telefonov (testiranih muh enodnevnic ne stejem). Prvi je bil Philips Diga, prva Motorola pa v525. Prvi smartphone SE P990i (UIQ), prvi android Xperia X1 (android flashan na winmo telefon). Prvi "pravi" android SE Xperia Arc.

Verjamem, da bo kontra komentar spet nekaj neumesnega, ker bi te stalo prevec googlanja, da bi lahko sproduciral argumentiran post.

No, da se argumentiram moj post na osebnem nivoju (da ti ne ostanem nic dolzen):
- z idiotom sem te zmerjal zato, ker si se agresivno in nespostljivo odzval na mojo kritiko tvoje izjave o nepreverjeni Motoroli, kar je zelo pogosta praksa uporabnikov, ki so se registrirali po l.2020
- s fanboyem sem te oznacil, ker zelo vneto prepricujes uporabnike kako je Huawei/Honor superioren. Non fanboy bi izrazil svoje mnenje, ga utemeljil in bi ga bolel k. ce je s tem koga preprical ali ne. Vsekakor se nebi razburjal.

c0ck4m0u53 je izjavil:

A Honor Magic 5 pro omogoča odklep bootloaderja, kako je s custom rom skupnostjo, je kaj pametnega na voljo, kako je z rootom?

Kot vem ne podpira. Ne spremljam več tega, ker ni potrebe po custom romih. Rootanje in costom romi so preteklost. Pa še to je bilo največ potrebe na Samsungih zaradi njihovega delovanja, zatikanja, posodobitev in prejšnjih UI.
Posodobitve so približno enkrat na mesec, po potrebi. Po ne vem kakšni optimizaciji (kot na Samsungih) ni potrebe, ker vse deluje več ali manj kot je treba, ne pa kot na Samsungih, ki na začetku potrebujejo cel kup posodobitev, da končno delujejo kot bi bilo treba že na samem začetku.
Najbolj me še moti povezava z uro, ker imam še dve Samsungovi uri in je vsakič treba med njima ročno preklopit, se ne poveže samodejno enkrat na eno drugič na drugo. Povezava z urami Honor ali Huawei deluje brezhibno. To je pa težava pri vseh brendih, da se med sabo razumejo z drugimi pa ne preveč.

ZveeZ je izjavil:

Kodi je izjavil:

Spustil sem se na tvoj nivo, mea culpa ampak vedno tezje toleriram take kot si ti.

Kaj bi pa ti rad da ti argumentiram? Se sam nisi argumentiral svoje izjave, da so Motorole "nepreverjene".
Pa mogoce argumentiras zakaj enacis stare Motorole z novimi? Tudi Huawei je bil pred dobrim desetletjem poceni CN crap.
Mogoce argumentiras na podlagi cesa sklepas, da sem fanboy in predvsem katere znamke?
Toliko neutemeljenih izjav si povedal v enem postu in namesto utemeljtve, dobim en "spelji se". Res odraslo vedenje.

Al zelis, da se ti klanjam, ker si sproval prve Motorole desetletje preden so sploh izdali prvi gsm (preden sem se rodil, baje)?
Mogoce, da ti pojasnim, da sem si od 2001 do danes lastil 55 telefonov (testiranih muh enodnevnic ne stejem). Prvi je bil Philips Diga, prva Motorola pa v525. Prvi smartphone SE P990i (UIQ), prvi android Xperia X1 (android flashan na winmo telefon). Prvi "pravi" android SE Xperia Arc.

Verjamem, da bo kontra komentar spet nekaj neumesnega, ker bi te stalo prevec googlanja, da bi lahko sproduciral argumentiran post.

No, da se argumentiram moj post na osebnem nivoju (da ti ne ostanem nic dolzen):
- z idiotom sem te zmerjal zato, ker si se agresivno in nespostljivo odzval na mojo kritiko tvoje izjave o nepreverjeni Motoroli, kar je zelo pogosta praksa uporabnikov, ki so se registrirali po l.2020
- s fanboyem sem te oznacil, ker zelo vneto prepricujes uporabnike kako je Huawei/Honor superioren. Non fanboy bi izrazil svoje mnenje, ga utemeljil in bi ga bolel k. ce je s tem koga preprical ali ne. Vsekakor se nebi razburjal.

bla bla bla. Pravljice za male otroke. Vse jasno, če samo preberem nekaj tvojih zadnjih komentarjev.
Vau imel je 55 telefonov:)) A to si štel vse igračke, ki ti jih je mami kupila. Res si na nivoju.
Lahko ti napišem nekaj podobnih pravljic pa žal nima časa se ukvarjat s takimi kot si ti.
Sem na lep način povedal svoje mnenje in predlog. Potem pa se vas je začelo nekaj kekcev usajat in žalit moj predlog.
Zakaj je bil tak odziv: kot ti-vi pljuvate čez Honor, tako jaz lahko čez Motorolo. Nisem noben fanboy, preizkusim in potem tisto tudi pohvalim ali grajam. Nobenemu nič ne vsiljujem, kot ti, po vseh drugih temah. S časom se vse pokaže, uporabniki prej ali slej pridejo do tega kaj je za njih najboljši price/performance. toda na žalost zaradi določenih "fanbojčkov" prepozno.
Tako da kdo je tukaj fanbojček je jasno. Ko pa se nekdo spusti na vaš nivo pa takoj užaljeni in začnejo z žalitvami in vsem ostalim.
Kot rečeno zasral si že nešteto tem, če ni po tvoje(vaše) pa v jok in na drevo.

red_baron ::

Pixel 7pro ali 8pro.

Fotografije so fenomenalne, update vsak mesec....

Kodi je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

Kodi je izjavil:

bla bla bla. Pravljice za male otroke. Vse jasno, če samo preberem nekaj tvojih zadnjih komentarjev.
Vau imel je 55 telefonov:)) A to si štel vse igračke, ki ti jih je mami kupila. Res si na nivoju.
Lahko ti napišem nekaj podobnih pravljic pa žal nima časa se ukvarjat s takimi kot si ti.
Sem na lep način povedal svoje mnenje in predlog. Potem pa se vas je začelo nekaj kekcev usajat in žalit moj predlog.
Zakaj je bil tak odziv: kot ti-vi pljuvate čez Honor, tako jaz lahko čez Motorolo. Nisem noben fanboy, preizkusim in potem tisto tudi pohvalim ali grajam. Nobenemu nič ne vsiljujem, kot ti, po vseh drugih temah. S časom se vse pokaže, uporabniki prej ali slej pridejo do tega kaj je za njih najboljši price/performance. toda na žalost zaradi določenih "fanbojčkov" prepozno.
Tako da kdo je tukaj fanbojček je jasno. Ko pa se nekdo spusti na vaš nivo pa takoj užaljeni in začnejo z žalitvami in vsem ostalim.

Sedaj mi je jasno s katerim uporabnikom imam opravka. Ce bi vedel prej, da si to ti Bolt, ti ne bi namenjal sekunde casa.

Edit: back on topic:

Do 1k, cimboljsa fotografija: pixel 7pro ali pixel 8pro.
Zakaj? Ker je zelo malo kombinacij telefonov z LTPO zaslonom, OIS + laser autofocus in nebloatanim UIjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZveeZ ()

Za jurja bi jaz raje vzel ultra. Pixel 7 pro pa za dobro ceno, naj bi se dobil za 600€.
Magic

trebovsek ::

Magic1 je izjavil:

Govoriš na pamet, a ne? Ja ja, z razlogom je Huawei izgubil del trga. Honor pa niti ne. Imam Honor 70 in ima vso podporo Googla od prvega vklopa naprave. Nič nisem mučkal, da sem prišel do Google stora, ker ga enostavno podpira za razliko od Huawei-a.

Ja je blo mal na pamet. Zdej sem videl, da je bolj problem v zaklenjenem bootloaderju in če imaš kitajsko verzijo ne moreš furat googla.
V glavnem vse se konča pri ceni in Honor nima še kaj delat v 1000€+. Seveda lahko postavijo ceno po želji, vendar prodaje ne bo. Tukaj je jasno, da Huawei šepa na zahodu in proba zdaj svoj high end preko Honorja prodajat. Rizik, ki se mora poznat pri ceni...
Magic

ZveeZ je izjavil:

Kodi je izjavil:

ZveeZ je izjavil:

Kodi je izjavil:

Sedaj mi je jasno s katerim uporabnikom imam opravka. Ce bi vedel prej, da si to ti Bolt, ti ne bi namenjal sekunde casa.

Spet žališ! A ti res ne znaš drugega! Ne vem katerega bolta sicer misliš toda nisem ne tekač, ne pes, vsaj te jaz poznam, tako da prosim moderatorje da tega uporabnika odstranite iz teme, če ne že iz foruma, ker ne zna drugega kot delat štalo po forumu.
Raje sebe predstavi kdo si bil v prejšnem "laifu"!

Magic1 je izjavil:

Ja je blo mal na pamet. Zdej sem videl, da je bolj problem v zaklenjenem bootloaderju in če imaš kitajsko verzijo ne moreš furat googla.
V glavnem vse se konča pri ceni in Honor nima še kaj delat v 1000EUR+. Seveda lahko postavijo ceno po želji, vendar prodaje ne bo. Tukaj je jasno, da Huawei šepa na zahodu in proba zdaj svoj high end preko Honorja prodajat. Rizik, ki se mora poznat pri ceni...

Kot te berem je pri tebi vse bolj na pamet. Tako da tvoja kredibilnost se tukaj konča. Sigurno na Telemachu in pri naših drugih operaterjih prodajajo neke kitajske verzije. BDW Brand je kitajski!:))
Smo pa v temi telefon DO 1000 in Honor definitivno spada tu notri. Pa se lahko vsi postavljate na trepalnice.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodi ()

Magic1 je izjavil:

Za jurja bi jaz raje vzel ultra. Pixel 7 pro pa za dobro ceno, naj bi se dobil za 600€.

Ultra je tudi tako tako.

Malo je slabse izdelave, ko prizges LED svetilko sveti pri vseh spranjah ven in to bi lahko v vodo porinil...mal dvomim da preživi stvar s takimi gapi v vodi.

Ekran se hitro spraska, hitreje kot ceneni xiaomi- sedaj bo spet kateri trdil kontra a tako je.

Danes sem kupil ovitek, ce hoces da paše in je dokaj ok narejen je 40€-oem, steklo spredaj da zaščitiš še dodatnih 55 ker je ta bedarija ukrivljena, tak da sem ze drugic zapravil 95eur za fon, ki je slabo izdelan v startu, da ne stejem kitajskih stekel koliko sem jih probal.

Magic1 je izjavil:

Jaz sem skoraj že kupil Pixel 7 pro, vendar ko sem videl da se polni skoraj 3 ure, me je vse minilo,katastrofa. Pa tut s pixli so neke težave glede signala, 5g,itd...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Android telefon do 400€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
788160 (3333) matobeli
»

Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8814785 (11661) Leko
»

Honor 70 + Honor Watch Magic 2 problemi

Oddelek: Pomoč in nasveti
112199 (1619) baras
»

Samsung predstavil četrto generacijo prepogljivih telefonov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6511787 (8895) m0LN4r

Več podobnih tem