» »

Kanada - boj proti nacizmu?

Kanada - boj proti nacizmu?

coffeetime12 ::

O tem bi se moralo odprto govoriti v opomin vsem, ker je nacistično zlo v smrt pognalo na milijone ljudi!

Nekdaj uspešna, z velikim objemom strpnosti spoštovana dežela, je zgrmela v prepad odkritega poveličevanja nacističnih ubijalcev. Kanada, kjer domuje veliko število bivših nacističnih prebežnikov, katerim pobeg je omogočilo Združeno Kraljevstvo, Kanada, kjer se njeni zanamci brez milosti in sramu drenjajo pred kamere MSM v boju za poveličevanje "ubijanju na Vzhodu", Kanada, kjer celotni parlament, vključno z vladajočo garnituro ter vključno s kontrolirano, enako mislečo opozicijo [ki je prav tako vzhičeno vstala in ploskala, vključno z nemško zunanjo ministrico], je 98 letnemu pripadniku 14. grenadirske divizije SS Waffen, znano kot 1. galicijska divizija izrekla večkratni aplavz.
Kanada, dežela ki naj bi nudila boljše pogoje življenja, prospiriteto, stremela k enakopravnosti, sočutju, se je umazala za vekomaj. Onečastila jo je elita.

Nič ne more izprati tega dogodka, niti takojšnji odstop trenutnega premierja. Nacistični SS prostovoljec je bil v kanadskem parlamentu naslovljen kot ukarajinsko kanadski heroj, bojujoč se proti Rusom v 2. sv. vojni.

Kanada je bila zaveznik Rusije v 2. Sv. vojni, katere 100.000 vojakov je dalo življenje za osvoboditev Evrope izpod nacističnega režima.

Ameriški ADL je tiho, edini, ki so takoj pozvdignili glas proti nacizmu so bili Prijatelji Somona Wiesenthala.



Trenutek, ko trenutni kanadski premier za nastalo situacijo obtoži RF:



In še:

Razburjenje zaradi čaščenja ukrajinskega veterana Waffen SS s strani kanadskega parlamenta se je v sredo razširilo na univerzo v Alberti. Institucija se je opravičila in zaprla donacijski sklad, imenovan po starejšem nacističnem sodelavcu Yaroslavu Hunki, le nekaj ur po tem, ko so ruski diplomati razkrili njegovo povezavo s šolo.

Univerza je v sredo zvečer priznala, da ima fundacijo, poimenovano po Hunki, 98-letni ukrajinski rojakinji, ki so ji kanadski zakonodajalci med petkovim obiskom predsednika Vladimirja Zelenskega v parlamentu namenili stoječe ovacije. Po razkritju Hunkove nacistične preteklosti je incident postal mednarodna zadrega za Ottawo, kar je privedlo do odstopa predsednika predstavniškega doma Anthonyja Rote, javnega opravičila premierja Justina Trudeauja in priznanja Nemčije, da je njen veleposlanik ploskal nekdanjemu članu Waffen SS.
  • zaklenilo: zee ()

Pithlit ::

A spet? Ni dovolj že ena zaklenjena tema?
Life is as complicated as we make it...

Scaramouche3 ::

Mamo mi pri nas kar lep procent častilcev domobrancev, a spet Kanada?

Utk ::

Res je, da mu ne bi smeli ploskat, ampak če to reče nekdo, ki ploska Putinu, nekak izgubi svojo težo...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kanada pozabila na boj proti nacizmu

Oddelek: Loža
11949 (882) zee
»

Vlada razglasila 17. maj kot nacionalni dan spomina na žrtve komunizma (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1037755 (4797) WizzardOfOZ

Trudeau v težavah zaradi "rasističnega" kostuma (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18820098 (17605) Miki N

Več podobnih tem