Forum » Pomoč in nasveti » HDMI spliter
HDMI spliter
miko22 ::
Rabil bi en spliter da projiciram sliko na 2 zaslona.
obstoječ pc namreč ima sicer 3 izhode(vga, hdmi, display port) na matični, tudi zazna vse tri zaslone, vendar slika je samo na 2. PO brskanju sem ugotovil, da je pač starejši pc že, pa ne podpira na vse tri izhode istočasno slike. Žal.
Torej rabim en spliter, kjer lahko iz enega hdmi, priklopim 2 zaslona in imam sliko istočasno. Vse kar gledam te delilnike so taki, da je možnost preklopa med zasloni, ne pa istočasni prikaz.
Kak nasvet? Pa upam, da ni predrago.
Aja, kaka poceni grafika ne pride v poštev.
obstoječ pc namreč ima sicer 3 izhode(vga, hdmi, display port) na matični, tudi zazna vse tri zaslone, vendar slika je samo na 2. PO brskanju sem ugotovil, da je pač starejši pc že, pa ne podpira na vse tri izhode istočasno slike. Žal.
Torej rabim en spliter, kjer lahko iz enega hdmi, priklopim 2 zaslona in imam sliko istočasno. Vse kar gledam te delilnike so taki, da je možnost preklopa med zasloni, ne pa istočasni prikaz.
Kak nasvet? Pa upam, da ni predrago.
Aja, kaka poceni grafika ne pride v poštev.
miko22 ::
https://www.amazon.de/s?k=hdmi+1+IN+2+O...
pri teh preklapljaš, jaz pa rabim istočasno sliko. To majo na mimovrste tudi.
Tale piše, da je istočasno, samo ne vem če lahko verjamem kitajcu:
https://www.aliexpress.com/item/1005001...
blackbfm ::
obstoječ pc namreč ima sicer 3 izhode(vga, hdmi, display port) na matični, tudi zazna vse tri zaslone, vendar slika je samo na 2. PO brskanju sem ugotovil, da je pač starejši pc že, pa ne podpira na vse tri izhode istočasno slike.
dvomim da še obstaja pc ki ne podpira vsaj 2 monitorja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trije monitori - znanstvena fantastika? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12113 (9589) | PrimozR |
» | Eyefinity, ne dobim slike skozi DPOddelek: Zvok in slika | 3858 (3286) | huelz |
» | Prenosnik + 2 zunanja monitorjaOddelek: Zvok in slika | 5261 (4917) | alphasaphir |
» | priklop treh monitorjev na ATI vga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8632 (7764) | frudi |
» | Pasivna grafična 2xDVI in 1xHDMIOddelek: Zvok in slika | 3002 (2736) | Riff |