Forum » Kaj kupiti » Dash kamera, zadnja minuta...
Dash kamera, zadnja minuta...
twom ::
Če je kdo že naletel ali iskal kaj podobnega,
želel bi kamero, ki bi po pritisku na gumb shranila zadnjo minuto posnetka. Lahko tudi pet. Da nebi bilo potrebno pregledovat 5 ur posnetka in rezat za par dogodkov.
Domnevam, da je 30 fps in 720p dovolj da se vidijo kazalci in hitro nihanje le teh...
Da nekateri ne boste preveč zataval od vprašanja, snemam bi napravo, ki občasno zabluzi. Zraven sem, nebi pa iz enournega posnetka iskal in rezal tistih par dogodkov.
Thanks
želel bi kamero, ki bi po pritisku na gumb shranila zadnjo minuto posnetka. Lahko tudi pet. Da nebi bilo potrebno pregledovat 5 ur posnetka in rezat za par dogodkov.
Domnevam, da je 30 fps in 720p dovolj da se vidijo kazalci in hitro nihanje le teh...
Da nekateri ne boste preveč zataval od vprašanja, snemam bi napravo, ki občasno zabluzi. Zraven sem, nebi pa iz enournega posnetka iskal in rezal tistih par dogodkov.
Thanks
styrian ::
Jaz sem nabavil Viofo A229 Pro in sama zazna negativen pospešek pri trku, lahko pa ji tudi glasovno poveš, naj ne prepisuje posnetka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaznovanje na podlagi videoposnetka (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 5807 (3563) | strup121 |
» | Avto kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17273 (4268) | predi |
» | ZVOP-2 po skoraj petih letih zamude ugledal luč svetaOddelek: Novice / Zasebnost | 4393 (2725) | BRBR |
» | Nevarni vozniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22648 (18499) | MIHAc27 |
» | webcam programOddelek: Programska oprema | 3347 (3276) | vetrobraan |