Forum » Programska oprema » Surfshark ne sodeluje
Surfshark ne sodeluje
RED_line ::
Pozdrav
Pred dnevi se mi je VPN ponudnih surfshark posodobil. Po tem, je nehal delovati in sem ga poskusil zbrisati ter še 1x naložiti. Ne preko windows stora, ne ročno se ne da programa naložiti. Na windows storu mi da napako: 0x8A150006. V logih sem tudi skušal zbrisati skrite datoeteke, pa nič od tega. Kaj mi priporočate še narediti?!
lp
Pred dnevi se mi je VPN ponudnih surfshark posodobil. Po tem, je nehal delovati in sem ga poskusil zbrisati ter še 1x naložiti. Ne preko windows stora, ne ročno se ne da programa naložiti. Na windows storu mi da napako: 0x8A150006. V logih sem tudi skušal zbrisati skrite datoeteke, pa nič od tega. Kaj mi priporočate še narediti?!
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Večina ameriških zveznih držav toži GoogleOddelek: Novice / Tožbe | 8460 (6378) | zmist |
» | Windows 10 menjuje host file s praznim!Oddelek: Operacijski sistemi | 1624 (1258) | McMallar |
» | Prednamescen Office, kako izbrisati?Oddelek: Pomoč in nasveti | 793 (572) | SmeskoSnezak |
» | Štekanje igric...grafikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1772 (1525) | boogie_xlr |