Forum » Hlajenje in modifikacije » 3mm Led diode!
3mm Led diode!
Macro ::
A se da kje v Slo dobit 3mm RDECE Led diode...ker jast sm nasu samo modre!!! Jast mam pa vso osvetljavo rdeco in se ze s tem da bo regulator vrtljajev svetil modro tezko sprejmem!!! Aha...modificirau pa naj bi 120mm vent!!
Hvala
Hvala
- spremenilo: Macro ()
KraP ::
Jaz sem jih kupil pred enim mesecem v HTE elektronika, v Mariboru!So jih meli celo škatlo,na modre sem pa čakal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KraP ()
Wad@ ::
Kaj misliš modifivirat tisti 120mm vent z prozornimi vetrnicami?
Aja, pa pazi da kupiš ULTRA svetleče, saj navadne ne bodo naredile nekga ql učinka(preizkušeno)...
Pa v regulatorju vrtljajev lahko tudi menjaš diode v rdeče... , pa power in HDD led za lepši izgled..na koncu pa slikce
Aja, pa pazi da kupiš ULTRA svetleče, saj navadne ne bodo naredile nekga ql učinka(preizkušeno)...
Pa v regulatorju vrtljajev lahko tudi menjaš diode v rdeče... , pa power in HDD led za lepši izgled..na koncu pa slikce
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje - ventilatorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 4807 (4210) | korošc |
» | LED diode - ponudba!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1517 (1305) | Eyghon |
» | Ventilator Thermaltake Thunderblade 120mm LEDOddelek: Kaj kupiti | 1490 (1287) | SodVina |
» | Vent na manj ko t 12V?!?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1630 (1360) | Azrael |
» | Diode & UporiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2665 (2210) | T0RN4D0 |