Forum » Zvok in slika » Kje v MB dobiti nasvete za postavitev 5.1 sistema?
Kje v MB dobiti nasvete za postavitev 5.1 sistema?
Netrunner ::
Pozna kdo v Mariboru kakšno trgovino ali strokovnjaka ki se spozna na surround sisteme, kateri bi mi znal svetovati kako čimbolj idealno postaviti 5.1 sistem v prostoru ki ga imam na razpolago?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
zuki ::
Pozna kdo v Mariboru kakšno trgovino ali strokovnjaka ki se spozna na surround sisteme, kateri bi mi znal svetovati kako čimbolj idealno postaviti 5.1 sistem v prostoru ki ga imam na razpolago?
V višino glave zvočnike (sprednji bo seveda nad ali pod tvjem), lokacije: https://www.dolby.com/about/support/gui...
Zakasnitve lahko iz razdalje izračunaš, malo po netu pobrskaj, čeprav upam, da imaš audissey sicer boš trpel.
Antifa
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zuki ()
Osnovni napotki postavitve so mi jasni, vendar imam malo specifičen primer in zato potrebujem posvet. RAzmišljam tudi o možnosti 7.1 ali 5.1.2 ipd...
@andrej69 => HVALA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prvi hi-fi sistem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 44203 (15311) | Ales |
» | Budget surround soundsystem za dnevnoOddelek: Zvok in slika | 6352 (5137) | Bearrorist |
» | Katere zvočnike naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 1225 (979) | boris22 |
» | kupujem reciever prosim pomoc strokovnjakovOddelek: Kaj kupiti | 789 (735) | chilloutman |
» | Surround in glasba?Oddelek: Zvok in slika | 1668 (1442) | |might| |