Forum » Loža » Orodje za pritrditev obročkov na ponjavo/tekstil
Orodje za pritrditev obročkov na ponjavo/tekstil

bauci ::
Iščem trgovino v Slo ali v Evropi, ki prodaja orodje za luknanje ponjave/tekstila in pritrditev kovinskih obročkov. Najdem samo za manjše dimenzije obročkov 5, 8, 10 mm, rabil bi pa orodje in obročke za od 14 mm do 20 mm.

Jazon ::
Amazon.de ima tega na tone
Ösen und Scheiben 20mm
oziroma
Eyelet Washers kit 20mm (Grommet kit)
Ösen und Scheiben 20mm
oziroma
Eyelet Washers kit 20mm (Grommet kit)

bauci ::
Hvala za poslano.
Rad bi imel klešče za luknanje in pritrditev obročkov, na teh linkih so pa samo do 10 mm.
Rad bi imel klešče za luknanje in pritrditev obročkov, na teh linkih so pa samo do 10 mm.

one too many ::
Če kaj pomaga:
Pred leti sem podobneplastične obročke kupil v trgovini ? la Bauhaus za cerado. Kar z nožem sem naredil križec in je šlo.
Pred leti sem podobneplastične obročke kupil v trgovini ? la Bauhaus za cerado. Kar z nožem sem naredil križec in je šlo.

Jazon ::
npr: 100TLG Ösen Rundösen 16-20mm Set mit Ösenzange Für Planenösen Gartenplane LKW DE
Za velikosti nad 12mm ne boš našel klešč. Išči: ročna preša za zapirala.
Za velikosti nad 12mm ne boš našel klešč. Išči: ročna preša za zapirala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pc modding tema (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 27945 (3668) | cebelar123 |
» | Klešče za luknjanje in stiskanje obročkovOddelek: Loža | 658 (472) | bauci |
» | ključavnica za koloOddelek: Loža | 8652 (7915) | tony1 |
» | Zadnji prizor...ChieftecOddelek: Strojna oprema | 2169 (1392) | segi |
⊘ | Se en vodni blok (ideja) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5944 (4638) | morphling1 |