Forum » Pomoč in nasveti » Problem z loadingom XPjev.....in diski
Problem z loadingom XPjev.....in diski
yur3 ::
LP imam pc
1.6 Ghz P4
VIA P4XB-RA
512DDR 333MHz
IBM 30 gb
Ko disk priklopim PC zamrzne pri loadingu se ustavi :( . če pa dodam 5gb stari disk zravn pa dela normalno !
Res nelogično !
Ne dela :(
Disk je nastiman na master , če ga dam na slave tudi zasteka , ko pa ta DISK prestavim v mojo 2.8ko pa normalno zalaufa. Čim pa ga dam sem pa ne dela :( , oz probal sem tudi tole , 5GB disk sem priklopu zraun in stvar normalno deluje , ampak 40 gb mi dela na SLAVE zakaj ???
Če ga dam na MASTER zamrznejo WINSI XP ko loada ?
Lahko kdo kaj pomaga ?
1.6 Ghz P4
VIA P4XB-RA
512DDR 333MHz
IBM 30 gb
Ko disk priklopim PC zamrzne pri loadingu se ustavi :( . če pa dodam 5gb stari disk zravn pa dela normalno !
Res nelogično !
Ne dela :(
Disk je nastiman na master , če ga dam na slave tudi zasteka , ko pa ta DISK prestavim v mojo 2.8ko pa normalno zalaufa. Čim pa ga dam sem pa ne dela :( , oz probal sem tudi tole , 5GB disk sem priklopu zraun in stvar normalno deluje , ampak 40 gb mi dela na SLAVE zakaj ???
Če ga dam na MASTER zamrznejo WINSI XP ko loada ?
Lahko kdo kaj pomaga ?
nicjasno ::
Tak z glave ti nebi znal povedat.
Mozni pa so po mojem 3-je scenariji:
1. Maticna plosca je defektna
2. Treba nadgradit bios
3. Poglej, ce ide kabel nima kje kaksnega vodnika prekinjenega. V tem primeru moras dat disk na cable select.
Mozni pa so po mojem 3-je scenariji:
1. Maticna plosca je defektna
2. Treba nadgradit bios
3. Poglej, ce ide kabel nima kje kaksnega vodnika prekinjenega. V tem primeru moras dat disk na cable select.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako 'uničiti' disk?Oddelek: Strojna oprema | 3142 (1874) | mare87 |
» | Težava z prepoznavanjem diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (1030) | mili |
» | Problemi z 80Gb WD ATA100 diskom...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1139 (969) | boštjan |
» | Disk se pokvaru??Oddelek: Pomoč in nasveti | 850 (782) | ganzi |
» | Boot problem z diskom Caviar 2420Oddelek: Pomoč in nasveti | 764 (703) | McHregec |