» »

El skiro - izkušnje, realen doseg

El skiro - izkušnje, realen doseg

Igor24 ::

Nagibam se k nakupu skiroja za prevoz od garažne hiše in ... Nisem najbolj mlad, zato me zanimajo izkušnje, zlasti: - realen doseg - kako to vleče v (strm) klanec (mojih 72 kg npr) - večja kolesa so: plus ali minus Mogoče kak namig kje ali katerega kupiti (večja kolesa, mogoče sedež).
  • zaklenil: bluefish ()

Karen ::

JAz imam Segway ninebot G30, US verzija, limita 30kmh (nemška ima 22kmh, ostala eu 25kmh - se da flashat med verzijami baje, ampak se nisem ukvarjal, od kitajcev nakup pač vzameš to kar je na GB, Banggood ipd... mal poglej po forumu, so threadi s kodami za popust ali piše Thomsonmanu pa ti kaj uredi... dal enih 530 EUR). Vleče kamor češ (imam na morju, če veš kako izgleda Brtonigla pri Umagu - no gor pa dol brez težav, pa vsaj 15kg več kot ti). Brzina sem že napisal, realen domet - tu se pozna teža - moja s 50kg ima vsaj četrtino manj porabe baterije kot jaz, pa mene zdrži 40km ful brzine in mešanega terena, tako da med 40 in 50km dosega bi moral imeti. Če rečemo vsaj 40 s tem modelom (poleti seveda), se ne bom nič zlagal. Pozimi pa odštej enih 20% pa si tam nekje. Plus je še da ima charger že vgrajen, samo kabl sabo vzameš in polniš v poljubni vtičnici ki jo srečaš. Gume 10palčne napihljive, zaenkrat pod črto sem zadovoljen.

zee ::

Imas celo temo o elektricnih skirojih. Pisi tja prosim.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Mare2 ::

Igor24 je izjavil:

Nagibam se k nakupu skiroja za prevoz od garažne hiše in ...
Nisem najbolj mlad, zato me zanimajo izkušnje, zlasti:
- realen doseg
- kako to vleče v (strm) klanec (mojih 72 kg npr)
- večja kolesa so: plus ali minus
Mogoče kak namig kje ali katerega kupiti (večja kolesa, mogoče sedež).

Če imaš klance, obvezno e. skiro z dvema motorjema. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elektricni skiro (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9515231 (3710) DamijanD
»

Električni skuter/skiro .... (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7826068 (5897) sds
»

Motor za službo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11012294 (9556) hojnikb
»

Zložljivo skiro

Oddelek: Loža
144525 (4023) tigrr

Več podobnih tem