Forum » Pomoč in nasveti » iPad 4 - se ne polni
iPad 4 - se ne polni
prowb ::
imam en star iPad 84 gen, 128gb), ki se noče več polnit. Zamenjal sem že par kablov, polnilcev, pustil poveč dni...
Nič - tema...
Je to še mogoče kako za mali denar rešit? Imam gav bistvu samo za kontrolirat mešalno mizo, ker je app za ios boljši kot za android :D
Nič - tema...
Je to še mogoče kako za mali denar rešit? Imam gav bistvu samo za kontrolirat mešalno mizo, ker je app za ios boljši kot za android :D
dunda ::
Imam podoben primer. Po mojem je moj iPad Air - zna biti kar stara zadeva.
https://www.kacnje.eu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dunda ()
Apple ::
Mozno, da se je nabral prah v luknji za priklop konektorja?
A racunalnik se pa poveze prek istega kabla?
A racunalnik se pa poveze prek istega kabla?
LP, Apple

Gagatronix ::
iPad 4. generacije je prisel na trg leta 2012. Smo leta 2023. Ni sanse, da baterija ni smrti storila. Sploh ce se hudic z nobenim kablom noce polnit.
prowb ::
Gagatronix je izjavil:
iPad 4. generacije je prisel na trg leta 2012. Smo leta 2023. Ni sanse, da baterija ni smrti storila. Sploh ce se hudic z nobenim kablom noce polnit.
Ipad2 - ki pa je nažalost prešvoh za moj namen pa mi še vedno dela :D
Praha v konektorju ni videt..
Torej je plata ali baterija umrla - bomo porabili kot servirni krožnik, ali nekaj podobnega :)

Gagatronix ::
Mja. Pri Applu je z baterijami loterija.
Imam originalnega iPoda, ki se vedno deluje. In iPod Nano 5th Gen, kjer je sla baterija.
Tako da, I feel ya.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | iPad 4?! (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15649 (12748) | rawlit |
| » | Applova zamujena priložnost z Lightning konektorjem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 45505 (39891) | Gandalfar |
| » | Še o težavah z novim iPadom (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 44153 (37604) | Owe- |
| » | Applov iPad zlomljen v enem dnevu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 45202 (40160) | we_are_borg |
| » | Apple bo namesto baterij menjal iPade (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 35193 (33287) | zee |