» »

Uvedba novega naziva

Uvedba novega naziva

k4vz0024 ::

Na ST imamo nazive, ki grajajo njihove nosilce. Kot so Persona rudis, Persona non Grata. Ni pa naziva, za tiste, ki požrtvolno odgovarjajo na tehnična vprašanja. Zate bi uvedli naziv Persona Meritoria (zaslužna oseba). Naslov bi podeljevali moderatorji. Seveda, je možna drugačen način podeljevanja naziva uporabniku, ki ga določi lastnik portala.:)

no comment ::

Sploh ni slaba ideja.

S tem bi upobnikom, ki nesebično pomagajo, vsaj moralno oddolžili!:)

kixs ::

Tu vecinoma vsi nesebicno pomagajo/mo. Ze na splosno so forumi taki, da redko kdo pomaga sebicno.

Ne bi rekel, nekateri se delajo, da so izredno podkovani in uporabnika poučujejo, da ST ni pravi kraj za učenje. Tisti, ki so prvi pomočniki te opozorijo o napačni predstavi in ti še naprej pomagajo.

FrRoSt ::

:)):)):)):)):))

Ta naziv si na slotechu zaslužijo samo modiji! :))

Njihova požrtvovalnost, vnema, inteligenca in družbeno koristno delo so neizmerni!! :)):)):)):)):))
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

hojnikb ::

PNG naziv je en izmed načinov, kako pridit do avatarja, k ga nima vsak basic bitch :P
#brezpodpisa

no comment ::

Ja, mogoče bi pozitivna "diskriminacija" bila boljša kot negativna.

Ampak, koga farbam, še vedno bo slotek...

Pithlit ::

Komot si lahko ful helpful v nekaterih temah, pa totalna pizda v drugih. Tko da ne vidim variante da bi se to uspešno implementirali.
Life is as complicated as we make it...

Bellzmet ::

Če bi vezali napis na posamezno temo?

Miki N ::

Bellzmet je izjavil:

Če bi vezali napis na posamezno temo?

Verjetno dovolj, da bi oznaka avtomatično "reagirala" na oddelek (to so uni, Zvok in slika, Kaj kupit, Problemi človešta) tako da bi recimo v različnih temah avtomatično prikazalo, admini bi potem samo še odkljukali nabijaške kategorije (v katerem oddelkusi fag, nabijać, non-grata, znalac, zaslužen pa še kako foro ipd) za uporabnike, ki bi same sprožile naziv/avatar v različnih sklopih.

Nakar bi lahko določene stvari skriptiral. Recimo nekdo ki v oddelku veliko posta dobi naziv Nakladaća, če imaš nizko povprečje besed Onliner ninja ipd.) - samo to bi bolje delalo če bi jih bilo lahk oveč hkrati. K medalje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Phantomeye ::

Pithlit je izjavil:

Komot si lahko ful helpful v nekaterih temah, pa totalna pizda v drugih. Tko da ne vidim variante da bi se to uspešno implementirali.

jep, je ene par zanimivih primerov, k so ful prijazni, pomagajo pri tehničnih problemih, pol pa totalni rasisti v drugih temah :D

TechGenius (izmišljen) v temi o namestitvi Windows:
Pozdravljeni @User123, opazil sem, da imate težave z nadgradnjo vašega operacijskega sistema. Najprej preverite, ali imate dovolj prostora na trdem disku. Če je to v redu, poskusite težavo odpraviti tako, da izklopite začasno zaščito proti virusom in požarni zid, nato pa nadgradnjo ponovno zaženite. Če to ne deluje, poskusite s čisto namestitvijo. Upam, da vam bo to pomagalo!

TechGenius v temi o priseljencih:

Ne razumem, zakaj bi moral biti tiho, ko vidim, kako priseljenci izkoriščajo naš sistem. Če se že odločijo priti sem, naj vsaj spoštujejo naše načine življenja, ne pa da govorijo neke svoje jezike, in skušajo izrinit našo kulturo iz naših domov. Če bi bilo po mojem, bi jih spokal na ladje in jih poslal čez slap.

Namesto nazivov bi morali deliti medalje.

Par idej

Red Slotechovega Smajlija za posebne zasluge
Bronasto/srebrno/zlato kladivo za nabijaške dosežke.
Red Steva Jobsa za promocijo Applovih izdelkov
Red Elona Muska za promocijo EV (znan tudi kot Inžinirčkova zvezda)
Še par redov imenovanih po legendarnih zaslužnih ST članih za različne oddelke
Medalja za pogum na Vzhodni fronti
Medalja za pomoč noobom
itd.

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

Nič ne bo iz tega. Ne bodo dodali novih nazivov.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

D3m ::

Tebi bi pasal naziv. :)

hojnikb je izjavil:

PNG naziv je en izmed načinov, kako pridit do avatarja, k ga nima vsak basic bitch :P

Hear hear.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

D3m je izjavil:

Tebi bi pasal naziv. :)

Jaz bi Tošlu dal medaljo Slotehovega Krjavla (zlato, srebrno).

Zgodovina sprememb…

mtosev je izjavil:

Nič ne bo iz tega. Ne bodo dodali novih nazivov.

:)):)):))

Seveda jih ne bodo!! ;) Le zakaj bi jih!?? 8-)

Lahko pa uporabniki o tem sanjajo in fantazirajo. :)):)):))
komu zvoni; zvoni tebi.

Gagatronix ::

Kdaj je sploh ta forum bil nazadnje kakorkoli nadgrajen ?

d4vid ::

Zakaj ne bi uvedli enostavno thumbs up/down?
Ko imaš določeno razmerje thumb up glede na objave, se ti dodeli Persona Meriata, ko imaš razmerje thumb down/objave, avtomatsko dobiš PNG/Persona rudis.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

Brezveze sanjate o kakrsnih koli spremembah na forumu.

Gagatronix je izjavil:

Kdaj je sploh ta forum bil nazadnje kakorkoli nadgrajen ?

Ne da ga ne smejo, tudi znajo ga ne! :))

Zato pa smo v Butalah. ;)
komu zvoni; zvoni tebi.

feryz ::

Se pravi, kot partis. Enega rukne in smo brez.

Bo pa medovernet dober. Če tega ne bo.

PacificBlue ::

feryz je izjavil:

Se pravi, kot partis. Enega rukne in smo brez.

Bo pa medovernet dober. Če tega ne bo.

:))
I’m out.
:3

49106 ::

Kako pa izgleda, če ima nekdo naziv persona non grata in za izreden doprinos hkrati :))

A ni bolj smiselno izpostaviti posamezne prispevke, namesto appeal to authority?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

feryz ::

Dva avatarja boš imel. Ultra kul.
Kar brž kaj pametnega napiši, da ti ga podelijo.

fujmoderator ::

49106 je izjavil:

Kako pa izgleda, če ima nekdo naziv persona non grata in za izreden doprinos hkrati :))

A ni bolj smiselno izpostaviti posamezne prispevke, namesto appeal to authority?

Ja, ti si tipičen primer, večino časa trolaš, sem in tja se ti pa kakšna posreči...

d4vid je izjavil:

Zakaj ne bi uvedli enostavno thumbs up/down?
Ko imaš določeno razmerje thumb up glede na objave, se ti dodeli Persona Meriata, ko imaš razmerje thumb down/objave, avtomatsko dobiš PNG/Persona rudis.

Ne bluzi. Thumbs up in down sta samo zagotovilo, da so najbolj povprečni najbolj izpostavljeni. In zato se zdijo najboljša rešitev ravno takšnim: povprečnežem.

Zgodovina sprememb…

Bolj kot dva avatarja, me zanima, kako ima lahko nezaželjena oseba lahko izreden doprinos

fujmoderator je izjavil:

49106 je izjavil:

Ja, ti si tipičen primer, večino časa trolaš, sem in tja se ti pa kakšna posreči...

Drži. Sem za to, da me modi ob priliki odstranijo iz teme zaradi nesmiselnih izjav, ampak naj ta kriterij velja za vse, od prvega do zadnjega(prispevka) in ne obratno.

Pa tudi ne vem, če je smiselno vlagati trud v prispevke, ki bodo zbrisani brez pardona, z obrazožilom, da "veš kako sistem deluje". Citatov je se težko ogniti, sploh ko nekomu odgovarjaš ne nezadnji prispevek, monologov pa nimam najraje. Vsaj to bi lahko popravili.

In ja, imaš prav glede thumbs up (to bi moralo biti jasno vsakemu, ki je videl oz slišal za Gaussovo krivuljo).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Pithlit ::

49106 je izjavil:

Bolj kot dva avatarja, me zanima, kako ima lahko nezaželjena oseba lahko izreden doprinos

Mene pa zanima kako ti funkcioniraš? Glede na to da pismen očitno nisi... pa preden se ti odfuzla tko kot ponavadi, smo mal više točno o tem že kakšno rekli.
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

gruntfürmich ::

49106 je izjavil:

Kako pa izgleda, če ima nekdo naziv persona non grata in za izreden doprinos hkrati

točno tako: persona non grata! ker če si pameten in debilčkom ne moreš nič dopovedat, kako potem ohraniš mirne živce?
ter kako bodo ti debilčki prepoznali inteligenco?
ne gre!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Pithlit je izjavil:

49106 je izjavil:

Mene pa zanima kako ti funkcioniraš? Glede na to da pismen očitno nisi... pa preden se ti odfuzla tko kot ponavadi, smo mal više točno o tem že kakšno rekli.

Ker sem obrnil sestavek, vejica je pa ostala? :))

Naziv Persona Meritoria (zaslužna oseba) bi podljevali le za tehnično pomoč. Glede politike pa ne. Če je nekdo Persona non grata, ne vidim razloga, da ne bi prejel še naziv Persona Meritoria, saj bi se vedelo, da je prejemnik naziva za aktivno tehnično pomoč!8-)

Nenazadnje bi forum napredoval, tako pa pogrešam Lakotnika in še da nekatere druge.

trenerkar ::

gruntfürmich je izjavil:

49106 je izjavil:

Kako pa izgleda, če ima nekdo naziv persona non grata in za izreden doprinos hkrati

točno tako: persona non grata! ker če si pameten in debilčkom ne moreš nič dopovedat, kako potem ohraniš mirne živce?
ter kako bodo ti debilčki prepoznali inteligenco?
ne gre!

persona dunning kruger

k4vz0024 je izjavil:

Nenazadnje bi forum napredoval, tako pa pogrešam Lakotnika in še da nekatere druge.

Zdi se mi, da je občasno še prisoten, je pa pred leti spremenil vzdevek.

IL_DIAVOLO ::

Tisti ki nesebicno pomaga, ne rabi naziva.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

filip007 ::

Vas bo predsednica pomilostila, druge ni.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

T440 ::

Tehnična pomoč je eno, ampak nagraditi bi morali tudi anonimne, a v cyber svetu ključne prispevke k multikulturnosti (persona immigranta), k raznolikosti (persona legebitrabinarus+) in verski strpnosti (persona kabooomis).

filip007 je izjavil:

Vas bo predsednica pomilostila, druge ni.

:)):)):)) VRHUNSKA!! :)):)):))

Kaj bo obdržala Kenov jabuček ali bo uvedla Breskvico Zaslug!?? :))

:)):)):))

k4vz0024 je izjavil:

Naziv Persona Meritoria (zaslužna oseba) bi podljevali le za tehnično pomoč. Glede politike pa ne. Če je nekdo Persona non grata, ne vidim razloga, da ne bi prejel še naziv Persona Meritoria, saj bi se vedelo, da je prejemnik naziva za aktivno tehnično pomoč!8-)

:)):)):)):)):)):)):)):))

Javi se pri predsednici!! 8-)

Se že zanima zate!! :|:)):))
komu zvoni; zvoni tebi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FrRoSt ()

filip007 ::

Se vidi, da pretiravate, potem vam tudi, če naredite nov račun z drugim imenom ne bi pomagal.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

mirator ::

Zame je nagrada, ko se mi kdo za moj nasvet, priporočilo ali razlago zahvali.Za to jaz ne rabim nobenega naziva.

PacificBlue ::

Nazivi so passe.
Naj se implementira tip bot, vse drugo je bv.
I’m out.
:3

Ves kaj se bo implementiralo ? Tocno nic.

Da bi se v Slovenistanu nekomu podelili pozitiven naziv, medaljo ali karkoli že, ni v naravi Slovencev!

Šala pravi. Hudič, kuha Slovence v kotlu. Mimo pride drug hudič in ga opozori zakaj kotla ne pokrije, mu bodo Slovenci ušli. Hudič odgovori: "Ni panike, ker so v kotlu sami Slovenci in tlačijo drug drugega dol!"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: k4vz0024 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

težave s priklopom zunanjih diskov

Oddelek: Pomoč in nasveti
182046 (1799) hojnikb

Persona non grata

Oddelek: Slo-Tech
71362 (1141) Ziga Dolhar
»

Kako da spremenim sliko avatara na Slo-Tech ?

Oddelek: Slo-Tech
173272 (2651) BorutK-73

Več podobnih tem