» »

Katero grafično?

Katero grafično?

damirez ::

Sedaj kupujem ze nekaj cajta graficno in njabol me mika 9600pro saj ga vsi hvalite, samo me zanima ce je kaksen GEFORCE vsaj konkurencen, ker mi VELIKO pomeni da je kraficna tudi zanesljiva kar radeon sodec po vasih postih ni!
Zanima me samo da nebom mel kasnih problemov kot vi s temi radeoni, graficne ne mislim navijat in tudi kaksen fps manj nebi skodoval kajti PC uporabljam vcaih tudi kot konzolo (frend sam doma, TV, weed, filmi, wormsi3d...) zato bi rad da se nebom skoz 2h drkal preden se bo kaj pokazalo na TVju ali pa da kaj nebo delalo.
Ker frend je mel prej GF pa ga je dal ven pa vse naredil tako kot je treb (driver unnistal...) dal radeona notr pa nc ni delal... no tega nocem.
Vseeno bi raje kakega GEFORCA v temu rangu, ce ga pa ni bo pa potem RADEON.
Ti4200 me ne mika... a ni mal to prestaro ze?
  • spremenil: boštjan ()

boštjan ::

Ker frend je mel prej GF pa ga je dal ven pa vse naredil tako kot je treb (driver unnistal...) dal radeona notr pa nc ni delal... no tega nocem.

Za takšno menjavo je format winsev zelo priporočljiv.
Mislim če boš kupo 9600pro da ne bi smel bit razočaran,ker so tudi driverji postali zelo stabilni.4200 pa še ni prestara,le pri vključitvi AA in AF začne šepat.Če pa hočeš geForca pa lahko počakaš na 5700ultra.

damirez ::

Sj za AA in AF mi je vseeno samo da je dosti zmogljiva, se pravi se splaca dat kak tolarcek v zep pa ti4200 kupit, al kako ze.

boštjan ::

bi rekel,da se splača,tudi odvisno za kako dolgo kopuješ grafo.sam sem bil v dilemi,pred kakim letom,ko sem se odločal med 4200 in 9500pro.no na koncu sem raje 9500pro kupil,ker sem pač grafo kupil za dolgo obdobje.upam pa,da boš še dobil 4200 v trgovini,drugač pa na bolho.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radeon sploh ni vreden denarja!!!

Oddelek: Navijanje
452251 (1274) Corpse
»

Graficna ?

Oddelek: Kaj kupiti
241889 (1523) Oblivion
»

Katero grafično

281383 (1109) MrX
»

Hitra odločitev med R 9500 PRO in GF Ti 4200 8X (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
644665 (3851) Dr_M
»

vaše izkušnje z ATI

221845 (1590) Zheegec

Več podobnih tem