Forum » Elektrotehnika in elektronika » Reset, reboot kitajski modul
Reset, reboot kitajski modul
starfotr ::
Iščem nek enostaven timer, da resetira napravo, npr. 1x na dan.
Zagotovo imajo kitajci to že narejeno in prodajajo za 2 dolarja s free poštnino. Vem, da si to naredim tudi sam (555 ali arduino z rele modulom ipd.), samo nimam časa se ukvarjat s tem.
Lahko je 12 V ali 230 V - podoben princip, kot navadna analogna stikalna ura, samo tam so razdelki preveliki (15 minut), jaz rabim pa npr. 30 sekund prekinitve.
Zagotovo imajo kitajci to že narejeno in prodajajo za 2 dolarja s free poštnino. Vem, da si to naredim tudi sam (555 ali arduino z rele modulom ipd.), samo nimam časa se ukvarjat s tem.
Lahko je 12 V ali 230 V - podoben princip, kot navadna analogna stikalna ura, samo tam so razdelki preveliki (15 minut), jaz rabim pa npr. 30 sekund prekinitve.
vres.ales ::
Digitalne stikalne ure imajo minutne razdelke, problem je kaj pametnega dobiti za 12V za 230 pa jih je veliko
To sem nazadnje montiral Schrack
To sem nazadnje montiral Schrack
starfotr ::
To vem. Sam uporabljam od schneider electric te zadeve, samo v tem primeru je ~50 eur po komadu predrago. Ker ne gre za službene namene z visoko stopnjo zanesljivosti ampak za privat hobi projekt. In ne sme povzročiti škode v denarnici, če kaj skuri ali odnese. Mora biti tako poceni, da si lahko privoščim imeti par kosov na zalogi.
feryz ::
Saj je neumna elektronika. Le za nastavljat ne rabiš nobenih čudes. Le telefon.
Čim dodaš neke knofe za šraufat, se zadeva podraži in še natančna ni.
Imaš neke stopniščne avtomate, ampak spet niso poceni.
Čim dodaš neke knofe za šraufat, se zadeva podraži in še natančna ni.
Imaš neke stopniščne avtomate, ampak spet niso poceni.
TheBlueOne ::
Glej pod casovni rele. Morda pojdi do kaksne elektronabave in jim povej kaksnega isces. Niso pa tako zelo poceni, ker le morajo biti zanesljivi. Ali pa kaj takega:
https://de.aliexpress.com/item/10050051...
https://de.aliexpress.com/item/10050051...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
feryz ::
Koliko pa rabiš tega? 100 kosov?
Jaz imam doma v predalu par blebox-ov in par shellyjev in ko se mi zazdi, da bi ga kje rabil, ga poknem noter.
Jebeš kineze, ki bodo prišli enkrat čez dva meseca. Ali pa tudi ne bodo.
Jaz imam doma v predalu par blebox-ov in par shellyjev in ko se mi zazdi, da bi ga kje rabil, ga poknem noter.
Jebeš kineze, ki bodo prišli enkrat čez dva meseca. Ali pa tudi ne bodo.
Pithlit ::
Sej ti je feryz dal čist legit in relativno poceni predlog.
Life is as complicated as we make it...
Pithlit ::
Moes? Zaenkrat me še niso razočarali. Lahko jim tudi pošlješ kaj točno hočeš.
Life is as complicated as we make it...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Earbuds slušalke(aliexpress) kaj kupiti?Oddelek: Zvok in slika | 1292 (648) | majnk |
» | Kako do glasbe s telefona v starejšem avtuOddelek: Na cesti | 2496 (1407) | starfotr |
» | kondenzatorjiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2920 (730) | Machete |
» | Nakup torbe za prenosnik in orodje.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1000 (646) | bobby |