Forum » Pomoč in nasveti » Nujna pomoč v zvezi z boot menijem!
Nujna pomoč v zvezi z boot menijem!
@ljash ::
Lep pozdrav!
Nujno potrebujem pomo?,saj ne morem zagnati niti enega od treh OSjev na mojem disku (dele pi?em to iz SLO-TECH LINUXA). Torej:
na C: sm nalo?u WINDOWS 2003 SERVER ENTERPRISE in ga u?timu kot workstation
prej sm meu na D: nalo?ene WINDOWS 2000 PRO, na E: pa WINDOWS XP PRO
ko sm nalo?u WINDOWS 2003 SERVER, je meni ostal, vendar ni hotu zagnat WINDOWS 2k PRO in WINDOWS XP Pro - zato sm ?ou repair WINDOWS XP. Nato sm lohk zagnou WINDOWS XP in 2K PRO, vendar nism mogu SERVERJA!
dj sm pa nalo?u en BOOT STRIKE al kva (v eni temi mi je nekdo svetoval, naj probam s tem), vendar se mi pa zdaj ne za?ene NOBEN OS! Poka?e se meni, vendar katerega koli izberem napi?e:
(WINDOWS ROOT) \SYSTEM32\NTOSKRNL.EXE is missing oz.nekaj podobnega temu.
KAJ NAJ NAREDIM?
LP
Nujno potrebujem pomo?,saj ne morem zagnati niti enega od treh OSjev na mojem disku (dele pi?em to iz SLO-TECH LINUXA). Torej:
na C: sm nalo?u WINDOWS 2003 SERVER ENTERPRISE in ga u?timu kot workstation
prej sm meu na D: nalo?ene WINDOWS 2000 PRO, na E: pa WINDOWS XP PRO
ko sm nalo?u WINDOWS 2003 SERVER, je meni ostal, vendar ni hotu zagnat WINDOWS 2k PRO in WINDOWS XP Pro - zato sm ?ou repair WINDOWS XP. Nato sm lohk zagnou WINDOWS XP in 2K PRO, vendar nism mogu SERVERJA!
dj sm pa nalo?u en BOOT STRIKE al kva (v eni temi mi je nekdo svetoval, naj probam s tem), vendar se mi pa zdaj ne za?ene NOBEN OS! Poka?e se meni, vendar katerega koli izberem napi?e:
(WINDOWS ROOT) \SYSTEM32\NTOSKRNL.EXE is missing oz.nekaj podobnega temu.
KAJ NAJ NAREDIM?
LP
- spremenil: V-i-p ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XP ali 2003?Oddelek: Operacijski sistemi | 1548 (1123) | jan01 |
» | Ali imate licencne Winse?Oddelek: Operacijski sistemi | 2554 (1408) | 20sdfj093f |
» | Kateri operacijski sistem ste že imeliOddelek: Operacijski sistemi | 2644 (1927) | nicjasno |
» | Težave s SATA IIOddelek: Pomoč in nasveti | 1215 (1006) | amigo_no1 |
» | Windows 2003 Server razlike?Oddelek: Operacijski sistemi | 2443 (1803) | andrej |