» »

Cpu usage

Cpu usage

BadB0y ::

Kaj mi bi zanl kdo povedat kaj bi naj zaganjalo procesor, ker mi nonstop cpu usage varira med 24% pa tja do 90% uporabljenosti ampak to neprestano. Ce gledam procese kateri laufajo ni nic posebnega. Tam se se menjava idle pa p2p program tam kaze da cca 50% cpu-ja idla ce pa gledam pod performance pa je slika drugacna. In to tako obremenjuje procesor da vcasih niti mp3-jov negre poslusat. Se komu sanja kaj naj bi to bilo. Aja btw os winxp je bil na novo nalozen pred par dnevi ravno zaradi tega pojava. cpu pa je amd 1ghz. Rama ostaja prostega caa 350mb.

LP

__Nomis__ ::

Verjetno maš veliko spama pa razne pizdarije na rač. ,ki tečejo v ozadju.
Toplo ti priporočam ,da s programom Lavasoft ad aware skeniraš sistem.Ta program ti bo najdu vse odvečne procese , nato jih zbrišeš in ponovno zaženeš računalo in opazuješ koliko bo bla obremenitev procesorja.
LP

a-a racunalnik sem ze celi preskeniro od "spama" do virusov vse. Se kaksne ideje ??

Kaj res noben neve kaj bi to naj bilo?

Ce je bla mreza enablana je cpu kurclo. Samo mrezno kartico sem dau v drugi slot zdaj pa dela vse bp. smesno

Tilen ::

o kaksnem procesorju pa je bilo govora?:)

Duron 1ghz

BaRtMaN ::

Sem ti povedal na ircu, da maš hardwareski konflikt. :)

Hum nic od tega ni bilo en racunalnik v mrezi je nekaj nagajal in je meni cpu kuro. Zdaj po reinstallu je vse ok. No vsaj zaenkrat

Tilen ::

zaenkrat :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri procesor za podnožje AM2 ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
554329 (3350) Mitja358
»

VIA z novimi procesorji

Oddelek: Novice / Procesorji
466275 (4349) AngelOfDeath
»

[Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
9419139 (16262) Wofk
»

Dvojno Procesiranje

Oddelek: Pomoč in nasveti
352719 (2110) cRaZY

Več podobnih tem