» »

Kaj počnete na morju?

Kaj počnete na morju?

1 2 3
4
»

bciciban_ ::

WizzardOfOZ je izjavil:

kako je težko gledat otroke lastnikov elektro avtomobilov; oči, pa zakaj ne moremo na morje? ker je avto prazen. včeraj sem ga pozabil priklopit.

To je problem samo v vaših omejenih glavah.

In ja ICE, je trenutno bolj na Komot, za dolge poti ampak tudi z spodobnim EV to ni več nek bav bav.

WizzardOfOZ ::

ležim v viseči mreži in gledam teslo s teslo, ki je pozabil napilnit avto in otroci jokajo, ker sedaj ne morejo na morje in bodo morali počakat par ur, da se bo avto nafilal.
in to je po tvoje očitno problem v moji glavi?
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zimonem ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Horas je izjavil:

se pelete več ur nekam na jug, zato da tam ustajate ob 5-6??? ste normlani? ajd rekreacija super. ampak, zakaj tako zgodaj? aja dokaj hladno je še. potem pa raje pojdite drugam bebci. potem poletje ni za vas.

Eni spimo samo 2 do 3 ure na dan. Spat grem ob 2 do 3h, vstanem ob 5 do 6h. Vsak dan. Tako mi ni problem zjutraj zlezt v neopren, vzet podvodno puško in si naloviti kosilo do časa, ko ostali šele začnejo vstajat.

Do 6h zjutraj jaz stauham tri potopljene ladje ali podmornice. Ne pa par ribic. Potem pa šahovski turnir.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

WizzardOfOZ je izjavil:

ležim v viseči mreži in gledam teslo s teslo, ki je pozabil napilnit avto in otroci jokajo, ker sedaj ne morejo na morje in bodo morali počakat par ur, da se bo avto nafilal.

Trdim da lažeš in da si si vse skupaj izmislil.

alešhojs ::

Js se pa s čolnom odpelem v kakšen samoten zaliv pol pa tam nategnem svojo na plaži, včasih tut po trikrat na dan.

esel ::

bciciban_ je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

To so blodnje nenaspanega človeka.

alešhojs je izjavil:

Js se pa s čolnom odpelem v kakšen samoten zaliv pol pa tam nategnem svojo na plaži, včasih tut po trikrat na dan.

Mamo?
Ofuj 8-O

NuMaN ::

bciciban_ je izjavil:

alešhojs je izjavil:

Mamo?
Ofuj 8-O

In zato je bilo treba iti na morje? Ali pa res morska sol, maestralček in žgoče sonce poženejo hormone po žilah.

bciciban_ je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

črna tesla Y. lahko ti še naslov sporočim. še vedno se fila. bodo šli očitno na dopust jutri.

feryz ::

bciciban_ je izjavil:

In ja ICE, je trenutno bolj na Komot, za dolge poti ampak tudi z spodobnim EV to ni več nek bav bav.
Saj veš, da je.
Aja, ne veš, ker nisi probal. Niti ti ne priporočam.

Ker je osnovni problem ev da niso sposobni peljati več kot 100 km/h, se bo začelo zakonsko urejati, da bomo vsi smeli peljati največ 100 km/h. In bo problem v zvezi s tem rešen.

Utk ::

Nebivedu je očitno ostal v razvojni fazi 5 letnika, ki mu natveziš karkoli in verjame. Tudi da ne sme pojest preveč sladoleda, ker mu bo glava zamzrnila.

Drugač se pa po temi vidi, da tisti, ki celo leto nič ne delajo, tudi na dopustu nič ne delajo, tisti, ki pa, pa tudi na dopustu težko mirujejo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Utk je izjavil:

Nebivedu je očitno ostal v razvojni fazi 5 letnika, ki mu natveziš karkoli in verjame. Tudi da ne sme pojest preveč sladoleda, ker mu bo glava zamzrnila.

5 letniki smo pametni v primerjavi s paramecijem kakršen si ti. Tebi 100 let šole ne more pomagat, da bi razvil še eno dodatno celico.

Tema o morju, celo nekaj pocenske erotike je bilo vmes, zdaj pa špetir zaradi ICE/EV ...

Še vedno je tema o morju. Tudi teslo, s teslo, ki je ne napolne, je del te teme, ker ne more na morje.

Ampak eni enoceličarji bi radi stalno nekaj drezal.

Če bi spal kaj več kot 3 ure na dan, bi vedel, da si ti prvi omenil EV v tej temi. Ampak meni je jasno, zdaj, zakaj ti možgani ne funkcionirajo čist do konca, tako da se nima smisla več s tabo naganjat.

Zgodovina sprememb…

Dobro, dobro, je za kogar je.
Kolega je nabasal 4 mulce v zafiro, tako tapravo, zadaj pripel prikolico s cerado, jo nabasal do vrha in krenil na šotorjenje nekam v Dalmacijo za 14 dni. Za take podvige sigurno ni.
Vzame pa s sabo pol bajte. Kot da jih ne bo več nazaj.

Utk je izjavil:

Če bi spal kaj več kot 3 ure na dan, bi vedel, da si ti prvi omenil EV v tej temi. Ampak meni je jasno, zdaj, zakaj ti možgani ne funkcionirajo čist do konca, tako da se nima smisla več s tabo naganjat.

Utk, pač si paramecij, idiot, debil in gnoj. In to v vsaki temi tudi pokažeš.

Omenil sem pa EV, ko so sosedovi otroci jokali, ker je teslo pozabilo priklopit teslo na kabel in sedaj morajo čakat, da se jajca napolnejo (očitno je iz na polnilnico predrago, pa imajo doma kabel povlečen iz garaže do avta)

Zgodovina sprememb…

Cena zelenega prehoda.

feryz je izjavil:

Dobro, dobro, je za kogar je.
Kolega je nabasal 4 mulce v zafiro, tako tapravo, zadaj pripel prikolico s cerado, jo nabasal do vrha in krenil na šotorjenje nekam v Dalmacijo za 14 dni. Za take podvige sigurno ni.
Vzame pa s sabo pol bajte. Kot da jih ne bo več nazaj.

Ja, taki so smežni. Jih gledam po kampih, ko pridejo pa začnejo ven zlagat iz avta in prikolice, pa kar ni konca. Pol pa še šotor tak ogromen 6x3m, da zasedejo potem še na 3 sosednje parcele.

Utk, pač si paramecij, idiot, degil in gnoj. In to v vsaki temi tudi pokažeš.

Dej bejž spat, ne vidiš, da blodiš? Ne ločiš niti med "jaz" in "ti".

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Utk, pač si paramecij, idiot, degil in gnoj. In to v vsaki temi tudi pokažeš.

Dej bejž spat, ne vidiš, da blodiš? Ne ločiš med "jaz" in "ti".

Sem naspan, danes sem cele 3 ure spal ponoči, zato zelo dobro ločim. Ti si idiot, debil ter gnoj.
Pa z veseljem gledam, kako te moti moje pisarjenje po tem forumu. Prav naslajam se ob vsakem prebranem tvojem postu ko vidim da te iritira vse karkoli napišem.

WizzardOfOZ je izjavil:

Utk je izjavil:

Utk, pač si paramecij, idiot, debil in gnoj. In to v vsaki temi tudi pokažeš.

Omenil sem pa EV, ko so sosedovi otroci jokali, ker je teslo pozabilo priklopit teslo na kabel in sedaj morajo čakat, da se jajca napolnejo (očitno je iz na polnilnico predrago, pa imajo doma kabel povlečen iz garaže do avta)

Je, zarad 30 evrov na polnilnici bojo šli en dan kasneje na morje. Kam pa grejo, da se jim bolj splača vržt eno noč stran kot pa plačat 30 evrov? Dej malo možgane uporabi.
Ali ste pa vsi tam približno enako inteligentni, sej to ni malokrat tako...

Zgodovina sprememb…

Očitno so nekje na nivoju tvoje inteligence; "Samo da se vidi pleh pred bajto". Taki ste pač zahojeni kreteni.

Po pisanju v tejle temi je očitno da zahojeni kreteni vozijo rjaste subaruje.

WizzardOfOZ je izjavil:

bciciban_ je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

črna tesla Y. lahko ti še naslov sporočim. še vedno se fila. bodo šli očitno na dopust jutri.

No le daj naslov.

Zgodovina sprememb…

feryz je izjavil:

bciciban_ je izjavil:

Saj veš, da je.
Aja, ne veš, ker nisi probal. Niti ti ne priporočam.

Ker je osnovni problem ev da niso sposobni peljati več kot 100 km/h, se bo začelo zakonsko urejati, da bomo vsi smeli peljati največ 100 km/h. In bo problem v zvezi s tem rešen.

Občasno vozim id4 in teslo 3, službena avta.
Id4 je omejen na 160km/h, al tu nekje.
Tesla 3 pa doseže 225.
Prvo je malo hecno sploh v Nemčiji, Tesla 3 pa je hitrejša od 90% slovenskega voznega parka.
Itak pa razen sredi noči so vedno neki zastoji, delo na cesti ali kaj tretjega tako da pod črto so povprečne hitrosti kaj kilave.

Tako da tvoj osnovni problem je nabijanje.

Ma kaki zastoji. Jajcajo se 90km/h po avtocestah, da šparajo.

Točno se ve, kaj sem mislil.
Ne koliko je na števcu, ampak koliko je uporabna hitrost.
In ta zagotovo ni 225 km/h, ampak pod 100.

Ja, me stisne včasih s teslo, ko se peljem mimo njih. Kao, lej mene. Ampak čez minuto je že nazaj na voznem pasu, kjer se drajsa 105 km/h. Jaz pa se peljem dalje. Vseh 1000 km s hitrostjo 180 km/h.

Nakladač.
Sem šel prejšnji teden v petek zvečer v Istro.
240 km vožnje, 3 ure.

80 povprečje ne pa 180.

Kaj hočeš povedati?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

Da nakladaš.

Ok, whatever.
Jaz itak ne hodim v Istro.
Edino če grem službeno.

bciciban_ je izjavil:

Nakladač.
240 km vožnje, 3 ure.

80 povprečje ne pa 180.

Po regionalki? Al po avtocesti?
Ker po avtocesti si rabil od ljubljane do pule 5 ur zaradi kolon, nesreč,.... Pa je to samo 200km. Pa še na meji ni sedaj nikogar. Kaj če bi še na meji čekiral osebne dokumente?

Zgodovina sprememb…

feryz je izjavil:

Ok, whatever.
Edino če grem službeno.

Boli me kurac kam hodiš al pa ne.
Pač nakladaš. Voziš ti 1000km z 180 povprečno v sanjah.

WizzardOfOZ je izjavil:

bciciban_ je izjavil:

Nakladač.
240 km vožnje, 3 ure.

80 povprečje ne pa 180.

Po regionalki? Al po avtocesti?
Ker po avtocesti si rabil od ljubljane do pule 5 ur zaradi kolon, nesreč,.... Pa je to samo 200km. Pa še na meji ni sedaj nikogar. Kaj če bi še na meji čekiral osebne dokumente?

AC.
Nobene nesreče ni bilo v tistem času.
Samo dren mimo lj in do Vrhnike. Pa potem skozi koper.
Pa v Istri malo ko so zozanja pred mostovi, pa cestnina.

Skratka potegneš na 150 pa pol čez 2 minuti že spuščaš na 100 ali manj...

Zgodovina sprememb…

DamijanD ::

bciciban_ je izjavil:

feryz je izjavil:

Ok, whatever.
Edino če grem službeno.

Boli me kurac kam hodiš al pa ne.
Pač nakladaš. Voziš ti 1000km z 180 povprečno v sanjah.

Ne poznaš ti feryza, njegove zafire in njegovih poti.
1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj Slovenci sovražijo slovensko morje? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21436991 (29813) SuperKripto
»

Dopust - pa ga res pametno izkoriščate? (strani: 1 2 3 4 )

15618889 (13011) Gama
»

turistične cene na hrvaškem (strani: 1 2 )

548706 (6424) Spock83
»

zakaj poleti vsi rinejo na morje (strani: 1 2 )

559031 (7504) jype

Več podobnih tem