Forum » Loža » turistične cene na hrvaškem
turistične cene na hrvaškem
Kvinta ::
Mi gremo vedno žena pa froci v hotel ker so pač razvajeni jaz pa v šotor v kamp spim pa vedno zunaj na mreži razn če dežuje ne pa vedno grem v šotor tud če grem na Kubo
A.C.A.B
digitalcek ::
A ni žalostno, da določeni osebki v trgovini gledajo na cente in si ne privoščijo kakšne npr. kvalitetnejše hrane, po drugi strani pa mečejo za dopust po 70€/noč + ostali stroški...
Se mi zdi, da eni delajo samo za teh 14 dni dopusta na leto, pol pa spet garajo eno leto, da bodo 1000€ nesli na hrvatijo.
Pomoje si malce zamesal.
Tisti, ki v trgovini gledajo za vsak cent, verjetno podobno gledajo tudi za dopust.
Glede "centov", mnenje dveh ameriških, zelo uspešnih in znanih marketinških gurujev.
Guru 1:
Beraču ne dam nikoli niti enega centa, saj ne želim podpirati človeške lenobe in nesposobnosti.
Guru 2:
Tisti, ki gledajo na vsak cent, NIKOLI v življenju ne bodo uspešni in bogati.
Map ::
WhiteAngel je izjavil:
WhiteAngel je izjavil:
Letos v Bibinjah pri Zadru. Cena 50 eur/dan za nov apartma, 50m peš do morja, veliko točeno od 15-18kn. Ribe na žaru odlične. Gužve pa zdele proti koncu ful. Nema to korone. Zadovoljen :thumbsup:
Kje lahko najdem take ponudbe?
pa tudi sicer, kam se splača it, da so cene normalne, plaže okej, kaj za pogledat, pa da ni kafič predaleč?
Tole. Drugače pa Dalmacija - Zadar, Biograd, Šibenik, Split in otoki okoli - Ugljan, Pašman, Hvar, Brač, Vis. Istra je draga, lokalci tam so tečni pa še morje imajo svinjsko. Dalmatinci se pa itak sploh nimajo za Hrvate, še govorijo in pišejo drugače
Hvala za tole! Recimo v petih minutah se mi zdi, da sem našel boljšo ponudbo, cenejšo in bližje plaži, kot na bookingu.
Spock83 ::
Julija za samostojni apartma s teraso v Poreču (v sklopu hotela) za 4 osebe je prišlo 160kun na noč. Imel sem vse. Tudi pomivalni stroj. Sami smo si kuhal, ker pač nisem hotel imeti stikov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spock83 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na morje z otroki? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21111 (6202) | ZveeZ |
» | Morje hrvaška? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30820 (4451) | Pithlit |
» | Poceni počitnice =) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23195 (9296) | shadeX |
» | Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 43001 (33045) | ThinkPad |
» | Imate res za dopust evre? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12928 (10431) | KaiV6 |