Forum » Kaj kupiti » Napajalnik ISO
Napajalnik ISO
bbobst ::
NAP. P-4 ISO-400DTUV-2 Vent-Temp.kontr
Proizvajalec CWT
Model: ISO-400D
P-4 priključek
A-testi CE, TUV, UL, SIQ
Dva ventilatorja
Temperaturna kontrola št. vrtlajev
Ali ima kdo izkušnje s tem napajalnikom ?
Proizvajalec CWT
Model: ISO-400D
P-4 priključek
A-testi CE, TUV, UL, SIQ
Dva ventilatorja
Temperaturna kontrola št. vrtlajev
Ali ima kdo izkušnje s tem napajalnikom ?
boštjan ::
@bbobst,naj uganem-megahit,rajt.
ga mam sam oz.je ostal v stari mašini in če ne boš ekstremno navijal ali sploh ne,bi ti moral delat BP.Vsaj meni je.mel pa sem poleg plate in 40GB diska,še pekača in 9500pro priključeno.
ga mam sam oz.je ostal v stari mašini in če ne boš ekstremno navijal ali sploh ne,bi ti moral delat BP.Vsaj meni je.mel pa sem poleg plate in 40GB diska,še pekača in 9500pro priključeno.
bbobst ::
Ne bo nič extremnega ,vendar se mi ne da vsako leto ali leto in pol nov napajalnik kupovat.Eden mi je že crknu,drug pa zdele crkava:
- ko pritisnem knof zakurbla tako kot pozimi avto če mu ne daš zauga - za ene 2 sekunde pol pa crkne,
če nato spet prtisnem se ne zgodi nič,zato moram napajalnik uzadej za neki sekund ugasnit,pol pržgat prtisnit na knof ,pa spet zakurbla za ene 2 sekunde pa crkne,
tko moram ponavljat dokler ne potegne.
Štos pa je da počasnej užge ,če je v sobi bolj mraz.Enkrat sem ga mogu 23-krat užigat,zraven tega je pa še 2-krat zablokiral pred tem, ko naj bi pokazal prijavno okno v XP-jih.
Ko pa enkrat zalaufa ,pa dela vse OK.
- ko pritisnem knof zakurbla tako kot pozimi avto če mu ne daš zauga - za ene 2 sekunde pol pa crkne,
če nato spet prtisnem se ne zgodi nič,zato moram napajalnik uzadej za neki sekund ugasnit,pol pržgat prtisnit na knof ,pa spet zakurbla za ene 2 sekunde pa crkne,
tko moram ponavljat dokler ne potegne.
Štos pa je da počasnej užge ,če je v sobi bolj mraz.Enkrat sem ga mogu 23-krat užigat,zraven tega je pa še 2-krat zablokiral pred tem, ko naj bi pokazal prijavno okno v XP-jih.
Ko pa enkrat zalaufa ,pa dela vse OK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjena matična ali procesor?Oddelek: Strojna oprema | 1966 (1382) | jabba |
» | Nikon predstavil novo kamero D7000 in 35mm f/1.4 objektiv (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 14317 (10549) | kuglvinkl |
» | nov napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2250 (1779) | Boki_ |
» | ISO 400 napajalnik v Megahit-uOddelek: Kaj kupiti | 1422 (1183) | Buggy |
» | Ali je ta napajalnik zakej???? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3870 (3108) | pele-on |