Forum » Programska oprema » self hosted orodje za alarmiranje
self hosted orodje za alarmiranje
Volk22 ::
Iščem rešitev za periodično obveščanje po epošti za dogodke, ki bi bila praktična za več uporabnikov hkrati, z enostavnim pregledom in pa da je možno segmentiranje.
Kolikor sem brskal je najbolj primeren google sheets z uporabo dodatka za epoštno obveščanje, ki ga sicer ni mogoče hostati v podjetju.
Sicer nikjer nisem zasledil, da se sheetse ne sme uporabljati v komercialno uporabo.
Problem je seveda varstvo podatkov.
Ima pa "verzije", torej je mogoče gledati in razveljaviti spremembe.
Več listov ali pa več dokumentov z enostavnimi nastavitvami za privilegije.
Ker kolikor sem brskal razni, to-do ali kolendarji niso praktični.
Eden izmed primer uporabe je preventivna zamenjava akumulatorjev v UPS. Ni praktično, da imaš za vsak UPS to-do ali event v kolendarju.
Je kaj takega možno preko next-cloud?
Kako imate to rešeno v podjetjih?
Oziroma če kdo uporablja podobne rešitve za privat?
Kolikor sem brskal je najbolj primeren google sheets z uporabo dodatka za epoštno obveščanje, ki ga sicer ni mogoče hostati v podjetju.
Sicer nikjer nisem zasledil, da se sheetse ne sme uporabljati v komercialno uporabo.
Problem je seveda varstvo podatkov.
Ima pa "verzije", torej je mogoče gledati in razveljaviti spremembe.
Več listov ali pa več dokumentov z enostavnimi nastavitvami za privilegije.
Ker kolikor sem brskal razni, to-do ali kolendarji niso praktični.
Eden izmed primer uporabe je preventivna zamenjava akumulatorjev v UPS. Ni praktično, da imaš za vsak UPS to-do ali event v kolendarju.
Je kaj takega možno preko next-cloud?
Kako imate to rešeno v podjetjih?
Oziroma če kdo uporablja podobne rešitve za privat?
Excavator ::
Verjetno bo kar najbolje da uredite v sklopu Office365 / Google Workspace, če imate to urejeno v firmi. Narediš skupen koledar, obvestila pridejo na e-mail, lahko se kategorizira ...
Mogoče tudi kaj v stilu Outlook Tasks v kombinaciji s koledarjem?
Za privat uporabljam sicer https://apps.nextcloud.com/apps/tasks
Mogoče tudi kaj v stilu Outlook Tasks v kombinaciji s koledarjem?
Za privat uporabljam sicer https://apps.nextcloud.com/apps/tasks
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 892700 (1125) | nejc_nejc |
» | Zastonjkarjem na G Suite bo odklenkalo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 36576 (18609) | _Denny_ |
» | kako odkleniti LG G5?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2515 (1903) | louser |
» | Program za popis računalniške opremeOddelek: Pomoč in nasveti | 3158 (2595) | SeMiNeSanja |