Forum » Loža » Alternativa Napsterju je...KaZaA!
Alternativa Napsterju je...KaZaA!
Muflon1 ::
Pejte na www.KaZaA.com pa začnite uporabljat stvar pa tisti k mate kabel dejte mal DivX-e na sharing
Tomi ::
Verjetno lepša alternativa je Comtry Music Downloader, ki ima ne le uporaben search, ampak tudi resume in podobne rešitve za uporabnike dial-upa..
metrodusa.blogspot.com
Muflon1 ::
za muzko mogoče ampak za muzko je napster ta stvar je pa za vse programe in igre in to da so lahko ljudje brez skrbi n si lahko naredijo Backupe svojih originalnih Programov in iger a ne?
BlackHole ::
Posnel sem en 50 MB film, zdaj pa lahko lišim samo zvok, slike ni. Kateri kodek bi mi lahko manjkal. Imam Divx in SMR.
Simko ::
Tudi KaZaA podpira resume.....tako da ni blema.
Mene pa muče naslednje....vzel sem dol en film, pa ga ne morem nikjer gledati. Nakar ga odprem v VirtualDub in ugotovim, da nima keyframe-ov. Kaj mi je storiti?
LP
Mene pa muče naslednje....vzel sem dol en film, pa ga ne morem nikjer gledati. Nakar ga odprem v VirtualDub in ugotovim, da nima keyframe-ov. Kaj mi je storiti?
LP
PB ::
Glejte, da boste mel na computerju zadnje antivirusne definicije .....jaz sem že ene par virusov dol zvleku...pripete k programom oz. video, audio filom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 3458 (2279) | gusto |
» | Spletna stran s pregledom prostega programjaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6485 (3482) | Jst |
» | po namestitvi viste drugačno delovanje zvočnikovOddelek: Operacijski sistemi | 1207 (1025) | shinko |
» | Nasvidenje, AudioGalaxy, in hvala za vse datotekeOddelek: Novice / Tožbe | 1933 (1933) | ||_^_|| |
» | NapsterOddelek: Omrežja in internet | 1632 (1425) | zlickon |