Forum » Loža » Kaksne so to cene na Hrvaskem?
Kaksne so to cene na Hrvaskem?
Temo vidijo: vsi

Buggy ::

delavec44 ::

MisterR ::
za 3800EUR na HR v mobilno hisko v naguzenem kampu pac mene ne spravis nikoli, pa so lahko tam fafike na vsakem vogalu
Imam 15 let vukojebino na Rab-u, ki je ne morejo pokvarit, pa se trudijo z modernozacijoRezervacij pri nasi bakici_sa_raba ne rabim, ker se tudi ona pocuti kot "druzina", ker je gledala otroke rast in ne isce novih najemnikov. Ko je bil moz v bolnici sem pa skrbel za vrt in hiso, kljuc smo sli iskat pa k sosedu. Pac to so za nekoga malenkosti nekomu pa pomenijo veliko.
Dokler je še živa.
torej ce berem med vrsticam, mi zelis da je ciprej pokojna in ne bom vec uzival tega privilegija zadnjih 15 let?
Kaj pa ce ti recem da bom bajto kupil in pustil hcerki zivet notri
bos dobil bozjastni napad?
3800€ za 8 oseb. Kar pomeni tri spalnice in kavč v dnevni sobi.
Koliko te stane hotel, brez dodatnih storitev, za 8 oseb?

3800EUR za 8 oseb. Kar pomeni tri spalnice in kavč v dnevni sobi.
ej ne vem. Danes bil pri frizerki, pa sva mal small talkala, ker gre danes glih na dopust. Je rekla, da gre prvic pa da bo povedala kako pa kaj. Vem samo ceno in lokacijo ter termin...vse ostalo je prepusceno nasi domisljiji. Lahko da je pa kewl...bo porocala, meni je vsekakor sick.
pomoje kej takga sam ta je samo za 6 za en teden
lej...vsakemu svoje, frizerke bojo itaq zdej pocas prisle na svoj racun...sry
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

telexdell ::
3800€ za 8 oseb. Kar pomeni tri spalnice in kavč v dnevni sobi.
Mogoče za primerjavo- SLO terme, hotel, 4 odrasli, 2 otroka, polpenzion,začetek junija, 1900€.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

T-h-o-r ::
res moraš bit trotl, da te nategnejo ti "gostilničarji", kjer ni menijev, kjer te nagovarjajo z ulice in kjer stane deci kokakole 50 €, 2 espressota pa 67.
V vseh državah od Uzbekistana, Grčije do Portugalske so pač tudi normalni lokali, kot smo jih navajeni.
V vseh državah od Uzbekistana, Grčije do Portugalske so pač tudi normalni lokali, kot smo jih navajeni.
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?

LuiIII ::
Prišel s Hrvaške. 25 let na isti lokaciji 5m od morja s "svojo" plažo in vsako leto manj miru. No, letos je bilo miru malo več ker je obisk malo upadel. Cene nastanitev in hrane ter pijače v bližnjem lokalu z vrhunsko lokacijo in originalno kulinariko enake kot lani. Lokal je seveda še vedno zelo drag, ampak jih je že lani izučilo, ko so beležili 40% upad prometa. Letos so zmanjšali zasedbo iz 5-6 na 2 zaposlena (samo lastnika). Hrana v trgovinah je definitivno dražja, sveže ribe tudi za 1-2 €/kg, lignji za cca. 3€,... Letos bo upad gostov na lokaciji po mojem ene 10-15%, v mestu pa verjetno 30%. Definitivno se več vlaga in gradi za turizem višjega nivoja kot so vile z bazeni, jacuzziji,... Investitorji pa po večini niso domačini, ampak Zagrebčani, Slovenci in Avstrijci. Po mojem gre v kar nekaj primerih za pranje denarja v teh dolgočasno belih generičnih kockasih "vilah". O mobilnih hišicah (kontejnerih) pa ne bi ker bi jih morali prepovedati oz. so jih ponekod že so in ne smejo biti več v 1. vrsti v kampu.
Med domačini seveda odmeva Thompsonov "koncert", ki ga jemljejo kot zmago (zdej smo jim pokazali koliko nas je,...) nad "komunisti". Slišal sem tudi, da je bil ta koncert kot "sv. misa". Kot vernega, me je ta izjava kar malo užalostila. Ni kaj, morda se jim mora, tokrat pa zares, prikazati Marija.
Med domačini seveda odmeva Thompsonov "koncert", ki ga jemljejo kot zmago (zdej smo jim pokazali koliko nas je,...) nad "komunisti". Slišal sem tudi, da je bil ta koncert kot "sv. misa". Kot vernega, me je ta izjava kar malo užalostila. Ni kaj, morda se jim mora, tokrat pa zares, prikazati Marija.

starfotr ::
Kler je vedno sodeloval s fašisti. Domobranci so pa zlizani s klerom.
Hrvatje so strašni verniki in kleru znosijo ogromne količine denarja. Zadeva je povsem logična.
Hrvatje so strašni verniki in kleru znosijo ogromne količine denarja. Zadeva je povsem logična.

BladE_ ::
V začetku meseca smo bili v enem manjšem obmorskem mestecu malo naprej od meje. Ljudi dovolj ampak še vedno v mejah normale, na srečo je bilo sence ogromo, lahko si 5m od vode ali pa 30m, kot si zamisliš in ni bilo nobene potrebe, da se mi 30cm stran nekdo guzi. Vhod v morje recimo urejen ampak itak neki kamni, otroci pač v teh plavalnih copatih in jim je bilo malo mar 
Kepica sladoleda 2€, Ledena kava 6€(velika, dobra), neki koktejli od 6-10€, Pivo 3€, Capricciosa 10€(dobra), Margarita 9€, Morska pizza 13-15€, kalamari+priloga 15€. Za "turistične" cene je bilo to ok. V trgovinoi drago, določene stvari imajo nenormalno visoke cene. Apartma je bil za moje pojme drag(~150/dan) ampak popolnoma obnovljen in velik, 5min peš do morja, kar mi še vedno ne upraviči cene. Kot se spodobi smo s sabo privlekli nekaj robe ampak all in all je drago.

Kepica sladoleda 2€, Ledena kava 6€(velika, dobra), neki koktejli od 6-10€, Pivo 3€, Capricciosa 10€(dobra), Margarita 9€, Morska pizza 13-15€, kalamari+priloga 15€. Za "turistične" cene je bilo to ok. V trgovinoi drago, določene stvari imajo nenormalno visoke cene. Apartma je bil za moje pojme drag(~150/dan) ampak popolnoma obnovljen in velik, 5min peš do morja, kar mi še vedno ne upraviči cene. Kot se spodobi smo s sabo privlekli nekaj robe ampak all in all je drago.
Akcija - Reakcija

c3p0 ::
Če imaš svojo nepremičnino, štekam. Drugače pa si pač določen tip človeka. Nekateri imajo radi, da jim je vse znano, od ljudi do plaž, gostiln, itd.

nejc_nejc ::

CiClon ::
Če imaš svojo nepremičnino, štekam. Drugače pa si pač določen tip človeka. Nekateri imajo radi, da jim je vse znano, od ljudi do plaž, gostiln, itd.
Zakaj taki sploh grejo kam? Naj ostanejo doma - tam je 100% vse znano in jim mora biti potem najbolj všeč. Pa še keša prišparaš ogromno.

LuiIII ::
Zakaj taki sploh grejo kam? Naj ostanejo doma - tam je 100% vse znano in jim mora biti potem najbolj všeč. Pa še keša prišparaš ogromno.
Zakaj? Ker je to moj dopust. Da se odpočijem, zabušavam, malo se potapljam, posupam, pripravljam ribe, ipd. pol dneva, grem do sosedov, da kaj spijem in poupdatam kaj je bilo v zadnjem letu,... in verjemi mi, da je to bolje delati nekje kjer ti je všeč in obenem domače.
Je pa tudi res, da sem čez leto službeno okoli po hotelih. Sicer vedno manj, ampak vseeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuiIII ()

gruntfürmich ::
Zakaj taki sploh grejo kam? Naj ostanejo doma - tam je 100% vse znano in jim mora biti potem najbolj všeč. Pa še keša prišparaš ogromno.slovenska kolektivna psihoza. si črna ovca če ne greš vsaj 2× na leto na hrvaško obalo iskat najcenejši sladoled in najcenejši pir. izločen iz družbe. čudak.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

fur80 ::
Jaz sem imel Hrvate rad, dokler mi ni Grims rekel, da so nam odprli oči in da moramo biti kot Hrvati in ko naš bivši in verjetno si želi biti tudi bodoči PV vzklika Za dom spremni! Sedaj jih gledam bolj od strani. Prej Madžari sedaj Hrvati, cakam na cene v Albaniji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

CiClon ::
Čak a ni bivši PV po vaše albanec? :) Boš moral vsaj do Grčije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CiClon ()

Saj to me moti, da niti ne vemo več kdo smo. Prej se učim madžarščine, da grem na Balaton, evo sedaj me preseneti iz Zagreba Za dom spreman. Ok to mi ni tuje, mi je pa vseeno čudno, ker so me slovenski domoljubi prepričevali vedno, da naj ne vrtim hrvaške glasbe in da naj hodim raje v slovenske gore in evo Janšo iz Zagreba Za dom spreman! Sem bil jaz vendarle korak pred njim ali je on prišel na moje?
Zgodovina sprememb…

Saj to me moti, da niti ne vemo več kdo smo. Prej se učim madžarščine, da grem na Balaton, evo sedaj me preseneti iz Zagreba Za dom spreman. Ok to mi ni tuje, mi je pa vseeno čudno, ker so me slovenski domoljubi prepričevali vedno, da naj ne vrtim hrvaške glasbe in da naj hodim raje v slovenske gore in evo Janšo iz Zagreba Za dom spreman! Sem bil jaz vendarle korak pred njim ali je on prišel na moje?
Črna Gora je baje ok.
Hrvaška (Krk) baje za Slovence ni več prijazna:
https://www.zurnal24.si/popotnik/hrvati...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Črna Gora je baje ok.
Kako, da ne? Tole je zapisal Grimsi in zraven posmehljivo še delil opezko glede Predina in Magnifica, da ima Tomson več kemičnih WC-jev, kot onadva publike! :D
Še spominska fotografija iz vrhunca koncerta Thompsona v Zagrebu, medtem ko je v ozadju grmel zaključni del skladbe Neću izdat ja!
https://x.com/BrankoGrimsX1/status/1942...
Tole bi moral znati vsak "slovenski domoljub"!
Besedilo
Kao stijena što se ne da žegama divljim, olujama
I ja nikad ne dam se
Kroz stvarnost lutam
Život moj je poput hladne rijeke, beskrajan i vijuga se
Iz nekog razloga neznana
Negdje ipak prestaje
O, negdje ipak prestaje
Nisam sudac, a ni mudrac
Teško nosim to kamenje
To breme sjećanja na svojim leđima
Gdje god dođem, kud god prođem
Već je netko odlučio u ime Onoga što nas je stvorio
A nije se borio
Neću izdat ja Boga nikada
Neću gasit sunce koje s neba sja
Neću zbog tebe rukom na sebe
Jer ti me voliš i ti se moliš za mene
Ehej
Zgodovina sprememb…

Scorpy84 ::
Črna Gora je baje ok.
Ce preberes do konca, bo se vedno slovenska noc. Zataknilo se je, da je obdcina zelela drug bend isto iz slovenije. Od Domna je slisati, da zelijo vec hrvaske glasbe. Torej kaj bo res, se bo po dogodku videlo.

Pa je še vedno slovenska noč, če bend igra hrvaško glasbo? Izriniti ustanovitelja pa tudi ni lepo.

Pa je še vedno slovenska noč, če bend igra hrvaško glasbo? Izriniti ustanovitelja pa tudi ni lepo.
Tako kot tudi v tem primeru: župnika tja gdje se nalaze i ostali nepouzdani Slovenci, u logor ;)
Zgodovina sprememb…

Nova pizzerija na isti lokaciji, lustkan lokalcek in ambient. Radi dajemo priloznost novim zadevam, ker je treba sprobat.
Bakrena pec hand made...na nacin 450 stopinj quick baking...vsec
okusno in se bomo sli...sploh ker je bila postrezba na nivoju, poleg tega pa se muzika.
...dodatki ki jih ponavadi na pizzi pogresam
dost decent cene glede na LJ, je pa to ob morju na novo, tako da je pomoje se kaksen promo zraven pizza 13-18EUR dost kewl
...pir je pa 4,50EUR pol litra Stiegel
Bakrena pec hand made...na nacin 450 stopinj quick baking...vsec
okusno in se bomo sli...sploh ker je bila postrezba na nivoju, poleg tega pa se muzika.
...dodatki ki jih ponavadi na pizzi pogresam
dost decent cene glede na LJ, je pa to ob morju na novo, tako da je pomoje se kaksen promo zraven pizza 13-18EUR dost kewl
...pir je pa 4,50EUR pol litra Stiegel
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()

bm1973 ::
Cene na morju, na rivi, so na nivoju slovenskih turističnih krajev in malo manj...
Je pa zanimivo, da je točeno pivo dražje od flaširanega?!?!?! In nihče ne ve zakaj...
Je pa zanimivo, da je točeno pivo dražje od flaširanega?!?!?! In nihče ne ve zakaj...

damirj79 ::
Cene na morju, na rivi, so na nivoju slovenskih turističnih krajev in malo manj...
Izgleda cene so v splošnem višje kot pretekla leta, tako da ni nič ceneje. Govorijo turisti tako. Vodice so menda prazne, npr. Nisem tam, tako da ne vem, sem pa videl slike. Enako tudi Hvar precej bogo prazen.
Točeno pivo je dražje od flaširanega, ker ga natakar iz flaške natoči v kozarec in še to storitev plačaš :)

feryz ::
Načeloma je točeno pivo dražje zato, ker sodov v trgovini ne moreš kupiti.
In ga je treba razknjižiti.
In ga je treba razknjižiti.

Utk ::
Tam kjer smo mi je v eni gostilni pica 11 do 13 evrov, razni šnicli, lignji in čevapi od 11 do 20, se pravi tolk kot v slovenskih vukojebinah. Ta gostilna je polna.
Sosednja, kjer so (zmeraj bile) drugačne cene, je prazna oz zaprta.
In tako je prav.
Sosednja, kjer so (zmeraj bile) drugačne cene, je prazna oz zaprta.
In tako je prav.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

WizzardOfOZ ::
Meni nekaj pri njihovi statistiki (nočitev in bajnega obiska) ne štima al pa so se domačini v parih vaseh orenk zakalkuliral, pa preveč navili cene in so gostje odšli drugam, ker čez vikend je bilo prazno, mogoče samo tretjina ljudi (al pa še to ne), kot prejšnje leto ob istem času.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

feryz ::
Jaz zdaj malo guglam, če bi vseeno skočil med odmorom tja dol.
Zanimivo, da je vse na voljo. Dražje kot je, bolj je prazno.
Lahko si zmisliš katerikoli datum v naslednjem mesecu in bo nastanitev na voljo.
Ne vem, če je to smisel gradnje ali preurejanja nepremičnin v počitniške kapacitete.
Ampak ok, kakor jih je volja. Če želijo imeti prazno med sezono, naj imajo prazno.
Zanimivo, da je vse na voljo. Dražje kot je, bolj je prazno.
Lahko si zmisliš katerikoli datum v naslednjem mesecu in bo nastanitev na voljo.
Ne vem, če je to smisel gradnje ali preurejanja nepremičnin v počitniške kapacitete.
Ampak ok, kakor jih je volja. Če želijo imeti prazno med sezono, naj imajo prazno.

GregiB ::
Mal za primerjavo, Da Nang, Vietnam, na glavni plaži, postreženo
Celodnevni najem dveh oblazinjenih ležalnikov z velikim parasolom, kokosov oreh pa lokeln per, 135.000 VND. 1€ = 30.450 VND
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

velikBrokoli ::
Mal za primerjavo, Da Nang, Vietnam, na glavni plaži, postreženo
Celodnevni najem dveh oblazinjenih ležalnikov z velikim parasolom, kokosov oreh pa lokeln per, 135.000 VND. 1EUR = 30.450 VND
Za primerjavo, da odpelješ familijo s 5 člani do Hrvaške, te stane približno 100EUR za bencin. Koliko stane primerljiv let iz LJ do Vietnama?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: velikBrokoli ()

2f4u ::
Se z moje strani. Z zeno brez mularije.
Grcija, Solun, nekje 50km juzneje, letalska karta pobratna 128eu (zg), rent avta 280eu, apartma 666eu 9dni - pogled na morje in 10m od plaze. Izposoja motorja 20eu (vkljucrene 2x celada, zavarovanje) na dan ampak nujna rezervacija ker jih ni.
2x fredo, zajtrk nekako kot burek, 2x flasirana voda 8eu.
Vecerja kalamari in raznjici, domace vino, 38eu.
Bencin 1.7eu. Trgovine ceneje kot pri nas. Naceloma se pozna kriza, ki so jo imeli ... veliko nepremicnin zapuscenih, kamp na elitni lokaciji zapiscen a odprt za uporabo plaze.
Grcija, Solun, nekje 50km juzneje, letalska karta pobratna 128eu (zg), rent avta 280eu, apartma 666eu 9dni - pogled na morje in 10m od plaze. Izposoja motorja 20eu (vkljucrene 2x celada, zavarovanje) na dan ampak nujna rezervacija ker jih ni.
2x fredo, zajtrk nekako kot burek, 2x flasirana voda 8eu.
Vecerja kalamari in raznjici, domace vino, 38eu.
Bencin 1.7eu. Trgovine ceneje kot pri nas. Naceloma se pozna kriza, ki so jo imeli ... veliko nepremicnin zapuscenih, kamp na elitni lokaciji zapiscen a odprt za uporabo plaze.

telexdell ::
velikBrokoli je izjavil:
Za primerjavo, da odpelješ familijo s 5 člani do Hrvaške, te stane približno 100EUR za bencin. Koliko stane primerljiv let iz LJ do Vietnama?
Pač odločiti se moraš, kaj so tvoje prioritete. Ali so to nizki potovalni stroški ter visoki stroški storitev ali so višji potovalni stroški in nižji stroški storitev. Če načrtuješ nekaj nprej (vsaj pol leta) lahko dobiš tako nižje cene dela storitev (nastanitev) ali nižje cene dela transporta (letalske karte). Ne moreš pa na osnovi ene postavke (strošek bencina ali poceni pir) posplošiti zadev.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Gogo ::
@2f4u
Lahko zaupaš kje točno sta bila? Hvala
Lahko zaupaš kje točno sta bila? Hvala
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|

bm1973 ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Meni nekaj pri njihovi statistiki (nočitev in bajnega obiska) ne štima al pa so se domačini v parih vaseh orenk zakalkuliral, pa preveč navili cene in so gostje odšli drugam, ker čez vikend je bilo prazno, mogoče samo tretjina ljudi (al pa še to ne), kot prejšnje leto ob istem času.
Tukaj v Tribunju se pozna, da ni toliko folka. Tudi domačini isto opazili...
Vodice, plaža on 11h precej prazna, glede na datum...
Malo so se Hrvati tudi zajebali, ko so zgradili cel kup apartmajev, prodali, zdaj pa samevajo, ker jih koristijo viekndaši. oni pa pripeljejo vse s sabo...
Cene so kar zrasle, v trgovinah za Hrvate drago, za nas pa kakor kaj. Nekatere stvari svinsjko drage, x2/3 kot pri nas, marsikaj pa pol ceneje...
Pač se bodo cene umirile, apetiti zmanjšali in bo šlo na koncu za normalen biznis, ne visoke zaslužke.
V turizmu pač ni veliko denarja/dobička, marsikdo si ni izračunal ROI

kolikor gledam, je tudi precej odpovedi tik pred zdajci...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()

velikBrokoli je izjavil:
Vse res, pač svakom svoje. Naju z ženo bi 14 dnevno dopustovanje na HR obali prišlo dražje, kot v VN. Dlje, kot potuješ stran od HR, višja je cena transporta in nižja cena storitev in to toliko, da se za 2 celo splača

WizzardOfOZ ::
Meni se ne zdi drago.
"obrazi" morske spake (ličnice) v omaki z rižem - 17€,
porcija dagenj na buzaro (rdeče) - 13€,
file brancina iz žara (konkreten kos ene 3cm debel ali pa 3 tanjši kosi) - 17€,
pica s pršutom - 13€
Nekatere stvari so pa celo konkretno cenejše kot pri nas.
Pekarna Klimno (krk): Sveže pečena polnozdrnata štruca 800g in štirje slaniki - 2.5€. Pri nas je taka štruca v mercatorju za 4€.
"obrazi" morske spake (ličnice) v omaki z rižem - 17€,
porcija dagenj na buzaro (rdeče) - 13€,
file brancina iz žara (konkreten kos ene 3cm debel ali pa 3 tanjši kosi) - 17€,
pica s pršutom - 13€
Nekatere stvari so pa celo konkretno cenejše kot pri nas.
Pekarna Klimno (krk): Sveže pečena polnozdrnata štruca 800g in štirje slaniki - 2.5€. Pri nas je taka štruca v mercatorju za 4€.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!

iKst_ ::
Vse res, pač svakom svoje. Naju z ženo bi 14 dnevno dopustovanje na HR obali prišlo dražje, kot v VN. Dlje, kot potuješ stran od HR, višja je cena transporta in nižja cena storitev in to toliko, da se za 2 celo splača
Smo že predebatirali. Odvisno kaj točno je "dopustovanje". Tudi na hrvaškem lahko prideš skozi ZELO ugodno, ali pa v JV Aziji plačuješ veliko.

Smo že predebatirali. Odvisno kaj točno je "dopustovanje". Tudi na hrvaškem lahko prideš skozi ZELO ugodno, ali pa v JV Aziji plačuješ veliko.
Drži, č pa primerjaš storitve 1 na 1 je Azija PRECEJ cenejša…
Nočitev z zajtrkom v luksuznem hotelu v juliju za 2, 40€. Kaj je primerljivega na HR.
Taksi letališče - hotel, 12km, 2,5 €… koliko je ENAKA storitev na HR?
Večerja za 2 ob obali, da se napokaš in zraven piješ, 22€, kaj je primerljivega na HR?
Kaj v JV Aziji, razen letalskih kart… plačuješ veliko, ajd povej?!

velikBrokoli je izjavil:
Lahko odletiš tudi precej bližje in so leti smešno poceni, tam okoli 50€ na osebo s prtljago in so destinacije tudi dokaj poceni, sploh v primerjavi s hrvaško obalo. Npr letalo benetke-bari, jug Italije so novi apartmaji po 50€ na noč, v trgovinah pa ceneje kot pri nas. Rabiš še rentat avto, ki ga lahko najdeš po 20€ na dan.

iKst_ ::
Drži, č pa primerjaš storitve 1 na 1 je Azija PRECEJ cenejša…
Nočitev z zajtrkom v luksuznem hotelu v juliju za 2, 40€. Kaj je primerljivega na HR.
Taksi letališče - hotel, 12km, 2,5 €… koliko je ENAKA storitev na HR?
Večerja za 2 ob obali, da se napokaš in zraven piješ, 22€, kaj je primerljivega na HR?
Kaj v JV Aziji, razen letalskih kart… plačuješ veliko, ajd povej?!
Težko primerjaš storitve "1 na 1", ker različne destinacije ponujajo različne stvari, ljudje pa tudi ne cenimo vseh stvari enako.

BuDi79 ::
o, ne Hrvatom gre grozno slabo... samo 11% več kot lani.
https://www.htz.hr/sites/default/files/...
to je tako, če dražiš pa izrinjaš paradajzturiste... aja...

velikBrokoli je izjavil:
Lahko odletiš tudi precej bližje in so leti smešno poceni, tam okoli 50€ na osebo s prtljago in so destinacije tudi dokaj poceni, sploh v primerjavi s hrvaško obalo. Npr letalo benetke-bari, jug Italije so novi apartmaji po 50€ na noč, v trgovinah pa ceneje kot pri nas. Rabiš še rentat avto, ki ga lahko najdeš po 20€ na dan.
Lej, nisem hotel naredit tekmovanja v šparanju… v končni fazi ne rabišjet nikamor, pa doma ješ prepečenec… je kdo to primerjal s cenami na HR? V VN sva šla, ker sva hotela, ker že 25 let dopustujeva na destinacijah, ki biso HR, pa so bile mnoge dražje, kot HR, tudi na “face of the place”… pač dones je gospa čofotala po vodi, jest sem pa fotko prilimal sem… jo zbrišem?

Težko primerjaš storitve "1 na 1", ker različne destinacije ponujajo različne stvari, ljudje pa tudi ne cenimo vseh stvari enako.
Nisem pisal, da primerjaj različne stvari… primerjaj iste… ne enake… iste…
0,5L Heinekena, točen v restauraciji, 1,5€… objektivno… da ne bo kdo zej pisal, kako se mu oči orosijo, ko gleda riviero v Poreču…

velikBrokoli je izjavil:
Lej, nisem hotel naredit tekmovanja v šparanju… v končni fazi ne rabišjet nikamor, pa doma ješ prepečenec… je kdo to primerjal s cenami na HR? V VN sva šla, ker sva hotela, ker že 25 let dopustujeva na destinacijah, ki biso HR, pa so bile mnoge dražje, kot HR, tudi na “face of the place”… pač dones je gospa čofotala po vodi, jest sem pa fotko prilimal sem… jo zbrišem?
Tudi jaz ne, ampak je debata šla v smer, da je iti na Hrvaško poceni. Saj je, ampak lahko poceni oz malo in ne veliko dražje prideš tudi z letalom...

kixs ::
o, ne Hrvatom gre grozno slabo... samo 11% več kot lani.
Podatki so do junija.
Ce gledam za sebe, sem bil v tem casu doli 3x vec kot lani...

MisterR ::
velikBrokoli je izjavil:
Če se spoznaš na Italijansko obalo, mi lahko svetuješ kje imajo čisto vodo in naravno senco pa da je dostopno peš iz namestitve? Iščem nekaj z dvema spalnicama in balkonom oziroma s teraso.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Morje 2025 (dopust na Hrvaškem) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3400 (982) | D3m |
» | Morje hrvaška? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32540 (6171) | Pithlit |
» | Zakaj Slovenci sovražijo slovensko morje? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 42477 (35299) | SuperKripto |
» | turistične cene na hrvaškem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9882 (7600) | Spock83 |
» | Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 47229 (37273) | ThinkPad |