» »

Kaksne so to cene na Hrvaskem?

Kaksne so to cene na Hrvaskem?

Temo vidijo: vsi
««
110 / 110
»
»»

Magic1 ::

Zjutraj ob poljubni uri od 4h dalje je vlak na obalo in do poznega večera nazaj. Reke in jezera so po celi Sloveniji. Ni glih pomanjkanja, če se hoče. Samo en folk se ne bo pretegnil! Da pa je cool imet iphona in 14 dni nobel morja je pa v glavi.
Magic

codeMonkey ::

Da se marsikaj. Eno poletje je mat popizdila in spontano prevzela zgonjeno Renault petko v firmi, kjer je delala, in smo sibali na Vir do sorodnikov. Na poti je bila huda nevihta in brisalci so samo odfrcali, ko jih je vklopila. Pa smo tako stali in cakali, da gre mimo.

V Senju je na prehodu cez cesto avto crknil in se ni vec premaknil. Na sreco se nas je en domacin usmilil ter malo pogledal pod pokrov, odklopil kable s sveck, malo popihal, priklopil nazaj in avto je vzgal. Enako se je zgodilo ponovno skoraj na cilju pri Ninu, in tokrat sem postimal kar jaz, ker sem gledal, kaj je tip prej delal. Star sem bil okoli 12 let.

Pot nazaj bi bila skoraj popolna, ampak smo na rezervi po meji narobe zavili in se vozili po nekih rovtah proti Kopru. Samo molili smo, da nam bo uspelo priti do pumpe (no, vsaj midva, sestra je itak vecino na zadnji klopi prespala), hkrati pa je postajalo vse bolj temno in spet je grozil naliv, pot se je pa vlekla in vlekla.

Ko smo koncno prisli na cesto proti Ljubljani, je bila ta polna vode in smo se samo smejali, da se dobro, da smo sli narobe in zamudili naliv brez brisalcev. Tak adrenalinski ampak poceni dopust je bil to. :)

Zgodovina sprememb…