» »

Kaksne so to cene na Hrvaskem?

Kaksne so to cene na Hrvaskem?

Temo vidijo: vsi
««
60 / 74
»»

Sparkxl ::

Lejga je izjavil:

Še iz bogatih turistov so naredili pašteta turiste. Na otokih 50% manj prometa.

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualn...
https://plavakamenica.hr/2024/07/31/sad...

Se ne čudim, ko sem videl račun ene nemke za porcijo čevapov in malo pivo 23€. Najbolj všeč mi je pa bila izjava par dni nazaj ene predstavnice turistične organizacije hrvaške, ki je v intervjuju itak rožice sadila kk je vse ok, na vprašanje zakaj je manj turistov iz nemčije, je rekla da so prerevni da bi si lakho privoščili dopust na hrvaškem in da so to vrzel zapolnili s turisti iz drugih držav.

Na koncu bo jih pokopal pohlep. Ko si bodo pridobili sloves dragih nategovalcev, se bodo tega težko rešili in gostov bo manj. Razen janezov seveda. Teh bo vedno isto ne glede na cene, ker drugega pač ne poznamo

Utk ::

Gužva bo ostala, samo v gostilne se ne bo hodilo.

Ales ::

Na Silbi šel mimo bolj popularne mestne plaže (otroci, plitvo pa to) in vržem uč na cenik lesene fast food kolibice s parimi mizami... cena ene porcije kalamarov s pomfrijem, 17 EUR.

Ni bilo nikogar, tip je sameval not in verjetno gledal do kdaj imajo zmrznjeni kalamari rok uporabe. >:D

Čudno res.
Če bi jaz imel namen tam it, bi šel vseeno, samo da bi kalamare kupil v lidlu.

Invictus ::

ZveeZ je izjavil:

10k prometa ni enako 10k dobicka

Tam na Hrvaškem skoraj je, ker je letni pavšal za oddajo precej nizek.

dronyx je izjavil:

Kot že omenjeno je eden izmed problemov hrvaškega turizma tudi v tem, da kapacitete rastejo prehitro. Nekaj 10.000 apartmajev letno, potem pa še hoteli, naselja mobilnih hišk, kakšen kamp...Po logiki bi višanje ponudbe moral vplivati na cene navzdol, ne pa navzgor. So očitno zadeli v plafon. Če pride res še do kakšne resne gospodarske krize, bo pa še bistveno huje. Hrvaški proračun je odvisen od prihodkov od turizma. To se ponavadi izkaže kot veliko tveganje.

Saj to je v vsakem poslu.

Prej ali slej trčiš v zid kar se tiče cene.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

solatjek ::

Obisk restavracije/kolibe tik ob morju je bolj tak-tak, večinoma "akcija" v obliki: plačaš 2, dobiš pol. Tudi pri nas ni kaj dosti drugače, s tem, da so v našem primorju še cepljeni proti hitrosti. Zdi se mi nedopustno, da te v prazni gostilni pusti čakati pol ure, preden te vpraša, če bi morda kaj spil/pojedel, ali pa si se prišel kar tak malo "dol vsest".

Zaradi tega si hrano pripravimo pač v apartmaju, itak je v tisti najhujši vročini sredi dneva nekaj treba početi in si s tem koristno zapolniš čas. Ne kockaste in ne naše gostilne (govorim o primorskih) nas ne vidijo več. Se najdejo izjeme, a mi ni do eksperimentiranja.

dronyx ::

Danes sem šel malo okrog s kolesom od Savudrije do Umaga. Vmes sem se vozil tudi po tistih begunskih centrih v okolici Umaga (razne laugune in marisi). Turistov se mi zdi precej. Dalmacija je videti dokaj prazna, tu nimam takega občutka. Seveda ne pa tako kot recimo v kampu Ukanc v Bohinju, kjer hodijo en po drugem. Tu še najdeš kakšno mesto. Istra ima prednost pred dalmacijo tudi v tem, da sem slovenci skočijo za vikend za en dan. V dalmacijo dvomim da gre kdo za en dan. Ceno so visoke, morda celo najvišje na hrvaški obali. Hvar, Brač in Korčula so razvpiti zaradi visokih cen, samo zdi se mi, da so to samo posamezni lokali, drugače pa ceneje kot v Istri. Zaenkrat molža turistov v Istri ocena zelo uspešno.

Magic1 ::

Ne vem če, dvakrat sem bil v juliju v zahodni Istri in so bile plaže čez vikend ob 16h napol prazne. Polnih lokalov pa tudi nisem videl sploh. Zdaj edino če so Italijani zelo radodarni in bodo rešli sezono.
Magic

Daniel ::

Korčula včeraj netipično malo ljudi. Cene v obzidju izven vse normale, smo pa potem našli tam blizu picerijo Leut in se trije solidno najedli za nekih 50 eur. Po ostalih krajih na otoku so cene nekoliko bolj znosne, tudi 0,5 točenega se najde za 2,6 eur.

Magic1 je izjavil:

Ne vem če, dvakrat sem bil v juliju v zahodni Istri in so bile plaže čez vikend ob 16h napol prazne. Polnih lokalov pa tudi nisem videl sploh. Zdaj edino če so Italijani zelo radodarni in bodo rešli sezono.

Lokal v Savudriji pri svetilniku ves čas poln. Večinoma slovenci in italijani. Posel laufa na polno. V Umagu kakor kje. Nekateri povsem prazni, nekje precej polno. V Istri tako na hitro jaz nisem zasledil kakšne opazne krize. Tudi cene imajo premium in od tega očitno ne odstopajo. Istra pade zadnja. Dalmacije je pa kar v težavah.

Magic1 ::

Pač Istra je "premium" lokacija, najbližje praktično vsem turistom in dost ok morje. Vendar sem tudi tukaj opazil, da bo kar veliko gostincev tenko piskalo. Tudi njim ne bo dosti pomagalo, če se bo folk šel pašteta turizem. Večje trgovine so cel dan pokale po šivih.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Voda danes v Savudriji presenetljivo umazana. Kot da bi plavala v vodi razpadajoča trupla. Karikiram, samo neka čudna zadeva, sploh ne znam opisat. Kot recimo mrtva velika meduza, ki je razpadla v vodi. Malo naprej proti Umagu pa bistveno bolj čisto morje.

Sicer tu kot rečeno zelo veliko slovencev in to takih, ki imajo očitno veliko denarja. Torej sem hodi top 10%. Se peljem mimo nekega novega apartmaja, zraven pa parkiranih pet naših avtov. Sami bavarski stroji s cenami krepko nad 50 kEUR. Tu verjetno Furs ne hodi kaj dosti, ker bi lahko pri kom odkrili še kakšno nesorazmerje med prihodki in življenjskim slogom. Ampak Furs je povsem anemičen organ. Skratka tem ni problem zapravit v restavracijah tudi po par 100 EUR na večer. Istra ima kar srečo, da je slovenija blizu in da je tu za neko skupino ljudi kar bogatija in dobro trošijo. Več kot kakšni nemci, ki hodijo na hrvaško. Teh ne slišiš več dosti po teh restavracijah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Normaln, bogat Nemec se ne bo 8 ur trajbal v avtu. Če že, pride z letalom.

Utk je izjavil:

V Istro pa ne verjamem da bi letali Nemci z letali. Z letali letajo na Tenerife in Balearske otoke. Še celo v Dalmacijo se mi zdi da hodijo z avti, čeprav ima prometno SPlitsko letališče.

Itak itak, naložijo svojo S klaso karavan in pičijo v Dalmacijo.

Nemci na Hrvaškem so bolj ali manj sociala. Za njih je pica za 14 evrov enako draga kot za nas.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

LeQuack ::

bozicek je izjavil:

Evo zopet nazaj na vikendici, malam stene...

A ni tko da ne smeš renovirati ko je sezona?
Quack !

Zakaj ne bi smel belit?

LeQuack ::

Utk je izjavil:

Zakaj ne bi smel belit?

Ne vem če je za beljenje specifično, bral sem samo o omejitvi gradbenih del v sezoni na Hrvaškem, v turističnih naseljih sicer, najbrž izven to ne velja.
Jaz imam sicer slabe izkušnje kot turist, kar dvakrat so mi pokvarili dopust na tak način na Hrvaškem, obakrat Slovenci seveda, ki so znotraj sezone prišli "malo za vikend" na morje, potem pa v prvem primeru rabvijali cele dneve in renovirali apartma. V drugem primeru so poleg tega še delali nekaj na strehi, tako da je bil skoz tisti vonj po katranu.

Uglavnem porazno, in kot sem poudaril, Slovenci valda, večji balkanci od Hrvatov. Tako da preden se odpravite na dopust, raje 2x preverite da niste v naselju kakih sindikalnih apartmajev, ki jih lastniki potem obnavljajo vsak vikend, ali pa še celo med tednom.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

enemon ::

dronyx je izjavil:

Sicer tu kot rečeno zelo veliko slovencev in to takih, ki imajo očitno veliko denarja. Torej sem hodi top 10%. Se peljem mimo nekega novega apartmaja, zraven pa parkiranih pet naših avtov. Sami bavarski stroji s cenami krepko nad 50 kEUR. Tu verjetno Furs ne hodi kaj dosti, ker bi lahko pri kom odkrili še kakšno nesorazmerje med prihodki in življenjskim slogom. Ampak Furs je povsem anemičen organ. Skratka tem ni problem zapravit v restavracijah tudi po par 100 EUR na večer. Istra ima kar srečo, da je slovenija blizu in da je tu za neko skupino ljudi kar bogatija in dobro trošijo. Več kot kakšni nemci, ki hodijo na hrvaško. Teh ne slišiš več dosti po teh restavracijah.

Od kje folku toliko denarja? Po eni strani toliko jamranja, po drugi pa taka bogatija. A je res toliko bogatih Slovencev, da nafilajo celo Istro?

slon4 ::

Ja sej vidiš koliko nas je. Sami bogataši na slo techu... ne vem , če nebom še jaz kak dan skočil do istre drugi teden...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: slon4 ()

kuglvinkl ::

Itak, v ulci 10 hiš dva nimava hiše na morju. S tem da ta drugi ima prikolo na pavšalu. Povečini je pa to še od staršev.
Your focus determines your reallity

enemon je izjavil:

Od kje folku toliko denarja? Po eni strani toliko jamranja, po drugi pa taka bogatija. A je res toliko bogatih Slovencev, da nafilajo celo Istro?

Enkrat vzemi kolo in pojdi iz Sečovelj do Umaga, pa ti niti ni treba tako daleč. Ko prideš do hotela Kampinski in golf igrišča se malo zapelji naokrog in opazuj avte in registrske tablice. Tam v okolici pred vsemi apartmaji praktično samo naše registrske in ne vidiš slabega avta. Ne vem pa ali so lastniški ali najemajo. Po moje večina kar lastniški. Po videnem bi si upam trdit, da slovenci tam predstavljamo 25% ali še kaj več. In ti so po moje najboljši turisti. Zagonijo bistveno več denarja kot pa ti v begunskih centrih okrog Umaga. Pa še tam je presenetljivo veliko naših. Samo seveda drugačna raja. Kdor da nekaj nase verjetno ne gre ležat v plažo stela marisa ali pač?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

digitalcek ::

Stalno govorite le o Istri.

Letos sem bil na Lošinju od novembra 2023 do konca letošnjega maja, spoznal štiri slovenske pare (vsi še aktivni), ki so, ne sicer vsak vikend, ampak sigurno dvakrat mesečno prišli v Bučanje (slov. naselje) malce prezračit hiško.

Z enim sem šel celo nazaj v Lj., ker nimam, niti ne vozim avta.

Kaj naj rečem? Do (iz) Ljublajne je do Lošinja 3 do 3.30 ure.

Elita štarta iz Lj. v petek ob 12. ali 13.uri, ali še prej, tako da je najkasneje ob 16h, ali 17h na Lošinju.
Nekaj pridonese tudi to, da greš čez bivšo mejo s 60-80 km na uro, potem pa imaš praktično od hr.meje pa skoraj do trajekta na Cres avtocesto (hitro cesto?).

Očitno ura ali ura in pol več vožnje za tiste, ki imajo hišo na Cresu, ali Lošinju, ni tak problem...

Mimogrede, vsi štirje pari mislijo, ko bodo šli v pokoj, zapustiti najlepše mesto na svetu, in biti na otoku do lastnega pogreba. Že vedo, zakaj tako...

Amdforce ::

Pravkar iz Hvara, turistov manj kot ponavadi, cene razen par cvetk enake kot v Ljubljani. Nazaj grede smo se ustavili se blizu zadra, kjer imamo bajto, guzva da ni za hodit okoli.
Je pa ociten trend da se lokalne "konobe" spremenijajo v fast food lokale...bljak
Cene pa zelo varirajo, recimo velik gemist od 3-11€ v lokalu na plaži (hvar).

GupeM ::

Utk je izjavil:

Nemci na Hrvaškem so bolj ali manj sociala. Za njih je pica za 14 evrov enako draga kot za nas.

Naši sosedje v kampu pridejo z avtom in prikolico, starša zadevo lepo postavita, čez nekaj dni pride pa še njuna hčer (cca 25 let stara) iz Nemčije z letalom v Pulo. So pa iz Oldenburga (precej severno, bližina Bremna), tako da imajo kar precej vožnje.

Meni na kraj pameti ne pade, da bi šel z avtom na 15 urno vožnjo (to pomeni 15 ur, če ni gužve, če za sabo ne vlečeš prikolice in če ne upoštevaš nobenih postankov). Sigurno pa ne z majhnimi otroki v avtu.

codeMonkey ::

Utk je izjavil:

Ne rabis niti biti bogat. Mi smo s Pule leteli v Berlin res poceni nekaj let nazaj, za kratek izlet. Odprejo linije cez poletje. Dunaj vem da je tudi. Se ce najames nekaj, pa se zmenis z lastnikom, da te pobere, ne rabis niti preplacevat taksija.

WizzardOfOZ ::

GupeM je izjavil:

Utk je izjavil:

Naši sosedje v kampu pridejo z avtom in prikolico, starša zadevo lepo postavita, čez nekaj dni pride pa še njuna hčer (cca 25 let stara) iz Nemčije z letalom v Pulo. So pa iz Oldenburga (precej severno, bližina Bremna), tako da imajo kar precej vožnje.

Meni na kraj pameti ne pade, da bi šel z avtom na 15 urno vožnjo (to pomeni 15 ur, če ni gužve, če za sabo ne vlečeš prikolice in če ne upoštevaš nobenih postankov). Sigurno pa ne z majhnimi otroki v avtu.

Odvisno. Mene vožnja sprošča. Pa ostali se tudi ne pritožujejo.
Z majhnim otrokom smo šli najdlje na 11 urno vožnjo, pa ni bilo nobene panike.
Sama dva sva šla z avtom čez celo evropo do gibraltarja, od tam pa s trajektom v maroko. Pa potem sva se še 2 tedna vozila po maroku in po isti špuri nazaj. Ljubljana gibraltar je 28 ur vožnje skupaj s postanki (2600km).
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

WizzardOfOZ je izjavil:

Sama dva sva šla z avtom čez celo evropo do gibraltarja, od tam pa s trajektom v maroko. Pa potem sva se še 2 tedna vozila po maroku in po isti špuri nazaj. Ljubljana gibraltar je 28 ur vožnje skupaj s postanki (2600km).

Boga zemljica. Saj ni čudno če se bomo živi skuhali v lastnem soku. :)

denabiker ::

Žlahta iz Nemčije je bila na obisku, pa so tak jamrali, kako je dol drago vse v Istri pa kako je pri nas na obali noro drago...jaz jih pa nazaj zajebavam, pa to ni za vas siromake, boljše da hodite v Francijo, pa v Španijo, pa so rekli, ja je boljše pa ceneje:)....Nemci si ne morejo privoščit naših cen hehe

stara mama ::

denabiker je izjavil:

Nemci si ne morejo privoščit naših cen hehe

A to pomeni, da smo že skor švica? :D
Ekologija™ in Trajnost™

V severni Italiji so cene v turističnih krajih, turist trapih če hočeš, iste kot pri nas v neki vaški gostilni. Ok, pivo je dražje, drugo pa praktično nič.
V Franciji je malo dražje načeloma, pa ne spet tolk, v Španiji pa spet cenejše.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Machete ::

enemon je izjavil:

dronyx je izjavil:

hehe par 100 eur na večer .. :] To pa res ni no ne vem kaj.
Sem pa tudi jaz opazil manjko Nemcev letos in pa njihovo varčnost. Se je obrnilo, da še največ trošimo Slovenci in Čehi haha.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Če greš občasno na večerje za par 100 evrov, pa če je to več ljudi, res ni "ne vem kaj".
Če greš pa na dopust za 14 dni in vsak dan zagoniš par 100 evrov zvečer, tega pa ne delajo niti Poljaki ravno redno, kaj šele Nemci.

GupeM ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Odvisno.

Nič odvisno.

Utk je izjavil:

V severni Italiji so cene v turističnih krajih, turist trapih če hočeš, iste kot pri nas v neki vaški gostilni. Ok, pivo je dražje, drugo pa praktično nič. V Franciji je malo dražje načeloma, pa ne spet tolk, v Španiji pa spet cenejše.

Pa saj Hrvatje so očitno cene nastavili kot v najdražjih destinacijah zahodne Evrope. Pa tega niti ne skrivajo. Oni nočejo pašteta turistov. Recimo ležalniki. Hrvati so šli gledta koliko stane komplet ležanikov in marele v Monacu. Vidijo ceno 35€. Dobro, si mislijo, dajmo pri nas 5€ manj. Pa imaš potem ležalnike za 30€. Na Hrvaškem, kjer greš nekaj kilometrov od obale pa vse propada. Česa takega v Franciji ne vidiš.

Oni nočejo pašteta turistov.

Ampak točno to bojo dobili. Za apartma ali parcelo v kampu se bo že napraskalo, v gostilne se pa ne bo hodilo.

Na Hrvaškem, kjer greš nekaj kilometrov od obale pa vse propada. Česa takega v Franciji ne vidiš.

No ja...

Machete ::

Imajo malce tažave, ker dejasnko vse vidijo kot suho zlato, čeprav gre za opremo, ki je samo še za na odpad. Dejansko so precej površni in nemarni glede detajlov. Glede smeti so se popravili, samo so vseeno še 20 let za nami.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

feryz ::

Utk je izjavil:

Če greš občasno na večerje za par 100 evrov, pa če je to več ljudi, res ni "ne vem kaj".
Če greš pa na dopust za 14 dni in vsak dan zagoniš par 100 evrov zvečer, tega pa ne delajo niti Poljaki ravno redno, kaj šele Nemci.
Seveda lahko to delajo.
Ker zanemarjate nekaj. Slovenec vsak lahko skoči do hrvatije. Če drugače ne, za par dni ali celo za en dan.
Gor pa je Hrvaška neizpolnjene sanje. Ne more kar vsak Čeh, Poljak, Nemec in tako dalje, skočiti in se malo okopati v Jadranu. Zato dol hodijo tisti, ki si lahko privoščijo. Sirotinja niti sanja ne, da bi šla na Hrvaško.
Je pa hrvatija zelo čislana na severu. Odkar so podražili, še toliko bolj.

feryz je izjavil:

Je pa hrvatija zelo čislana na severu. Odkar so podražili, še toliko bolj.

Drži. Split je poln Švedov. SAS leti tja parkrat na dan. Tem se zdi, da če je nekaj drago, je sigurno v redu. Ampak ni to isto kot japonski avtomobili.

bciciban_ ::

Utk je izjavil:

To je mal bullshit.
Nemec z avtodomom za 100 ali 150k€ pač ni na sociali pa čeprav dopustuje v kampu v istri. Tudi nemec, ki se na dopust pripelje v A6 ali E klasi ni nobena sociala.

In ful je takih. In z avtodomi in z E klasami.
Že to da je več Nizozemcev z avtodomi, po celi južni Evropi, ne samo Hrvaški, ti dost pove kakšna je to količina za Nemce.

kuglvinkl je izjavil:

Itak, v ulci 10 hiš dva nimava hiše na morju. S tem da ta drugi ima prikolo na pavšalu. Povečini je pa to še od staršev.

Nekoč je bilo to poceni.
Po ženini strani imajo skoraj vsi vikende na morju, pa so bili v jugi navadni delavci ali malo več.

Takrat se je še ugodno dobilo zemljo, potem se je udarniško pozidalo vikend in je to to.
Danes imajo pa ubistvu nepremičnino vredno pol miljona ali miljon. Seveda pa nobenemu na misel ne pride tega prodajat. Hodijo sedaj "zastonj" na morje + še njihovi otroci s partnerji. In v nekaterih primerih že vnuki.

Utk je izjavil:

In ful je takih. In z avtodomi in z E klasami.
Že to da je več Nizozemcev z avtodomi, po celi južni Evropi, ne samo Hrvaški, ti dost pove kakšna je to količina za Nemce.

Jaz ti samo povem kar sem videl.
Sedajle sem bil 14 dni v istri, blizu Rovinja in nisem videval nekih slabih avtov z nemškimi tablicami. Najceneši pleh z nemško tablico je bila pomoje Škoda octavia, precej več pa je bilo raznih bmw-jev, audijev, mec, tesel Y, ...

Tudi osebno poznam družino iz bavarske, ki so več kot dobro stoječi in gredo na morje na hrvaško z avtom.
Je pa res da to ni njihov edini dopust. Se mi zdi da so mnogi nemci ravno tako navezani na hrvaško morje, kot smo baje slovenci.

denabiker ::

Hja včasih se je vse naredilo tudi v srednjem razredu, od hiše do štale, novi kmetijski stroji, pa še vikend v malcem višji legi za vinograd itd, pa še vikend ali hiša na morju.
Zdajle pa srednji razred komaj skupaj spravi za kakšno večjo luknjo v bloku!

To je težave cele evrope. Ne samo pri nas v Sloveniji...

Ljudje božji, švabov je 80 milijonov.
Če vzamemo samo deset procentov zgornje bogatije, je to 8 milijonov rulje, ki se mora nekam parkirati na dopust.
Pa gremo komot lahko do zgornjih 30 posto ali celo 50. In pridemo do osupljivih številk.
In ne glede na to, jih je tam manj kot Slovencev. Zanimivo.

Btw, v hrvatiji boste res videvali švabe zgolj z, recimo, boljšimi avti.
Ko pa se voziš po nemških avtobanih, je tega zanemarljivo malo. Prevladuje tip italijanskih jajc, torej nekaj takega, v kar komaj spraviš dve normalni osebi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

Švabov ni 80 miljonov kje pa... kvečemu 60 recimo... 10 miljonov je samo turkov skoraj že... Kje so še ostali... bivša juga, albanci, kitajci, poljaki, rusi, italijani, čehi itd...

Ok, ampak tudi oni služijo, mogoče še bolj kot naturščiki.
In gredo na dopust. Ali pa domov.

slon4 je izjavil:

Švabov ni 80 miljonov kje pa... kvečemu 60 recimo... 10 miljonov je samo turkov skoraj že... Kje so še ostali... bivša juga, albanci, kitajci, poljaki, rusi, italijani, čehi itd...

Pravkar bil v Nemčiji eni imajo zelo dobre avte , enih pa takšne kot mi v Sloveniji...

Če hočete videti avte, pojdite v Prago. Ta čas, ko boste kofe pili, bo šlo mimo vse, kar je nekaj vrednega od avtov na tem svetu.
Od majbahov, do lambotov, ferarijev itd. Šare, kot je zafira, s klasa in podobno, niti pogledaš ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()
««
60 / 74
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam na morje z otroki? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6121039 (6130) ZveeZ
»

Morje hrvaška? (strani: 1 2 )

9430724 (4355) Pithlit
»

Zakaj Slovenci sovražijo slovensko morje? (strani: 1 2 3 4 5 )

21437132 (29954) SuperKripto
»

turistične cene na hrvaškem (strani: 1 2 )

548727 (6445) Spock83
»

Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )

17042850 (32894) ThinkPad

Več podobnih tem