» »

Kaksne so to cene na Hrvaskem?

Kaksne so to cene na Hrvaskem?

Temo vidijo: vsi
««
3 / 74
»»

Sparkxl ::

Smo gledali za letos za nas 4 hotel pri hrčkih...za naše zahteve 3k€ na teden brez problema. Pa do tja še je treba prit.

Sva rekla ni faking teorije da jima dava toliko €.

Na koncu sva našla super opcije na cipru. Okrog 2.2k€ z letalom iz dunaja

hendriks ::

Mi (4 članska družina) smo dobili 7 dni apartmaja z bazenom na Malti skupaj z letalom v najvišji sezoni (konec julija) za 1300€.

gruntfürmich ::

kow je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Včasih je bil oddih na morju za vsakega delavca. Kapitalizem je poskrbel da temu ni več tako. V USA tudi working class ne hodi na morje, niti na dopust. To je prihodnost.

Res je. Vcasih so bili vsi na morju, danes je pa pac vecja guzva, ker gredo samo bogatasi.

to je jugonostalgična laž na kvadrat!
takšen dopust kot so ga imeli delavčki v socializmu, je še danes vsakemu delavčku dostopen!
le da tega si takčnega podna nobeden več ne želi!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Kapitan Jack ::

gruntfürmich je izjavil:

kow je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Včasih je bil oddih na morju za vsakega delavca. Kapitalizem je poskrbel da temu ni več tako. V USA tudi working class ne hodi na morje, niti na dopust. To je prihodnost.

Res je. Vcasih so bili vsi na morju, danes je pa pac vecja guzva, ker gredo samo bogatasi.

takšen dopust kot so ga imeli delavčki v socializmu, je še danes vsakemu delavčku dostopen!

Ni res. Glede na cene 90+€/ noc apartma bo to kar tezka

user4683 ::

No še vedno se najde tudi kaj po bolj normalnih cenah. Samo je treba malo dlje, kjer ni toliko glasnih Slovencev in Madžarov. Recimo letos bomo dali 2 jurja za 10 noči za 5 oseb, hiša tik ob morju, na robu mesteca na Korčuli.

Mato989 ::

Kapitan Jack je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

kow je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Ni res. Glede na cene 90+EUR/ noc apartma bo to kar tezka

To ker ne znaš iskat... mi gremo na Pag julija in nas gre 6 in bomo dali za apartma na na noč 105EUR... Koliko je to na osebo?

Aja cca 35m do morja...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Jaz govorim o familiji. Ne grem s sestimi ljudmi.

WhiteAngel ::

Kapitan Jack je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

kow je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Koliko delavskih plač je bil pa takrat morje?

starfotr ::

Dobil si nastavitev od firme za male pare, porabil regres in s sabo pripeljal polno hrane.

gruntfürmich ::

Kapitan Jack je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

kow je izjavil:

LeQuack je izjavil:

si ti res umsko bolan? kdo je takrat hodil v klimatizirane apartmaje? mi smo se vedno drenjali v šihtovski kamp prikolici!
laž na laž + demenca => jugonastalgija
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

WhiteAngel je izjavil:

Kapitan Jack je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

kow je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Kot otrok smo vedno hodili v Istro od Novigrada do Pule, obiskano vse kar je mozno. Vedno 10-12 dni. Najveckrat apartma, vcasih tudi kamp in nam je bilo lepo.

Druzina 2 starsa in 2 otroka, pa tud na vecerje smo sem pa tja sli, pa z ladjico. In nikoli ni bilo sploh vprasanja ali si lahko to privoscimo, ker je bilo pac klasicni dopust.

Zdaj te ta isti klasicni dopust kosta par jurjev za 10-12 dni. Spremenilo se pa ni totalno nic. Place visje vauuu, vse ostalo je tudi drazje.

Mato989 ::

Kapitan Jack je izjavil:

WhiteAngel je izjavil:

Kapitan Jack je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

kow je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Kot otrok smo vedno hodili v Istro od Novigrada do Pule, obiskano vse kar je mozno. Vedno 10-12 dni. Najveckrat apartma, vcasih tudi kamp in nam je bilo lepo.

Druzina 2 starsa in 2 otroka, pa tud na vecerje smo sem pa tja sli, pa z ladjico. In nikoli ni bilo sploh vprasanja ali si lahko to privoscimo, ker je bilo pac klasicni dopust.

Zdaj te ta isti klasicni dopust kosta par jurjev za 10-12 dni. Spremenilo se pa ni totalno nic. Place visje vauuu, vse ostalo je tudi drazje.

Ja samo takrat ko ste vi hodli na tak KLASIČEN dopust, pač niste meli doma PCja za 1.500 EUR, pa telefona za 1.200EUR, pa avta za 25k verjetno, pa niste meli "roombe" (karikiram za vse zadevek i jih danes doma imate pred 30 leti pa ne)

Aja, pa tudi samo 1x letno se je šlo na dopust, nobenih izletov itd... ko sem jaz bil froc v 90tih, smo vsako leto šli s starimi enako kot ti, ampak to je blo 1x letno za načeloma 8-10 dni... pa KONEC... naslednji vrhunec je bil vožnja od Ptuja do Podlehnika (skoraj hrvaške meje) na kremšnito!

Ni blo majevih izletov na Ciper ali Malto, ali pa Zimskih počitnic v Italijanskih alpah ali v Avstriji ipd...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Folk še vedno misli, da se bo samo njim zvišala plača, vse ostalo bo pa ostalo na isti ravni, kot pred desetletji.

Vedno so neka razmerja vzpostavljena. Slej ko prej se sicer izniha, vendar spremembe so stalne.

MisterR ::

hendriks je izjavil:

Mi (4 članska družina) smo dobili 7 dni apartmaja z bazenom na Malti skupaj z letalom v najvišji sezoni (konec julija) za 1300EUR.

Na Hvaru dobiš all inclusive hotel za 1500EUR (dva odrasla+ otrok) v prvem tednu Avgusta.
Hočem povedati da se povsod da dobit zelo dobre cene ampak luksuz in nadstandard se plača. Žal pa je tako da je nadstandard že parkirišče ob/v hotelu.
*Taka cena je bila konec februarja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MisterR ()

Gospod ::

Kapitan Jack je izjavil:

Gledam Pulo letos za ene 10 dni. Apartman nic posebenega. Pa koji je to kurec po par jurjev za posran apartma?

Kar je prevec je prevec. Dejmo govorte lokacije v Italiji, da jim jebem mater s takimi cenami. Ce bi bilo iz zlata ne grem za ta kes.

Tvoja ta stare dva sta te zelo prostaško vzgojila, da toliko preklinjaš v slovenski kulturi ni preklinjanja sramuj se svojemu besednjaku.
Lp.

Invictus ::

Pa ne hodi na dopust, saj ni obvezen...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

starfotr je izjavil:

Folk še vedno misli, da se bo samo njim zvišala plača, vse ostalo bo pa ostalo na isti ravni, kot pred desetletji.

Vedno so neka razmerja vzpostavljena. Slej ko prej se sicer izniha, vendar spremembe so stalne.

Ocitno ne stekas te teme. Ni problem podrazitev. Tudi meni se je placa zvisala zadnjih nekaj let, ampak ne 500%. Tle pa vidimo posrane apartmane kjer mas stedilnik not se iz juge za par jurjev za 10 dni.

CiClon ::

In ta posran apartma bo nekdo plačal po taki ceni. Torej je cena čist logična. Jaz bi tudi oddajal garažo v Sloveniji za 100 na noč, če mi kdo plača.

MisterR je izjavil:

hendriks je izjavil:

Mi (4 članska družina) smo dobili 7 dni apartmaja z bazenom na Malti skupaj z letalom v najvišji sezoni (konec julija) za 1300EUR.

Na Hvaru dobiš all inclusive hotel za 1500EUR (dva odrasla+ otrok) v prvem tednu Avgusta.
Hočem povedati da se povsod da dobit zelo dobre cene ampak luksuz in nadstandard se plača. Žal pa je tako da je nadstandard že parkirišče ob/v hotelu.

Kje isces to? Jaz ne najdem nicesar za ta kes.

CiClon ::

Glede na cifre iz predsezone in napovedi za sezono, bodo imeli Hrvati novo rekordno leto po številu turistov in prihodkov od turizma.

Kar že po definiciji pomeni, da cene NISO previsoke. Še več, skoraj sigurno so prenizke - t.j. lahko bi jih še višali za maksimiziranje dohodka.

Kapitan Jack je izjavil:

MisterR je izjavil:

hendriks je izjavil:

Kje isces to? Jaz ne najdem nicesar za ta kes.

Hotel Hvar, tri zvezdice. V ponudbi ga je imel tudi Sonckek.

https://www.azurtours.hr/hr/ljetovanje-...

CiClon je izjavil:

Glede na cifre iz predsezone in napovedi za sezono, bodo imeli Hrvati novo rekordno leto po številu turistov in prihodkov od turizma.

Kar že po definiciji pomeni, da cene NISO previsoke. Še več, skoraj sigurno so prenizke - t.j. lahko bi jih še višali za maksimiziranje dohodka.

No ja itak, ce je blo 2 leti stagancije korona in ta sit.

karafeka ::

starfotr je izjavil:

Ja točno to. V eni drugi temi so pred kratkim pisali, da je 40k€ na leto drobiž za sp informatika. V ostalih temah se hvalijo da dobijo 10k na mesec. Kot da imajo samo oni pravico zahtevat take denarje, ostali pa ne.
Pa nisem sp, in ničesar ne oddajam.

Je pa lahk že slepcu jasno, da gre cel zahodni svet po poti Jugoslavije, samo bolj počasi, ampak vztrajno.

kriptobog ::

Jaz sem januarja gledal mobilne hiske na Cresu pa so bile ze kar precej zaseden. Za julijski termin pa slabih 3k za 14 nocitev, v hiski nekje na vrhu kampa. Pri plazi pa cena x3. Sem se lani ustavil tam za nekaj dni in je bil zelo zanimiv vozen park ob teh mobilnih hiskah. 90% avtov je bilo ranka 50k naprej. Toliko, da dobite obcutek zakaj je pri takih cenah vseeno polno. Ni vsem drago.

borut_p ::

1 teden korcula hiska 2ke

GupeM ::

Mi gremo v kamp v bližini Rovinja, manj kot 20 metrov od morja (druga vrsta v kampu), pa nas za 14 nočitev pride dobrega tisočaka. 2 starša + trije otroci.

Če bi šli v del kampa brez elektrike in vode, bi bilo še ceneje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

Utk ::

Se pravi, skoraj 100 evrov na noč. Človek, to bi za apartma težko reku, da je poceni, ne pa za kos trave. Pa še trava ni zmeraj.

Raje trava 10 m od morja kot pa beton sredi ničesar, da se moraš pol ure z avtom peljat do lepe plaže.

kixs ::

Ce mu je vsec, pa naj. Dokler imas izbiro, si izberes kar ti ustreza. Enim beton, drugim borovci, tretjim gore...

To kar je komu všeč je eno, kar je poceni, drago, pa nekaj drugega. Parcela v kampu za 80 evrov pač ni poceni proti apartmaju za 100, niti za 120 evrov, ne glede komu je kaj všeč. Pa še rabiš en kup krame, ki ni zastonj, če greš v kamp.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

borut_p je izjavil:

Noro. Ni vredno tega, posebej ker ne ponujajo nic, nobenih vsebin na teh plazah. En kafic s starimi, zarjavelimi stoli, pa ajde mogoce dobis na izbiro pomfri narejen iz starega krompirja ter hot dog narejen iz najcenejsih hrenovk.

Ce primerjam kamp : apartma : hotel. Je apartma najslabsa izbira za druzinske pocitnice. Take so moje izkusnje zadnjih 11 let od kar so otroc. Cena seveda ni glavni faktor pri izbiri.

tomlin ::

FrupplePlex je izjavil:

Absolutno ne. Da bom trume slovenceljnov še tam gledal? Ti dam nekaj enako turističnega kot Hrvaška ampak še vedno neskončno bolj zanimiva država - Portugalska.

Se strinjam. Enkrat sem bil na Krku v t.i. »slovenski vasi«, ni bolj zoprnega ko ti še na dopustu sosed, Slovenec gleda v lonec, kaj kuhaš in te opravlja.
Sicer pa načelno nisem proti sosedom doma v Sloveniji. Imam kar dobre sosede, ki mi ob nepriliki priskočijo na pomoč. Medsosedski odnosi so zelo pomembni, sorodnike lahko mirno lahko pozabiš in se tudi spreš. Nikoli pa se ne spri s sosedom, ker so vedno zraven tebe. To vedo naši odvetniki, ki lepo služijo na sosedskih sporih.;(
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman

chucki ::

Kapitan Jack je izjavil:

borut_p je izjavil:

Noro. Ni vredno tega, posebej ker ne ponujajo nic, nobenih vsebin na teh plazah. En kafic s starimi, zarjavelimi stoli, pa ajde mogoce dobis na izbiro pomfri narejen iz starega krompirja ter hot dog narejen iz najcenejsih hrenovk.

Ti, kot digitalni đanki rabis, da se dogaja. Enim je pa čar tist zarjavel stol, kjer se je čas ustavil.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

borut_p je izjavil:

10 dni, julija, Korčula, hiša na plaži, 2k.

GupeM ::

Utk je izjavil:

Se pravi, skoraj 100 evrov na noč. Človek, to bi za apartma težko reku, da je poceni, ne pa za kos trave. Pa še trava ni zmeraj.
Čakaj. Daj poišči mi apartma v bližini morja, kamor lahko daš dva starša in 3 otroke. Ali pa preberi nekaj postov višje, kjer vsi omenjajo cene od 2500 eur naprej. Za deset dni, ne 14. Tudi 3500 ni nič posebnega. Pa večina 2+2, ne 2+3. Tako da, ja, je ceneje. In bolje. 4 betonske stene imam doma. In na šihtu.

kixs je izjavil:

Ce primerjam kamp : apartma : hotel. Je apartma najslabsa izbira za druzinske pocitnice. Take so moje izkusnje zadnjih 11 let od kar so otroc. Cena seveda ni glavni faktor pri izbiri.

Pri kampiranju (šotor) je največji faktor vreme. V nekaterih kampih sicer voda hitro odteče, v nekaterih pa si potem vsaj en dan nimaš kaj začeti z otroci (ki še niso samostojni).
Če dežuje cel dan si tudi bolj ali manj obsojen na tistih par m2 in odhodi do wcjev, ki so ponavadi ob slabem vremenu umazani do stropa (krivda obiskovalcev in ne lastnikov!).
In če si letos sotoril si moral imeti hudo srečo za suho vreme cez cel dopust.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MisterR ()

Glugy ::

gruntfürmich je izjavil:

Kapitan Jack je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

kow je izjavil:

LeQuack je izjavil:

si ti res umsko bolan? kdo je takrat hodil v klimatizirane apartmaje? mi smo se vedno drenjali v šihtovski kamp prikolici!
laž na laž + demenca => jugonastalgija

Umsko bolan? mislm morš bit pa kr mal zadet od jugofobije da greš enga na forumu tkole zmerjat. Pa nisem noben jugoljub da ne bo pomote. Še več mislim da je prav da smo ponosni na svoj narod ko smo prišli v kapitalizem (sam bi mogl mal bl skandinavsko taktiko ubrat)

Mislm da ne štekaš da se pričakovanja spreminjajo in to kar je bilo dostojno počitnikovanje včasih pač danes ni več dostojno. Vsak tud tisti z najmanjšo plačo si zasluži spoštovanje in s tem dostojno življenje pričakovanem za sedanji čas. Na delavcih z minimalno plačo svet stoji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Glugy ()

Kje pa piše, da si mora nekdo z minimalno plačo privoščit morje?

Ali kje piše, da morajo imeti tudi diamantni nakit?

Stvari, ki so včasih bile doaegljive vsakomur, danes pač niso več.

GupeM je izjavil:

Utk je izjavil:

Čakaj. Daj poišči mi apartma v bližini morja, kamor lahko daš dva starša in 3 otroke. Ali pa preberi nekaj postov višje, kjer vsi omenjajo cene od 2500 eur naprej. Za deset dni, ne 14. Tudi 3500 ni nič posebnega. Pa večina 2+2, ne 2+3. Tako da, ja, je ceneje. In bolje. 4 betonske stene imam doma. In na šihtu.

A na 70 m2 trave pa lahko daš 5 ljudi?
Za 100, 120 se najde kaj dost blizu morja. Sej to je tudi preveč, ampak bolje kot 80 evrov za parcelo v kampu.

MisterR je izjavil:

kixs je izjavil:

Pri kampiranju (šotor) je največji faktor vreme. V nekaterih kampih sicer voda hitro odteče, v nekaterih pa si potem vsaj en dan nimaš kaj začeti z otroci (ki še niso samostojni).
Če dežuje cel dan si tudi bolj ali manj obsojen na tistih par m2 in odhodi do wcjev, ki so ponavadi ob slabem vremenu umazani do stropa (krivda obiskovalcev in ne lastnikov!).

Tako je. V kamp smo šli še brez otrok, ko smo za 15 jurjev tolarjev bli 5 dni na morju. Zdaj bi bil raje doma kot to. Razen če govorimo o nekem večjem avtodomu itd., ampak potem itak ne bi šel v nek kamp za 2 tedna, ampak bi se raje selil vsakih par dni. To je drugo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Moe_Lester ::

Stvari, ki so včasih bile doaegljive vsakomur, danes pač niso več.

Ne vem, če je bilo morje dostopno ravno vsakomur. Jaz se iz osnovne šole spomnim precej primerov, ko smo zbirali denar, da so lahko šli nekateri sošolci na debeli rtič čez počitnice. Vem za primere, ko je nekaj sošolcev na šolskem izletu v ene 7 razredu prvič videlo morje.

Po drugi strani pa se tudi danes da priti skozi poceni. Manjši kampi na .hr obali so po 20, 30 eur na dan.

Utk je izjavil:

GupeM je izjavil:

Utk je izjavil:

A na 70 m2 trave pa lahko daš 5 ljudi?
Za 100, 120 se najde kaj dost blizu morja. Sej to je tudi preveč, ampak bolje kot 80 evrov za parcelo v kampu.

MisterR je izjavil:

kixs je izjavil:

Tako je. V kamp smo šli še brez otrok, ko smo za 15 jurjev tolarjev bli 5 dni na morju. Zdaj bi bil raje doma kot to. Razen če govorimo o nekem večjem avtodomu itd., ampak potem itak ne bi šel v nek kamp za 2 tedna, ampak bi se raje selil vsakih par dni. To je drugo.

Nic cudnega, da je toliko natipkanega v nekaterih temah (hint: EV), ko eni mislijo, da imajo smo oni prav, drugi pa itak nimamo pojma :lol:

Vsakemu svoje in edino tako je prav!

Moe_Lester ::

Zakaj bi bil v šotoru, če dežuje? Napokaš se v avto in greš v prvo večje mesto, pogledat kakšno znamenitost, se odpelješ 50km stran kjer mogoče ne dežuje (pogost pojav na hrvaški obali) ali kaj podobnega.

user4683 je izjavil:

borut_p je izjavil:

Jaz pa sred avgusta - verjetno isti kamp :) port 9 ... je pa 1.800€, sam rabis se kaj jest teh 7 dni :)

Jaz plaz ne obvoham kaj dost, vec mi pomenj staro mesto. Plus kak izlet do dubrovnika

borut_p je izjavil:

user4683 je izjavil:

borut_p je izjavil:

Jaz pa sred avgusta - verjetno isti kamp :) port 9 ... je pa 1.800€, sam rabis se kaj jest teh 7 dni :)

Jaz plaz ne obvoham kaj dost, vec mi pomenj staro mesto. Plus kak izlet do dubrovnika

In za to bos porabil najmanj 3000€ lol

jypeepyj ::

Jaz sem na dobil pag za 19eur/dan od 1.7 do 20.7.
Avgusta pa itak sam še debili pa vikendaši hodjo na more.

Bottom line verjetno res kaj takega ja. Samo enkrat se zivi pravjo

jypeepyj je izjavil:

Jaz sem na dobil pag za 19eur/dan od 1.7 do 20.7.
Avgusta pa itak sam še debili pa vikendaši hodjo na more.

Lenuharji si pa privosjo lahko 3 tedne dopusta si se pozabil zraven pripisat al kako. Malo zakompleksan?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borut_p ()

borut_p je izjavil:

user4683 je izjavil:

borut_p je izjavil:

Ne v kampu, hiša hiša, iz betona, ceglov, z nekaj malega vrta in roštiljem ter direktni dostop do svojega koščka plaže.

user4683 je izjavil:

borut_p je izjavil:

user4683 je izjavil:

borut_p je izjavil:

Ne v kampu, hiša hiša, iz betona, ceglov, z nekaj malega vrta in roštiljem ter direktni dostop do svojega koščka plaže.

Nice. Jaz grem prvic na korculo, moram se raziskat.

brett ::

Hrvaška je zadnjih par let dražja iz leta v leto. Storitve pa stopicija na mestu... To kar pa zadnje tedne poslušam na šihtu, v medijih in forumih, za koliko je slo letos vse gor, me pa sploh minee, da bi hodil k nima zaradi enega morja. Pa obožujem morje, potapljanje, šumenje borovcev in morski vonj. A vse ima svoje meje!
Lani smo z ženo in hčerko "skočili" v Zadar konec junija. Teden dni privat modern 50m2 apartma 50m od plaže za 420€. Skupaj zapravili cca 700€. Za glavni dopust pa road trip po Alzaciji, Loreni in okolici 11dni z dvema zabaviščnima parkoma, itn. Pod črto 1700€. Bilo je top, tudi 7.letni hčerki, ki zaenkrat odlično prenaša najine "muhe" po potovanjih.
Letos pa morja ne bo, razen kak posamezen dan v Izoli (in reka Kolpa). Gremo raje v ZDA narodne parke za 24dni. Karte rezerviral že januarja, prenočišča februarja. Avto zagotovljen. Pod črto računam vse skupaj 5500-6000€ (s "priboljški" vred). In sedaj berem tu kake cekine se daje južnim sosedom za eno navadno morje. Pa to ni res! Svet, morje ni samo izza Kolpe...
Za drugo leto imava ogledan Rodos. Avgust 24. Malo sem pogledal že marca cene privat nastanitev v parih vasicah + let. karte in renta car. Za letos (ker za l. 24 še ni + dodal 10% gor) Na prvo oko vse skupaj: 11 dni = 2400€. S kako agencijo pa isti rang cca 4000€.
Kolegi šli z agencijo na Tenerife za prvomajske teden dni: 4k€ (PP hotel 4*)+1.5k€ se tam dali. Noro. Jaz sem si sam sestavil (sicer apartma) aranžma za foro aprila: 2.5k +hrana +vstopnice. Če bi rezerviral že lani jeseni, bi bilo še ceneje!
Pod črto tega spisa: zoorganizirajte si sami počitnice. Brez posrednikov. In poglejte še preko drugih meja. Hrvaška ni edina destinacija na svetu! Sploh če je v igri morje (in lignji)! Če je na Hrvaškem kaj vredno obiska, pa so to Plitvice!!
««
3 / 74
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam na morje z otroki? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6121286 (6377) ZveeZ
»

Morje hrvaška? (strani: 1 2 )

9430941 (4572) Pithlit
»

Zakaj Slovenci sovražijo slovensko morje? (strani: 1 2 3 4 5 )

21437582 (30404) SuperKripto
»

turistične cene na hrvaškem (strani: 1 2 )

548870 (6588) Spock83
»

Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )

17043382 (33426) ThinkPad

Več podobnih tem