Forum » Strojna oprema » Kje kupiti keycapse?
Kje kupiti keycapse?
Jerry000 ::
Zanima me kje se lahko v EU kupi keycapse za mehansko tipkovnico in da pošiljajo v slovenijo. Zanima me predvsem za razne barve, da si lahko customiziram tipkovnico po svojih željah. Ter tudi kakšne posebne custom keycapse :)
Jerry000 ::
Odlično, hvala za linke :). Ali moram biti na kaj pozoren pri nakupu? (Še nisem nikoli imel mehanske tipkovnice, niti nisem nikoli kupoval tega)
Excavator ::
Odlično, hvala za linke :). Ali moram biti na kaj pozoren pri nakupu? (Še nisem nikoli imel mehanske tipkovnice, niti nisem nikoli kupoval tega)
Seveda - kot je @Messiah omenil.
Imaš dva tipa plastike - PBT in ABS. Tukaj je razlika predvsem material, cena, obstojnost ...
Sama oblika oz. "profile" pa imaš najpogosteje OEM, Cherry, DSA, XDA in SA.
Vse potrebne informacije lahko najdeš na https://www.reddit.com/r/MechanicalKeyb...
zoken ::
Sicer za keycapse, ce nimaš nekega hudega fetiša, aliexpress. Večina sranja, ki se prodaja je tako ali tako kitajskega, uvoženega preko aliexpressa/alibabe in nato prodana na zahodu za 3x ceno.
Skratka, nič kar ne bi mogel narediti sam, po originalni ceni.
No imaš še dve podkategoriji ABS, ena je blizu PBT, druga je pa tak crap, da je nočeš kupiti.
Skratka, nič kar ne bi mogel narediti sam, po originalni ceni.
Seveda - kot je @Messiah omenil.
Imaš dva tipa plastike - PBT in ABS. Tukaj je razlika predvsem material, cena, obstojnost ...
Sama oblika oz. "profile" pa imaš najpogosteje OEM, Cherry, DSA, XDA in SA.
Vse potrebne informacije lahko najdeš na https://www.reddit.com/r/MechanicalKeyb...
No imaš še dve podkategoriji ABS, ena je blizu PBT, druga je pa tak crap, da je nočeš kupiti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zoken ()
Vanadium ::
See že pisal v temi mehanske tipkovnice pa še tu povprašam.
Kaj priporočate oziroma kje naj kupim keycaps za svojo Alienware aw510k mehansko tipkovnico. Želja je urediti si slo layout. Ima cherry MX red switche pa obstoječi keycapi so low profile. A obstaja kaj takega sploh v slo layoutu da so npr double shot, da potem RGB deluje? Lahko so tudi blank pa jih dam načeloma nekam gravirat (koliko to stane in kdo ok gravira če poznate). Škoda mi je tipkovnice da se mi prah na njej nabira.
Kaj priporočate oziroma kje naj kupim keycaps za svojo Alienware aw510k mehansko tipkovnico. Želja je urediti si slo layout. Ima cherry MX red switche pa obstoječi keycapi so low profile. A obstaja kaj takega sploh v slo layoutu da so npr double shot, da potem RGB deluje? Lahko so tudi blank pa jih dam načeloma nekam gravirat (koliko to stane in kdo ok gravira če poznate). Škoda mi je tipkovnice da se mi prah na njej nabira.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Kaj kupiti | 686032 (1088) | Shkorc |
» | Nova tipkovnica - kaj in kje kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13581 (11239) | zhigatsey |
» | Preizkusil mehanično tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 4612 (3708) | SloBiscuit |
» | Mehanska tipkovnica do 120€Oddelek: Kaj kupiti | 7295 (6160) | mihor |
» | Ergonomske miške in tipkovniceOddelek: Kaj kupiti | 4351 (3974) | tony1 |