Forum » Operacijski sistemi » xMule, SuSE9, GTK, wxGTK, wxWindows, glib, ...
xMule, SuSE9, GTK, wxGTK, wxWindows, glib, ...
blackfly666b ::
Pozdrav
Zadnje dneve se mucim z instalacijo xMule na svoj linux sistem... brez uspeha, kajpak.
Lovim se po vseh teh wxGTk, GTK, GTk-devel, glib, glib-devel knjiznicah... in vsak cas bom me bo konec od vsega hudega. Nonstop mi pise xmule ene napake. To je seveda, ce mi rata zbuildat zadevo sploh... :|.
zdele nazadnje sem se ukvarjal s pkg-configom ki je nek dependency za glib2.3.x... brez uspeha... se make ne morem narest v glibu pol..
Ma kdo kak vodic po tem... kaksen "How to install fkin xMule" ali vsaj kako razlago kaj(wxWindows,wxGTK,gtk-devel...) najprej instalirati, kako... ipd.
LP, sfly
Zadnje dneve se mucim z instalacijo xMule na svoj linux sistem... brez uspeha, kajpak.
Lovim se po vseh teh wxGTk, GTK, GTk-devel, glib, glib-devel knjiznicah... in vsak cas bom me bo konec od vsega hudega. Nonstop mi pise xmule ene napake. To je seveda, ce mi rata zbuildat zadevo sploh... :|.
zdele nazadnje sem se ukvarjal s pkg-configom ki je nek dependency za glib2.3.x... brez uspeha... se make ne morem narest v glibu pol..
Ma kdo kak vodic po tem... kaksen "How to install fkin xMule" ali vsaj kako razlago kaj(wxWindows,wxGTK,gtk-devel...) najprej instalirati, kako... ipd.
LP, sfly
moj_nick ::
Heh... odsevaš mene eno leto nazaj
Probi z mldonkey, isto dela, podpira overnet, donkey, bt in še kaj, upravljaš ga pa preko web serverja ali GUI.
Probi z mldonkey, isto dela, podpira overnet, donkey, bt in še kaj, upravljaš ga pa preko web serverja ali GUI.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux - gtk/gtk.hOddelek: Operacijski sistemi | 1176 (1022) | bibbos |
» | ed2k in linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1478 (1339) | Ferplay |
» | GTK+-2.0 programiranjeOddelek: Programiranje | 1047 (964) | CCfly |
» | linux in p2pOddelek: Operacijski sistemi | 1267 (1031) | moj_nick |
» | Mobilna eMuleOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2640 (2640) | bmandelj |