Forum » Pomoč in nasveti » kabelski modem
kabelski modem
boych ::
mam kabelnet in me zanima zakej, moja mrežna kartica ne deluje na drugem kabelmodemu, recimo pri mojem kolegu, ki tudi ima kabelnet???
Se da to kako porihtati???
boych
Se da to kako porihtati???
boych
bmen ::
Kableski operaterji zapišejo MAC adreso tvoje mrežne kartice.
Če bi rad delal pri kolegu (ali obratno) moraš poznati to MAC številko in jo nastaviti, tako, da bo "prava" - to je tista, ki si jo imel takrat ko so ti priklopili modem.
kako se to naredi poglej na googlu.
Če bi rad delal pri kolegu (ali obratno) moraš poznati to MAC številko in jo nastaviti, tako, da bo "prava" - to je tista, ki si jo imel takrat ko so ti priklopili modem.
kako se to naredi poglej na googlu.
Sade ::
Najbolj easy je da kr klices pomoc na tvojem providerju in je stvar urejena v sekundi, ker je kao modem zaklenjen z mac adreso na eno kartico, na trieri vem, da poklices tja pa reces da si menju kartico, pa zadeva takoj spet funkcionira!
Lp Sade!
Lp Sade!
Ne vem si zgleda rojen pod srecno zvezdo pa ti modema niso zaklenl, hm, ker se spomnem, da je blo treba vedno klicat!
Lp !
Lp !
se da ta adresa kako vpisati na drugem računalniku??
če grem preko providerja bo problem in je potrebno klicati še neke posrednike itd. itd...
če grem preko providerja bo problem in je potrebno klicati še neke posrednike itd. itd...
Hm ko je bil pr men serviser iz kablske pa sem menju mrezno je tut on poklicu na triero, pa tut ko sem jo jst pol menju sem klicu tja in zadeva je bla urejena v minutki, tko da ni blo 0 kaj cakanja , ce pa lahka to nardis sam doma pa ne vem!
še en vprašanje:
DLL HOST; ko mi laufa ta proces konstantno prenaša neke podatke, z neta ali pa na net.
mi lahko kdo pove kaj je to?
če ga izklopim pa povezava miruje!
DLL HOST; ko mi laufa ta proces konstantno prenaša neke podatke, z neta ali pa na net.
mi lahko kdo pove kaj je to?
če ga izklopim pa povezava miruje!
MUC ::
Najbl izi je, da spremeniš MAC adreso mrežne, na tisto, ki je vpisana pri operaterju. Na tak način imaš lahko online tudi po več modemov.. odvisno od operaterja do operaterja.
Smorny ::
to je tudi mene napadlo še isti dan, ko so mi priklopili kabel. išči W32.welchia.worm
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne morem naštimati interneta na svojem prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1352 (954) | bluefish |
» | Kabelski interner samo 1 racunalnik ?Oddelek: Omrežja in internet | 1453 (1206) | ELEKTROLJUB |
» | kabelnet in domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2117 (1968) | AngelOfDeath |
» | internet ne dela pa da se je*emOddelek: Omrežja in internet | 1794 (1439) | Jakka |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3719 (3403) | Azrael |