» »

Imigrantski val 2.0

Imigrantski val 2.0

««
26 / 47
»»

nejclp ::

c3p0 je izjavil:

nejclp je izjavil:

c3p0 je izjavil:

"Migrants welcome" župan NY, je zdaj obrnil ploščo, migranti dušijo mesto. Nimajo te sreče kot mi, da bi bili le prehodni. Good luck, too late.

Ste pa res hecni, po eni strani jokate, da nas bojo črnci in muslimani preplavili, potem pa ploskate črnemu županu, ki vije roke zaradi migrantov, ki so večinoma kristjani?

Lahko so tudi Romuni ali Grki (hint: beli kristjani). Rasisti, fašisti in nacisti vidite le barvo kože. V rasi sploh ni problem. Problem je socialna bomba, ki bo nastala. No, socialci ste tako že na državni dojki in vam ne morejo nič vzet. Da bo tudi naprej vsaj za kruh, mleko in džoint, pa nekako upate.

Hudiča, zgleda da me je zavedlo, ker ves čas jokcate, da nas bodo preplavili črnci in muslimani, ki so "nekompatibilni z našo kulturo", pa sem mislil, da je to vaš problem. Ste pa dejansko eni brezjajčni, sprenevedavi hinavčki, ni kaj.

Mato989 ::

fulk je izjavil:

Torej kako bo zgledalo to sobivanje? Samo letos so registrirali 10000 prehodov. Neregistriranih je vrjetno vsaj 2-3x toliko, ker sem videl na lastne oči kako to zgleda.

Sama sreča je, da ne želijo ostati v sloveniji, če pa zaprejo meje bo slovenija v letu ali dveh postala hellhole.
Ajde, mogoče res ne, ker bodo pač našli drugo pot v zahodno evropo.
Trenutno imamo več sreče kot pameti, ne vem pa koliko bo to še trajalo.

V nasprotju s pegasusovimi paranoidnimi blodanjmi o koncu sveta zaradi 100ppm več CO2 v ozračju, tu imamo konkretne številke in trende. In dlje kot čakamo slabše nam bo.
Jaz trenutno resno ne vidim večje grožnje za naše družbe kot to. Ne samo iz "rasističnega" vidika, ampak že samo iz gospodarsko-ekonomskega in stroškovnega. Nimamo toliko kapacitet, da bi zadovoljili vso to maso. Enostavno nimamo. Večina našega standarda je že tako ali tako baziranega na puf.
Tudi vas daytrade-erje bi moralo skrbeti, kam to vodi, ne samo nas rasisteke.

Nič nimamo več sreče kot pameti, butl si če misliš da če grejo naprej v EU da to ne vpliva na celo EU preko socialnega sranja itd... in na koncu finančnega ko se razbija, ropa, posiljuje... to vse uničuje posredno tudi SLO!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

c3p0 ::

nejclp je izjavil:

Hudiča, zgleda da me je zavedlo, ker ves čas jokcate, da nas bodo preplavili črnci in muslimani, ki so "nekompatibilni z našo kulturo", pa sem mislil, da je to vaš problem. Ste pa dejansko eni brezjajčni, sprenevedavi hinavčki, ni kaj.

Kvasiš nonsense, kot da bi bral chatgpt umotvore.

c3p0 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Pajade, imam jasna, precizna in koherentna stališča, za razliko od desnjakarjev tule, ki zgolj kokodakajo parole, kot ene zmešane kure.

chucki ::

Sprav se na siht izdajalec.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

chucki je izjavil:

Sem na šihtu, pa redkeje se oglašam tukajle kot ti, genijalc. Par tednov sem ignoriral tole temo, ampak če me genij od fulka omenja skoraj v vsakem postu, sem razumel, da bi rad moj odgovor?

fulk ::

nejclp je izjavil:

Mene res iritira zakj vsi tej nejci, kugle, Darwini in podobno ne ponudijo že enkrat konkretnih rešitev za aktuane težave.

Pardon sem n-krat napisal, kaj je rešitev. Nevtralizirati desnjakarje in podpreti progresivne sile, levičarska in feministična gibanja v državah, kjer delajo sranje vaši denjakarski fundamentalistični kameradi.

Kako zleda ta nevtralizacija?
Pokol na šengenski meji?

Vprašal sem za konkretne rešitve, ne po vašem fantazijskem drk materialu.

nejclp je izjavil:

fulk je izjavil:

Anti-rasisteki pa tiho, ker seveda govorimo o izbrancih. To, ali pa so še vedno prezaposleni s preverjanjem verodostojnosti dnevnika Ane Frank, ane nejček? :)):))

Še n-tič, mi dol visi za dnevnik Ane Frank, tudi če bi ti dal kakšen konkreten dokaz, da je ponarejen, pa ga nisi.

fulk je izjavil:

---
Istočasno bodo ženske samoiniciativno postale manjše kurbe kot so dandanes.

A te ni nič sram, ko takole demonstriraš svojo brezjajčnost in nizko samozavest?

Kaj naj rečem. Si slep, neumen ali opran. Vrjetno vse skupaj. Da je dnevnik poneverjen imamo enega najboljših možnih pisnih dokazev. Pisavi sta popolnoma različni. Niti kaligrafični forenzik (al kako se že tej kličejo) ne rabiš biti za to opazit.

Kurbarija povprečne moderne ženske ni nobena skrivnost. Samozavest moškega nima nič pri temu. Tudi najbolj zaželjeni moški na trgu poročajo, da je dating scena ena sama kurbarija.

Torej nejček, kdaj gremo duck hunting dol na šengensko mejo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fulk ()

fulk je izjavil:

Kako zleda ta nevtralizacija?
Pokol na šengenski meji?

Vprašal sem za konkretne rešitve, ne po vašem fantazijskem drk materialu.?

Kako smo pa na zahodu nevtralizirali desnjakarske katolibane?
Odvzeli smo jim vzvode moči in jih dali na ketne, ločili cerkev od države, jasno ponavljali kakšni kreteni so, postavili antifašizem, liberalizem in razsvetljenstvo kot aksiom na katerem temelji povojna Evropa.

fulk je izjavil:

Kaj naj rečem. Si slep, neumen ali opran. Vrjetno vse skupaj. Da je dnevnik poneverjen imamo enega najboljših možnih pisnih dokazev. Pisavi sta popolnoma različni. Niti kaligrafični forenzik (al kako se že tej kličejo) ne rabiš biti za to opazit.?

Bi prej verjel, da je ponarejen, če bi bili pisavi identični, genijalc. Ves svet po tvoje Židi obvladujejo, pri ponarejevalcih so pa šparali, ali kako?
Kaj hudiča pa je v dnevniku takega, da si ti tako hudo želiš, da bi bil ponarejen?

fulk je izjavil:

Kurbarija povprečne moderne ženske ni nobena skrivnost. Samozavest moškega nima nič pri temu. Tudi najbolj zaželjeni moški na trgu poročajo, da je dating scena ena sama kurbarija.

Ženska lahko počne karkoli sama hoče, samo nacistična govna so tista, ki bi jim rada predpisovala moralno pravšnjost. Ne vem kakšna je tvoja osebna tragedija z ženskami, ampak dejansko si patetičen.

fulk je izjavil:

Torej nejček, kdaj gremo duck hunting dol na šengensko mejo?

Pizda, prav neverjetno, kako neduhovit in dolgočasen si.

PovemVfaco ::

nejclp je izjavil:

chucki je izjavil:

Sem na šihtu, pa redkeje se oglašam tukajle kot ti, genijalc.

Ne laži, da si bil na šihtu. Sem te prej videl, da si bil pri njegovi mami, ko sem bil pri njegovi sestri.

fulk je izjavil:

Ko se čutijo ogrožene, želijo imeti zaščitne moške ob sebi, ko je varno pa se vzgojijo patetični simpi.

Grenko-sladka situacija zame/nas. Po eni strani bomo spet prišli do izraza, po drugi strani bomo izgubili to za kar naj bi se borili. Eh.

Avtistični nerd dejansko sanja, da ga bo lahko končno namočil, edino družba se mora prej sesut, ker danes ženske ne cenijo chadov, kot je sam. Hahahaha. Najboljš, da že dans začneš oglaševat svoj alfa status s camo cunjami pa airsoft puško, pa naprintaj si še najboljši score iz random FPSa.

oo7 ::

Hrvaška policija migrantom olajša pot do Slovenije

Kot pojasnjuje Jutarnji list, je te dni hrvaška policija začela uporabljati novo taktiko. Policija tako pridrži nezakonite migrante in jim izda potrdilo o registraciji, po katerem se morajo v 24 urah zglasiti v Centru za sprejem prosilcev za azil v Zagrebu. Migrante potem v policijskih vozilih odpeljejo v Karlovec, kjer jih spustijo na prostost, da bi lahko sami nadaljevali pot v Zagreb. A v resnici jih večina pot nadaljuje proti Sloveniji.

https://siol.net/novice/svet/nova-takti...

Kayzon ::

Alt-right politiki aaayooo

Meloni: "I would be the first to throw myself into the water to save migrants"
The Prime Minister in the book-interview with the director of Il Giornale Sallusti: I am more pro-European than many who say they are

https://www.agi.it/politica/news/2023-0...

Malidelničar ::

Ko je že tema multikulturalitem, šokanten prispevek na temo Londona:

Demografske statistike so bile uničene v SAMO 10 letih, začelo se je s prvim mandatom Tonya Blaira leta 1997.

Evropa kot je vedno bila in kot se je spominjajo naši starši in stari starši je izgubljena. Za vedno.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

StarMafijec ::

Malidelničar je izjavil:

Evropa kot je vedno bila in kot se je spominjajo naši starši in stari starši je izgubljena. Za vedno.

Tako je. Letos se bo pri nas predvidoma rodilo 5 % manj otrok kot lansko leto in tudi najmanjše število rojstev odkar se meri.

Za to smo kar sami krivi.

StarMafijec: meni situacija seveda nič kaj ni všeč ampak realno ne fantaziram, da lahko karkoli naredimo, obrnimo čas nazaj.

Mislim, da bo prihodnjih 100 let velik izziv za Zahod, za življenje na Zahodu. 25 let nazaj sem bil optimist, vse je šlo na gor, vse na boljše, zdaj pa se moram prav prisiliti, da ohranim neko mero optimizma in da ne postanem popolnoma zabediran.

Ampak rešitve tu ven ne vidim, ostanejo nam samo še spomini, Evropa kot je bila je izgubljena, imam feeling da se vezi krhajo na vseh področjih, vse se pogreza in izginja. In kdaj se prav obupno držim kakših spominov, zgodb, izročila, ampak vse izginja kot pesek med prsti. Alt-right-u sem naklonjen ampak v končni fazi so to samo halucinacije in blodnje.

V dokumentarcu je dobro povedano in predstavljeno, kako je veliko reči takšnih, ki jih lahko prepoznamo tudi pri nas (pa gre za drugačen setting po št. prebivalcev, zgodovini, speficike itd.).

StarMafijec je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Tako je. Letos se bo pri nas predvidoma rodilo 5 % manj otrok kot lansko leto in tudi najmanjše število rojstev odkar se meri.

Za to je kriva davčna zakonodaja (solidarnost, oskrba starih, solidarnostne penzije) skratka postali smo država starcev, ki skoz gledamo na stare namesto na mlade... v tem je osnovni problem

Ko bomo enkrat izločli penziče iz odločitev, parlamenta in volitev, bo zadeva v 8 letih veliko boljša (2 mandata) dokler pa je naša primarna skrb

1. PENZIJE
2. SOCIALA
3. SOLIDARNOST

Pa bodo delavbci na vedno slabšem in vedno bolj obremenjeni in vedno manj interesirani nadaljevat vrsto.

To je tihi protest ki postaja posredno vse glasnejši...

Vsi so polni ust na MLADIH Svet stoji, ampak hkrati pa non stop delamo za stare

Penzije, lockdown, vse je obrnjeno k srkbi starih, namesto skrbi mladih... starci so vzdrževani člani družbe in morajo bit na zadnjem mestu,

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: negot ()

Mato989: ja ampak malce si šel iz teme. Poanta te teme (in npr videa, ki sem ga prilepil jaz) je, da je celotna Zahodna Evropa z mesti (pa verjetno še kaj zraven) IZGUBLJENA. Tudi če sedaj nekaj spreminjamo zakonodajo in imamo 2 madata.

Fora je, da v 2 mandatih ne moreš popraviti zavoženih stvari, ne moreš iti nazaj na stanje v Evropi npr. leta 1994.

Okej za naprej, da bodo nekatere zadeve (morda) malce boljše se da (če politično premagaš urbanizirane populacije, ki zagovarjajo green deal ter depopulacijo in degrowth - kar je skorajda nemogoče).
Ampak ne moremo zadev več rešiti. To je moja poanta.

StarMafijec je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Tukaj se ne bi strinjal,menim da bi lahko drzava veliko vec naredila za to,ampak njim ni v interesu. Recimo madzari svojim domacim ki imajo vec otrok,dajejo razne bonitete kot so denarni dodatki,cenejsa stanovanja in podobno. Verjemi ce bi bilo isto pri nam,bi sleherni slovenec imel vec otrok. Tko pa npr,imam kolega ki je imel 4 brate,se pravi 5 otrok in so imeli za slabega jurja dodatkov. S tem tezko prezivis tako druzino,sam po drugi strani je fotr krusne peci izdeloval pa so prsli lepo skozi.

Malidelničar je izjavil:

Mato989: ja ampak malce si šel iz teme. Poanta te teme (in npr videa, ki sem ga prilepil jaz) je, da je celotna Zahodna Evropa z mesti (pa verjetno še kaj zraven) IZGUBLJENA. Tudi če sedaj nekaj spreminjamo zakonodajo in imamo 2 madata.

Fora je, da v 2 mandatih ne moreš popraviti zavoženih stvari, ne moreš iti nazaj na stanje v Evropi npr. leta 1994.

Okej za naprej, da bodo nekatere zadeve (morda) malce boljše se da (če politično premagaš urbanizirane populacije, ki zagovarjajo green deal ter depopulacijo in degrowth - kar je skorajda nemogoče).

Dokler smo suznji EU,ki je hlapec USA.. Ne bomo naredili nekih velikih premikov glede te tematike.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kayzon ()

Malidelničar je izjavil:

Demografske statistike so bile uničene v SAMO 10 letih, začelo se je s prvim mandatom Tonya Blaira leta 1997.

Ne vem kaj tale stari UKIP lolek stoka, saj so izvedli brexit, ob njegovi visoki angažiranosti, so pa ja zdaj better off, ko jim ostaja toliko denarja za zdravstvo in socialo, ki se je prej stekal v EU.

Malidelničar je izjavil:

Vse lahko popraviš z dovolj represije... če imigrant ne dela = domov,

če naredi prekršek = izgon

itd itd itd

pač prisilno na ladjo pa izkrcat v Afriki pod spremstvom vojaške ladje... če je upor se sesuje ladja...

potem pa na meji pokat... jebeš človekove pravice, pravice EUja so nad človekovimi... oni majo lahko v svojih državah karkoli hočejo tu je naš red

Samo pomehkuženci to ne upajo, zato pa bomo propadli.

Mato989: to ne gre skozi glede na Listino OZN o človekovih pravicah. Maksimalno je možno okrepiti Frontex in v omejenem obsegu ilegalce vračati nazaj pa potem imaš problem kam jih vračati, pa upoštevanje azilne zakonodaje ... Pa potem vprašanje, kaj narediti z priseljenskimi populacijami ki so že tukaj in imajo uradna državljanstva - npr. nek Molenbeek, Malmö, Marseille - spet tu ni nobenih možnosti.

Miki N ::

Mato989 je izjavil:

itd itd itd

pač prisilno na ladjo pa izkrcat v Afriki pod spremstvom vojaške ladje... če je upor se sesuje ladja...

potem pa na meji pokat... jebeš človekove pravice, pravice EUja so nad človekovimi... oni majo lahko v svojih državah karkoli hočejo tu je naš red

Nakar se boš zbudil, ker ti bo Ahmed trkal na vrata na balkonu.

Folk, ta vojna je izgubljena. Mi smo še nekako na vasi, in gledamo goreče mesto v daljavi.

Malidelničar je izjavil:

Mato989: to ne gre skozi glede na Listino OZN o človekovih pravicah. Maksimalno je možno okrepiti Frontex in v omejenem obsegu ilegalce vračati nazaj pa potem imaš problem kam jih vračati, pa upoštevanje azilne zakonodaje ... Pa potem vprašanje, kaj narediti z priseljenskimi populacijami ki so že tukaj in imajo uradna državljanstva - npr. nek Molenbeek, Malmö, Marseille - spet tu ni nobenih možnosti.

Listine OZN se lahko odjebejo in spremenijo... kdo pa pravi da jo moramo spoštovat če se cela EU odloči drugače je pač drugače... tako kot se USA nekaj odloči je tako

Zakaj se vedno silite in gledate na neke listine OZN... ilegalcev brigajo listine OZN in zakoni, torej se moramo boriti nazaj enako, kot da nas brigajo vsi papirji

Na meji med Pakistanom in Indijo te ustrelijo, pa briga Indijce za OZN tudi če so tam

Enako na meji Irana... itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Mato989 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

itd itd itd

Statisticno od leta 2015,je na socialni malo vec kot 85% imigrantov. Toliko o temu kako dobra delovna sila so.

arnecan1 ::

nejclp je izjavil:

c3p0 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Pajade, imam jasna, precizna in koherentna stališča, za razliko od desnjakarjev tule, ki zgolj kokodakajo parole, kot ene zmešane kure.

Tvoja jasna stališča ne povedo, kako preprečiti, da se Evropa pred našimi očmi ne spremeni v greznico tretjega sveta z nemiri, korupcijo, kriminalom in slabim življenjskim standardom.

Še slabše, ti celo spodbujaš spreminjanje naših dežel v favele.

nejclp je izjavil:

Odvzeli smo jim vzvode moči in jih dali na ketne, ločili cerkev od države, jasno ponavljali kakšni kreteni so, postavili antifašizem, liberalizem in razsvetljenstvo kot aksiom na katerem temelji povojna Evropa.

Aha. Super, je pa en problem, evropa 2023 ni evropa 1980. Nimaste več baze kje črpati rekrute. Oz. je ta še zelo nestanovita.
Bili smo homogeni, razviti in judi so imeli fanj zasidrane lovke v naši kulturi. Danes ni več tako. Smo razpršeni, gospodarsko neperspektivni in judi nimajo več tako železnega prijema kot so nekoč imeli. The goyim know.
Saj se lepo sliši, ti priznam. Ampak to je podobna reč kot z današnjimi otroci "same pravice, nič odgovornosti".

Glede na trenutne trende težko rečem, da vam močno uspeva. Vseeno mislim, da se boš prej naučil leteti kot, da se boj tvoj furry sen uresničil.

Bi prej verjel, da je ponarejen, če bi bili pisavi identični, genijalc. Ves svet po tvoje Židi obvladujejo, pri ponarejevalcih so pa šparali, ali kako?
Kaj hudiča pa je v dnevniku takega, da si ti tako hudo želiš, da bi bil ponarejen?

Prej bi vrjel, če bi bil v isti? A si ti neumen?
Človek tako kot se nauči pisati tako pisavo ima do konca življenja.
Glede izvora dnevnika, se govori, da je njen oče najel enega judovskega pisatelja, da ga spiše, za kar pa mu kasneje ni plačal. Ta pisatelj je iz maščevanja izdal skrivnost že takrat.
Napako delaš ti. Ti smatraš, da so judi vsemogočni. Jasno, da niso. Predstavljaj si raje podjetje. Šef vodi, ne zna vsega in tudi nima vpogled kaj delavci pončnejo. Pogosto sprejme neko rešitev, ki mu ponudi kak podrejeni, čeprav se kasneje izkaže, da je delavec vse to kopiral iz githuba al neki.
Če si dovolj močna firma, boš to novico uspel marginalizirati. Večina ljudi pa nima več kot par tednov spomina.
In tako se je bolj ali manj zgodil dnevnik Ane Frank IMO. Oče je hotel griftati holokavs svojega ljudstva, judovski kongres je videl, da je dnevnik lahko dobra propaganda in so mu ga vzeli za "svojega".
Par desetletji reklamiranja goyimov in smo kjer smo. Dnevnik je postal sveta knjiga goyimov, kateri moramo tja romat vsaj enkrat v življenju, da smo izpopolnjeni.
V resnici pa je eden najbolj trivialno dokazljivo sfejkanih dokumentov holokavsa.
Kolikšen je realen obseg holokavsa, ne vem, vem pa da se ni zgodil kot nam je bil reklamirano.
Samo poglejte kaj vse so pridobili s to marketinško kampanjo. Imajo državo, edino na svetu, kjer državljanstvo lahko pridobiš z genskim testom. Sprani gojimi pa so tiho in kimajo.
Ajde, razen tebe in mene, ki sva anti-semita. :))

Ženska lahko počne karkoli sama hoče, samo nacistična govna so tista, ki bi jim rada predpisovala moralno pravšnjost. Ne vem kakšna je tvoja osebna tragedija z ženskami, ampak dejansko si patetičen.

Ženske so v povprečju bolj animalistične in nevrotične. Nekaj mora regulirati njihovo naravo, drugače ljudstvo umre. To je dandanes več kot očitno. Pa zaradi mene lahko delaš prevale v zraku, da "ne pa ne".

Pizda, prav neverjetno, kako neduhovit in dolgočasen si.

Torej nočeš več streljati homofobov?

Kayzon je izjavil:

Alt-right politiki aaayooo

Meloni: "I would be the first to throw myself into the water to save migrants"
The Prime Minister in the book-interview with the director of Il Giornale Sallusti: I am more pro-European than many who say they are

https://www.agi.it/politica/news/2023-0...

Haha. Košer certified desnica.
Kot Ben Shapiro, ki je zvest ameriki, dokler se ta žrtvuje za Izrael.

Malidelničar je izjavil:

Izven sistematičnega genocida, London in podobne lokacije ne bodo nikoli več take kot so bile. O anglo-saksonih se bo s trenutnimi trendi govorilo samo še v zgodovinskih knjiga.
Kako ta mehki genocid ni žalostna novica, ne vem. Kako je lahko Nirvana tako oprala celo domačo generacijo, da so brezbrižni do tega. Ne samo brezbrižni, še privoščljivi.
Ko se kaj takega dogaja v južnih shithole državah, pa so vsi že z robčkom v rokah in donirao 5 evrov po smsju, ali organizirajo ZN misijo.
Izdajalci, nesluteči pogosto, ampak vseeno izdajalci.

Malidelničar je izjavil:

StarMafijec: meni situacija seveda nič kaj ni všeč ampak realno ne fantaziram, da lahko karkoli naredimo, obrnimo čas nazaj.

Mislim, da bo prihodnjih 100 let velik izziv za Zahod, za življenje na Zahodu. 25 let nazaj sem bil optimist, vse je šlo na gor, vse na boljše, zdaj pa se moram prav prisiliti, da ohranim neko mero optimizma in da ne postanem popolnoma zabediran.

Ampak rešitve tu ven ne vidim, ostanejo nam samo še spomini, Evropa kot je bila je izgubljena, imam feeling da se vezi krhajo na vseh področjih, vse se pogreza in izginja. In kdaj se prav obupno držim kakših spominov, zgodb, izročila, ampak vse izginja kot pesek med prsti. Alt-right-u sem naklonjen ampak v končni fazi so to samo halucinacije in blodnje.

V dokumentarcu je dobro povedano in predstavljeno, kako je veliko reči takšnih, ki jih lahko prepoznamo tudi pri nas (pa gre za drugačen setting po št. prebivalcev, zgodovini, speficike itd.).

Tako je. Zahod bo v naslednjih 100 letih doživel epohalno transformacijo. Po mojem mnenju, mnogo na slabše.
In je tudi res, da se prav smejem, ko mediji omenjajo beli supremacizem kot grožnjo. Izven božje intervencije, ni matematične formule, da bi se beli človek povrnil na status moči, kot ga je imel. Vsaj ne v naslendjih 2-3 stoletjih, realno vrjetno tisočletje.
Enostavno nimamo več ne kulturne ne demografske baze, da bi se kaj takega zgodilo.

Zato se folk čudi, zakaj sem anti-semit. Zato (med drugim) ker tako hipen propad je bil mogoč samo in zgolj z targetirano judovsko intervencijo, eradikacije evropskega človeka preko subverzije kulture. (Na podlagi zgodovinskega maščevanja). Vsa ta dekadenca se je začela s pohodom Hollywooda v našo kulturo. Oni sami pa furajo genske teste za ohranjanje rase. Thanks jews.

Mato989 je izjavil:

StarMafijec je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Za to je kriva davčna zakonodaja (solidarnost, oskrba starih, solidarnostne penzije) skratka postali smo država starcev, ki skoz gledamo na stare namesto na mlade... v tem je osnovni problem

Ko bomo enkrat izločli penziče iz odločitev, parlamenta in volitev, bo zadeva v 8 letih veliko boljša (2 mandata) dokler pa je naša primarna skrb

1. PENZIJE
2. SOCIALA
3. SOLIDARNOST

Pa bodo delavbci na vedno slabšem in vedno bolj obremenjeni in vedno manj interesirani nadaljevat vrsto.

To je tihi protest ki postaja posredno vse glasnejši...

Vsi so polni ust na MLADIH Svet stoji, ampak hkrati pa non stop delamo za stare

Penzije, lockdown, vse je obrnjeno k srkbi starih, namesto skrbi mladih... starci so vzdrževani člani družbe in morajo bit na zadnjem mestu,

Vse zgoraj zagotovo prispeva, ni pa to glavno IMO. Če ženske opereš, da družinsko življenje ni vredno čas in truda, izven sistemičnih posilstev ala The handmaid's tale, je usoda ljudstva zapečatena. In kultura, ki jo konzumiramo zadnjih 60 let je točno targetirana v ta namen.
Sem sicer optimist, da se da prek državnih vzvodov sanirati situacijo, je pa dejstvo, da je že par držav to poskusilo, tudi Danska me drugim, a efekt je bil daleč pot zahtevanim.

Miki N je izjavil:

Mato989 je izjavil:

itd itd itd

Nakar se boš zbudil, ker ti bo Ahmed trkal na vrata na balkonu.

Folk, ta vojna je izgubljena. Mi smo še nekako na vasi, in gledamo goreče mesto v daljavi.

Na žalost je tako.
Vse kar za nadaljno prihodnost lahko upamo, je, ali se bo dovolj vaščanov zbralo in združilo v neko enklavo, ki bo nadaljevala duh svojih prednikov.
Tako je v južni afriki. Oni že živijo našo prihodnost na nek način. Če nisi v ograjeni varovani soseski je vsak korak lahko usoden.
In vrjemite ali ne, tamkajšnje ženske sploh niso tako navdušene nad črnci, ker judovska "hip-hop" propaganda tam nima takega dosega kot pri nas.

arnecan1 je izjavil:

nejclp je izjavil:

c3p0 je izjavil:

nejclp je izjavil:

Tvoja jasna stališča ne povedo, kako preprečiti, da se Evropa pred našimi očmi ne spremeni v greznico tretjega sveta z nemiri, korupcijo, kriminalom in slabim življenjskim standardom.

Še slabše, ti celo spodbujaš spreminjanje naših dežel v favele.

On vrjame, da bo 100 miljonov prišlekov iz trdih vukujebin, v par letih prek poslušanja Nirvane, spreobrnil iz homofobov v degenerirane levičarje.
Ljudje kot so on, so večja grožnja od prišlekov, ker oni onemogočajo rešitve. Oni bi morali prvi na vagone, samo pol me folk grdo gleda, ko to omenim.

fulk: mislim, da je tvoj prvi stavek dejansko najbolj pomemben: Evropa 2023 NI Evropa 1980.

Meni je smešno ker ogromno ljudi tega ne razume :))

Spremembe so pa EPOHALNE. Koliko let je ena generacija - 3o let???

Smo že preko tega, če vzamemo za začetek 1980, lahko bi tudi v kontekstu Zahoda takoj povojna leta 1955, ali pa celo padec Berlinskega zidu 1990, v skrajnem primeru lahko gremo na ne vem post-cold-war leto 1995.

Mislim, da so tvoje ocene glede zatona Zahoda pravilne, zlato obdobje je bilo 19 stoletje, sam ga dajem v obdobje 1818-1918, give or take lahko tudi malo prej (1789) ali malo kasneje (1941/1945). Finta pa je, da ta zaton ZELO POČASI opazimo.

Ker bodimo realni: Kljub vedno večjim problemom načeloma se na Zahodu še vedno dobro živi. Imamo Malmö, Molenbeek, Marseille, Birmingham, ampak nekako masovnih Detroitov nimamo. Gretje imamo, kanalizacija, tekoča voda. Finance so, penzije so, plače ne dohitevajo ampak so izplačane. Če greš v Carrefour/Tesco/Mercator lepo lahko notri kupiš, moko, olje, mleko, banane, ustekleničeno vodo, če se ti zalušta mango ali pa avocado (with toast hehe) ga kupiš, dobiš tudi predpripravljen nabor zamrznjenih obrokov v 'freezing section'. Naročiš se na Netflix. Kdaj greš na koncert Metallice, na kakšno fuzbal tekmo. Kupiš si passata ali pa novo teslo.
Bodimo realni: folk nima razloga da bi paničaril, še posebej če ne živi v Molenbeeku :) :)

Po mojem lahko kljub vsem naraščajočim težavam v leru živimo na izi vsaj 10 let, bom provokativen, morda celo naslednjih 20.

@Malidelničar

Znanstvenega konsenza za generacijo sicer ni, ampak ja tam 20-30 let je priznan okvir.

Se tudi sam strinjam. Zlato obdobje evropskega človeka je bilo nekje 19. stoletje, pa morda še malo 18. in 20. st.
Mešanica demografije, tehnološkega napredka, filozofije, moralnosti in še zmernega judovskega subvertanja.

Sicer si ne delam utvar, da bomo lahko permanentno živeli v zlati dobi. To ni mogoče, nikoli ni bilo.
Bi pa vsaj želel, da se nehamo samouničevati in si zasedemo svoj košček sveta za v daljno prihodnost.
Nejc in Okapi bi vse to radi eradicirali, ker so ideološko sprani. Narava bo vedno skušala diverzificirati.
Diversityja ni brez različnih skupin ljudi.

Glede trenutnega stanja. Da, zaenkrat se še da kulturno živeti, ker živimo na močni inerciji. Treba upoštevati, da nismo še tako daleč, saj večina boomerjev je še živih. Torej na svetu/oblasti je še generacija, ki je zamorca videla zgolj na olimpijskih igrah. Četudi se trudijo biti kulturni cucki, še vedno imajo otroške spomine svojih belih sosesk. To ne gre stran kar tako.
V zda, je šele bela GenZ generacija v manjšini. 2050-2100 bo obdobje, ko bodo naše napovedi občutili tudi normiji na cesti. Nekje prej, nekje kasneje. London recimo prednjači. Tokijo še nekaj časa ne bo v tej fazi.

Sicer pa zaradi tehnologije, nekega masovnega stradanja pomojem ne bo. Še vedno bo oblast nekako spravila skozi teh 2000 kalorij na dan.
Tudi v Zimbabweju in Južni afriki, ni na vidiku masovnega stradanja, čeprav je tamkajšnja črnska oblast priperljala državo do skorajšnjega kolapsa.

Bodo pa vse bonitete napredne civilizacije zamrle. Napredna tehnologija, raziskovanje vesolja, medicina, vsesplošna kakovost itd.

Katere države so trenutno v vzponu? Saj veste.
Mi smo v upadu.
Mešana latinska amerika pa že 100 let hira in se nekako se ne uspe prebiti čez.

fulk je izjavil:

nejclp je izjavil:

Aha. Super, je pa en problem, evropa 2023 ni evropa 1980. Nimaste več baze kje črpati rekrute. Oz. je ta še zelo nestanovita.
Bili smo homogeni, razviti in judi so imeli fanj zasidrane lovke v naši kulturi. Danes ni več tako. Smo razpršeni, gospodarsko neperspektivni in judi nimajo več tako železnega prijema kot so nekoč imeli. The goyim know.
Saj se lepo sliši, ti priznam. Ampak to je podobna reč kot z današnjimi otroci "same pravice, nič odgovornosti".

Glede na trenutne trende težko rečem, da vam močno uspeva. Vseeno mislim, da se boš prej naučil leteti kot, da se boj tvoj furry sen uresničil.

Pajade, zoomerji so večinoma levi do amena, naciji ste pa za njih navadni cringe virdoti. Pizdakal si, da nimam alternative na tvojo "rešitev migrantskega vprašanja", pa sem jo dal, zagotovo rešitev ni fašizem, rasizem in nov holokavst.

fulk je izjavil:

Prej bi vrjel, če bi bil v isti? A si ti neumen?.

Ne, nisem neumen. Prva stvar, ki bi jo človek naredil, če bi hotel ponarediti pismo, bi bila ta, da bi skušal čimbolj posnemati pisavo tistega, ki naj bi pismo napisal.

fulk je izjavil:

Človek tako kot se nauči pisati tako pisavo ima do konca življenja..
Pajade, iz katere riti si pa to potegnil?
Jaz imam bistveno drugačno pisavo, kot sem jo imel pri 11tih letih. Bi človek mislil, da so tiste razglednice, ki sem jih poslal domačim iz kolonije, ponarejene.

fulk je izjavil:

Glede izvora dnevnika, ...marketinško kampanjo. Imajo državo, edino na svetu, kjer državljanstvo lahko pridobiš z genskim testom. Sprani gojimi pa so tiho in kimajo..

Večini goyimov dol visi za dnevnik Ane Frank. V bistvu se z njim ukvarjate samo še fašisti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejclp ()

fulk je izjavil:

@Ajde, razen tebe in mene, ki sva anti-semita.

Jaz nisem antisemit, mislim pa, da je lahko fašist vsak, ne glede na barvo kože.

fulk: kar dobra strateška ocena.

Iz tega vidika je paničarjenje v tej temi nekako "smešno" ker drži da inercija je močna. Plus seveda so boljša in slabša območja. Celo znotraj držav - v ZDA imaš določena izjemno zdrava in perspektivna jedra in ZDA imajo nasploh največjo možnost, da se nekako (za mišjo dlako) "rešijo" (demografija, energetika, prehrambena varnost, vojaške kapacitete, finančna moč).
Mencinger je 20 let nazaj govoril o bankrotu ZDA, zdaj pa se sam vedno bolj nagibam k temu, da bodo ZDA ohranile moč v tem stoletju in se udarile s Kitajci v (upajmo) novi (le hladni) vojni.

Zato kupujem U.S stocks in manj Evropskih :)

Latinska Amerika je po eni strani izgubljena priložnost, zato ker so nekatere države imele močan belski, evropski pečat (Čile, Argentina, Urugvaj, celo Venezuela, Kolumbija) in tega niso sami uspeli izkoristiti. Celo 100 let nazaj so imeli močne gospodarske kapacitete (Argentina) osnovo za izkoriščanje naravnih virov in izgradnjo srednjega razreda (Venezuela pred 1950) ali pa so že bile pozicionirane v mislim da TOP-15 po BDP/Capita (Urugvaju so upravičeno pravili 'južnoameriška Švica').

Jaz recimo mislim, da zaradi recimo inercije bo verjetno Zahod še gladko zmagal vojno v Ukrajini proti Rusiji, ki se ji dejansko vidi da je gospodarsko/vojaško/ekonomsko propadla. In to bo malo delusional ker bodo preštevilni to videli kot znak moči.
Tajvan je seveda neznanka in kako bi izgledala ofenziva Kitajske.

Nenaden padec Rusije je dejansko dobra zgodba za Zahod, kjer se lahko veliko naučimo: kvazi velesila, sedež v VS OZN še iz drugih časov, neka wunderwaffe ala Kinzhal, Armata, Su-57, potem pa taka sramota in poraz na bojišču. Dejansko so se osmešili, če Ruse primerjamo z vojaško akcijo Američanov in Britancev v Iraku in Afganistanu (ki so se morali še oskrbovati čez morje po luftu).
Morda bo ta šok za Rusijo podoben kot šok za cersko Rusijo po Port Arthurju ko so jih zgazili Japonci, kdove? (za več info beri temo tu na Slo-Tech-u, zelo dobra debata!)

Ampak tak šok bo enkrat v naslednjih letih prišel za Zahod IMHO, nek dogodek ne vem kaj, morda vojaški poraz proti Kitajcem in nato interni nemiri ....

arnecan1 ::

Malidelničar je izjavil:

fulk: mislim, da je tvoj prvi stavek dejansko najbolj pomemben: Evropa 2023 NI Evropa 1980.

Meni je smešno ker ogromno ljudi tega ne razume :))

Spremembe so pa EPOHALNE. Koliko let je ena generacija - 3o let???

Smo že preko tega, če vzamemo za začetek 1980, lahko bi tudi v kontekstu Zahoda takoj povojna leta 1955, ali pa celo padec Berlinskega zidu 1990, v skrajnem primeru lahko gremo na ne vem post-cold-war leto 1995.

Mislim, da so tvoje ocene glede zatona Zahoda pravilne, zlato obdobje je bilo 19 stoletje, sam ga dajem v obdobje 1818-1918, give or take lahko tudi malo prej (1789) ali malo kasneje (1941/1945). Finta pa je, da ta zaton ZELO POČASI opazimo.

Ker bodimo realni: Kljub vedno večjim problemom načeloma se na Zahodu še vedno dobro živi. Imamo Malmö, Molenbeek, Marseille, Birmingham, ampak nekako masovnih Detroitov nimamo. Gretje imamo, kanalizacija, tekoča voda. Finance so, penzije so, plače ne dohitevajo ampak so izplačane. Če greš v Carrefour/Tesco/Mercator lepo lahko notri kupiš, moko, olje, mleko, banane, ustekleničeno vodo, če se ti zalušta mango ali pa avocado (with toast hehe) ga kupiš, dobiš tudi predpripravljen nabor zamrznjenih obrokov v 'freezing section'. Naročiš se na Netflix. Kdaj greš na koncert Metallice, na kakšno fuzbal tekmo. Kupiš si passata ali pa novo teslo.
Bodimo realni: folk nima razloga da bi paničaril, še posebej če ne živi v Molenbeeku :) :)

Po mojem lahko kljub vsem naraščajočim težavam v leru živimo na izi vsaj 10 let, bom provokativen, morda celo naslednjih 20.

Tako so verjetno govorili pametni ljudje tudi v Rimskem imperiju. Po letu 160 n.š. so se opazile prve večje razpoke, ampak je izgledalo, da je cesarstvo še vedno nepremagljivo. Vse se je slabšalo do leta 235 n.š., ko se je zdelo tam okoli 260 n.š, da prihaja konec sveta. Okoli 280 n.š. je prišlo do zboljšanja, ampak to je bilo samo navidezno. Cesarstvo je životarilo do 450, ko so popolnoma propadli.

Kje je Evropa ta trenutek, je težko reči. Osebno bi rekel, da se je dekadenca začela s študentskimi nemiri leta 1968 in bi to primerjal z časom po cesarju Tiberiju okoli 40 n.š. Pod Trajanom in Hadrijanom je bil imperij nato navidezno na višku, tako kakor Zahod nekje leta 1980. No. tja do leta 160 n.š. so še živeli dobro, nekako tako kakor živimo sedaj in ne vidimo propada, mislimo, da bo trajalo večno. Brez truda in žrtvovanja.

Do leta 235 je imperij še vzdrževal navidezno zunanjo moč, znotraj pa so bili gnili. Mi smo sedaj nekje med letoma 167 in 235. Bližje 167. Tako da še imamo nekaj let pred seboj.

Čisto možno, da bomo doživeli konzervativno kontrarevolucijo in bomo podaljšali življenje Zahodnega sveta, kar je uspelo tudi Rimu. Mogoče pride celo do katarze in se izognemo propadu, kar Rimu ni uspelo. Samo slabo kaže. Naša mladina je slabotna, v ZDA jih več kakor 20% ni več biološkega spola, ampak nekaj drugega, "barbari" med nami pa so vedno številčnejši in še vedno "prvinski". Tudi oni bi kakor barbari v 4. stoletju uživali ekonomske blagodeti, ne bi pa k temu prispevali s spremembo življenjskega sloga, kateri je prispeval k ekonomskemu blagostanju.

Nekako v slogu pregovora "hočes da se j...š a da nečeš da ti u..e"

nejclp je izjavil:

Torej nočeš več streljati homofobov?

Zakaj bi streljal homofobe? Itak homofobi najbolje goltajo, baje. Zapreš homofoba in nacija v sobo, pa se po par urah že cuzata v 69 pozi.

nejclp je izjavil:

Ženske so v povprečju bolj animalistične in nevrotične. Nekaj mora regulirati njihovo naravo, drugače ljudstvo umre. To je dandanes več kot očitno. Pa zaradi mene lahko delaš prevale v zraku, da "ne pa ne".

Revše bogo, še sebe ne znaš porihtat, pa bi rad reguliral druge?

Malidelničar je izjavil:

Nenaden padec Rusije je dejansko dobra zgodba za Zahod, kjer se lahko veliko naučimo: kvazi velesila, sedež v VS OZN še iz drugih časov, neka wunderwaffe ala Kinzhal, Armata, Su-57, potem pa taka sramota in poraz na bojišču. Dejansko so se osmešili, če Ruse primerjamo z vojaško akcijo Američanov in Britancev v Iraku in Afganistanu (ki so se morali še oskrbovati čez morje po luftu).
V bistvu bojo Rusi najebali, ker je putinu uspelo iz Rusije narediti desnjakarsko fašistično vukojebino.Woke amerika pa še kar širi svoj vpliv.

Če je seveda republikanci ne bojo spremenili v fašistično vukojebino.

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

Pajade, zoomerji so večinoma levi do amena, naciji ste pa za njih navadni cringe virdoti. Pizdakal si, da nimam alternative na tvojo "rešitev migrantskega vprašanja", pa sem jo dal, zagotovo rešitev ni fašizem, rasizem in nov holokavst.

Jaz pa nisem tako prepričan. Toliko "nazi" materiala na netu od mladičev v celem svojem življenju nisem še videl.
Zadnjič je trendal "Ban the ADL" na Xu.

Veliko jih je res homotov, se strinjam.
Ampak a ni zadnjič nekdo tu linkal anketo, ki je bila precej šokantna? Sem pozabil o čem se je že šlo, vem da nekaj kontroverznega, in da je bilo presenetljivo obrnjeno na našo stran. Ali je bil anti-feminizem al neki.

Ironično, tudi novi prišleki nam bodo pomagali.

Ne, nisem neumen. Prva stvar, ki bi jo človek naredil, če bi hotel ponarediti pismo, bi bila ta, da bi skušal čimbolj posnemati pisavo tistega, ki naj bi pismo napisal.

Saj ni diametralno nasprotna, ampak težko je ostarelega pisca navaditi povsem nove pisave.
In še posebej moraš upoštevati, da takrat niso imeli interneta, ki bo vse to skompajlal in preverjal. Tista njena pisma, najbrž sploh niso vedeli, da se bodo kdaj pojavila, da so se lahko izgubila. Da so na drugem koncu sveta.
Lahko je danes se delat pametnega, ampak spomni se časev, če si dovolj star, ko še ni bilo interneta. Kar si prebral v mesečni reviji je bilo to to. Morda če si poznal kakega bolj svetskega človeka, si izvedel kaj več.

Po drugi strani, glede na to, da so že takrat si lastili večji delež pomembnih medijev, kdo pa jim bo zares oporekal? Naziji so itak bili močno marginalizirani.

Samo poglej ADL. Vi normiji smatrate to kot neko pravičniško organizacijo, a v resnici je bila ustanovljena za to, da so judi branili juda, ki je posilil in ubil 13-letnico, krivdo pa naprtil nekemu črncu.
Leo Frank @ Wikipedia
Vpraši tvojega prijatelja Okapija, če ve za to?
Danes hočeju Leotu še spomenik narediti, ker "smo ga linčali".
100 let vas že vlečejo za nos, pardon the pun, vi ne posumite nič. Zakaj bi bilo z dnevnikom kaj drugače? Tudi, če je vse lepo dokumentirano.
Samo zato, ker so vas tako zdresirali, da si ne drznete omeniti izbrano ljudstvo v negativnem konteksu.
Ajde, razen tebe nejc, ki si so-anti-semit.

Pajade, iz katere riti si pa to potegnil?
Jaz imam bistveno drugačno pisavo, kot sem jo imel pri 11tih letih. Bi človek mislil, da so tiste razglednice, ki sem jih poslal domačim iz kolonije, ponarejene.

Profesionalni forenzik, ti garantiram, bi odkril iste poteze. Nimaš tako različne.
Kot drugo, tudi če. Pisma in dnevnik kronološko nista bili spisani tako daleč narazen, da bi lahko pisava bistveno evolvirala.
Kevčjemu par let razlike med pismom in omenjenim dnevnikom.

Večini goyimov dol visi za dnevnik Ane Frank. V bistvu se z njim ukvarjate samo še fašisti.

Strinjam se, da veliko goyimov resnica ne briga. Zato so bili tako šokirani, ko je Kanye izpostavil jude. Češ, da ne jemlje tablet, da je zblaznel itd.
Ultimativno gre v njihovo škodo, ampak ok, imamo kar imamo.

https://www.newsweek.com/lex-fridman-ka...

Poglej si intervju. Lex reče Ye-ju: "To niso bili judi, ki so ti storili slabo, ampak posamezniki".

Ko intervjuja Sam Altmana o chatGPT

Pa odpre intevrju z (parafriziram) "what about the danger to us jews".

:))
Goyimom pa gladko mimo glave, ker so zdresirani, da se tega ne sme slišati.

fulk je izjavil:

nejclp je izjavil:

Jaz pa nisem tako prepričan. Toliko "nazi" materiala na netu od mladičev v celem svojem življenju nisem še videl.
Zadnjič je trendal "Ban the ADL" na Xu.

Ti mogoče nisi prepričan, zgleda pa, da republikanci so, sicer ne bi z njihove strani padali predlogi, da se starost za volilno pravico dvigne na 25 let. Zgleda kakšne raziskave pogledajo.

Plus, na Xu? Fuckme, moraš bit zadnje čase res navdušen nad Muskom, anede, glede na to, da je poskrbel za renesanso nacijev na twitterju.

fulk je izjavil:

Veliko jih je res homotov, se strinjam.

Homoseksualcev in transov mate na vaši strani ravno toliko, kot jih je na levi, samo bolj zmedeni so.
Tudi Peter Whittle, ki v zgornjem videu jamra o propadu Londona je gej, ki stoka, da nas bo woke pogubil (četudi mu je woke omogočil, da je odkrit gej), pa tale trans ženska, Jessica Watkins https://youtube.com/shorts/o2Zqo2ey-ro?... ki je fasala dobrih osem let zapora, zaradi napada na Capitol, je na vaši strani.

Zdaj moleduje, da ji MTG in drugi republikanci, ki pravijo, da obstajaja samo biološki spol, zrihtajo ženski zapor, ker je kot ženska v moškem zaporu ogrožena. https://x.com/J6ssicaWatkins/status/169...

Dejansko ste eni zmedenčki.

fulk je izjavil:

Ironično, tudi novi prišleki nam bodo pomagali.

Itak, ko bojo vse ženske v burkah, bojo končno regulirane po tvojem okusu.

fulk je izjavil:

Saj ni diametralno nasprotna, ...

Skratka, teorijico zarote boš podprl z novimi teorijicami zarote?

fulk je izjavil:

Strinjam se, da veliko goyimov resnica ne briga. Zato so bili tako šokirani, ko je Kanye izpostavil jude. Češ, da ne jemlje tablet, da je zblaznel itd.
Ultimativno gre v njihovo škodo, ampak ok, imamo kar imamo.
No ja, Kanye med levaki itak velja za joke. Predvsem desnjakarji so bili šokirani, tisti, ki so gledali Aleksa Jonesa, oni vejo, da je slaba optika, če odkrito braniš Hitlerja. Ni še čas, anede, fašistek?

Zgodovina sprememb…

Polda ::

Na Lampeduso v 48 urah več kot 8k migrantov. Evropa gre v 3PM
Konec je kapitulirali smo. Nismo zmožni varovati meja teh ileglanih pijavk , ko so enkrat tukaj ne moreš več znebiti.
Levičarji so zadovolni s tem stanjem desničarji pa nesposobni zaustaviti.

Kar se pa tiče Slovenije pa nam vladajo totalni idioti.
Včeraj zvečer 24 ur notranje ministrstvo sekretarka pravi, da Slovenska policija odlično varuje mejo :)) resno naši policisti so samo še Taxisti pa kakšno varovanje meje je to, da vse ilegalce ujete na meji prepeljejo na VIČ kjer se potem lahko svobodno sprehajajo.
Notranji minister robotska papiga Poklukar pa je govoril s Hrvaškim kolegom Božinovićem in sta se dogovorila, da bosta delovala proti tihotapskim združbam katere vozijo migrante na Slovensko mejo :)) a Hrvaška policija ima usmeritev,d a migrante vozi v bližino Slovenske meje :))
Mislim notranje ministrstvo v trenutnem sklicu ima najbolj zabito neumne ljudi kar jih premoremo totalni butalci.

Aja potem pa se ta naš minister Poklukar čudi zakaj Avstrija podaljušuje nadzor na meji ? Resno ? Policija v državo spusti letos 36k migrantov ostalo jih je mogoče 500 in potem se ta butalc sprašuje zakaj Avstrija podaljšuje nadzor na meji.

Na Lampedusi razglasili izredne razmere zaradi prihoda več tisoč prebežnikov

Oblasti na Lampedusi so razglasile izredne razmere zaradi več tisoč prebežnikov, ki so v zadnjih dneh s plovili prispeli na otok, je sporočil tamkajšnji župan Filippo Mannino

arnecan1 je izjavil:

Mr.B je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Mr.B je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Mr.B je izjavil:

arnecan1,
sej ti ni potrebno potrjevati in to veckrat, da ce nebi imel oprane glave, bi zagotovo uvidel, da dostoja placa ki zadosti potrebe po preziveju in cloveku dostojnem zivljenju, nikakor ne povzrocijo propada podjetnistva, kot tudi nullirajo potrebo po uvozu migrantov, v katerikoli kontekstu.

Ne vem, zakaj mi odgovarjaš, če imam oprano glavo. A me hočes spraviti na pravo pot? Levica bo poskrbela za dostojen plače? Na kakšen način? Da bomo počasi vsi na minimalni plčači razen 2 ustavnih sodnikov, 18 zdravnikov in elektro kramarja Holoba?

Lahko pa greš na Kitajsko. Tam nimajo spranih glav, ker živijo v takšnem čudovitem političnem sistemu.

P.S.: Nisem proti migrantom v principu, samo uvažanje milijonov kozjejebcev s srednjeveško mentaliteto, kateri častijo puščavskega pedofila in glavorezca, vsekakor ni pridobitev za EVropo.

Se en, ko mu ne rata, pa upa na argumentacijo s pomocju kitjskega argumenta. Pa pusrimo da ne znas podati, koliko so jih uvozili kitajci:))
In, da kot si sam opran s strani medijskih kampanj, da podas
uvažanje milijonov kozjejebcev
,
nebi bilo potrebe ce bi normalno plčevli, ampak tebe skrbi, kaj bo sosed rekel, ko bos mel pred bajto dve leti star avto.
Da samo normalno / dostojno je potrebno cloveka placevati za opravlheno delo, pa potreb po imigrantih ne bo. Ti se pa sedaj deri v kontekstu kitajci, socializem smrt zakapital, itd. To je super argument, baje morda v kaksni meta / maga debati.

1. Nonstop cviliš o gnilobi Zapad in vrednotah Čine. Zato ti pravim, da naredi nekaj, ne jokaj in pojdi tja v svobodo.

2. Če bi politika mislila resno z delovno silo, bi izdali dovoljenja Ukrajincem, Filipincem, Indijcem.... ampak dokler nam boste takšni solili pamet, bomo uvažali ljudi, kateri mislijo, da v Evropi vsi nosijo Rolexe, vozimo Ferrarije in imamo v postelji Sharon Stone

Zagotovo je kriv kitajec, da prodajalec sladoleda ne zasluzi za dostojno zivljenje. Tvoja idokriniranost je popolna.
PS: predlagam da si odpres se eno kitajsko kramarijo od teme, ker sem preprican, da ce bos tako nadaljeval, bos obdolzilk kitajce za imigrantski val x.x

Predlagam, da si odpreš vizo in greš na Kitasko. Skupaj s Sukičevo, Merklovo in podobnimi.

Tam boste lahko trosili bedarije. Če vam bodo pustili seveda.

Kar se tiče tega prosilca za azil iz Burindija kateri bi moral biti izgnan so v vladi kot kaže našli rešitev ?

Podatki, da so Avgusta zaščito dobili v Sloveniji 8 migrantov iz Burundija. Še nikoli ni bilo nobenega iz Burundija.

Torej če ne moreš deportirati pa jim daj status begunca...

Kayzon je izjavil:

Na Lampedusi razglasili izredne razmere zaradi prihoda več tisoč prebežnikov

Oblasti na Lampedusi so razglasile izredne razmere zaradi več tisoč prebežnikov, ki so v zadnjih dneh s plovili prispeli na otok, je sporočil tamkajšnji župan Filippo Mannino

To, da imamo meje in naši oblastniki se jih ne trudijo zaščitit, je znak, da omogočajo genocid "svojih" narodov. In bi morali biti obravnavani kot izdajalci.

Kaksna je sploh resitev,situacija postaja iz dneva v dan hujsa.

Ste pripravljeni protestirat v zivo?

Rešitev je streljanje vseh ki pridejo več kot 1 državo od EU držav... 1 mesec pa nobenga več ne bo blizu...

Ti majmuni razumejo samo silo... tako pač to je, za njih smo šibki kmeti ki jih je treba ropat.

Rešitve NI.
Protestiranje ne bo pomagalo saj trenutna vlada ima zapisano v koalicijski pogodbi podiranje ograje, nič več vračanja na Hrvaško in sprememba azilnega zakona, da bo bolj prijazen tujcem.

Kar se tiče EU ti so popolnoma brez moči medtem pa notranja ministrica Vulva Johanson med govorm predsednice komisije kvačka.

Italija je gotova. Levičarji podpirajo prihod migrantov Giorgia meloni popolnoma nemočna samo volilce je naplahtala s neko pomorsko blokado sedaj pa ne ve kaj bi naredila.

@Kayzon
Pač, ja. Nek "show of force".
Tej migranti niso glih tako zabiti, da ne vedo kaj se dogaja. Večina jih ima telefone in spremlja novice.
V kolikor, damo jasno sporočit, da prehod ni niti slučajno samoumeven, vsaj en del se bo obrnil.

Rešitev, če je kakšna, je večplastna.

Pojačanje nepropustnosti meje.
Reklamne kampanije v migrantskih deželah, da se ne splača prideti k nam.
Pomoč tem državam.
Narediti domačo družbo manj tolerantno.
...

Je pa tako, a imamo shabbos goye na oblasti in se kaj takega ne bo zgodilo.

Mato989 je izjavil:

Rešitev je streljanje vseh ki pridejo več kot 1 državo od EU držav... 1 mesec pa nobenga več ne bo blizu...

Ti majmuni razumejo samo silo... tako pač to je, za njih smo šibki kmeti ki jih je treba ropat.

Tko nekako. Tisti mohamedanski alpinist je vedel, da hujšega se mu ne more zgoditi, zato ni niti pretirano grozil lastnikom stanovanja z nožem.
Podobno kot, da pride lisica v kokošnjak brez petelina. Nikamor se ji ne mudi, enostavno vzame kar ji zapaše.

In to oni vsi vedo, zato ker med sabo se pogovarjajo, spremljajo novice in vrjetno že leta kroži meme o mehkih evropejcih, lahkih ženskah, zastonj denarju itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fulk ()

svecka ::

Politiki so kasta zase, briga njih za vas. Oni lepo čičajo v ograjenih bajtah z varnostniki in jih briga, če vas migranti dnevno posiljujejo/ropajo ali vam ugrabijo otroke. dokler sami ne bodo občutili tega, se ne bo nič spremenilo. Ker tako levi kot desni ne delajo nič. Volitve so itak farsa, še sploh EU volitve, kjer vladajo fašisti, ki za njih veljajo drugačna pravila kot za rajo.

StarMafijec ::

Ali ni Melonijeva fašistka? Si tako paniko zganjali, sedaj pa business as usual.

svecka ::

Melonijeva je dober nategnila vse. Kao family first, potem pa prstek v rito. Tako kot vsi ostali politiki.

StarMafijec je izjavil:

Ali ni Melonijeva fašistka? Si tako paniko zganjali, sedaj pa business as usual.

Kaj lahko sploh Melonijeva naredi? Nekaj se je menila z libijsko vlado in podpisala nek sporazum. Pa očitno ne velja, ker še vedno hodi folk na Lampeduso. Pa istočasno še naval po Balkanski poti.

Lahko sprejme zakon da imigrantov več ne bodo sprejemali ampak jih pometali v morje ali streljali ker sprejme zakon da prehod meje brez papirjev postane kaznivo dejanje in je zagrožena shoot as you are kazen če se ne obrnejo po 2 opozorilih ustnih

Malidelničar je izjavil:

StarMafijec je izjavil:

Kaj lahko sploh Melonijeva naredi? Nekaj se je menila z libijsko vlado in podpisala nek sporazum. Pa očitno ne velja, ker še vedno hodi folk na Lampeduso. Pa istočasno še naval po Balkanski poti.

Melonijeva naj naredi tisto kar je obljubljala pred volitvami in tisto kar je vsa ta leta trobila v opoziciji to je pomorska blokada. Ampak sedaj se je posrala v gate.
Prejšnjo ministrico katera je bila grozna Lamorgese je Meloni pozivala k odstopu za pol manj migrantov kot jih ima Meloni.
««
26 / 47
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RTV prispevek (strani: 1 2 3 474 75 76 77 )

Oddelek: Loža
3821388948 (1574) Gagatronix
»

Kanadsko prebivalstvo se je prvič povečalo za več kot 1 milijon (Letna rast 2,7%) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17122310 (1918) Mr.B

Kako dvigniti populacijo starjoče Evrope? (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Problemi človeštva
1242100306 (73988) vostok_1

Več podobnih tem