» »

Imigrantski val 2.0

Imigrantski val 2.0

««
17 / 47
»»

arnecan1 ::

fujmoderator je izjavil:

Da, tako je. Sterilne egotripaše iz slovenceljskega podeželja bi nadomestil z nekom od katerega dejansko je neka korist in od katerih ima država dejansko nekaj namesto neskončnega plačevanja subvencij. Z ljudmi, ki bi bili hvaležni za izboljšanje svoje situacije v zameno za parazite od katerih nihče nima nič, samo stroške, kadar jim gre slabo in ničesar kadar jim gre dobro. Da o nataliteti sploh ne govorim.

In tukaj problem ni v meni ampak v tebi. Da si manj koristen za državo in bolj seksualno nesposoben od črnega shiranca iz Afrike.

Me prav zanima ali bi se oni pritozevali, da se ne da zelenjave gojiti, nabijali cene pšenice in naredili svoje kmetije za svoje majhne privatne Auschwitze.

Ker, a veš, zame je človek človek (kot uči tvoja lastna religija, ki se je sam ne držiš), nepotrebna zgaga pa nepotrebna zgaga. In v tem momentu zgodovine, to niso begunci, ki bi radi boljše življenje ampak zgage, ki imajo vse, pa se jim ne da delat in raje zažirajo druge.

Dobro čitaš ljudi kar preko interneta. Seksualno sem manj sposoben od črnega shiranca iz Afrike? Ne gojim zelenjave, nabijam cene pšenice, sem kristjan.... ampak saj veš kaj pravijo, tudi pokvarjena ura ima dvakrat na dan prav. Če dosti govoriš, je vmes tudi kaj pravilnega.

Napisal si: Z ljudmi, ki bi bili hvaležni za izboljšanje svoje situacije v zameno za parazite od katerih nihče nima nič, samo stroške, kadar jim gre slabo in ničesar kadar jim gre dobro Vidiš, jaz vidim stvari čisto drugače. Večina domačinov dela in plačuje za emigrante, kateri so nadpovprečno na socialni. Tudi druga in tretja generacija. Imaš pa seveda tudi domače luzerje. So vedno bili in vedno bodo. Sedaj uvažamo pa še tuje luzerje. Ki pa so povrh še bolj nasilni od naših luzerjev. Toliko o človeški neumnosti.

Sedaj čakam, da mi boš razložil, zakaj so ZDA tako nasilne. Bolj kakor vse ostale Zahodne države, precej bolj kakor Rusija. Ampak poglejmo stvari z drugega zornega kota. V ZDA je 13,9% prebivalstva odgovornega skoraj za 55% vseh umorov.

Povedano drugače, če vzamemo stopnjo umorov, katere povzročijo beli američani, torej brez hispancev ali črncev, je 2,2. To je manj kakor nekatere evropske države, npr. Latvija, Belorusija, Moldavija, Ukrajina, Kosovo. Latinosi imajo stopnjo 3,6, črnci pa 15,5. Celotne ZDA imajo 5,0. Za Azijce nimam podatka, ampak imajo pa manj kakor belci.

Torej imajo črnci v ZDA eno najvišjih stopenj umorov na svetu, podobno kakor Salvador, Honduras, Jamajka, Mehika.... in sedaj mi bo nekdo rekel, da kultura ni važna. Seveda je važna. In zato je potrebno paziti, koga spustiš v državo. Ali ameriške črnce ali ameriške aziate. To je vprašanje sedaj.

fujmoderator ::

arnecan1 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

Da, tako je. Sterilne egotripaše iz slovenceljskega podeželja bi nadomestil z nekom od katerega dejansko je neka korist in od katerih ima država dejansko nekaj namesto neskončnega plačevanja subvencij. Z ljudmi, ki bi bili hvaležni za izboljšanje svoje situacije v zameno za parazite od katerih nihče nima nič, samo stroške, kadar jim gre slabo in ničesar kadar jim gre dobro. Da o nataliteti sploh ne govorim.

In tukaj problem ni v meni ampak v tebi. Da si manj koristen za državo in bolj seksualno nesposoben od črnega shiranca iz Afrike.

Me prav zanima ali bi se oni pritozevali, da se ne da zelenjave gojiti, nabijali cene pšenice in naredili svoje kmetije za svoje majhne privatne Auschwitze.

Ker, a veš, zame je človek človek (kot uči tvoja lastna religija, ki se je sam ne držiš), nepotrebna zgaga pa nepotrebna zgaga. In v tem momentu zgodovine, to niso begunci, ki bi radi boljše življenje ampak zgage, ki imajo vse, pa se jim ne da delat in raje zažirajo druge.

Dobro čitaš ljudi kar preko interneta. Seksualno sem manj sposoben od črnega shiranca iz Afrike? Ne gojim zelenjave, nabijam cene pšenice, sem kristjan.... ampak saj veš kaj pravijo, tudi pokvarjena ura ima dvakrat na dan prav. Če dosti govoriš, je vmes tudi kaj pravilnega.

Vem. Primitivci ste povsod enaki, na internetu ali do kolen v gnoju.

arnecan1 je izjavil:

Napisal si: Z ljudmi, ki bi bili hvaležni za izboljšanje svoje situacije v zameno za parazite od katerih nihče nima nič, samo stroške, kadar jim gre slabo in ničesar kadar jim gre dobro Vidiš, jaz vidim stvari čisto drugače. Večina domačinov dela in plačuje za emigrante, kateri so nadpovprečno na socialni. Tudi druga in tretja generacija. Imaš pa seveda tudi domače luzerje. So vedno bili in vedno bodo. Sedaj uvažamo pa še tuje luzerje. Ki pa so povrh še bolj nasilni od naših luzerjev. Toliko o človeški neumnosti.

Sedaj čakam, da mi boš razložil, zakaj so ZDA tako nasilne. Bolj kakor vse ostale Zahodne države, precej bolj kakor Rusija. Ampak poglejmo stvari z drugega zornega kota. V ZDA je 13,9% prebivalstva odgovornega skoraj za 55% vseh umorov.

Ker so polne redneckovskih primitivcev. Tako kot Slovenija.

arnecan1 je izjavil:

Povedano drugače, če vzamemo stopnjo umorov, katere povzročijo beli američani, torej brez hispancev ali črncev, je 2,2. To je manj kakor nekatere evropske države, npr. Latvija, Belorusija, Moldavija, Ukrajina, Kosovo. Latinosi imajo stopnjo 3,6, črnci pa 15,5. Celotne ZDA imajo 5,0. Za Azijce nimam podatka, ampak imajo pa manj kakor belci.

Torej imajo črnci v ZDA eno najvišjih stopenj umorov na svetu, podobno kakor Salvador, Honduras, Jamajka, Mehika.... in sedaj mi bo nekdo rekel, da kultura ni važna. Seveda je važna. In zato je potrebno paziti, koga spustiš v državo. Ali ameriške črnce ali ameriške aziate. To je vprašanje sedaj.

Povedano drugače, beli redneckovski primitivci zajedajo vse ostale "ne bele" do te mere, da so prisiljeni v kriminal. Ergo, znebiš se rasistov, pa nimaš več težav z drugimi, dokler se rasisti ne zaredijo pri njih. Tudi teh se znebiš. In imaš mir.

Tebe bomo lepo izselili brez kreditnih kartic v kakšno centralnoafrišmko državo, pa da te vidimo, koliko časa boš zdržal brez kriminala. Primitivec.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Kayzon ()

lynxslo5 ::

fujmoderator je izjavil:

Povedano drugače, beli redneckovski primitivci zajedajo vse ostale "ne bele" do te mere, da so prisiljeni v kriminal. Ergo, znebiš se rasistov, pa nimaš več težav z drugimi, dokler se rasisti ne zaredijo pri njih. Tudi teh se znebiš. In imaš mir.

Tebe bomo lepo izselili brez kreditnih kartic v kakšno centralnoafrišmko državo, pa da te vidimo, koliko časa boš zdržal brez kriminala. Primitivec.

Uporabniško ime gixyki
Čas prve prijave 04.07.2023 09:29:53

lynxslo5 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

Uporabniško ime gixyki

Kaj je smrkavec? Spet zmanjkalo argumentov, moj čas registracije ti ne da v ničemer prav, rasistični smrad. Ja vem, da ne razumeš, tisti begunci v čolnu pa razumejo, bežijo pred takšnimi kreteni.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: mailer ()

fujmoderator je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

Uporabniško ime gixyki

U točno, še en rasist. Tebe bomo tudi izselili tja. Pa še nekaj 10 tisoč slovenceljnov z družinami in bo enkrat za vselej mir.

Lahko izseliš tudi celo rasistično Japonsko v Nigerijo, ker imajo na Japonskem tako malo črncev in celo Nigerijo na Japonsko in bomo videli, kako bo čez 25 let.

Japonci bodo imeli nafto in dve žetvi na leto ter še bolj cvetočo državo.

Nigerijci bodo imeli veliko razrušenega betona in še slabše življenje, ker ne bodo imeli dveh žetev, ampak mrzle zime in dosti manj pridelka ter praktično nič surovin razen lesa.

To ni rasistično, ampak dokaj sigurna napoved za prihodnost.

fujmoderator je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

Uporabniško ime gixyki

Kaj je smrkavec? Spet zmanjkalo argumentov, moj čas registracije ti ne da v ničemer prav, rasistični smrad. Ja vem, da ne razumeš, tisti begunci v čolnu pa razumejo, bežijo pred takšnimi kreteni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

arnecan1 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

Uporabniško ime gixyki

U točno, še en rasist. Tebe bomo tudi izselili tja. Pa še nekaj 10 tisoč slovenceljnov z družinami in bo enkrat za vselej mir.

Lahko izseliš tudi celo rasistično Japonsko v Nigerijo, ker imajo na Japonskem tako malo črncev in celo Nigerijo na Japonsko in bomo videli, kako bo čez 25 let.

Nigerijci bodo imeli veliko razrušenega betona in še slabše življenje, ker ne bodo imeli dveh žetev, ampak mrzle zime in dosti manj pridelka ter praktično nič surovin razen lesa.

Briga me za japonsko, tebe je za izselit in vse enako misleče. Pač, če EU ni zate pojdi v Kongo roke sekat. Primitivec.

Zgodovina sprememb…

fujmoderator je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

Uporabniško ime gixyki

Briga me za japonsko, tebe je za izselit in vse enako misleče. Pač, če EU ni zate pojdi v Kongo roke sekat. Primitivec.

https://twitter.com/BFirstParty/status/...

gaoZjQP ::

čemu neproduktivno porabljate energijo s tem gixykikem z zelo prepoznavnim stilom forumiranja dnevnega trola (če slučajno naveden datum registracije ni dovolj)?

gaoZjQP je izjavil:

čemu neproduktivno porabljate energijo s tem gixykikem z zelo prepoznavnim stilom forumiranja dnevnega trola (če slučajno naveden datum registracije ni dovolj)?

Ker vedo, da imam prav in bi me radi utišali. Večina ljudi ne mara, da izpadejo neonacistični bedaki, kot recimo ti. In potem se trudijo sebe prikazati v lepši luči, kot npr. arnečan.

Žal mu to ne ratuje in še čakam, da se spravi na primitivizme kot so tvoji - datum registracije, ko zmanjka argumentov.

Zgodovina sprememb…

gaoZjQP ::

fujmoderator je izjavil:

gaoZjQP je izjavil:

Ker vedo, da imam prav in bi me radi utišali. Večina ljudi ne mara, da izpadejo neonacistični bedaki, kot recimo ti. In potem se trudijo sebe prikazati v lepši luči, kot npr. arnečan.

odštevanje do tvojega odhoda že aktivno...

fujmoderator je izjavil:

gaoZjQP je izjavil:

Ker vedo, da imam prav in bi me radi vtišali. Večina ljudi ne mara, da izpadejo neonacistični bedaki, kot recimo ti. In potem se trudijo sebe prikazati v lepši luči, kot npr. arnečan.

https://twitter.com/AmauryBrelet/status...

Jaz sem bolj bogi nacist, ker ne bi tako knokavtiral 89 letne ženikče in jo okradel.

So pa vsaj zaskrbljeni starši enega od mladeničev poklicali vnukinjo stare ženičke. Skrbelo jih je, če jih bo gospa slučajno finančno tožila, ker so bili napadalci namreč še mladoletni.

P.S.: Ugani, katerega porekla so bili napadalci?

arnecan1 je izjavil:

Očitno tudi twitter misli, da neonacistična propaganda ne spada kamorkoli. Izbrisano.

arnecan1 je izjavil:

Jaz sem bolj bogi nacist, ker ne bi tako knokavtiral 89 letne ženikče in jo okradel.

Ne, tebi je žal, da nisi bil tam prvi.

Zgodovina sprememb…

fujmoderator je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Očitno tudi twitter misli, da neonacistična propaganda ne spada kamorkoli. Izbrisano.

Allahu Akbar je islamo-nacistično. Obe ideologiji imata namreč dosti skupnega.

arnecan1 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Ne, besedna zveza pomeni Alah je velik in z njo se strinjam. Kreteni klerikalni pa ste hudo majhni. Tudi glede penisov, zato pa se bojite tujcev. Da ne bi izpadli še bolj disfunkcionalni kot ste že.

Zgodovina sprememb…

fujmoderator je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Ne, besedna zveza pomeni Alah je velik in z njo se strinjam. Kreteni klerikalni pa ste hudo majhni. Tudi glede penisov, zato pa se bojite tujcev. Da ne bi izpadli še bolj nesposobni.

Seveda je bil velik. Če se ženiš z 9 letnim dekličem, potem si prevelik za takšno majhno punčko.

arnecan1 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Ne, besedna zveza pomeni Alah je velik in z njo se strinjam. Kreteni klerikalni pa ste hudo majhni. Tudi glede penisov, zato pa se bojite tujcev. Da ne bi izpadli še bolj nesposobni.

Seveda je bil velik. Če se ženiš z 9 letnim dekličem, potem si prevelik za takšno majhno punčko.

Nič posebnega, katolibanom vam to zapoveduje duhovščina. In zdaj se zgovarjate na druge.

Lej, zapeljemo en tankar v luko Koper, nanj natovorimo vse islamiste in katolibane in potopimo na sredi tržaškega zaliva, pa bo mir.

Zgodovina sprememb…

fujmoderator je izjavil:

Nič posebnega, katolibanom vam to zapoveduje duhovščina. In zdaj se zgovarjate na druge.

Se strinjam. Uvedimo spet smrtno kazen za pedofilijo.

Ali rezanje spolovil malodetnim dekletom.

P.S.: Duhovniki to delajo na skrivaj, ker vedo, da je kaznivo in bi jih ljudje linčali. Islamisti to odobravajo in je zapisano celo v Koranu, s kom se je Allah ženil. Na to so celo ponosni. Če tukaj ne vidiš razlike, je pač ne vidiš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: arnecan1 ()

arnecan1 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

Se strinjam. Uvedimo spet smrtno kazen za pedofilijo.

Ali rezanje spolovil malodetnim dekletom.

P.S.: Duhovniki to delajo na skrivaj, ker vedo, da je kaznivo in bi jih ljudje linčali. Islamisti to odobravajo in je zapisano celo v Koranu, s kom se je Allah ženil. Na to so celo ponosni. Če tukaj ne vidiš razlike, je pač ne vidiš.

Ne ne vidim nobene razlike, katolibanski duhovniki pa delajo iz ljudi idiote. Enako sranje. Pač vse religije je za prepovedat in zagovornike za zmetat v morje. Na Hrvaški strani. Ni potrebe, da smrdi tukaj, niti v imenu svetega "duha".

Dokler pa imamo katolibane in islamiste naj bojo oboji. So lepa protiutež eden drugim in tudi lep primer idiotske zaplankanosti enih in drugih. Pol cerkev - 2 pa bi predal islamistom, pa naj jih spremenijo v mošeje.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

PovemVfaco je izjavil:

Sem vedel, da si preveč zabit, da bi razumel bistvo. Rightardi imate cerkev in odrešenike milijarderje. Saj nisem dvomil, da nisi sposoben indentificirati, kateri del družbe ti milijarderje tišči kot heroje, in nisem se motil, v svoji nepismenosti misliš, da sem to jaz. Preveč si neumen za koherentne sistemske misli, nadaljuj z avtističnim screechanjem.

Ah, končno en tvoj post, ki ni ad hominem. /s

fujmoderator je izjavil:

Dokler pa imamo katolibane in islamiste naj bojo oboji. So lepa protiutež eden drugim in tudi lep primer idiotske zaplankanosti enih in drugih. Pol cerkev - 2 pa bi predal islamistom, pa naj jih spremenijo v mošeje.

Mogoče nisem bil dovolj jasen, pol cerkev ni mišljeno kot vsako drugo ampak kot polovico vsake.

Zgodovina sprememb…

Samael je izjavil:

Če se mi bo dalo, ga bom proti večeru še enkrat citiral, za drugo rundo vašega cmeranja nad vsem hudim, kar se vam dogaja v življenju zaradi teh prekletih levakov in črncev. Pizda, ste šibka generacija. Pokojni dr. Rugelj je imel prav. Latentni pezdeki, ki se bodo vse do tja do penzije in še dlje cmerali po intertnetih, kako jim je holivud z vsemi temi črnci in ženskami pokvaril še eno risanko. Pravi domoljubi, ejga :D

Rugelj je imel marsikaj prav, a morda si ti na napačni strani, pezdetek (sic). Ko ustvariš slamnatega možiclja in ga pretepaš do onemoglosti, potem pa dudica in dilator.

Si se pa spravil napačnega uporabit za svoje citate, on je namreč izjavil, med drugim "Homoseksualci so marginalci, zato ne morejo imeti pravice do uveljavitve s svojo neproduktivnostjo, pa tudi ne s svojo spolno nagnusnostjo: oralni seks ali vzajemno masturbiranje ali vtikanje penisa v smrdljivo rit med dvema moškima, to je vendar nagnusno". Hud self own in bolj kratka pamet, Samuel.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

PovemVfaco ::

c3p0 je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

Sem vedel, da si preveč zabit, da bi razumel bistvo. Rightardi imate cerkev in odrešenike milijarderje. Saj nisem dvomil, da nisi sposoben indentificirati, kateri del družbe ti milijarderje tišči kot heroje, in nisem se motil, v svoji nepismenosti misliš, da sem to jaz. Preveč si neumen za koherentne sistemske misli, nadaljuj z avtističnim screechanjem.

Ah, končno en tvoj post, ki ni ad hominem. /s

Končno en tvoj post, v katerem na evidentno resnico ne odgovoriš kot avtistični freshman filozofije /s. "SlAmnAti MoŽ" ipd. dret se zna v resnici vsaka budala.

c3p0 je izjavil:

Hud self own in bolj kratka pamet, Samuel.

Si vprašal v štreber centralo, če to lahk napišeš?

PovemVfaco je izjavil:

Končno en tvoj post, v katerem na evidentno resnico ne odgovoriš kot avtistični freshman filozofije /s. "SlAmnAti MoŽ" ipd. dret se zna v resnici vsaka budala.

Dret že, pokazat pa ne, in s Samuelom jih pridno ustvarjata. Boste v drugem semestru jemali še kak drug filozofski prijem, do takrat pa izpilita tega in ga vsaj boljše skrijta.

Z ad hominemi pa kažeta lastno kulturo, če temu lahko tako rečemo.

Malidelničar ::

Očitno imigranti so problem glede na besno izmenjavo mnenj.

So 'elephant in the room', ki ga bo potrebno nasloviti.

P.S. - ali je prvi val v Franciji šel mimo? Nekaj se umirja???
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Malidelničar je izjavil:

Ne, to nima vpliva, slovenceljska desnica je preveč zapečkarska, da bi zaradi česarkoli šli na cesto.

Zato pa je potem JJ prisiljen reševati čas s Pingo sokovi in sendviči s posebno. Da vsaj tiste, tik pred smrtjo, zvabi ven.

Zgodovina sprememb…

fujmoderator je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Ne, to nima vpliva, slovenceljska desnica je preveč zapečkarska, da bi zaradi česarkoli šli na cesto.

Zato pa je potem JJ prisiljen reševati čas s Pingo sokovi in sendviči s posebno. Da vsaj tiste, tik pred smrtjo, zvabi ven.

Misliš, da res nima vpliva? Oz. ali se bo lahko recimo to problematiko - kot si ti namignil - pokrilo z Janšo, ali pa bo zadeva potisnila razvoj dogodkov v nepredvideno smer, kjer JJ sploh ni faktor. Hmmm ne vem, sam sem skeptičen - kot sem rekel bo to imelo izjemen vpliv na razvoj političnih razmerij v EU-ju in s tem tudi na nas.

kovuty ::

Malidelničar je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Misliš, da res nima vpliva? Oz. ali se bo lahko recimo to problematiko - kot si ti namignil - pokrilo z Janšo, ali pa bo zadeva potisnila razvoj dogodkov v nepredvideno smer, kjer JJ sploh ni faktor. Hmmm ne vem, sam sem skeptičen - kot sem rekel bo to imelo izjemen vpliv na razvoj političnih razmerij v EU-ju in s tem tudi na nas.

Ne nima vpliva. Slovenska desnica je trojanski konj kapitala, da se grejo lahko "good cop / bad cop". Zato pa večino volitev stalno zmaguje ena in ista opcija, kjer se gre SDS svinjarije, da vsi volijo proti njemu in volijo točno tisto kar kapitalu paše.

Na koncu je pa vseeno, zmaga ali SDS ali ena od oblik LDSa, vedno zmaga kapital.

Levica je edina iregularnost v celotni strategiji, pa še tukaj so Meseca lepo nategnili. Kordišu pa se ne bi čudil, če se mu Kramberger zgodi, na njegovem mestu bi nosil neprebojen jopič povsod izven kopalnice. Še ponoči.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kovuty ()

c3p0 je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

Dret že, pokazat pa ne, in s Samuelom jih pridno ustvarjata. Boste v drugem semestru jemali še kak drug filozofski prijem, do takrat pa izpilita tega in ga vsaj boljše skrijta.

Z ad hominemi pa kažeta lastno kulturo, če temu lahko tako rečemo.

Par minut ne mine od tvojega jokanja nad ad hominemi, do tega, da si s svojim freshman filo priročnikom rit obrišeš. To nima veze s kulturo, ampak s tvojim zapravljanjem cajta, avtizmom in glupostjo, nerd.

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

Malidelničar je izjavil:

Očitno imigranti so problem glede na besno izmenjavo mnenj.

So 'elephant in the room', ki ga bo potrebno nasloviti.

Pomoje je tole vzrok.

France Tightens Security, Restricts Internet Access As Protests Continue Escalating
The measures will come into effect on July 3rd for a limited period, the French Ministry of Interior explains.

Kayzon: Morda, ampak koliko lahko to sploh ukinejo? Nimajo pooblastil kot Kitajci. Plus ostanejo mobiteli. Tu sem osebno kar skeptičen IMHO.
Btw. baje je nova žrtev, en mlad 24-letni protestnik je umrl zaradi strela z gumijastim nabojem v prsa.
Plus imeli smo prve spopade med domačini (predvsem mladi belci iz navijaških klubov, ki so se organizirali) in priseljenci oz. potomci priseljencev. Tako, da lahko je ta strah pred organiziranimi belci ustavil divjanje.

Miki N ::

Preveč komplicirate. Fantje so bizi že več dni, včeraj pa je bilo v večini Francije dokaj vroče - mogoče je zgolj francoski stereotip ampak Alžirci so eni tistih bolj "črnogorskih" narodov. Nasilni protesti pa so fizično dokaj zahtevni.

Ah, včasih so vsaj z razlogom zažigali. Po Belgiji in Franciji npr. Maročani, ko so leta 2022 igrali na svetovnem prvenstvu v Katarju z Francozi in Belgijci.

Sedaj zažigajo, ker pač zaradi Darwinovega zakona o preživetju najsposobnejših neumni in "nesmrtni" ter drzni mladenič ni doživel 18 let.

elektronorc ::

lynxslo5 je izjavil:

fujmoderator je izjavil:

Uporabniško ime gixyki

Degeneriranc Gorazd Grošelj ? Primerek za Andersa.

LeQuack ::

Malidelničar je izjavil:

Kayzon: Morda, ampak koliko lahko to sploh ukinejo? Nimajo pooblastil kot Kitajci.

Če te je korona čas kaj naučil, mora bit to da oblast lahko dela karkoli brez posledic, pooblastila gor ali dol. V teoriji imamo zakone, ampak oni lahko rečejo od danes naprej začasno ne veljajo zakoni, in to je to. National security, in zakoni in ustava gre čez okno.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

fulk ::

nejclp je izjavil:

svecka je izjavil:

Ali želite videti, kako bodo končali avtohtoni prebivalci v EU? Lep primer je USA, kjer so končali indijanci v rezervatih. Tako bodo tudi avtohtoni prebivalci EU čez 200 let.

Hočeš rečt, da so muslimani tehnološko bolj razviti, ali kako, da nas čaka usoda Indijancev?

fulk je izjavil:

nejclp je izjavil:

Hudiča, še dobro da so se naši predniki parili z neandertalci, zato smo pa tako lepi, za razliko od črncev, ki niso sparjeni z drugo vrsto.

Torej so črnci večji naciji kot mi. Huh, kdo bi si mislil.

Kje pa, četudi je med njimi nekaj takih, ki to so in menijo, da se z umazanimi belci ne bi smeli mešati. Moj point je bil, da nam je prav mešanje z neandertalci prineslo nekatere prednosti, kar se prilagajanja okolju tiče, a mogoče ne?

fulk je izjavil:

nejclp je izjavil:

Kje pa, nikoli nisem rekel tega, niti namigoval, to je halucinacija s tvoje strani.
Seveda belci obstajajo, pa še vedno več jih je. Italijani, Grki, Madžari, Slovani itd. še v začetku prejšnjega stoletja v Ameriki niso veljali za belce, pa "Latinosi" še vedno to niso, ampak Portugalci in Španci so pa belci, če prav razumem. Rase so seveda družbeni konstrukt, ampak to ne pomeni, da ne obstajajo.

Glej, zadeve so ful enostavne. Črnc ti bo povedal, če si bel ali ne. Štekaš?

Briga me, kaj mi bo en črnc rekel, a če si črn, si ekspert za rase ali kaj? Jaz sem ponosen na svoje neandertalske gene, mi nimaš kaj srat, naci homosapienski.

Pa vseeno mislim, da se nismo množično parili z neandertalci, ker drugače bi bili bolj podobni njim.

Kot drugo. Saj črnc ne rabi biti ekspert. Dovolj, da te on in njegovi trije prijatelji obkolijo in okličejo za belca. Takrat ti bo povsem jasno, da si belec in se ne boš prav nič spraševal, če je to krivično ali ne. Boš pa takrat hitro postal bolj moder.

bbbbbb2015 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:

Kako takšne spraviti na neko pot integracije, ne vem.

In Belgija je polna takih.

Vsakič kakšnega iz ene generacije integriraš. Traja verjetno nekje 200-300 let, da prideš do cilaj, torej d aintegriraš 90-95% prišlekov.

Ne verjamem, da je to pravi plan dela. Kongo je postal neodvisen leta 1960. Torej je minilo cca dobrih 60 let od takrat.

Čisto tako, praktično... Ko sem se enkrat peljal s taksijem po ene zadeve v Belgiji, je bil taksist črn. Ne črn, ampak črno-črn. Dejansko vidiš samo beloočnice, rdeče debele ustnice in bele dlani.

Malo sva se pogovarjala, pa mi je razložil, kako je bil njegov fotr nek (državni!) administrator v Belgiji in to praktično celo življenje. Veš kaj to pomeni?
Poduči se:
Atrocities in the Congo Free State @ Wikipedia

Mimogrede, kralj Leopold II je, po mojem mnenju največji zločinec vseh časov in krajev. Še Hitler mu lahko puca cipele. Mimogrede, on je razmišljal, da bi sam sebi dal ime Leopold Graditelj, ker ves denar, dobesedno ves - to je moderen Bruselj. Od katedrale, do meščanskih hiš v Bruslju. To je vse denar od krvavega kavčuka.

Ko so Belgijci odšli, kaj misliš, kakšno željo so imeli ostati vsi črni administratorji v Kongu? In vsi ti, ki so (sedaj) v Belgiji, menijo, da jim je Belgija nekaj "dolžna". V smislu, vi ste se obogatili ko carji v Kongu, zdaj nam pa miloščino mečete na krožnik, neko usrano penzijo?

In to je še sedaj modus operandi vseh ta črnih v Belgiji.

Belgijci pa:
a) ne bodo priznali da so komu kaj dolžni, sploh
b) ta črne v državi sedaj jemljejo kot "teroriste"

V bistvu sem bral kolumno, da te grozote, ki kij pripisujejo Belgijcu sploh niso njegova krivda. Baje so to pretežno izvajali domačini sami. To rezanje rok je posledica, da so avtohotonim varnostnikom omejili naboje, tej pa so se znašli kako pri tem zaslužit.
Saj ne rečem, da je bil nedolžna ovčka, ampak spet berete zgodovino samo enostransko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fulk ()

nejclp ::

fulk je izjavil:

nejclp je izjavil:

svecka je izjavil:

Ali želite videti, kako bodo končali avtohtoni prebivalci v EU? Lep primer je USA, kjer so končali indijanci v rezervatih. Tako bodo tudi avtohtoni prebivalci EU čez 200 let.

Hočeš rečt, da so muslimani tehnološko bolj razviti, ali kako, da nas čaka usoda Indijancev?

fulk je izjavil:

nejclp je izjavil:

Hudiča, še dobro da so se naši predniki parili z neandertalci, zato smo pa tako lepi, za razliko od črncev, ki niso sparjeni z drugo vrsto.

Torej so črnci večji naciji kot mi. Huh, kdo bi si mislil.

Kje pa, četudi je med njimi nekaj takih, ki to so in menijo, da se z umazanimi belci ne bi smeli mešati. Moj point je bil, da nam je prav mešanje z neandertalci prineslo nekatere prednosti, kar se prilagajanja okolju tiče, a mogoče ne?

fulk je izjavil:

nejclp je izjavil:

Kje pa, nikoli nisem rekel tega, niti namigoval, to je halucinacija s tvoje strani.
Seveda belci obstajajo, pa še vedno več jih je. Italijani, Grki, Madžari, Slovani itd. še v začetku prejšnjega stoletja v Ameriki niso veljali za belce, pa "Latinosi" še vedno to niso, ampak Portugalci in Španci so pa belci, če prav razumem. Rase so seveda družbeni konstrukt, ampak to ne pomeni, da ne obstajajo.

Glej, zadeve so ful enostavne. Črnc ti bo povedal, če si bel ali ne. Štekaš?

Briga me, kaj mi bo en črnc rekel, a če si črn, si ekspert za rase ali kaj? Jaz sem ponosen na svoje neandertalske gene, mi nimaš kaj srat, naci homosapienski.

Pa vseeno mislim, da se nismo množično parili z neandertalci, ker drugače bi bili bolj podobni njim.

Kot drugo. Saj črnc ne rabi biti ekspert. Dovolj, da te on in njegovi trije prijatelji obkolijo in okličejo za belca. Takrat ti bo povsem jasno, da si belec in se ne boš prav nič spraševal, če je to krivično ali ne. Boš pa takrat hitro postal bolj moder.

Dej fotko, pa da vidimo, a si arijec ali pa neanderalec, naj ljudstvo demokratično odloči, aja ne, saj arijci ste se parili z neandertalci zato pa te nordijske kvalitete, ki jih pri homo sapiensih pogrešamo.

Daniel ::

POFi, v vsem svojem zanosu ustvarjanja novih userjev niti nisi opazil, da je letošnja pšenica tam po 160 EUR/tono oz. ravno 1x cenejša od lanske. Mislim, kako ti je lahko to ob vseh tistih 10 stavkih, ki si jih že 1000x prilepil na forum pod različnimi nicki ušlo? Res nerodna situacija.

Škoda sicer dobrega foruma, da mora prenašati tako sodrgo, da sprošča svoje frustracije, ki jih očitno drugje ne more.

Poslušam tole o Kongu. Res je, tam so se delale velike svinjarije. S strani belcev. Pa ne samo tam, ampak po celotni Afriki.

Ampak to ni delal moj prapradedek. Pravzaprav noben Slovenec pri tem ni sodeloval. Pravzaprav večina Belgijcev pri tem ni sodelovala.

So pa sodelovali marsikateri ljudje iz Konga in sekali roke. Zakaj so to delali? Ker so bili iz drugega plemena, ker so bili nevoščljivi sosednji vasi ali sosedu, ker je nekdo bil psihopat... skratka dosti razlogov. Eden je tudi ta, da je pač v Afriki človeško življenje nekoga, katerega smatrajo za tujca, pač manj vredno kakor tvoje ali od pripadnika tvojega plemena. Tudi maščevanje je bolj krvavo.

V Afriki je večina ljudi bolj prvobitnih, pisani zakoni jim pomenijo manj, maščevanje več. Bolj kakor jutri, jih zanima danes. Ne zanima jih, da bo zakon poskrbel, da bomo jutri vsi živeli bolje in bolj mirno in brezskrbno. Maščevanje mora priti danes, ko je kri in spomin še vroč.

Samo da spomnim na pokole v Ruandi. Tam so v ca. 100 dnevih pobili ca 1 mio ljudi. Večinoma z mačetami, koli, požigi. Skratka, bili so bolj učinkoviti od nacistov. In večine drugih ljudi. No, kakšen Džingiskan bi jim na trenutke lahko delal konkurenco.

Par primerov "pravice" v Afriki. Opozarjam, kdor ima slab želodec, raje ne gledati!!!
https://www.livegore.com/321932/terrori...
https://www.livegore.com/11401/shocking...
https://www.livegore.com/3203/massacre-...
https://www.livegore.com/152980/%E2%9A%...
https://www.livegore.com/221344/killer-...
https://www.livegore.com/243202/man-wal...
https://www.livegore.com/192924/gruesom...
https://www.livegore.com/271005/standby...
https://www.livegore.com/6432/the-madne...

Skratka v Afriki so se ljudje od nekdaj pobijali. V Evropi tudi. V Afriki je število ljudi danes naraslo za nekajkrat od leta 1900, torej v dobrih 100 letih.
Year Population Year Population
CE 1 34 CE 1 16
1000 40 1000 33
1500 78 1500 46
1600 112 1600 55
1700 127 1700 61
1820 224 1820 74
1913 498 1913 124
2000 742 1998 759
2018 enako 2018 1.320
2100 malo manj 2100 3.921

Gostoto naseljenosti v Evropi je danes ca 73 ljudi/km?, v Afriki pa 39.1 ljudi/km?. Če odštejemo Saharo in džunglo, vemo kje smo. In vemo, kje bomo leta 2010, ko bo 3x več ljudi kot leta 2018.

To prinese trenja. V državah, kjer se zakoni že tako ali tako večinoma ne izvajajo. In kjer so se ljudje nekoč ljudje kruto pobijali, kjer življenje ni pomenilo dosti. Tako kakor nekoč v Evropi. V Evropi to poskušamo spremeniti. V Afriki pa je čedalje slabše. Namesto plemen, kjer so imeli sicer krut, ampak efikasen zakon, imamo sedaj lepo napisan zakon, kateri se v praksi ne izvaja. In skupnosti jemljejo pravico v svoje roke, Kakor nekoč njihovi dedi. In z večanjem prebivalstva bo stalno hujše.

Pod črto, jaz se ne bi preveč sekiral, v Afriki so se od nekdaj kruto pobijali. Tako kakor tudi v Evropi. V prihodnosti se bodo še bolj. Upam, da v Evropi manj. In povprečen Belgijec ni zaradi tega primoran sprejeti v svojo državo 50-80 mio črncev. V Kongu so se pobijali nekoč in se pobijajo in kanablizirajo tudi danes. Naj Belgijci izročijo Kongu kraljevsko družino in vso bogastvo te družine in pravici bo zadoščeno. Belgijci pa naj so svojo usodo kujejo dalje sami, saj ne nosijo krivde.

nejclp je izjavil:

Dej fotko, pa da vidimo, a si arijec ali pa neanderalec, naj ljudstvo demokratično odloči, aja ne, saj arijci ste se parili z neandertalci zato pa te nordijske kvalitete, ki jih pri homo sapiensih pogrešamo.

No vidiš kako podlo podtikaš. Kdo govori samo o arijcih? Samo ti, ki si prebral mein kampf.

Jasno je, da zastopaš tudi neandertalce. Biološko.
Menda sem prebral Mein Kampf, zato pa že vnaprej vem, kaj boste naciji nasrali.

Seveda jaz se ne bi mešal z neandertalci, če bi jih danes kje odkrili. Vi družbeno pravičniki pa ne vem, vrjetno bi.

V bistvu sem ti želel povedati, da še nikoli v tvojem življenju nisi bil bližje vagonu kot si dandanes. Nismo več leta 90' kolega.

fulk je izjavil:

Seveda jaz se ne bi mešal z neandertalci, če bi jih danes kje odkrili. Vi družbeno pravičniki pa ne vem, vrjetno bi.

V bistvu sem ti želel povedati, da še nikoli v tvojem življenju nisi bil bližje vagonu kot si dandanes. Nismo več leta 90' kolega.

Valjda, men je fajn, če je mal kosmata.
Ko boš v gulagu, ti bom vsak teden poslal drk material iz sedemdesetih.

arnecan1 je izjavil:

Poslušam tole o Kongu. Res je, tam so se delale velike svinjarije. S strani belcev. Pa ne samo tam, ampak po celotni Afriki.

Ampak to ni delal moj prapradedek. Pravzaprav noben Slovenec pri tem ni sodeloval. Pravzaprav večina Belgijcev pri tem ni sodelovala.

So pa sodelovali marsikateri ljudje iz Konga in sekali roke. Zakaj so to delali? Ker so bili iz drugega plemena, ker so bili nevoščljivi sosednji vasi ali sosedu, ker je nekdo bil psihopat... skratka dosti razlogov. Eden je tudi ta, da je pač v Afriki človeško življenje nekoga, katerega smatrajo za tujca, pač manj vredno kakor tvoje ali od pripadnika tvojega plemena. Tudi maščevanje je bolj krvavo.

V Afriki je večina ljudi bolj prvobitnih, pisani zakoni jim pomenijo manj, maščevanje več. Bolj kakor jutri, jih zanima danes. Ne zanima jih, da bo zakon poskrbel, da bomo jutri vsi živeli bolje in bolj mirno in brezskrbno. Maščevanje mora priti danes, ko je kri in spomin še vroč.

Samo da spomnim na pokole v Ruandi. Tam so v ca. 100 dnevih pobili ca 1 mio ljudi. Večinoma z mačetami, koli, požigi. Skratka, bili so bolj učinkoviti od nacistov. In večine drugih ljudi. No, kakšen Džingiskan bi jim na trenutke lahko delal konkurenco.

Par primerov "pravice" v Afriki. Opozarjam, kdor ima slab želodec, raje ne gledati!!!
https://www.livegore.com/321932/terrori...
https://www.livegore.com/11401/shocking...
https://www.livegore.com/3203/massacre-...
https://www.livegore.com/152980/%E2%9A%...
https://www.livegore.com/221344/killer-...
https://www.livegore.com/243202/man-wal...
https://www.livegore.com/192924/gruesom...
https://www.livegore.com/271005/standby...
https://www.livegore.com/6432/the-madne...

Skratka v Afriki so se ljudje od nekdaj pobijali. V Evropi tudi. V Afriki je število ljudi danes naraslo za nekajkrat od leta 1900, torej v dobrih 100 letih.
Year Population Year Population
CE 1 34 CE 1 16
1000 40 1000 33
1500 78 1500 46
1600 112 1600 55
1700 127 1700 61
1820 224 1820 74
1913 498 1913 124
2000 742 1998 759
2018 enako 2018 1.320
2100 malo manj 2100 3.921

Gostoto naseljenosti v Evropi je danes ca 73 ljudi/km?, v Afriki pa 39.1 ljudi/km?. Če odštejemo Saharo in džunglo, vemo kje smo. In vemo, kje bomo leta 2010, ko bo 3x več ljudi kot leta 2018.

To prinese trenja. V državah, kjer se zakoni že tako ali tako večinoma ne izvajajo. In kjer so se ljudje nekoč ljudje kruto pobijali, kjer življenje ni pomenilo dosti. Tako kakor nekoč v Evropi. V Evropi to poskušamo spremeniti. V Afriki pa je čedalje slabše. Namesto plemen, kjer so imeli sicer krut, ampak efikasen zakon, imamo sedaj lepo napisan zakon, kateri se v praksi ne izvaja. In skupnosti jemljejo pravico v svoje roke, Kakor nekoč njihovi dedi. In z večanjem prebivalstva bo stalno hujše.

Pod črto, jaz se ne bi preveč sekiral, v Afriki so se od nekdaj kruto pobijali. Tako kakor tudi v Evropi. V prihodnosti se bodo še bolj. Upam, da v Evropi manj. In povprečen Belgijec ni zaradi tega primoran sprejeti v svojo državo 50-80 mio črncev. V Kongu so se pobijali nekoč in se pobijajo in kanablizirajo tudi danes. Naj Belgijci izročijo Kongu kraljevsko družino in vso bogastvo te družine in pravici bo zadoščeno. Belgijci pa naj so svojo usodo kujejo dalje sami, saj ne nosijo krivde.

Ljudje se slabo pouceni o takih receh,naprimer glede Kongo primera,so belgijici samo prevzeli afriske obicaje kaznovanja --> Odsekanje rok in nog. Res morate vec virov prebrati da vidite kako podiljavi so bili nekateri narodi oz rase,ko si tam prisli belci.

jest10 ::

Res morate vec virov prebrati da vidite kako podiljavi so bili nekateri narodi oz rase,ko si tam prisli belci.

Eni so res bili.
A potem so belci prišli zraven in dodatno premešali drek.

jest10 je izjavil:

Res morate vec virov prebrati da vidite kako podiljavi so bili nekateri narodi oz rase,ko si tam prisli belci.

Eni so res bili.

Noro kako ste eni oprani da cutite white guilt.

Drugsce pa ursula van dracula pravi

"Ensuring Europe's survival is crucial, and welcoming 100 million migrants by 2100"

Kayzon je izjavil:

Levičarji pravijo:

Africa for Africans
Asia for Asians
Europe for All

Kayzon je izjavil:

jest10 je izjavil:

Eni so res bili.

No, to so samo gola dejstva.
Zgleda so preveč zate, jih težko sprejmeš in potem se skrivaš za takimi nebulozami

Če beli evropski človek nikoli ne bi prišel v Afriko, bi danes Afričani še vedno s kamnitimi sekirami lovili antilope, povprečna življenska doba Afričanov bi pa bila 30 let.

lynxslo5 je izjavil:

Če beli evropski človek nikoli ne bi prišel v Afriko, bi danes Afričani še vedno s kamnitimi sekirami lovili antilope, povprečna življenska doba Afričanov bi pa bila 30 let.

To ne bi, ker ne bi bili izolirani v sedanjem svetu.

Bi jim pa bilo prihranjeno marsikaj, če jih ne bi kolonizirali in izkoriščali. Kot bi bilo sedaj marsikaj prihranjeno bivšim kolonizatorjem...

Ampak ja, za to razumeti je potrebno že nekaj inteligence, zato razumljivo, da imate nekateri s tem blazne težave
««
17 / 47
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RTV prispevek (strani: 1 2 3 474 75 76 77 )

Oddelek: Loža
3821389030 (1656) Gagatronix
»

Kanadsko prebivalstvo se je prvič povečalo za več kot 1 milijon (Letna rast 2,7%) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17122318 (1926) Mr.B

Kako dvigniti populacijo starjoče Evrope? (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Problemi človeštva
1242100325 (74007) vostok_1

Več podobnih tem