Forum » Loža » Slovensko novinarstvo v krizi
Slovensko novinarstvo v krizi
Temo vidijo: vsi
kow ::
Recimo, da je tako preprosto. Kako tocno v to umestimo evrovizijo? Asking for a friend.
Zadeva je precej bolj kompleksna. Ampak ja - naceloma naj bi predvajali tudi vsebine, ki jih zasebne TV (torej komercialen interes) niso pripravljene.
Ceprav dvomim, da ni komercialnega interesa za razne snobovske kuhinje ipd.
Zadeva je precej bolj kompleksna. Ampak ja - naceloma naj bi predvajali tudi vsebine, ki jih zasebne TV (torej komercialen interes) niso pripravljene.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
luli ::
Ne, ne moti me, da Kaja rada dobro je. Prav tako ne ne moti njeno lažno mnenje. Moti pa me, da to moram jaz financirati, hkrati pa se to prodaja kot javni interes. Ne to pa ni. Komot gre Kaja na 24kitchen in tam pokaže kaj zna. Ampak vsi vemo, da nima pojma.
Kaj je zdaj Kugla? Bos pa brisal, ker ti nekaj ne bo padalo? Mislim, da glede na tvojo težo tudi zate ni dobro da bereš Kajine prispevke.
Ravno to je smisel javne RTV: priprava prispevkov, ki so zanimive manjšemu krogu ljudi. Za razliko od javne RTV morajo zasebne televizije vsebino prilagajati širši publiki in posledično predvajajo razne resničnostne šove in podobne neumnosti. Javna RTV, na drugi strani, pa pokriva tako verske vsebine, kulturo, oddaje za manjšine, otroški in mladinski program, izobraževalne oddaje, ... Večine od tega ne bi bilo dostopnega, če bi se opirali samo na gledanost. Vso to vsebino financiramo vsi, da imamo nato vsi kaj od tega. Če v naboru RTVja ne najdeš ničesar, kar bi te zanimalo, imaš pač smolo in bi se moral zamisliti nad sabo.
Ali pa ti, da nimaš kaj pametnejsega za početi.
P.S.: ne pa čudi to vaše mnenje. Po eni strani bi froce v šolah in vrtcih posiljevali z vegansko hrano, sami pa bi nastali stejke. A nisi nič za živali?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: luli ()
driver_x ::
Recimo, da je tako preprosto. Kako tocno v to umestimo evrovizijo? Asking for a friend.
Z Evrovizijo je isto. Čeprav je ne spremljam in ne vem, kakšna je njena gledanost. Si predstavljam, da večja od prenosa nedeljske maše. Za snobovske kuhinje najbrž obstaja kakšen namenski kanal, ampak to še ne pomeni, da o tem ne bi smela pisati javna RTV.
kuglvinkl ::
Z Evrovizijo je isto. Čeprav je ne spremljam in ne vem, kakšna je njena gledanost. Si predstavljam, da večja od prenosa nedeljske maše. Za snobovske kuhinje najbrž obstaja kakšen namenski kanal, ampak to še ne pomeni, da o tem ne bi smela pisati javna RTV.
Ce bi bla modelka desna,bi ji oprostil haute cuisine :).
Tko ji pa ne more, da ne omenjam izvirni greh, da se je oddaljila od sporheta.
Your focus determines your reallity
luli ::
Tvoja stališča so nam že dolgo poznana. Njen izvorni greh (tudi tvoj) je, da za njen lifestyle umirajo živali. In če že meni ne verjameš vprašaj golobico!
c3p0 ::
Ti sprašuješ "kaj", a sam pa pišeš v spakedranščini brez osnov slovnice, žališ. Ko nekdo pokliče moda, da malo spuca temo, pa brišeš ravno tisti post, svojih žalitev pa ne.
kow ::
Ce bi bla modelka desna,bi ji oprostil haute cuisine :).
Analogija bi bila, da je modelka ultra desna, pa se vsak dan prehranjuje v tovarniski menzi. Pomoje ti je vsa formalna izobrazba scvrla mozgane.
Miki N ::
Kajči zna uživati življenje. In ni res, da fura vedno neko eksotiko, včasih gre preprosto nazaj k osnovam:
Je pa treba priznati, da je dejansko bejba z okusom. Sicer jo imam malo na sumu da trza na ta, meni že rahlo dolgočasen, industrijski minimalizem ampak hej, saj smo vsi že desetletja trenirani da je to "lepo". Zato je recimo za Kajči tak magnet restavracija z geometrijsko preprosto opremo, vključno mizo in pladnji - na njih pa borni zalogaji postavljeni po pravilih grafičnega oblikovanja . Jaz temu pravim "Ikea" kulinarika.
Mi je pa všeč njen oseben stil nošenja. Na zgornji sliki se mi zdi prav prijetno ... frfotava - z veseljem bi se ji pridružil na Pagu in ji pomagal sprazniti tisto boco ...
Je pa treba priznati, da je dejansko bejba z okusom. Sicer jo imam malo na sumu da trza na ta, meni že rahlo dolgočasen, industrijski minimalizem ampak hej, saj smo vsi že desetletja trenirani da je to "lepo". Zato je recimo za Kajči tak magnet restavracija z geometrijsko preprosto opremo, vključno mizo in pladnji - na njih pa borni zalogaji postavljeni po pravilih grafičnega oblikovanja . Jaz temu pravim "Ikea" kulinarika.
Mi je pa všeč njen oseben stil nošenja. Na zgornji sliki se mi zdi prav prijetno ... frfotava - z veseljem bi se ji pridružil na Pagu in ji pomagal sprazniti tisto boco ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
Unchancy ::
Za zacetek... verjamem, da ste malo premladi, poleg tega pa glede na razgledanost verjamem, da se nihce ni zapustil tistega vasega Zg. Dupleka pa vseeno... Elitne restavracije so obstajale tudi sredi najhujsega komunizma. To da zelis dobro jesti nima nobene veze s kapitalizmom.
In kot je napisal nejcip, ce hocem dobro jesti sem hipokrit? Na podlagi taksnih kretenizmov, me vedno manj ima, da bi bil "socialno cutec" pac pa bi rekel, fantje jebite se pa naj vsak poskrbi zase.
Točno. Vanje so zahajali tovariši, ki so bili malo bolj enakopravni od drugih. In ista miselnost se promovira by the slovenski “novinarji” levajzarskega tipa, razni poslanci Levice, MOL majstri in Murgel zwergi, ki si vsi privoščijo osebni nadstandard, retorično bi pa vsi za prvi maj na Rožniku z rdečim nageljčkom imeli govore, ki se začnejo s Tovariši in Tovarišice. In ki bi vsi retorično udrihali čez zlobne bogataše, le da se na koncu izkaže, da pod tem pojmom razumejo ljudi, ki so si s poštenim delom ustvarili nekaj več, medtem ko bi resnično bogate (tovariše) kar lepo pustili pri miru, ker so velikokrat to kar sami.
V bistvu je v Sloveniji komična situacija, ko so na nek način ekvivalenti hillbillyem iz bible belta ravno volilci “levih” strank in politiki levih strank ekvivalenti politikom Gopa.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Unchancy ()
joze67 ::
srus ::
K.S. je s svojimi "najboljšimi restavracijami na svetu" že dobila svoje - https://razsodisce.org/2020/06/boris-ve...
Je za nekaj časa zaleglo, da se je malo skulirala, ampak očitno ne more iz svoje kože.
Je za nekaj časa zaleglo, da se je malo skulirala, ampak očitno ne more iz svoje kože.
Avenger ::
^^Dobil si me, ampak izplen je bolj boren, ker nisem ne lektor, ne novinar. Krivim vpliv angleščine, kjer se jeziki pišejo z veliko.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
link_up ::
Ja hudica, ce ze pojamras o necem, potem vsaj tisti post ustrezno napisi...kaksno izmotavanje je sedaj z nekimi izpleni in vplivi?!?
In and Out
49106 ::
Ja hudica, ce ze pojamras o necem, potem vsaj tisti post ustrezno napisi...kaksno izmotavanje je sedaj z nekimi izpleni in vplivi?!?
Le čevlje sodi naj kopitar?
Saj ne misliš, da je kritika neutemeljena zaradi napačne rabe velike začetnice?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Utk ::
https://www.rtvslo.si/okolje/narava/odl...
Še en primer kako imamo končno predsednika vlade, ki brezpogojno zaupa stroki, in novinarji niti malo ne podvomijo v to.
Še en primer kako imamo končno predsednika vlade, ki brezpogojno zaupa stroki, in novinarji niti malo ne podvomijo v to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako naredit medije neodvisne od politike? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10193 (8219) | solatko |
» | Še mainstream mediji niso več to kaj so biliOddelek: Loža | 2479 (1777) | donvitoc |
⊘ | Ana Roš pod svoje okrilje sprejela afganistanske begunceOddelek: Loža | 3670 (2509) | BigWhale |
» | Michelinove zvezdice (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 28625 (21609) | gruntfürmich |