» »

Še mainstream mediji niso več to kaj so bili

Še mainstream mediji niso več to kaj so bili

Sparkxl ::

Če odmislimo covid propagando, ki neusmiljeno dalje teče, kaj se je pa tukaj zgodilo??

https://www.rtvslo.si/svet/igra-imperij...

Preberem naslov in me že skoraj kap, po prebranem članku pa skoraj instantna smrt. Kako zdaj interesi usa? Od kot zasuk plošče? Od 2014 dalje nam vcepljajo v glavo o grdi rusiji, ki je kriva za vse od prekislih kumaric dalje, kako bo zasedla celo evropo in samo dobrosrčnim ussa se imamo za zahvaliti, ki nas tako zvesto branijo. Dobrosrčno so nas rešili pred ruskim plinom, da lahko zdaj kupujemo njihovega po 5x ceni, ipd.

Ali gre tu samo za to, da se mediji prodajajo kot kredibilni, ker to trenutno husjkanje ussa že 5 letniki spregledajo da nekaj smrdi?

Miki N ::

Trik je, da je RTV redakcija dokaj antiameriška, medtem ko šefi "ne pustijo" - nakar imaš potem take preboje, pa spet pro-am članek, pa full Čegevara pa tako naprej. Recimo 24ur in Siol še vedno furata trdo proameriško linijo, kdo drug prorusko. Skratka.

Samo to ti je samo še en argument, da MSM v bistvu nimaš kaj več spremljati. Ali so popolna trobila ali pa shizofrene umobolnice, ker se drenjajo pacienti, kdo bo koga preglasil. To je popoln "jebe lud zbunjenog" cirkus.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Smrekar1 ::

Sparkxl je izjavil:

Če odmislimo covid propagando, ki neusmiljeno dalje teče, kaj se je pa tukaj zgodilo??

Sovražni prevzem nacionalne TV s strani 55-80 se je zgodil, nisi opazil?

Zdaj so ZDA grde in vir vsega zla, ker imajo Demorkatskega predsednika. Rusija je naša največja Slovanska prijateljica, vse to so samo Ameriške provokacije. Evrazija je bila vedno v vojni z Oceanijo. Porcije čokolade se bodo povečale na 40 gramov/teden.

gozdar1 ::

Morda je pa orban končno napravil red in postavil janeza v vrsto.

Masayoshi ::

Smrekar1 je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Zdaj so ZDA grde in vir vsega zla, ker imajo Demorkatskega predsednika. Rusija je naša največja Slovanska prijateljica, vse to so samo Ameriške provokacije. Evrazija je bila vedno v vojni z Oceanijo. Porcije čokolade se bodo povečale na 40 gramov/teden.

Daj ne bluzi, SDS so zelo ostro in odkrito proti Rusiji (daaaaleč preveč če mene vprašaš), spremljaj twitte jajota in Siol (še danes nabija Rupel z enim člankom).

#000000 ::

Nič kar še ni bilo videnega. Jest čakam, da Vasev prdne ven svoj intelekt.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

donvitoc ::

Smrekar1 je izjavil:

Zdaj so ZDA grde in vir vsega zla, ker imajo Demorkatskega predsednika.

Why Are Biden’s Approval Ratings So Low? President Sees Lowest Numbers Since Taking Office

Misliš rasistka ki rad govori n besedo o čemer mediji ne smejo poročati ker so kredibilni in neodvisni?

Demokracija?

WASHINGTON (LifeSiteNews)– The U.S. House of Representatives this week passed a bill that would allow the Biden administration to sanction foreign individuals who oppose LGBT ideology.

Smrekar1 je izjavil:

čokolade se bodo povečale na 40 gramov/teden.

Imaš napačne informacije, kar za MSM žrtve ji jič nenavadnega. Pod Brandonom se porcije manjšajo.

Gas prices hit their highest level in 8 years

Up and down the supermarket aisle, food prices are rising in 2022. Here’s where you’ll pay more

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donvitoc ()

CiClon ::

Mene zanima, kaj bo ta Kaja naredila, če ta teden Rusi napadejo. Glede na to, kaj so samo v zadnjih dneh (dodatno) privlekli na mejo, je to za pričakovat...

A bo potem članek s pospipanjem s pepelom, ali bomo lepo tiho in pisali naprej kulinarične članke o Ani Roš...

Miki N ::

CiClon je izjavil:

Mene zanima, kaj bo ta Kaja naredila, če ta teden Rusi napadejo.

Ah ne skrbi za Kajči - dokler bodo gourmet dobrote in drzni suflejčki njo geopolitika ne gane - in v bistvu drugi ljudje na splošno. Edinokrat, ko ta journo-influencerka postane malce zaskrbljena je, ko kaj ogroža mednarodni potniški letalski promet. Recimo zadnji dvel leti ji je kar malo vleklo na antivaks, ker je grozilo prizemljenje. 8-)

CiClon ::

Miki N je izjavil:

CiClon je izjavil:

Mene zanima, kaj bo ta Kaja naredila, če ta teden Rusi napadejo.

Ah ne skrbi za Kajči - dokler bodo gourmet dobrote in drzni suflejčki njo geopolitika ne gane - in v bistvu drugi ljudje na splošno. Edinokrat, ko ta journo-influencerka postane malce zaskrbljena je, ko kaj ogroža mednarodni potniški letalski promet. Recimo zadnji dvel leti ji je kar malo vleklo na antivaks, ker je grozilo prizemljenje. 8-)

Lol, to sem tudi sam opazil. Takoj ko so zaprli restavracije po Evropi, je že začela prevajat članke o "odprti Švedski".

Njeno pisanje o prijateljici Ani pa je sploh na ravni plačane promocije...

TheBlueOne ::

To vam je jasno kako porocajo mediji? Jaz imam obcutek, da bi vi imeli RTV, ki globalno raziskovalno pokriva vse. V bistvu pa je domet prakticno vseh medijev porocanje tega, kar pove politika. Razlika je samo katero opcijo jemljejo bolj prioritetno.

Kolikor sledim RTVju je pri teh vecjih krizah prakticno vedno pripisal tudi neljubo stalisce. Seveda pa v osnovi ne morejo biti proti tistim s katerimi zivijo. Ce pa skozi raziskovalno novinarstvo svojim pokazejo, da delajo kaj narobe, pa je to kar skandalozno. No sicer danes v Sloveniji niti ne, ker imamo opravka z vecno ljubljenim ampak drugace se v Sloveniji to kar velja.

gruntfürmich ::

na RTVSLO se mi zdi da nimajo več niti novinarjev, ki bi imeli neko kritično distanco do vseh teh dogajanj in bi tako v članke vključili tudi malo bolj zgodovinski pogled zakaj-zato in bolj pustili sodbo bralcu.

zdaj pa politiko pišejo salonski levičarji ala kaja sajovic (dejansko njen repertuar obsega grajanje kapitalizma in na drugi strani obiskovanje najboljših restavracij sveta...) in podobni...

in potem se folk čudi zakaj si želimo ukinitev obveznega RTV prispevka...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

kow ::

Načeloma sem zelo kritičen do mainstream medijev. AMPAK. Objektivno poročati o gepolitiki je ena najtežjih novinarskih področij.

Če komentiram še članek. Pričakovano izpusti omembo bilo kakšne odgovornosti evropskih držav. Evropskim državam vedno odgovarja, da so ZDA "bad guy", ki se vpleta. Ker se same nočejo z jasnimi stališči.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

slovencl ::

Očitno imajo različni novinarju drugačno mnenje. Jaz v tem ne vidim problema. Bolj je problem, da večinoma beremo nekritične članke, ki povzemajo tuje (večinoma pro Amriške) brez argumentacije.

Sparkxl ::

Ne gre tu za posamične novinarje. Nad njimi je vedno filter, ki odloča kaj se objavi in kaj ne. Filter pa dela po diktatu režima. In od tu moje začudenje...kako je taki članek prišel skozi filter.
Spremljam tudi malo nemške medije. Tam pa je glede te teme kot da bi mimo vseh filtrov Biden osebno objavljav histerijo, da bodo rusi jutri not padli.

slovencl je izjavil:

Očitno imajo različni novinarju drugačno mnenje. Jaz v tem ne vidim problema. Bolj je problem, da večinoma beremo nekritične članke, ki povzemajo tuje (večinoma pro Amriške) brez argumentacije.

Od kdaj pa je delo novinarjev podajati mnenja?
Jaz sem mislil da morajo podajati dejstva.

#000000 ::

donvitoc je izjavil:

slovencl je izjavil:

Od kdaj pa je delo novinarjev podajati mnenja?
Jaz sem mislil da morajo podajati dejstva.

Odkar so novinarji pogruntali da se na ta način pride v politiko v Slovenski parlament, če pa ima sreća mlade pa celo prestižni EU parlament ali EU upravo, svetovalec sekretar ipd.

Samo nekaj časa mora pihat njemu ljubi opciji na dušo, pa gre takoj na bolje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Vanadium ::

Meni je najbolj smešno kako Biden dela paniko, modri Putin pa lepo tiho in spremlja ameriškega kvazi orlička oziroma bolj kot ne iztrošenega petelina kako kokodajsa. Očitno ima ameriški vojaško - orožarski lobij spet polne magacine pa je treba to porabit in so si začeli ponovno ustvarjat konflikt oziroma zahtevajo pač povračilo investicije ko je bil Biden izvoljen. Vsak ki ima 5g uporabnih možganskih celic vidi kaj se dogaja. To, da pa ti nekdo pametuje, da ti ne smeš imet vojaških vaj na svojem ozemlju je pa svojevrsten absurd... Skratka enostavno ignorirat, ko bo začelo, seveda če bo začelo pokat bomo pa že pravočasno obveščeni.

Vanadium je izjavil:

Meni je najbolj smešno kako Biden dela paniko

Biden in ukrajina sta že stara prijatelja.

The Ukrainian energy company that was paying President Biden’s son Hunter $1 million a year cut his monthly compensation in half two months after his father ceased to be vice president.

From May 2014, Burisma Holdings Ltd. was paying Hunter $83,333 a month to sit on its board, invoices on his abandoned laptop show.

In 2016, Hunter’s total income from Burisma was $999,996. In 2017 it dropped to $665,000, and then $498,000 in 2018.

Hunter resigned from the Burisma board in April 2019, according to his lawyer George Mesires, after his controversial business dealings dogged his father’s presidential campaign.

Vanadium je izjavil:

To, da pa ti nekdo pametuje, da ti ne smeš imet vojaških vaj na svojem ozemlju je pa svojevrsten absurd...

To ni noben absurd. Koncentracija vojaskih sil zahteva veliko casa in napadalec lahko pod pretvezo vojaskih vaj pridobi odlocilno prednost pred nasprotnikom. Ravno zato so vojaske vaje na meji z nasprotnikom avtomatsko agresivno dejanje, ki prisili nasprotnika, da tudi on zacne kopiciti vojaske sile.

Zgodovina sprememb…

bleem ::

kow je izjavil:

Vanadium je izjavil:

To, da pa ti nekdo pametuje, da ti ne smeš imet vojaških vaj na svojem ozemlju je pa svojevrsten absurd...

To ni noben absurd. Koncentracija vojaskih sil zahteva veliko casa in napadalec lahko pod pretvezo vojaskih vaj pridobi odlocilno prednost pred nasprotnikom. Ravno zato so vojaske vaje na meji z nasprotnikom avtomatsko agresivno dejanje, ki prisili nasprotnika, da tudi on zacne kopiciti vojaske sile.

sej v bistvu je rusija začela kopičiti vojsko na svoji zahodni meji kot posledica, da je ukrajinska vojska začela kopičiti, obstreljevati svojo vzhodno mejo?:)

Jasno. Ampak mednarodno pravno, to ni njihova vzhodna meja. Ampak Ukrajina. Tako, da legalno je ruski argument nicen in so oni agresorji. Objektivno porocanje bi to jasno izpostavilo.
Seveda ni nujno, da upoštevanje mednarodnega prava jemljes za sveto reč in aksiom. To potem zadevi doda kompleksnost.

Zgodovina sprememb…

kow je izjavil:

Ravno zato so vojaske vaje na meji z nasprotnikom avtomatsko agresivno dejanje, ki prisili nasprotnika, da tudi on zacne kopiciti vojaske sile.

Potem ameriške baze v eu so agresivno dejanje? Ali je agresivno dejanje samo ko tebi to paše?

Mednarodno pravo je en totalen bullshit, in se ga upošteva samo ko in če se ga ter, ko določenim ustreza (Kosovo, Baski, ipd...)

donvitoc je izjavil:

kow je izjavil:

Ravno zato so vojaske vaje na meji z nasprotnikom avtomatsko agresivno dejanje, ki prisili nasprotnika, da tudi on zacne kopiciti vojaske sile.

Potem ameriške baze v eu so agresivno dejanje? Ali je agresivno dejanje samo ko tebi to paše?

Ne vem kje sem komentiral ameriške baze v EU? A si mal čustven, ko ti nekdo omeni dejstva?

Vanadium je izjavil:

Mednarodno pravo je en totalen bullshit, in se ga upošteva samo ko in če se ga ter, ko določenim ustreza (Kosovo, Baski, ipd...)

Ne. Mednarodno pravo ni en totalen bullshit. Ni pravično, idealno ipd. Ni pa bullshit. In ja, ker nimaš nobenih pametnih argumentov, se zatekaš takim idejam.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Kaja Sajovic in Vasev furata politiko na Mmc. Oba sta radikalna levičarja. Sajovicka pa vemo da rata mokra ko nekdo omeni anti Zahod.

Ne vem zakaj se obremenjujete z njima. Oba sta kvecjemu z mladino

Sramota je to da se omenjeno govedo financira iz naročnin - njihove place

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

poweroff ::

Masayoshi je izjavil:

Daj ne bluzi, SDS so zelo ostro in odkrito proti Rusiji (daaaaleč preveč če mene vprašaš), spremljaj twitte jajota in Siol (še danes nabija Rupel z enim člankom).

Oh, Janša je v resnici zelo proruski. Skoraj čez mejo okusnega. Isto Orban.

Trik je v tem, da "pes ki laja, ne grize".
sudo poweroff

Ameriške baze v kolikor so v dogovoru z državo niso agresivno dejanje, mislim lahko bi rekli da baze v Nemčijo so nekako tako saj je bila Nemčija po 2.svetovni vojni razdeljena na cone ipd... in so pač omeri naredili baze si tam. Ali je bil kaki dogovor leta 1945 podpisan samo Bog ve. Tako da tam bi lahko rekli da je to dejanje agresije ni pa nujno ker je pač takrat bilo kaznovanje nacistične Nemčije...

Ne zatekam se "takim" idejam. pač ponavaljam še enkrat mednarodno pravo je bullshit. Postavi se v kožo do osebka, države do katerega ni pravično in imaš več kot vrhunski argument, ker za tistega do katerega ni pravično ga porivaš čez rob in v skrajnost... Posledice so pa pač vidne potem...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vanadium ()

poweroff ::

"Ameriške baze v kolikor so v dogovoru z državo niso agresivno dejanje"... mhm, tudi Sovjetske raketne baze na Kubi niso problem.

Hej, mogoče bi pa Putin poklical Miguela Díaza-Canela na Kubo in se na hitro dogovorijo za rusko vojaško bazo na otoku. Saj Miguel bi se gotovo strinjal. Torej to že ne more biti agresija!
sudo poweroff

Vanadium je izjavil:

Ne zatekam se "takim" idejam. pač ponavaljam še enkrat mednarodno pravo je bullshit. Postavi se v kožo do osebka, države do katerega ni pravično in imaš več kot vrhunski argument, ker za tistega do katerega ni pravično ga porivaš čez rob in v skrajnost... Posledice so pa pač vidne potem...

Ne vem točno kaj si predstavljaš pod besedo bullshit.. ampak, če te prav razumem. Imam spor s sosedom. Imam odlične argumente, ampak podkupljen sodnik odloči v njegovo korist. Sedaj bom govoril, da je pravo bullshit in se pretvarjal, da pravni sistem ne obstaja?
Žal, nimam tega privilegija. Nisem dovolj močan. In Rusija tudi ne. Oziroma, mogoče bomo pa kmalu videli.

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

Smrekar1 je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

Kančno si priznal, da je zo zadevo prej v krempljih držala SD.
Pa ni še končano! Še vedno imajo kremplje pri stvari.

Avtorju teme:
https://slo-tech.com/forum/t791462/zace...

Smrekica, tvoji ga spet serjejo:
https://siol.net/novice/slovenija/zakaj...
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Vanadium je izjavil:

Ameriške baze v kolikor so v dogovoru z državo niso agresivno dejanje.

Ruske vojaške vaje v rusiji so pa napoved vojne.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Biden ukazal prvi zračni napad v Siriji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19935197 (26995) ajdov2
»

Rusi parkirali 2 Tu-160 bombnika v Venezueli

Oddelek: Problemi človeštva
315133 (3803) Pac-Man
»

Severna Koreja spet ukinila dostop do interneta za tujce (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
5822143 (19379) vidz81
»

Pentagon: Internetni napad pomeni vojno in upravičuje klasično vojskovanje

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
3913035 (11122) St235

Več podobnih tem